![]() |
#2671 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: pogaduszki o ...wszystkim
Cytat:
---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- na koniec roku nie robia kursów... na początku nowego roku się popytam co i jak zawsze lepiej miec jakiś kurs zrobiony...
![]() |
#2672 |
Zakorzenienie
|
Nowy rok idzie to może jakoś się ułoży
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
Zakorzenienie
|
takie jest może życzenie noworoczne... znalesc pracę...
![]()
#2674 |
Konto usunięte
|
Może po nowym roku coś się ruszy
![]() Muszę wziąc się do roboty, bo za chwile 11 a ja nadal siedzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2678 |
Konto usunięte
|
To cho do mnie, to więcej zrobię
![]() ![]() Tak, tak porządki nadal trwają. Jutro jeden pokój z mamą tak na tip top będziemy sprzątać, w poniedziałek kolejny, a we wtorek swój sprzątam. Zostanie tylko łazienka, ale to już w środę, bo u mnie zawsze ktoś pochlapie lustro, a dwa razy nie będę jej sprzątać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2681 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2682 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Do drugiej partii wsypaliśmy jeszcze mąki i się udały ![]() A teraz to już jestem wprawiona i za każdym razem są takie jakie powinny być. ![]() No ale pierwsze gotowanie było boskie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny powiedzcie co robić.
Nie znam się za bardzo na tych allegrowych zasadach dawania komentarzy, w czasie w jakim mogę komentarze wstawić itd. Otóż. We wtorek złożyłam zamówienie na Allego. To jest prezent dla mojego Tża (tak, tak jednak coś mu kupuję ![]() Wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, że złożyłam zamówienie z jego konta ![]() ![]() I pytanie, wypada napisać e-mail do sprzedającego, że komentarz wystawię hmmm, za tydzień? Bo teraz nie mogę, bo jakby Tż na swoje konto wszedł to mógły zauważyć, wystawiony komentarz i co to za aukcja była. Zwłaszcza, że go uprzedziłam, że może moją paczkę dostać. Co robić? Nie chcę, żeby Tż dostał negatywa. Nic się nie stanie jak wystawie kom. po kilku dniach? ![]() Śmigam po necie już jakiś czas, ale z allego mam zerowy kontakt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Zakorzenienie
|
ja nie mam konta na allegro zawsze prosze Tż żeby mi kupił; ale wydaje mi się że ta aukcja to już jest widoczna na profilu Tż i może w każdej chwili ją zobaczyć; wydaje mi się że nic się nie stanie jak za tydzień komentarz wystawisz; bo przecież nieraz różne sytuacje losowe się zdarzają i może dospępu do internetu nie byc itp. Mój Tż wysyła ludzim przypomnienia jak po miesiącu komentarza nie dostanie
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2686 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
No ale teraz to byl przypadek, bo nie zauważyłam, że jestem zalogowana z konta Tża ![]() ![]() Z listy kupionych przedmiotów usunęłam tą aukcję, podobnie z listą komentarzy do wystawienia, mali tez oczyszczony. Zacieranie śladów ![]() I nie wiem gdzie by jeszcze była ta aukcja na koncie pokazana, ze akurat ten przedmiot kupiłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewentualnie dla świętego spokoju możesz napisać do sprzedającego że komentarz wystawisz ale dopiero za tydzień i żeby czekał cierpliwie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2688 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ostatnio to Madzia i Agunieczka coś kupowały z Allegro, to może powiedzą co i jak ![]() Ziemniaczki już się gotują i za pól godziny będzie gniecenie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2690 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2691 | |
BAN stały
|
oo to nawet nie tak drogo.....ja mialam swego czasu fryziera za darmo...bo przyjaciolka ma jest fryzjerka...ael soatnio jestesmy sklocone..wiec nie wiem jak to bedzie dalej
![]() ![]() Cytat:
![]() dziekuje ci ze sie tak o mnie martwisz i pytasz sie.... ![]() wczoraj wieczorem nie wchodzilam na wziaz bo sie zle czulam....I lezalam w lozku i poszlam spac szybko..... A dzisaj do 15 nie bylo Neta bo zasypalo cos tam i odcielo nam..go.. ![]() ![]() ale w nocy u nas snieg spyla ze wokolo bialo....i teraz tez zaczol sypac....jutro moze zrobie jakiegos fotoska to wam pokaze.... Ja chcialam miec swiateczny avatorek ale jakos malo on swiateczny jest chyba...hehe ale wsumie moj pies jako prezencik hehe ![]() ![]() Mnie sie myli avator Domi z Zuzia. dzisia nie bylam u Piotrka chialam sie wyspac i woogle....I mi sie to udalo.... przed siwetami to jakis szal juz trwa na Pocztach bo dzis stalam z 20 minut zeby wyslac kartke... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
Zakorzenienie
|
ale tż i tak zobaczy na swoim koncie w zakupach że coś kupiłaś... wejdz na konto wejdz w moje zakupy i usuń to co kupiłaś i bedzie gitez
#2693 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2694 |
Rozeznanie
|
Motylicaja ,śliczny ten Twój piesek ,czy to white terrier?
![]() Ja mam bolonkę zwetna ,wstawię kiedyś na naszą galerię to zobaczycie mojego słodziaczka ![]() agunineczka,wyślij fotencję tych legitek ![]()
#2695 |
Konto usunięte
|
Wie któraś z Was jak się czyta to nazwisko: Cunnane
![]() I jeszcze jedno pytanie: Czy w takich butach można się jeszcze gdzieś pokazać? Czy sa po prostu niemodne i wiejskie? Liczę na szczerość ![]() Edytowane przez 201701251209 Czas edycji: 2009-12-17 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
Rozeznanie
|
Lick,szczerze to ja bym ich nie ubrała , bo nie lubię z takimi czubami
![]()
#2697 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do butów, to jeśli ma być szczerze, to ja bym w nich nie chodziła. Jak dla mnie za duży czub, za mały obcasik. I ta klamra... No takie średnie są, nawet bardzo średnie.. No ale może jeszcze na nie kiedyś moda wróci, tylko nie wiem czy chcesz sobie szafę zawalać ![]() Hihi a u mnie śnieg pada! W końcu! ![]() W dodatku mam już choineczkę w moim pokoju, a pojutrze chyba kupimy taką ogromną do dużego pokoju! ![]() Aha, a co do all, to spokojnie możesz wystawić za tydzień. Ja już tyle razy zapominałam o komentarzach i nikt negatywa nie wystawił ![]() A co kupiłaś Tżowi? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2698 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Agunieczko, właśnie te buty już ze 3 lata w szafie leżą i miałam je może z 10 razy na nodze. Także tylko zawadzają ![]() Tż dostanie pierdółkę do auta KLIK. Jak mu takie potrzebne to niech się cieszy. Pewnie dodam cos słodkiego do tego. Edytowane przez 201701251209 Czas edycji: 2009-12-17 o 19:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.