|
|
#2671 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększenie ust - wątek zbiorczy
Star wysłałam Ci PW.
Piękne usta w wątku, przeczytałam cały. Niestety ja nie mam takich ust jak wy, mam jeszcze węższe, bo chowająca się górna warga i wąskie mam usta ![]() U mnie chyba trzeba ze 2ml żeby jakoś to wyglądało
|
|
|
|
#2672 |
|
Przyczajenie
|
No ja tez mam wąziuteńkie usta
|
|
|
|
#2673 |
|
Raczkowanie
|
i ja się przymierzam do powiększenia ust, ponownie
w 2005 roku miałam wstrzyknięty 1 ml aquamidu w górną wargę, efekt marny-za to po jednej stronie nad wargą zrobiło mi się takie małe podłużne wybrzuszenie, myślałam że zniknie, ale pozostało potem czytałam o czymś co nazywano "migracją peparatu",w 2006 roku miałam zabieg z własnym tłuszczykiem, pobranym z brzucha-było pieknie dopóki usta były opuchnięte, opuchlizna zeszła-efekt prawie niewidoczny, opuchlizna schodziła długo, ludzie pytali czy jestem chora na "świnkę" ![]() Poza tym że moje usta są wąskie, to dodatkowo są niesymetryczne i to najbardziej mi przeszkadza, dlatego zawsze po jednej stronie preparau było podawane więcej. |
|
|
|
#2674 |
|
Raczkowanie
|
aga29 ja też mam wąskie, a raczej hmmm szerokie na szerokość,czyli mogłyby być duże, ale małe na wysokość, a szczególnie górna warga. Już jestem prawie zdecydowana, mój facet już się napalił, że będzie te usta testował
|
|
|
|
#2675 |
|
Raczkowanie
|
Zapomniałam dodać że przy okazji powiększania tłuszczem miałam wypełniane bruzdy nosowo-wargowe i z tego naprawdę jestem zadowolona, ale ten ból przy pobieraniu tłuszczu pamiętam do dziś
![]() mi glównie chodzi żeby usta były symetryczne, teraz nawet malować ich nie mogę bo to jeszcze bardziej uwidacznia ich krzywiznę ![]() przechlapane |
|
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
uzależnia jestem tego żywym przykładem
gdyby nie to że na taki zabieg musze sobie odłożyć to nie wiem co ile bym tam chodziła..
|
#2677 |
|
Raczkowanie
|
mi najbardziej przeszkasza etap dochodzenia do siebie, chowania twarzy przed ludźmi. Nikomu nigdy nic nie mówiłam, że miałam zabieg, więc musiałam ściemniać i kryć się.
|
|
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
po kwasie nie trzeba dochodzić do siebie , raz po jednym zabiegu poszlam z kolezanka na kawe i nikt sie na mnie dziwnie nie patrzył
|
#2679 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2680 |
|
Raczkowanie
|
Jak mam cos doradzic to lepiej robic kaniula niz igla bo kompletnie nie widac sladow po zabiegu mozna od razu wyjsc do ludzi
|
|
|
|
#2681 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
ja na ostatnim zabiegu po igle nie mialam zadnego siniaka
kaniula to miękka igła , wbija się ją w usta tylko 4 razy w kąciki a nie jak normalną igłę nawet 20 razy na jednym zabiegu, przy kaniuli znieczulenie dentystyczne , ja osobiscie nie lubie dentystycznego wole znieczulenie maścią Emla i mam podawane normalnie zwykłą igłą. wiec można wybierać.
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2012-06-25 o 20:32 |
|
|
|
#2683 |
|
Raczkowanie
|
aga29 ja sama nie wiem jaki efekt chcę uzyskać. Chyba powiększenia i wyrównania, ale pełniejsze wargi chcę mieć, bo widzę kreski, że usta są szerokie, ale właśnie górna warga mi się chowa.
Star no Ciebie jak poczytałam to naprawdę się wkręciłaś Ja pewnie bym miała tak samo, bo mam obsesje na punkcie swoich ust
|
|
|
|
#2684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2685 |
|
Raczkowanie
|
No i to najważniejsze
![]() Star z biegiem czasu uważasz, że warto było skorzystać z projektu? Czy lepiej iść do salonu i wybrać odpowiedni kwas itp.? Bo tak jak patrzę po stronkach to słabe są efekty w projekcie. Edytowane przez Sawana25 Czas edycji: 2012-06-25 o 22:51 |
|
|
|
#2686 |
|
Raczkowanie
|
Muszę się umówić na konsultacje, stresuję się. Wybrałam już Restylane Lip Volume, ale nie wiem czy jest po 0,8 czy 1ml. Pewnie 0,8ml.
Prezentuję moje usta. Pewnie gdyby nie ta asymetria to kształt nie byłby taki zły ![]() Edytowane przez Sawana25 Czas edycji: 2012-06-26 o 10:52 |
|
|
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
nie byłam zadowolona z projektu ale pewnie tylko dlatego że ilość jaką mi tam podano (0.8 ml) nie była dla mnie zadowalająca bo mialam bardzo małe usta
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
czytałam, że w przeciwskazaniach do wykonania powiększania ust kwasem jest skłonność do blizn przerostowych (bliznowców...). Myślałam, że będę mogła skorzystać z tego zabiegu
nie wiedziałam ,że jest ąz tak inwazyjny
|
|
|
|
#2689 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuje za odpowiedź a powiększałaś obie wargi góra i dół jaki jest koszt i ile za pierwszym razem wstrzykiwałaś?Pozdrawiam; ))) ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Ale mnie laski wkręciłyście teraz wchodzę tylko i patrzę na wpisy i usta podglądam ))
|
|
#2690 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2692 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
#2693 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2694 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2696 |
|
Raczkowanie
|
Zdecydowałam się jednak najpierw na makijaż trwały
|
|
|
|
#2697 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2698 |
|
Raczkowanie
|
trafiłam na ten wątek i zaczęłam myśleć o powiększeniu
![]() a znacie doktora Bromę z Warszawy? u Niego wstrzykiwałam tłuszcz, ale to bylo w 2006 roku, i od tego czasu nie czytałam żadnych opinie o Nim. Wtedy polecano Go. |
|
|
|
#2699 |
|
Raczkowanie
|
ej no właśnie bo słyszałam że jak powiększy się usta to i do tego permanentny i wygląda cudownie )a Ty już powiększałas?ja sie zastanawiam ile czy 0.8 czy 1 wypytuje czy w hamburgu ktos mi zrobi ale musze chyba do urlopu czekać ![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Kochan pewnie jak zrobisz makijaż trwały to i pomyślisz o powiększeniu a najlepeiej w jakiej kolejności robić ?najpierw trwały potem kwas czy na odwrót?a gdzie robisz jeśli mogę spytać?
|
#2700 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja robię najpierw MP z racji tego, że nie wiem czy na pewno powiększę, a mam jasne usta więc chcę je podkreślić i przyciemnić. Poza tym mam asymetryczne wargi, więc lepiej najpierw je wyrównać, bo gdybym ostrzyknęła i na tym wyrysowała, a potem już nie powiększała to jakby kwas zszedł nie wiadomo jakby się ten obrys ust zachował. Mam nadzieję, że jasno opisałam ![]() Robię MP w Elblągu, Neo Lady. Aha, nie powiększałam nigdy ust jeszcze
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.

Ja pewnie bym miała tak samo, bo mam obsesje na punkcie swoich ust