![]() |
#2671 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
bo mam jakiś dziwne ciało
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Wtajemniczenie
|
no pewnie będzie dziewczynka
![]() Judi, super fotki. Anisia i Takuśna, również super fotki. Widać jaki Piterek malutki jest. Dużo zdrówka dla Lilianki. A i super wygląda na tej fotce gdzie się po spaknu i piciu ![]()
#2673 |
Zakorzenienie
|
życzę zdrówka dla Lilianki bidulka się nacierpi na pewno ma teraz słabszy apetyt
paulet mam nadzieję że ci się uda mieć małą paulettkę życzę ci tego a co do smaków to ja z 3 ciążą chodziłam i też miałam smaki całkiem inne niż w tych dwóch ciążach i dl;atego też miałam nadzieję że to będzie dziewczynka no ale jak to się mówi nadzieja matką ............. teraz to mi się wydaje że te smaki to chyba jakieś urojone miałam no bo jak inaczej to wytłumaczyć ostatnio jestem strasznie nerwowa i tak sobie myślę że jak bym była w kolejnej ciąży to bym sobie chyba ![]() a tz to ![]() umówiłam się dziś na szczepienie na środę i w końcu się dowiem ile Karolek waży no i muszę rozwiązać sprawę tych krostów na twarzy bo według mnie to alergia ale na co ![]() a i umówiłam się na robienie pazurków też na środę i jeszcze muszę iść do fryca nałożyć jakiś kolorek ale jeszcze nie wiem kiedy a jutro znów do okulisty co się wiąże z przyjściem taboreta jestem pewna że zagląda mi do każdej dziurki do każdego kąta ![]() no ale co zrobić jak nie mam z kim Karolka zostawić |
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
hello
pochlastać sie idzie w taką pogodę ![]() popijam kawę i mam wizaż na śniadanie bo nie mam ani kawałeczka chleba a przekąsiłabym kanapkę a nie jogurt na słodko ![]() mam nadzieję, ze sie troszkę aura poprawi, bo muszę wyjść po kilka produktów, no przede wszystkim po mleko dla mojego nowego sztucznego ssaka ![]() a co do przekłutych uszu to ja mam 3 dziurki i ta ostatnia najgorzej mi sie goiła, trudno zgadnąć czemu, ale żebym przepadała za noszeniem kolczyków to nie powiem, ze tak, wkładam i juz , tylko na jakieś wyjście muszę cos wiekszego zapodać , no widać marna ze mnie strojnisia ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2009-09-29 o 07:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() Zycze duzo zdrowka dla Liluni.. bidulka.. ![]() ![]() U nas tez pogoda do bani, wiec łaże senna i ziewam, a rabotac trzeba wczoraj byl masakryczny dzien, bo rozdawali zwolnienia.. na zasadzie strzelamy do nich jak do kaczek ![]() Wczoraj macalam piotrka gorna dwojke chyba sie przebila bo czulam ostre, albo jeszcze ma do pokonania jedna błonkę dziasla.. mam nadzieje, ze nie przyplaci to goraczka.. Ktora ze mna pokawkuje?
#2676 |
Zakorzenienie
|
Hej Anisiu i baby
![]() Ja chętnie pokawkuję jak Ola da bo mam ją tu na kolanach. Dziś na 12:10 idziemy na szczepienie, dużo z Was już było? Jowiszek, Judi... a reszta nie pamiętam ![]() ![]() Wiecie co? przyszedł mi ten pajacyk króliczek, ale w okropnym stanie. Zmechacony polar do potęgi, futerko na aplikacjach króliczka jedna wielka gula, w ogonku dziura i tak sobie mysle pisać cod do babki? wysłała błyskawicznie w opisie aukcji nic nie było wiec moge miec pretensje do siebie ze nie zapytałam, a i o 20 zł szkoda mi nerwów ![]()
#2677 |
Zakorzenienie
|
czeeeść mam nianię na czwartek
![]() ![]() aż z wrażenia skoczyłam do fryca, żeby mi wyprowadził kłaki do zapuszczania (Judi zazdroszczę fryzu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kasiula kupiłaś ten polar ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2678 |
Zakorzenienie
|
Wersta gratki, trzymam kciuki za powodzenie teatralnej misji, antybobasowej
![]() ![]() hej no własnie pytalam juz kiedyś, czy jak przymierzacie kiecki to wsio Wam pasuje, bez poprawek u krawcowej? bo ja to mam tragedia ![]() ![]() Kasiulka napisz do baby, dla świętego spokoju, jak Ci powie, że towar nówka nie śmigany, znaczy że kłamczuszka i odpowiedni komentarz bedzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 |
Zakorzenienie
|
ja mam problem kupic sukienke na ramiaczkach bo cycki za male.. wiec szukam zawsze czegos co przykryje ramiona i dekolt sie ladnie uklada.. a z tym to problem
![]() werstusia jak kupisz kiece, to sie pochwal plis ![]()
#2680 |
Zakorzenienie
|
Ech... ja znów po nie przespanej nocy
![]() ![]() ![]() Zdrówka dla Liluni ![]() Maluśna witaj słońce! Wiesz co... jak możesz nawet tak napisać ![]() Marti, ja niestety nie mam sprawdzonego przepisu na orzechowiec ponieważ nie piekę nic a nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2681 |
Zakorzenienie
|
Anisiu ja tylko na tę byłam napalona, nie szukam, bo mam 3 małe czarne, więc cos tam się na dupsko zarzuci, tylko ta mnie omamiła
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anka ja też mam problem z sukienkami - biodra ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Maluśna odliczałyśmy dni i godziny ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2682 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestes blizej niz dalej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
![]() a co to znaczy ubrac sie normalnie wg TZ? ![]()
![]() |
#2683 |
Zakorzenienie
|
No Anisiu, jakby tak na to patrzeć to masz rację. Choć nie wiem, wydaje mi się że im starsze dziecko tym łatwiej to przechodzi
![]() Uuuuuu... ja też myślałam, że naszą Werstę modniarę w nowej kiecy zobaczę ![]() Co do sukienek to ja zawsze mam problem... w znalezieniu takiej która by mi odpowiadała, ale nie kosztowała pół wypłaty TŻta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2685 |
Zakorzenienie
|
no wiecie, mogę Wam sie cyknąć w 3 starych i tak ich nie widziałyście
![]() ![]() ![]() polazłam z moimi dziewczynami na spacer po 9tej i w połowie lunęło, pędem do domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/group.php?groupid=475 zobaczcie buldogi w sweterkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wróciłam właśnie ze spaceru, zaliczyłam odpust w kościele tzn. na straganach byłam i kupiłam Oli wiatraczek, mają zabawki na kiju ale nie pooglądałam dobrze, musze się przejść jeszcze raz jakby mieli motyla to biorę, za 12 zeta są ![]() Werstunia prosim focie ![]() Ola chrapie ale zaraz pewnie będę musiała jej zrobić pobudkę bo to szczepienie ![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- O eureka!!! doczekałam się na jedną wpłatę po dwóch tygodniach czekania. ![]()
![]() |
#2689 |
Zakorzenienie
|
Kasiu, moim zdaniem powinnaś babie wystawić przynajmniej neutrala
![]() Mój kombinezon obserwuje tylko jedna osoba, a zestawu nikt ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2690 |
Zakorzenienie
|
cykaj cykaj werstusia czekamy
![]() Kasiula, zycze spokoju na szczepieniu ![]() Cestusia, wspolczuje ![]() ![]()
#2691 |
Zakorzenienie
|
ee no co Wy
![]() ![]() Kasiula nie martw się szybko pójdzie, poryczy i przestanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję babencje za trzymanie kciuków. Lecę budzić Olę, już na pewno się spóźnimy ![]() Tulenie do cyca ja też chcę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2694 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Zakorzenienie
|
Kasiu no fakt, tak też może być
![]() Co do snów to mnie się ostatnio śniło, że szukam kibla bo mi się lać chce. No i jak już znalazłam (do tej pory nie wiem jakim cudem się nie zlałam przez sen ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nareszcie zabawnie podczas drzemki dziecka mego ![]() eeee mam w pt. dogłębny przegląd ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2697 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no pewnie! ![]() no ba! ![]() Cytat:
![]() umarłam ![]()
![]() |
#2698 |
Zakorzenienie
|
http://www.quelle.pl/pl/q4r/neu_kind...85/index.html# jakbyście szukały fajnych dżinsów dla samiczek, to polecam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
Wtajemniczenie
|
witajcie!
Widze ze juz wiecie ze lila jest chora... Kristi racja apetyt spadł do minimum za to duzo pije....przynajmniej tyle.. a ogolnie wszystko byloby wporzadku gdyby nie ta goraczka....w nocy miała 41 a dzisiaj 39,8... co 4 godziny latam do niej z paracetamolem badz ibufenem... dostala antybityk i czekamy....jak narazie zero poprawy.... w niedziele byłysmy na pogotowiu z goraczka 40,2 baba stwierdzila ze to przez zeby ale cos mi nie pasowało i poszlam doswojego lekarza okazalo sie ze angina ![]() lece bo dziecie wzywa |
![]() ![]() |
![]() |
#2700 |
Zakorzenienie
|
normalnie spie na lapsie przez ta pogode
![]() ![]() ![]() aktualnie u mnie leje, pranie kisi sie w domu i ogolnie beznadziejnie ![]() kochane wy moje-a jednak tesknilyscie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.