|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
Cytat:
|
|
|
|
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też leje.. ja nie nienawidzę deszczu..
i siedzę w domku póki co ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Zuzia..a na jak temat piszesz..? też coś o terroryźmie.. nie znalazłam jednak tego artykułu.. gdzieś się zapodziały moje zbiory gazetowe
|
#2673 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.unic.un.org.pl/terroryzm/...iarp-stary.php
http://www.terroryzm.com/article/273...-w-Polsce.html może stąd coś się przyda
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
Domi z ta podloga to juz przesadzilas, mialas sie oszczedzac!
Motylek cos mi sie nie podoba ten sms od Kingi.... to niby chciala sie spotkac a tu wychodzi ze moze tylko tak napisala a moze chciala ci tylko nagadac.... wciaz ci nie wierzy..... bez sensu..... jesli ci zalezy i uwazasz ze warto powalczyc o przyjazn to jak tu ktoras z nas radzila dobre ciacho moze i do niej idz i pogadaj od serca.... ale jesli nawet ot nie pomoze to nie warta jest taka przyjaciolka nic..... w przyjazni bardzo wazne jest zaufanie, a tu widze go brak.... U was laski leje a u mnie zimno jak cholera no ale jakos ujdzie.... Jutro na to szkolenie jade bedziecie choc troche tesknic ? Buziaki laseczki
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
Misia..to ubieraj się tam ciepło..
fajnej atmosferki na szkoleniu..Będziemy tęsknić
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
źle się czuję..mam doła i dupa z jakiegokolwiek wyjścia.. nie wrócił... czuję się jakbym nie znaczyła nic..
![]() ![]() bo wypadło.. smutno jak cholera... oczywiście dla niego nic się nie stało.. ciekawe co powie jak zadzwoni.. może to głupota ale czuję się z tym źle.. a mówił, że wróci, że się wyrobi.. na płacz mi się zbiera normalnie..cały dzień w tym domu..Sorki, że takie pierdoły piszę ;(
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-11-11 o 18:54 |
|
|
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
eluska
przytul sie i nie placz ![]() ja tez mam humor zwalony.... wszystko mnie boli, mialam sie dzis uczyc i coooo ...??? nawet nie zajrzalam
|
|
|
|
#2680 | |
|
BAN stały
|
Ela tą stronę to mam opanowaną
![]() juz mi się po nocach śni... Misia będziemy tęsknić... Otwieram piwko ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
w pewnym sensie Cię rozumiem.. ja dzisiaj tez jakis dzien nie teges miałam... teraz jak bedzie sie tłumaczył to powiedz mu ze obiecał.. i ze tak sie nie robi nawet jeśli to pierdoła. Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-11-11 o 19:01 |
|
|
|
|
#2681 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Smutno mi.. bo zawodzi mnie... włączam film.. zajrzę potem..---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
Elusia goopi Tz
chociaz dla pocieszenia Ci powiem, ze ja od soboty z domu nie wychodzilam, dopiero wyjde w piatek na wizyte do lekarzaMisia bedziemy mocno tesknic, wracaj szybko Motylka PRZESTAN SIE ODZYWAC DO P. I DO KINGI!zadnych sms ani gg pierwsza
|
|
|
|
#2683 |
|
BAN stały
|
A ja muzyke ściągam i filma
![]() ściągnęłam płytkę Inna, teraz jakaś klubowa składanka mi się ściąga.. nie wiem co by mnie jeszcze interesowało ![]() Ela obejrzyj sobie film |
|
|
|
#2684 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja mysle ze poczekam do PN..i jak sie nie odezwie to pojde i znia pogdam i juz... Misia Ja bede 1 tesknic za toba...z calego serca.... ![]() Cytat:
![]() ![]() I bede cie sluchac.....A ja sobie poslpalam..Pogoda MNIE DOBIJA!!!
|
||||
|
|
|
#2685 |
|
Zadomowienie
|
Zrobiłam 10 rządków z szala. Zostało mi jakieś 35
Jak będę jutro robić sumiennie to na piątek powinnam go mieć. heh.....Uwielbiam robić na szydełku, ale szybko mnie kark boli i du* blada.Chciałbym umieć robić na drutach
|
|
|
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
Mischoko, ja już tęsknię
![]() Jagódka, tak prawdziwa przyjaciółka się nie zachowuje, jakieś fochy czy co. Rozumiem, że mogą być nieporozumienia, ale nie widzę z jej strony chęci porozumienia i pojednania się. Obym się myliła... Domi, zostaw podłogi w spokoju!! ![]() Zuzia, ja sie zastanawiam czy nalewki śliwkowej sobie nie otworzyć ![]() Dzień minął fajnie, wpierw byliśmy z Miśką w lesie, potem przyjechali do moich rodziców moi teściowie z bratem mojego męża i z ciocią, my też tam wpadliśmy oczywiście i kilka godzin spędzilismy jedząc, oglądając różne zdjęcia, rozmawiając....bardzo fajnie było ![]() aaa, no i się pochwalę, że dziś minęło 6 lat od mojego pierwszego spotkania z mężem. Nasza 1 randka miała miejsce właśnie w Dzień Niepodległości, nie przy rogalu, ale przy piwie
|
#2687 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja na szydełku mam dwie lewe rece ja chce taki szal umeic zrobic, bo jest extra ![]() Aliszcze moj Tz bedzie robil ta nalewke miodowa na dniach, a sliwkowa to dobra jest?
|
||
|
|
|
#2688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wyszłam jednak na troszki.. nio mówi,że nie mógł za bardzo pzyśpieszyć bo pogoda taka.. a do celu było 160 km.. po auto jezdzili do goscia.. niech bedzie, że wybaczam.. dostalam lizaka i czekoladki jak dziecko heh..
![]() Ale się gniewam i wie o tym.. mówił jak to jego tato mnie zachwalał może on mi pracę załatwi..ale bym musiała podjąć decyzję i mieszkać gdzie indziej. Nie wiem co robić Narazie bym chciała coś tutaj znaleźć.. ale marnie to widzę.. a mam plany i bez kasy to nierealne nikt prezentu dla mnie nie zrobi.. ![]() Film nie obejrzany.. ale to nic jutro cały dzień na to mam.. ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
Cytat:
Wiecie co teraz robię.. interpretuję texty piosenek dla brata na prezentację maturalną.. jestem mocna.. teraz interpretuję Dżemu - List do M.
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-11-11 o 22:22 |
||
|
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
mój mąż ma słabą pamięć do dat, więc mówi zawsze, że fajnie się złożyło, że święto się spotkaliśmy
![]() jak mi się nie chcę do pracy iść
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
Ala musisz się jakoś przełamać
weź rogala do pracy
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
Ela, ja bym była troszkę mniej krytyczna do Tż, niby obiecał i ci przykro-zrozumiałe, ale czasem różnie wypada, a to lepiej że nie pędził tylko bezpiecznie jechali.
Ja dzisiaj o mało co nie potrąciłam pieszego na pasach
|
#2692 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A ja nastruj mam do DUpy!!! czuje ze zbliza mi sie @....bo zaczynam plakac z byle powodu.. Jutro bedzie miesiac jak Tomek umarł;( i mam isc zamiar na cmentarz po pracy..ale nie wiem czy dam rade....Wiecie ze jak obeicalam sobie ze bede go czesciej odwiedzac,,,,,Kurde spotkac sie nie dalo za zycia Tomka to chodz swiecze mu zapale....i znow becze ![]() :prosi :
|
|
|
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
Nio..ja rozumiem.. on mówi,że się czepiam naprawdę go.. w sumie tak to jest facet
![]() Wiem, że wypadło.. ale mógł się nie zgodzić jak wiedział, że może nie wróci na czas.. oj było minęło.. A Ty Kochana uważaj.. tak to jest chwila nieuwagi i może być nieciekawie.. czasem wejdą nam piesi albo rowerzyści przed koła nie wiadomo kiedy na pewno się przestraszyłaś.. jak mieszkanko.. tzn domek tak..? jak budowa.. ale Ci fajnie.. jak a bym chciała coś urządzać, budować..i wiedzieć że to będzie moje![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Motylku.. nie przejmuj się tak musiało być widocznie... każdy ma swoją drogę zapisaną.. tak myślę i w to wierzę.. ja bym nie chodziła zbyt często na cmentarz.. bo podobno to dla nas żywyc h nie za dobrze..a po drugie może Ci się on śnić.. ja mam tak z dziadkiem.. i powiem Ci, że to nie jest fajne.. nie będę opowiadała szczegółów..ale on próbuje mi od pewnego czasu coś powiedzieć.. jak na zjeździe byłam to babcia zachorowała.. druga..nie ta o której pisałam..tak nie wiadomo z czego...a dziadek jak się śnił dał do zrozumienia, że coś nie tak będzie.. nie rozumiem tego..
|
#2694 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też bym chciała już żeby był gotowy, urządzanie itp, ale nie wiem skąd my na to wszystko weźmiemy kasę. Czasami myślę że się za bardzo porwaliśmy z motyką na księżyc. Ale z drugiej strony, mieliśmy taką możliwość, jakoś się może uda odłożyć, po ślubie weźmiemy kredyt i zawsze to nam zostanie co zrobiliśmy. W ostateczności sprzedamy połowę działki, ale tego bym nie chciała.---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
Motylko
|
|
#2695 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dobranocka
Edytowane przez Motylicaja Czas edycji: 2009-11-11 o 23:30 |
|
|
|
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chodziłam kiedyś raz na 2 tygodnie.. teraz rzadziej.. ciągle się opiekuję tym grobem..nie skłamię jak powiem, że tylko ja... ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Dobrej nocki... włączam sobie film na dobranoc..
|
#2697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez bym kiedys chciala miec swoj wlasny domek, z malutkim ogrodkiem ajjj..... ![]() dobranoc kochane
|
|
|
|
|
#2698 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej Laseczki
Ja zaraz wyjezdzam za chwilke, ale zajrzalam Wam podziekowac kochane bardzo Elusia, Garfi, Zuzia, Domi, Matylek i Alunia nawet zajrzala Dziekuje i napiszcie duzo bo bede chciala jutro poczytac Was ) Cytat:
nie slyszalam jak masz jakis problem z drutami to pytaj cos podpowiem ja jestem druto- i szydelko- maniaczka ))Eluska nei widzialam jeszcze Malej Moskwy fajny film??? i nie lam sie
|
|
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Misia.. ![]() Udanego szkolenia życzę.. Idę na śniadanko.. a ja kawy nie mogę.. ostatnio na zjeździe wypiłam i chorowałam przy tacie tż na żołądek mi szkodzi bardzo..chyba, że jest więcej mleka niż kawy..taką toleruję.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.

Przy myciu podlogi pracuja tez miesnie brzucha

i du* blada.