![]() |
#2671 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
Cytat:
![]() ![]()
„Miłość nie polega na tym, aby wzajemnie się sobie przyglądać, lecz aby patrzeć razem w tym samym kierunku.” ![]() 17.12.2007 Love ![]() 31.07.2010 Zaręczyny ![]() 11.06.2011 nasz Slub ![]() zbliża się 14.09.2011 Dzidziuś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
Rozeznanie
|
A wyjątkowo bardzo cichy. Dziś mi powiedział, ze postawił na mnie krzyżyk
![]() ![]() ![]() Nie, ten G. chyba nie ma ![]() ![]() Wiecie co,mój ex sie stroi teraz na noc, znaczy się wykąpał i gdzieś wychodzi, ogolił głowę... Pytam go czy do jakiejś panny idzie, twierdzi że nie. Może sobie już kogoś znalazł ![]()
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-05-21 o 23:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=17872
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16999 Martysiu, to ktoras z tych pomadek Gosha? Gdybym nie byla taka ślepa, to bym przeczytała numerki, bo tequillka mi podala,aleniestety nie widze.. ![]() Kochanie, wariat Ci sie tafił nie facet, tyle Ci powiem, dobrze ze postanowilas to zakonczyc, MY z Tobą jestesmy ![]() ![]() niech spada, byleby dał Ci spokój, menda nie facet, wrrr nie lubię Go-choc go nie znam ![]() Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-21 o 23:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
Rozeznanie
|
Renatko nie przejmuj sie nikt z moich znajomych go nie lubi wiedząc co on mi wyprawiał. To jest ta velvet touch http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16999 kolor w pierwszym pionowym rzędzie czwarta
![]()
#2676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wiecie, tak to jest, trzeba sie sparzyc i trafić na jakiegos dupka, żeby dosrzc w pore ze trzeba sie z tego uwolnic i znalezc to,czego sie tak naprawde szukało.. dziekuje ![]() ![]() ![]() Mam jeszze "namiary" na jakas cielistą pomadke Manhattana.. obym sie na obie nie skusiła ![]() ide spac, dobranoc ![]() ![]() Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-21 o 23:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Rozeznanie
|
Pokrywa kolor ust ładnie, bo ja też mam intensywny swój kolor dosyć. Tylko się tak jakby "waży" troszkę. To moja pierwsza pomadka więc raczej nie potrafię pomadek "nosić" ale o dziwo przy moim zapominaniu o niej, czasem zdarzy mi się oblizać usta,mimo iż czuję ze jest jej mniej to na ustach dalej jest widoczna. Ogólnie w porzadku tylko ja nie jestem pewna czy odcień mi do końca pasuje. Czasem wydaje mi się ok, czasem nie
![]() ![]() Spójrz na moje zdjęcia w galerii- te w brązowych włosach tam mam umalowane tą szminką usta. Dobranoc ![]()
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-05-21 o 23:26 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2678 |
Zakorzenienie
|
Ładne usteczka Martysia
![]() A ja uciekam już spać. Głodna się robię a nie chcę już nic jeść ![]() ![]() Słodkich snów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 |
Rozeznanie
|
Dziękuje i dobranoc Airish
![]()
#2680 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Red gratuluje ![]() Miłego dnia ![]()
#2681 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ooo to kolorek ładny tej pomadki Martysiu, bede dzis szukac! ![]() Ide pod prysznic, umyje glowke, zjem cos i jade do Opola ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2682 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Powodzenia Renatko na zakupach. Jak wrócisz koniecznie się pochwal co zdobyłaś ![]() Ja już dość dawno wstałam i jestem po śniadanku a teraz też uciekam pod prysznic. Miłego dnia wszystkim życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() wczoraj bylam na usg i wszystko mam w normie, a Wy nie mowcie ze jeszcze spicie ![]()
#2685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Każda najmniejsza nowa rzecz daje kobiecie radość. Wiem, że na tych leginsach Ci bardzo zależało, to oby Ci się udało je zdobyć. Ja ze swoich bardzo zadowolona jestem ![]() Ja już wykąpana, główka umyta. Piję kawkę i do nauki a na 13 do pracy lecę ... ehhh co za życie ;P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2686 |
Rozeznanie
|
też już stałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ide po śniadanko ![]() i fakt, maaaare o tych leginsahc, moze nie bede wygladac w nich jak kaczka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Wtajemniczenie
|
Ja też już wstałam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na pewno będziesz sexownie wyglądała bo masz długie nóżki i szczuplutkie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i okrąglutkie uda zapomnialas dodac.. ![]() cos czuje,że na kosmetyki wyda wiecej kasy niż na ciuchy- jak zwykle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2691 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
mam starszna ochote na czekolade ![]() Juz moja swietna diete szlak trafil, wczoraj np bylam w mc donaldzie.. przed wczoraj na grillu iw nocy na chinskim + chipsy, cola itp.. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i ja mam ochote na piwko.. lece sie szybko pomalowac i jade pozalatwiac co trzeba:P Miłęgo dnia ![]() Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-22 o 08:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Zakorzenienie
|
ja jeśli bede mieć wesele, to nie biorę cateringu, byłam parę razy na takich weselach i takich z tradycyjna kuchnią, u nas takie się jeszcze robi. Nie wiem jak z kilka ładnych latek bedzie, ale catering odpada niee. W 1wszy dzień dali same sałatki, ledwo co szynki, mięso tylko do obiadu. Mój tz sobie nie pojadł (wiadomo jak to chłop surówkami się nie naje
![]() Ogólnie jest to wygodne bo nie musisz nic robić. Ale właśnie jak policzy się koszta... Wolałabym to przeznaczyć na dom te kilkanaście tysięcy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2694 |
Zakorzenienie
|
Ja tez
![]() Ogolnie to ja bym chciala slub.. skromny, bez sukienki za 3 tys zl itp ale to tylko dlatego ze ja do takich rzeczy nie przywiazuje uwagi. A po slubie skromny obiad dla najblizszych w jakies restaracji czy cos.. Zwlaszcza ze z mojej rodizny zaprosila bym na chwile obecna.. gora 10 osob ![]() A tyle tysiakow wolalabym wlasnie wydac na dom,mieszkanie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz w mojej ozinie zgrzyty są...ale w zasadzie były one wcześniej. ostatnio miarka się przebrała. I nie zaprosiłabym więcej niz może 20 osób ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2696 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Zakorzenienie
|
A ja to bym chciała mieć fajne i duże wesele i jeszcze dużo pieniędzy mieć hehe :P
Cicho tu dziewczynki ;P Ja zmykam już do pracy. Bedę jakoś wieczorkiem. 3majcie się. Papa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2698 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Dobra dziewczynki, ja lecę na jeszcze jedne zajęcia, a później od razu jadę w góry ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
Zadomowienie
|
niedawno wstałam, zjadłam śniadanie, wypiję kawę, i zrobie sobie peeling kawowy-po raz pierwszy;p wykąpię się, umyję wloski, naloże waxa itd
spotykam się dziś w tż, powiedzmy, że dałam mu ostatnią szansę, bo cały czas mnie przeprasza i się tłumaczy itd. ale nie pozwolę sobie w kasze dmuchać, niech wie, że zrobił źle. to lece, miłego dnia dziewczyny ![]()
#2700 | |
Moderator
|
Cytat:
Więc zastanówcie sie same cobyście zrobiły mając taką sytuację. Wolałbyscie kłócić sie z TZ i upierać sie przy swoim bo szkoda kasy i moja rodzina jest mała. Czy wspołnie z nim swoją i jego rodziną uczcić ten jedyny dzień. A co do kosztów to po coś w końcu tutaj pracujemy dlatego możemy sami to zaorganizować i opłacić. Wiem że bedąc w Polsce na pewno bym nie organizowała takiego wesela jak mam teraz kosztem kilkuletniego kredytu bo to byłaby głupota ale tak sie złożyło że mogliśmy sami zebrać pieniądze. Jedynie co bym zmieniła to jak na razie to że robiłabym wesele 1 dniowe. A po ślubie napiszę czy warto było organizować wesele czy nie. Ale nawet przyjemne było wybieranie obraczęk, przymieżanie pięknych sukni, oglądanie autka które nas zawiezie (mamy nietypowe), oglądanie bukietów itp. ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Ja nienawidzę obleśnych, z podtekstem zabaw weselnych i tego na pewno nie będzie. Ale zespół wolę niż muzykę z komputera.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.