CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-13, 23:06   #2671
anulka anulka
Zadomowienie

GG do anulka anulka
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III

Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość
Pol wieku sie ladowalo Przez ten czas zapomnialam o chcialam napisac
No to ide sobie bo moja ukochana Ursull tez juz poszla
A co to za szufladkowanie? Teraz czuje sie gorsza
Gdybym ja miała znikac bo nie ma mojej UKOCHANEJ SUPERŻABULI to by mnie ciągle nie było

Eve świetny avatar!!! mój ulubiony na tym wątku!!!

anulka anulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 23:11   #2672
DORIS0208
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to DORIS0208

poiglot-ulozy sie ..zobaczysz musicie tylko zaczac dzialac!
dofinansowanie o socjal.nie wystepujemy ,bo dobrze nam tu gdzie jestesmy-wszystko mam "pod nosem",lubimy ta okolice,jak kiedys wspominalam znam tu kazdu krzaczek
no i chatka,ktora mamy na siebie od 2 lat(bedzie w styczniu)jest najlepsza w jakiej mieszkalismy
naszym znajomym tez sie podoba ,jak nas odwiedzaja..a wiesz jakie tu potrafia byc domy!
jest to nowy blok(5lat),wszystko nowiutkie(w miare)bez dzyba..
na parterze,szerokie korytarze ale jest tez winda(tyle ,ze nam nie potrzebna ale jest)
to jest 2bed. i teraz mamy lokatorke,jest bardzo fajna,spokojna osobka,wogole nam nie przeszkadza ani my jej(ponoc)
teraz jeszcze "waletuje"u nas moja siorka(wesolo jest)
ale musi blizej m-sca pracy znalezc sobie mieszkanie..
szkoda mi bardzo,i nie chce zeby sie wyprowadzala(ja mam pomoc i ona chyba tez)ale niestety pozno konczy i teraz ze znajomymi wraca..ale jak czasem oni nie jada-to nie ma powrotu(tzn.jest ale nocnymi i kawalek drogi na piechotke a po polnocy dla mlodej dziewczyny to niezbyt jest bezpiecznei boje sie o nia..)

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

Cytat:
Napisane przez anulka anulka Pokaż wiadomość
Gdybym ja miała znikac bo nie ma mojej UKOCHANEJ SUPERŻABULI to by mnie ciągle nie było

anulka jak Ciebie czytam to nie moge
masz zaje..fajne poczucie humoru

Ursull-av-revelka(a niech Eve bedzie zaz.... ciiiiiiiiii a cio!)
DORIS0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 23:15   #2673
anulka anulka
Zadomowienie

GG do anulka anulka

Wkurzają mnie te reklamy, które nam sie wkradają w nasze posty :/ wrrr a kysz! Jak to wyłaczyć!!!!????!!!!

Dobranoc matki, żony i kochanki, lece spać! Narka.

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------

DORIS moja najwspanialsza DORIS
Gdzie bylaś kiedy cie nie było!!??

Stary 2009-11-13, 23:19   #2674
DORIS0208
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to DORIS0208

Cytat:
Wkurzają mnie te reklamy, które nam sie wkradają w nasze posty :/ wrrr a kysz! Jak to wyłaczyć!!!!????!!!!

Dobranoc matki, żony i kochanki, lece spać! Narka.

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------

DORIS moja najwspanialsza DORIS
Gdzie bylaś kiedy cie nie było!!??

jam jest-byla i bendem

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Dobranoc
ja tez zmykam
papatki
DORIS0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 23:21   #2675
anulka anulka
Zadomowienie

GG do anulka anulka

bendem zabrzmiało jak "nie chcem ale muszem"

hihi

; jakby co to mnie tu nie ma, ja tylko podgląduje i zaraz znikuje.

---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ----------

no to spaduje... nie zagadujcie mnie juz

Stary 2009-11-13, 23:31   #2676
Eve1603
Zakorzenienie

Cytat:

Eve świetny avatar!!! mój ulubiony na tym wątku!!!
Coz ja biedna moge .... serce nie sluga .... ale nie martw sie, Ciebie tez ktos pokocha

A avatar ... sllow mi brak jakie piekne mam dziecko i jakie cudowne zdjecia robie

Nie no, teraz to juz na serio mnie nie ma !!!! Tz jeszcze w tej cholernej robocie w tym tygodniu chyba ze sto godzin wypracowal

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Cytat:
bendem zabrzmiało jak "nie chcem ale muszem"

hihi

; jakby co to mnie tu nie ma, ja tylko podgląduje i zaraz znikuje.

---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ----------

no to spaduje... nie zagadujcie mnie juz
Przeciem Ciem niem zagadujem

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 00:24   #2677
malutka_24
Wtajemniczenie

Bry
Z mężem ciąg dalszy stanu wojennego widzę, że nastał czas na zmiany avatarków, boskie wszystkie zdjęcią maluchów tyż

Cytat:
Napisane przez takagwiazdka Pokaż wiadomość
Witam wszystkie mamuśki
mogę się do Was dołączyć ?
urodziłam synka 23.czerwca tego roku.
pozdrawiam!
witajcie razem z synkiem

Cytat:
Napisane przez poiglot91 Pokaż wiadomość
Tak wogole znowu jednak musimy sie wyproiwadzac.. znowu ten babsztyl nas wygania
za szybkie znalezienie nowego lokum

Cytat:
Napisane przez pakusia86 Pokaż wiadomość
aaa i musze sie pochwalic... Kubek robi coraz wieksze postepy... siedzi juz sam.. oczywiscie czasem sie przewroci do tylu czy w bok ale ladnie prosto siedzi nawet kilkanascie minut
dla Kuby

Cytat:
Napisane przez Carolajna24 Pokaż wiadomość
Dziołchy a jak stawiacie wasze szkrabki na nóżki to co one robią z nogami??
stoi sztywno, sprężynuje albo klęczy

Cytat:
Napisane przez iwciag Pokaż wiadomość
boszzzze mój tż dzwonił i mówi ze zrezygnował z pracy!!!
Byl na rozliczeniu w biurze i chzba sie nie dogadali!
współczuję a ma coś innego na oku?

Cytat:
Napisane przez Ewelain1987 Pokaż wiadomość
dlugo mnie nie bylo ale mialam kiepski tydzien bo mialam pogrzeb mojego kochanego dziadka..
tak mi przykro

Cytat:
Napisane przez ursull Pokaż wiadomość
Malutka mam nadzieję,że u was już dobrze.Mój Tż jak go nie pogonię to kompletnie nic nie zrobi.Czasem mu się zdarzy,ale to już musi być bardzo znudzony.Ja się z nim nie kłócę,mówię mu,że to i to mi się nie podoba,a następnego dnia urządzam strajk tzn: nie gotuję,nie sprzątam,tylko małą się zajmuję i przed kompem siedzę,niech wie jak to jest.Skutkuje na jakiś czas
na razie wzięłam się na sposób naszej Agusii

dobranoc
Stary 2009-11-14, 06:20   #2678
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121

Hejka dzziewczynki

Powiedzmy że sie wyspałam, chociaz nie wiem czy sama w to do końca wierzę bo poszłam spac o 24 z racji przyjazdu Tż , zrobiłam mu jaja z czosnkiem, bo wiadomo jak i na co czosnek działa , i wiadomo co było dalej. Wczoraj jak juz pisalam od rana walczyłam u rodziców z tym pichceniem, już nie chce mi się tego nawet jeśc, większośc wczoraj zrobiłam, dzisiaj jedynie 3 sałateczki, i przygotowac stoł, pokroic ciacha itd. Pogoda piękna więc i spacerek trzeba zaliczyc. Jeszcze jak wróciłam od rodziców to zrobiłam Igorkowi obiadki, i wyszło mi na 6 dni , a wczoraj dziadziuś kupił Igusiowi słoiczek ten większy od 6 m-ca w którym już były pomodorki i grudki ale moje dzziecie jest wszystkożerne więc pochłonął go w mig. A wy oczywiście musiałyście się rozpisac

Dzisiaj niestety nie dam rady was poczytac wiadomo, brak czasu, jutro się odezwe bo dzisiaj po imprezeie pewnie będę spała u rodziców, miłego weekendziku .
Stary 2009-11-14, 07:20   #2679
pakusia86
Zakorzenienie

Sto lat dla : Tomusia, Igorka, Majusi i Ninki !!!

U nas nocka super... wcale nie chwale Kuby ale wstalismy na jedzonko o 5:30 i do 7 jeszcze lezakowalismy znaczy ja spalam a on sie bawil kolo mnie
idem na kawke a pozniej cos posprztac

Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość
Zaznaczam, ze ja nie mam reniferka
No i model nieco opadl z sil przy zdjeciach w czerwonych spiochach... ach te gwiazdy i ich fochy
SLICZNY!!!! swietne zdjecia, nic tylko schrupac Olcia!!!

pakusia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 08:39   #2680
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121

Moje chłopeczki zaś śpią więc mam chwilke wolnego czasu, więc poczytam troszeczkę i postaram sie cosik tam poodpowiadac ale 10 stroniczek pewnie nie przeczytam teraz .

A więc cz. I

Agusia - a no juz mi takich niespodzianek nie robi, bo zazwyczaj przyjeżdża w weekendy nie był tylko 2 razy więc i tak dobrze, ale inne niespodzianki typu kwaity bez okazji sa mile widziane .

dzolana - usmiałam się przy tym tekscie o macierzyństwie itd.

poiglocik - ja tak myslałam że ty tak nie lubisz czekoladek bo jedna Ci zaszła porządnie za skórę, przystawiając się do Tż pamiętam jak już na poczekalni o tym pisałaś.

ursull - i jak tam nocki? u mnie przez ostatnie 2 nocki delikatna poprawa spimy do prawie 7 . Co za banda z tych murzynów .

DORIS - hehe, dobrze że ta małpa nie rozumiała co mówisz bo pewnie celowo by cie poszyła . Ja raz znałam takiego namolnego piłkarza z mojego miasta co był murzynem i nie dawał mi spokoju, dzwonił, śledził mnie itd, ale długa historia na szczęście szybko z tego miasta wybył.

Eve - za wytrwałośc w dietce jak tam ta nowa dietka, da sie życ? A ja mam z Irlandii własnie kilka ciuszków i to piekne zielono-białe, beżowe super a gatunkowo rewelacyjne mam je z NEXTA. Mamuska, wielka jak stodola - uśmiałam się .

malutka - jak tam Tż, zgrzeczniał? czy trzeba na niego użyc?

cinusiowa - mój maluch uwielbia siedziec tak na parapecie i palcowac mamie szybu, liże je szaleniec i się cieszy jak światełka mu mrugaja i się ruszają (światła aut)

iwciag - mój tez jeszcze nie siedzi, jedynie jak się zapomni, a tak to sie giba i przewraca. Eeee tam wiesz takie delicje to ja robie na jakies imprezy an codzień to nie , za dobrz by sie miał Tż .

Carolajna - ojjjj to teraz musisz sie przeobrazic w pigule i zaopierkowac się Tż .

Kathi - to ja może zarezerwuje wczasy np. na Majorce na urodziny Tż w styczniu to wszyscy skorzystamy . Dzisiaj jest ładnie więc deprecha przytłumiona . Nie nie ucze go jeszcze, za mały ale posadzilam go z 3 razy i zawsze cos narobił. I jak pan pediatra? mnie tez ostatnio popieścił pradzik w łazience, bo wiszą kable czekajace na kinkiecik i myłam płytki i bach .

gosiik_s - każdy postęp cieszy nawet malutki, brawa dla mychy . A karmic chce do grudnia bo sama stwierdzilam że co było wartościowe to spił a teraz jest takie o te mleko i mało mam i się nie najada ostatnio no i chce iśc do pracy no ogólnie mysle że co najwazniejsze to mu dałam, nie karcic mnie prosze za to .

blondynkapozan - u mnie tez nie dzwonią ja ma umówioną wizytę na konkretny dzień, jeda przez cale miasto tam a tu lakarka na urlopie.

dzolana - eee to mamy pania ginekolog na wateczku, to fajnie .

iwcia dens - hej lalu

Illbanka - witaj , mogę cie zaadoptowac ale twoja rodzina by sie chyba zapłakała za tobą , a ten prezent dla synka koleżanki do dla Igusia tak? no nie trzeba było (żart oczywiście). Ja musialam zostac gospodynia nie z wyboru lecz z musu mając lat 14 gdy mama moja zachorowała.

esti - ale ja ci zazdroszcze tych postepów Niki, silna dziewczynka.

Bercia - raczej w każdym daniu ma jakieś mięsko, a probowalaś z rybka? U mnie ten etap trwał tydzień, jak znikłam to płacz jakby dziecie ze skóry obrywali .

poiglocik - no ja jeszcze nie mam @ a jestem karmiąca jeszcze. A puki co nie możecie się przenieśc do mamy, wilgos jest bardzo niebezpieczna, roztocz, pleśń, grzyby, uciekajcie.

takagwiazdka - witamy Cię

Spadam maruda wzywa.
Stary 2009-11-14, 08:42   #2681
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Buźiaczki dla Tomusia, Igora, Majki i Niny

śliczne zdjęcia i avatarki

Oli po szczepieniu był wczoraj marudny płakał, miał gorączke
cieszę się że już mamy z głowy
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 09:06   #2682
dzolana1985
Raczkowanie

witam wszytskich
no ja dzisiaj mam mało czasu bo mam mały sajgon w domku. a pozatym mój tz jak już wcześniej wspomniałam jest w norwegii , tam pracuje i własnie biedaka tam grypa ah1n1 dopadła. wiec ogólnie mały stresik. zamknęli go w izolatce ale tam go dobrze leczą nie to co w polsce. wiec miejmy nadzieje ze bedzie ok.
dla pakusi86 fotki z reniferkiem wstawię wieczorkiem bo mnie najpierw prasowanko czeka )
takagwiazdka witam ja też tu jestem od paru dni, wiec świeżynki
pozdrawiam wam kochaniutke pa
Stary 2009-11-14, 09:16   #2683
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez dzolana1985 Pokaż wiadomość
witam wszytskich
no ja dzisiaj mam mało czasu bo mam mały sajgon w domku. a pozatym mój tz jak już wcześniej wspomniałam jest w norwegii , tam pracuje i własnie biedaka tam grypa ah1n1 dopadła. wiec ogólnie mały stresik. zamknęli go w izolatce ale tam go dobrze leczą nie to co w polsce. wiec miejmy nadzieje ze bedzie ok.
dla pakusi86 fotki z reniferkiem wstawię wieczorkiem bo mnie najpierw prasowanko czeka )
Dzolana dużo zdrówka dla męża jak on się tym zaraźił?
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 09:19   #2684
ursull
Zakorzenienie

Witajcie moja,druga rodzino(jak mnie Tż rzuci to będzie wasza wina).U nas noc...no cóż,raczej dziwna.KIlka pobódek na parę łyczków mleczka i spanie dalej,o szóstej Ślicznota wylądowała w naszym łóżku i o ósmej obudziła mnie kopanie po twarzy(ależ to dziecko dziwnie okazuje miłość).Dziś mój TŻ ma wolne,więc zaraz uciekamy na zakupy i spacerek.Wparuję tu później.
Wrzucam wam link na filmik o cudownym śmiechu mojej małej,kręcony z ukrycia,bo gdy widzi aparat to powaznieje
http://smyki.pl/wideo/zobacz_1033942...z-ukrycia.html

Miłego dzionka

Eve jeśli tak bardzo pragniesz,to prześlę ci na pocztę więcej moich fotek,może znajdę nawet kilka takich,troszkę "niegrzecznych"
Zapomniałam wcześniej napisać,że ja też rzuciłam palenie,więc wiem co to znaczy.Długo paliłaś i kiedy rzuciłaś? Tęsknię i wiedziałam,że dobrze ulokowałam uczucia

Doris to drugi raz,kiedy kupiłam buty przez internet,pierwsze były fajne,ale trochę cisnęły,mam nadzieję,że tym razem będzie dobrze.Nie mam większych problemów z dopasowaniem butów,oprócz grubej łydki.Mnie i tak każdy but na początku musi obetrzeć,aby się dotrzeć.Jakie dofinansowania bierzecie? My mamy tylk CB i CBT,ale ja miałam wg.nich za duże zarobki w tamtym rokuMacie housing benefit?

Malutka ,sposób Aguśki nie wiele różni się od mojego,tyle tylko,że mój jest bardziej pokojowy,oczywiście do czasu.Jaby mi tylko Tż zwrócił na coś uwagę,np.:że nie posprzątane,ugotowane etc.to by była awantura A jak dzisiaj u was?Powiedz teściowi mojej córki,że grzeczny ma być,bo mu synowa

Marika że też tobie się chce takie przygotowania robić,szacunek.Miłej imprezki życzęU nas nocki różnie Mała budzi się ok.trzech razy w nocy i nie z głodu,a raczej z pragnienia.Daję jej mleko,ale weźmie kilka łyczków i śpi dalej.Rano pobudki około ósmej,czyli nie jest źle.

Dzolana oj to nie zaciekawie macie z TŻtem,dawaj znać co i jak na bierząco i ucałuj śliczną Martynkę.

ursull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 09:29   #2685
kuroikaze
Wtajemniczenie

Przyszłam Wam pokazac zdjecia,
ide nadrabiac...
na tym 3cim zdjeciu cos mis ie odbilo od oka...

Haruno wspanialego masz Tzta

Poiglot czyli jednak musiscie sie wyprowadzic czy cos mnie ominelo?

Ania tym razem ja mam wolne od szydelkowania
za to od przyszlego tyg 5 zjazdow pod rzad...
bardzo ladnie wycielas misia klask i:
no tak ale do studyjnego to daleko ale chybatak sie nie da zrobic. zreszta zdjecie w studio tez mozna popsuc.

Madzia ja czasem pije alkohol tylko czekam zebym miala przynajmniej 3 godz w przerwie z karmieniem. no i nie pije duzo, tylko troszke.

Pakusia heheh fajne zdjecie taki maly smerfik sie skrada
o i jaki łoś ... no dobra przeciez to renifer

Aljaka czy Ty pamietasz o mojej bransoletce ?
super secik
ale z Ciebie sliczna mamuska

Ursull pierwsze buty cudne ja tez takie chce
akryle maja to do siebie ze szybka schna no i rozciencza sie je woda.
kilka zdjeic dla Ciebie, takie pierwsze lepsze co tam mialam...

Illbana Guzik uroczy, jego pani misiowa tez

Anulka anulka Poiglot superzabula Eve Ursull super avatary
Ania Twoj tez fajny ale kojarzy mi sie z maryja i dzieciatkiem
Przesliczny reniferek a Juleczki

N. ♥

Edytowane przez kuroikaze
Czas edycji: 2009-11-26 o 09:43
kuroikaze jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-14, 09:29   #2686
kuroikaze
Wtajemniczenie

Superzabula tylko Ty masz chyba taki dobry wzrok i dalas rade przeczytac bo nikt inny nie zauwazyl

Eve ja mam wyzla niemieckiego i poluje na slimaki

Dzolana czesc sliczna mamusia z coreczka (widzialam zdjecia w albumie) i pani gonekolog w dodatku mamy juz dentystke, pielegniarke ale ginekolog tez bardzo sie przyda
ojej mam nadzieje ze Tz szybciutko dojdzie do siebie ale napewno tam opieka lekarska lepsza niz tutaj
a co robi w norwegii??

Doris to Twoje pranie ale czesto tak maja kobiety w ciazy, napoczekalni pamietasz? czesto dziewczyny pisaly o podobnych syt.
ale Tobie cos zostalo skoro dni gubisz

Malutka chyba przegapilam czemu wojny z TZ, ale trzymaj sie bedzie dobrze

Marika ja to Cie Babo podziwiam za to gotowanie... jestes niesamowita, przyjdz naucz mnie takich checi

Blondynka to dobrze ze juz poszczepieniu,nastepne za pol roku? mam nadzieje ze Oliwierkowi szybko sie poprawi

Taka gwiazdka czesc super ze dolaczylas oplac sobie kogos kto Ci to bedzie streszczal bo sie zapuscisz tak jak my wszystkie zamiast sprzatac, myc sie, karmic mezow to siedzimy i piszemy
zarcik, az tak zle z nami nie ma

Chcecie zobaczyc artystyczne zdjecia penisow? (niektore niezle )
neoromantica.digart.pl

Caro Sloneczko gdzie jestes? cho mam dla Ciebie zdjecia penisow, sliczne

N. ♥
kuroikaze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 09:31   #2687
Mell_xx
Wtajemniczenie

Dziendoberek!
Ale pada.........
Dzis noc lepsza, jedno jedzonko i minutkowe trzymanie raczki

Cytat:
No jak to,nie wiesz? Toż to sam Wentworth Miller,Michael Scotfield z Prison Break,jakby ktoś nie wiedział
Kurcze ja bym go tu nie poznala... musze sie przyjrzec... no on mi sie pooodoba
Cytat:
Napisane przez poiglot91 Pokaż wiadomość
wszystkie teraz avatary zmieniaja hahaha

mell a ty swojego nie zmieniasz?
No nie wiem jeszczeAleksi a...
a ten twoj obecny jest super!!!! Troszke przypomina Ciebie

Cytat:
No fieeem... juSZ je odpisałam, ale dzieki ze mi przypominasz

Eve Ale sliczny Mikołaj
Najsliczniejszy jakiego w zyciu widzialam

Doris dla Ciebie i Kalinki

Dzolana jejku duzo zdrowka dla meza!

Ursull ale swietne filmiki super coreczka!
Stary 2009-11-14, 10:42   #2688
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzolana1985 Pokaż wiadomość
witam wszytskich
oj... to duzo zdrowka dla tz'ta
i czekam na foty
tez wlasnie skonczylam prasowac

Cytat:
Witajcie moja,druga rodzino(jak mnie Tż rzuci to będzie wasza wina).U nas noc...no cóż,raczej dziwna.KIlka pobódek na parę łyczków mleczka i spanie dalej,o szóstej Ślicznota wylądowała w naszym łóżku i o ósmej obudziła mnie kopanie po twarzy(ależ to dziecko dziwnie okazuje miłość).Dziś mój TŻ ma wolne,więc zaraz uciekamy na zakupy i spacerek.Wparuję tu później.
Wrzucam wam link na filmik o cudownym śmiechu mojej małej,kręcony z ukrycia,bo gdy widzi aparat to powaznieje
http://smyki.pl/wideo/zobacz_1033942...z-ukrycia.html

Miłego dzionka

Eve jeśli tak bardzo pragniesz,to prześlę ci na pocztę więcej moich fotek,może znajdę nawet kilka takich,troszkę "niegrzecznych"
Zapomniałam wcześniej napisać,że ja też rzuciłam palenie,więc wiem co to znaczy.Długo paliłaś i kiedy rzuciłaś? Tęsknię i wiedziałam,że dobrze ulokowałam uczucia

Doris to drugi raz,kiedy kupiłam buty przez internet,pierwsze były fajne,ale trochę cisnęły,mam nadzieję,że tym razem będzie dobrze.Nie mam większych problemów z dopasowaniem butów,oprócz grubej łydki.Mnie i tak każdy but na początku musi obetrzeć,aby się dotrzeć.Jakie dofinansowania bierzecie? My mamy tylk CB i CBT,ale ja miałam wg.nich za duże zarobki w tamtym rokuMacie housing benefit?

Malutka ,sposób Aguśki nie wiele różni się od mojego,tyle tylko,że mój jest bardziej pokojowy,oczywiście do czasu.Jaby mi tylko Tż zwrócił na coś uwagę,np.:że nie posprzątane,ugotowane etc.to by była awantura A jak dzisiaj u was?Powiedz teściowi mojej córki,że grzeczny ma być,bo mu synowa

Marika że też tobie się chce takie przygotowania robić,szacunek.Miłej imprezki życzęU nas nocki różnie Mała budzi się ok.trzech razy w nocy i nie z głodu,a raczej z pragnienia.Daję jej mleko,ale weźmie kilka łyczków i śpi dalej.Rano pobudki około ósmej,czyli nie jest źle.

Dzolana oj to nie zaciekawie macie z TŻtem,dawaj znać co i jak na bierząco i ucałuj śliczną Martynkę.
ale swietny smiech

Cytat:
Napisane przez kuroikaze Pokaż wiadomość
ide nadrabiac...
wow!!! piekne!!!!!!!

pakusia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 10:45   #2689
Illbana
Raczkowanie

Dzień dobry,

BUZIAKI DLA TOMUSIA, IGORKA I NINULKI!!!

Guzik postanowił rozpocząć dzisiejszy dzień o 4. Chciał się bawić. Zasnął znowu o 6, ale ja wtedy musiałam wyjść za Azulą na siku. Kiedy wróciłam, Guzik już był wyspany i znowu chciał się bawić. Później zasnął o 9 i spał całe 50 minut. A teraz leży obok mnie na macie i pierdzi buzią. Monsz w pracy, ja wykończona, to chyba Guzik zrobi dzisiaj porządki, ugotuje obiad i zajmie się sobą.
Ale za to pogoda – cudna. Będzie długi spacer.

Poiglot Pasuje do Ciebie ten nowy awatar. Z tych poprzednich podobała mi się jeszcze ta Catwoman (tzn. pasowała do Ciebie)

Eve – gratuluję spadku wagi! Gdybym ja schudła te 5 kg… A ile miałaś do zrzucenia ostatnio i ile wtedy schudłaś? Piękne zdjęcia – a to w awatarze najsłodsze. Oluś jest bardzo do Ciebie podobny.

UrsullGuzik już dawno się starał o rękę Polsatowskiej Julii, ale ona chce, żeby wiedział, co się robi w noc poślubną, więc teraz Guzik się doświadcza – bawi się z misiem, a sypia z osłem. Świetne filmiki – Guzik jest zauroczony śmiechem Ślicznoty.

Aniu – Guzik powiedział, że lubi reniferzyce.

Dzolana - dużo zdrówka dla męża

KuroikazePiękne dzieła. A penisów nie umiem zobaczyć.

Marika – zaufaj mi, nikt nie będzie za mną płakał. Udanej imprezki Wam życzę. A że Ty samodzielna i torpeda do tego jesteś, to ja wiem, bo byłam z Wami już na poczekalni.

Miłego dnia

Hubert

Illbana jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-14, 11:08   #2690
Mell_xx
Wtajemniczenie

O u mnie juz zmiana pogody!!! Cale niebo bezchmurne!
Aleks zasnal ja wstanie idziemy polazic...

Illbana ale mialas noc!
Wyobrazam sobie jaka jestes zmeczona...oby udalo Ci sie odespac kolejnej nocy... ja tez uwazam ze avatar poiglot pasuje do niej.
Stary 2009-11-14, 11:09   #2691
ursull
Zakorzenienie

Ło masz i sie zapomniało:

Wszystkiego co najfajniejsze,najsłodsze i najradośniejsze dla Ninusi,Igorka i Tomusia i Mai i Patryka (chociaż nie wszystkie dzieci i mamusie znam)!!!

Kuroikaze szkice fajne,z pamięci rysujesz czy musisz mieć wzór? Ostatni koń poprostu boski.Ja też szkicowałam kiedyś,wszystko w Polsce jest,jak będę to wezmę i ci pokażę (dopiero w styczniu).Co do akryli,wiem jak użyć,tylko nigdy tego nie robiłam i boję się,że będą schły za szybko.Ty malowałaś akrylami? Jeśli tak to na czym? Trzba impregnować po?

Mell jak widzę Wenthworta to wymiękam.On i Depp to moje ideały

Mell,Pakusia,Illbana-dziękuję za docenienie mojego kunsztu reżyserkiego ,a także zdolności aktorskich Ślicznoty

Deszcz pada i ze spacerku nici,mała śpi,TŻ gra na kompie,a ja jeszcze w piżamie
Cicho tu dzisiaj,widać,że weekend

Edytowane przez ursull
Czas edycji: 2009-11-14 o 12:03
Stary 2009-11-14, 11:25   #2692
Mell_xx
Wtajemniczenie

Moc zyczen dla: (długa dzis lista)
Ninulki
Igorka
Tomeczka
Patryka
Majeczki

Stary 2009-11-14, 11:36   #2693
Kathi75
Zakorzenienie

Cytat:
ide nadrabiac...
Sliczne obrazki zwlaszcza kobiety podobaja mi sie obie ostatnia konia glowa sztuczna ale pozostale woooow TALENT

marika 1221 a zebys wiedziala ze warto hihihi w tym roku na urodziny planuje wlasnie MAjorke hihiv a jak nie na urodziny to na rocznice

Pediatra fajny facet koszula hawajska klapki fajne podejscie do dzieci , ordynacja jak z bajki obsluga szybka wiec na razie wszystko cacy
Pan doktor nie jest zwolennikiem szczepien wiec mam lekki zament w glowie nie namawia ale do myslenia daje

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Kathi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 12:12   #2694
poiglot91
Zakorzenienie

Cytat:

Chcecie zobaczyc artystyczne zdjecia penisow? (niektore niezle )
neoromantica.digart.pl
eeej to nie sa zdjecia penisow

nie no piekne rysunku

mell taak od razu avatar mi sie spodobal hehe

dzolana ojj biedny tz musi sie meczyc
zdrowka

ursull ale ona duza kurdeszook

illbana zagnaj mensza do robotyhehe

marika widze ze duzo pamietaszzaszly mi dwie za skore
ale naszczescie tz nie ma juz z nimi kontaktow

doris no to widzisz ty sie nie nudzisz
my mieszkamy z taka baba i z chlopakiem tylko
no ale te ''babsko'' tak mnie denerwuje ze sily juz nie mam.. ja wynajmuje na gorze ona na dole.. i np o 22 nie mozna juz korzystac z kuchni.. nawet sobie zrobic herbaty bo ona to slyszy i jej rpzeszkadza..
moj tz konczy pozno prace no i ostatnio jakos 22:30 zszedl zagotowac sobie wode na goracy kubek a ona wyszla z pokoju i z marda ze ja obudzil odglos czajnika
wiesz co niecierpie jej i najchetniej to bym jej kudly z wlosow powyrywala...
jest tak beszczelna wscipska baba ze daj spokoj...

Buuuussssssiole dla naszych solenizantow uroczych

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Cytat:
Deszcz pada i ze spacerku nici,mała śpi,TŻ gra na kompie,a ja jeszcze w piżamie
Cicho tu dzisiaj,widać,że weekend
ojj tak pogoda straszna.. wiatrzysko okropne i deszcz..
kabel mi sie zerwal od satelity i nie mam polskiej telewizji!!kolega tzta ma wpasc potem i to naprawic..
Stary 2009-11-14, 12:25   #2695
esti1984
Wtajemniczenie

No i Was nie poczytam bo TŻ w domu a na dworku piękna i słoneczna pogoda więc idziemy do ogródka grilować
esti1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 12:27   #2696
poiglot91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez esti1984 Pokaż wiadomość
No i Was nie poczytam bo TŻ w domu a na dworku piękna i słoneczna pogoda więc idziemy do ogródka grilować
fajniee macie
Stary 2009-11-14, 12:49   #2697
ursull
Zakorzenienie

TŻ zabrał małą na spacer,tak sam z siebie,no to ja szybciutko na wizażyk
Święta się zbliżają,znalazłam fajny artykuł na temat potraw wigilijnyh dla naszych smyków:
http://www.edziecko.pl/pierwszy_rok/...0,4784007.html

Poiglot skoro jesteś zorientowana w mieszkanich socjalnych,to nie będę nic szukała.Moim zdaniem powinnaś złożyć wnioski,to nic nie kosztuje,a może akurat wam się uda.Zgodnie z brytyjskim prawem rodzina z dzieckiem powinna mieć min.2 sypialnie,jedną dla siebie,jedną dla dziecka.Jeśli w takim wniosku opiszecie waszą sytuację,że mieszkacie w pokoju,że ma cie grzyba,że musicie się wyprowadzić,a do tego podacie zarobki (no chyba,że oboje macie powyżej 2 tys.fuli miesięcznie) to może dostaniecie takie mieszkanie szybciej.Zawsze warto spróbować.My złożyliśmy wniosek,ale nie kwalifikujemy się,bo nasze mieszkanie spełnia wszystkie warunki (nowe,duże,bez grzyba),mimo,że płacimy za nie równie dużo (ok 800 fuli z rachunkami miesięcznie).

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-14, 12:55   #2698
anulka anulka
Zadomowienie

GG do anulka anulka

Siemanoooo
robię LECZO (mniammmmm) z kapustą kiszoną , zobaczymy co z tego wyjdzie. Magda ma drugiego zębulka na dole. A Marta dalej jeden, ale znając je zaraz Marta dogoni siostrusię

wow, esti...grillować- super, weźmiecie mnie?

Wczoraj przegrałam aukcję na allegro, bo gapa jestem i nie zauwazyłam, ze juz sie konczy!!! Ktos mnie przebil, a takie fajne spodnie dla Dziewczyn upatrzyłam i to tak tanio...

Stary 2009-11-14, 13:08   #2699
poiglot91
Zakorzenienie

Cytat:
TŻ zabrał małą na spacer,tak sam z siebie,no to ja szybciutko na wizażyk
Święta się zbliżają,znalazłam fajny artykuł na temat potraw wigilijnyh dla naszych smyków:
http://www.edziecko.pl/pierwszy_rok/...0,4784007.html

Poiglot skoro jesteś zorientowana w mieszkanich socjalnych,to nie będę nic szukała.Moim zdaniem powinnaś złożyć wnioski,to nic nie kosztuje,a może akurat wam się uda.Zgodnie z brytyjskim prawem rodzina z dzieckiem powinna mieć min.2 sypialnie,jedną dla siebie,jedną dla dziecka.Jeśli w takim wniosku opiszecie waszą sytuację,że mieszkacie w pokoju,że ma cie grzyba,że musicie się wyprowadzić,a do tego podacie zarobki (no chyba,że oboje macie powyżej 2 tys.fuli miesięcznie) to może dostaniecie takie mieszkanie szybciej.Zawsze warto spróbować.My złożyliśmy wniosek,ale nie kwalifikujemy się,bo nasze mieszkanie spełnia wszystkie warunki (nowe,duże,bez grzyba),mimo,że płacimy za nie równie dużo (ok 800 fuli z rachunkami miesięcznie).
dziekuje
we wtorek zlozymy taki wniosek zobaczymy co z tego wyjdzie..
obys miala racje

mam kupic to mleko aptamil 3?
czy 3 nie jest od 9 miesiaca???

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Cytat:
Siemanoooo
robię LECZO (mniammmmm) z kapustą kiszoną , zobaczymy co z tego wyjdzie. Magda ma drugiego zębulka na dole. A Marta dalej jeden, ale znając je zaraz Marta dogoni siostrusię

wow, esti...grillować- super, weźmiecie mnie?

Wczoraj przegrałam aukcję na allegro, bo gapa jestem i nie zauwazyłam, ze juz sie konczy!!! Ktos mnie przebil, a takie fajne spodnie dla Dziewczyn upatrzyłam i to tak tanio...
woow gratulujemy zabkow
Stary 2009-11-14, 13:10   #2700
ursull
Zakorzenienie

Anulka:jup i: dla ząbka Magdusi i już za wczasu dla ząbka Martusi

Poiglot w UK mleko nr 3 jest od 6mc.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości