![]() |
#2671 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. III
Nigdy nie byłam na solarium, więc nie wiem jak to opalanie działa, że brudzi skórę
![]() Odnośnie zakupów piszę o sobie i moich odczuciach - ja nie kupiłam nigdy i nie kupiłabym takiego wysmarowanego pudrem ciuszka.
#2672 |
Konto usunięte
|
ja tez wole czysty
![]() w kazdym razie czysty czy nie, ja to i tak musze wyprac zanim zaloze ![]() co do zwrotow, ja mierze tylko po kapieli rzeczy, ale i to pilnuje, zeby sie nie posmarowac balsamem i nie ubrudzic i upachnic nim niczego za to zwroty trzymam w kartonikch czy torebkach w ktorych przyszly zeby nie przeszly mi zapachem mieszkania czy gotowania Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2009-11-17 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2673 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Mierząc ubrania w sklepie bardzo uważam żeby ich nie pobrudzić (bluzki zakładam delikatnie nie trąc o twarz na której mam makijaż, nogawki spodni podwijam żeby nie tarzały się przy zakładaniu po ziemi itp.) i strasznie mnie wkurza, gdy w sklepie biorę bluzkę i jest ona upaćkana fluidem, antyperspirantem i nie wiadomo czym jeszcze. Jakby nie było chciałabym kupować czyste ubrania, nie ważne że i tak je sobie upiorę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Zadomowienie
|
heh, tyle opinii o tym przymierzaniu ostrożnym, nieostrożnym, o naskórkach i fluidach zostawianych na ciuchach, że aż mi się przypomniało jak przyszedł do mnie pocztą wyczekany lodowy effuniak - mierzę ostrożnie, delikatnie, bo toż to cenne, a nóż nie przypasuje i w ogóle. założyłam, wygarnęłam, leży idealnie, no to jestem szczęśliwa. chwilę się powyginałam, żeby sprawdzić jak się układa, zdecydowałam, że go nie odeślę za żadne skarby, zdejmuję... przy zsuwaniu ramiączka zahaczyłam paznokciem o znamię, które mam na wewnętrznej części ramienia i od razu bryzg krwi na nowym staniku=='
na szczęście dzięki błyskawicznej reakcji nie mam teraz śladu na staniku, ale... głupia historia, teraz baaaaardzo uważam na takie rzeczy^^'
bo nie ma za małych lub za dużych piersi ![]() Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania. Julia Hartwig, Kot Maurycy
|
![]() ![]() |
![]() |
#2675 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czyli mój zwrot coś długo trwa, zobaczymy co odpisze Ula.. mam nadzieję, że jednak paczka gdzieś tam u Nich jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Konto usunięte
|
swoja droga.. naskorek martwy jest wszedzie - krojczy zostawia go dotykajac materialu, szwaczka szyjac, ekspedientka wieszajac ubranie, mierzacy mierzac...
ciezko ubrac sie w cos sterylnego ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2678 |
Zadomowienie
|
wiecie co, myślałam, że wiele to mnie nie zadziwi, ale dziś przeżyłam szok. wystawiam na all stanik, w którym nie chodziłam z powodu złego rozmiaru (75C ha ha, na moje wymiary^^'). wystawiłam, opisałam tak dokładnie jak się da, napisałam "zapięcie 3 x 2 haftki" i dostałam zapytanie właśnie o to zapięcie... no ok, odpowiadam słownie: zapięcie to po dwie haftki w trzech rzędach. dostaje kolejne pytanie "ale na dwa czy na trzy zaczepy". tu mi kopara opadała, musiałam zrobić dokładne zdjęcie co jest co i ile, bo już nie wiem jak dalej wyjaśniaćO.o
bo nie ma za małych lub za dużych piersi ![]() Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania. Julia Hartwig, Kot Maurycy
|
![]() ![]() |
![]() |
#2679 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.rp.pl/artykul/55663,85884...h_grzywny.html Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2680 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Wtajemniczenie
|
Chcę wreszcie kupić Shock Absorber. Wiem, że mają obwód dosyć ścisły, więc zamiast standardowego dla mnie 30G wezmę chyba 32F, ale zastanawiam się, który poziom wybrać? Czy np Level3 wystarczy? Chodzę na takie zajęcia jak ABT, TBC, step...)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Konto usunięte
|
Cześć dziewczynyy
![]() mam do was pytanie. wiem ze na pocztku watku jest lista sklepów internetowych i stacjonarnych. Mieszkam w Krakowie, byłam ostatnio w galerii krakowskiej. meirzyłam 65 D. w sumei mgłabym go kupic, ale wole jeszcze zobaczyc 60E. Stąd moje pytanie wiecie do ktorego z tych wymienionych sklepów moge sie wybrać zeby poszukac to 60E? wole rpzymeirzyc nim zamowie z internetu, chociaz wolałabym jednak nie kupowac przez net. I ejszcze jedno, jak jest z tymi zakupami? Biustonmosze ktore kupujecie w sieci odpowiadaja rozmiarowo? Czy zdarzyło wam sie że jednak romiar nie byl waszym? Aha i budżetu tez nie mam zbyt dużego. gora do 70 zł. Pomożecie? Z góry dzieki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Wtajemniczenie
|
ninko a jakis link do tych cwiczebnych stanikow mozesz dac?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2686 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja przyszłam się wyżalić.. Przeszedł mój bakłażanowy Effuniak 70B i jest za duży ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Zakorzenienie
|
No mam mały problem...
Kupiłam biustonosz na dużabieliza.pl, ale rozmiar okazał się niewłaściwy, więc napisałam do pani w sprawie wymiany na inny. Nie było problemów, musiałam tylko dopłacić kilka złotych i odesłać stanik. Tak też zrobiłam, otrzymałam już daaawno potwierdzenie, że stanik doszedł, ale minęło tyle czasu, a ja wciąż nie otrzymałam tego na który wymieniałam, więc 5 dni temu napisałam maila w tej sprawie, ale nie dostałam do tej pory nawet odpowiedzi na niego... Naprawde minęło już sporo czasu, jak dotarł ten zwracany stanik i czuję że coś jest nie tak, nie wiem co robić... |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
www.duzabielizna.pl Działalność sklepu tymczasowo zawieszona. Ja bym napisała maila z prośbą o zwrot pieniędzy, mają też konto na allegro - może tam spróbuj.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba spróbuję jak mówisz, napisać przez allegro. Pieniądze na przesyłke też wysłałam, więc jestem nieco poirytowana... ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- mogłabym jeszcze prosić o nick na allegro tej pani z dużejbielizny? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Zadomowienie
|
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=8964625
jeszcze sprzedają także myślę, że będzie ok ![]() biuro@duzabielizna.pl na maile odpowiadam wieczorami
#2692 |
BAN stały
|
Macie ktś CK Thrill me? Dostałam dziś i jest fajny, tylko martwi mnie zabudowanie pdo pachami... i troche szerokie fiszbiny ma, ale to da się przeżyć. Boję się, że to zabudowanie będzie powodować jakis dyskomfort...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Zakorzenienie
|
Astro, dzięki wielkie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2694 |
Konto usunięte
|
http://www.manufaktura.com/PL/aktual...iustonoszy.asp ciekawe co to mialo z dobieraniem wlasciwego biustonosza wspolnego..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2696 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Konto usunięte
|
ahh ze tez nie widzialam, poszlabym na przeszpiegi
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
( i byłam w szoku - jakie ładne! Niestety nie miałam czasu mierzyć, tak tylko wpadłam na przeszpiegi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
Zadomowienie
|
A do mnie właśnie doszło zamówienie z brastopu
![]() ![]()
#2700 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja też mimo wszystko Panache wole ![]() Przyszła dzisiaj moja brooke ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.