|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 | |
Zadomowienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Cytat:
![]() Gdybym ja miała znikac bo nie ma mojej UKOCHANEJ SUPERŻABULI to by mnie ciągle nie było ![]() ![]() Eve świetny avatar!!! mój ulubiony na tym wątku!!! ![]()
![]() |
#2672 | |
Rozeznanie
|
poiglot-ulozy sie ..zobaczysz
![]() dofinansowanie o socjal.nie wystepujemy ,bo dobrze nam tu gdzie jestesmy-wszystko mam "pod nosem" ![]() ![]() no i chatka,ktora mamy na siebie od 2 lat(bedzie w styczniu)jest najlepsza w jakiej mieszkalismy ![]() naszym znajomym tez sie podoba ,jak nas odwiedzaja..a wiesz jakie tu potrafia byc domy! ![]() jest to nowy blok(5lat),wszystko nowiutkie(w miare ![]() na parterze,szerokie korytarze ale jest tez winda ![]() ![]() to jest 2bed. i teraz mamy lokatorke,jest bardzo fajna,spokojna osobka,wogole nam nie przeszkadza ani my jej(ponoc ![]() teraz jeszcze "waletuje"u nas moja siorka(wesolo jest ![]() ale musi blizej m-sca pracy znalezc sobie mieszkanie.. szkoda mi bardzo,i nie chce zeby sie wyprowadzala(ja mam pomoc i ona chyba tez ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() anulka jak Ciebie czytam to nie moge ![]() masz zaje..fajne poczucie humoru ![]() Ursull-av-revelka ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
Zadomowienie
|
Wkurzają mnie te reklamy, które nam sie wkradają w nasze posty :/ wrrr a kysz! Jak to wyłaczyć!!!!????!!!!
Dobranoc matki, żony i kochanki, lece spać! Narka. ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- DORIS ![]() Gdzie bylaś kiedy cie nie było!!?? ![]() ![]() ![]()
#2674 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jam jest-byla i bendem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Dobranoc ja tez zmykam papatki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
Zadomowienie
|
bendem zabrzmiało jak "nie chcem ale muszem"
hihi ![]() ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- no to spaduje... nie zagadujcie mnie juz
#2676 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A avatar ... sllow mi brak jakie piekne mam dziecko i jakie cudowne zdjecia robie ![]() ![]() ![]() Nie no, teraz to juz na serio mnie nie ma !!!! Tz jeszcze w tej cholernej robocie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2677 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Bry
![]() Z mężem ciąg dalszy stanu wojennego ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2678 |
Zadomowienie
|
Hejka dzziewczynki
![]() Powiedzmy że sie wyspałam, chociaz nie wiem czy sama w to do końca wierzę bo poszłam spac o 24 z racji przyjazdu Tż ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj niestety nie dam rady was poczytac wiadomo, brak czasu, jutro się odezwe bo dzisiaj po imprezeie pewnie będę spała u rodziców, miłego weekendziku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 | |
Zakorzenienie
|
Sto lat dla : Tomusia, Igorka, Majusi i Ninki !!!
![]() ![]() ![]() U nas nocka super... wcale nie chwale Kuby ![]() ![]() ![]() idem na kawke a pozniej cos posprztac ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2680 |
Zadomowienie
|
Moje chłopeczki zaś śpią więc mam chwilke wolnego czasu, więc poczytam troszeczkę i postaram sie cosik tam poodpowiadac ale 10 stroniczek pewnie nie przeczytam teraz
![]() A więc cz. I Agusia - a no juz mi takich niespodzianek nie robi, bo zazwyczaj przyjeżdża w weekendy nie był tylko 2 razy więc i tak dobrze, ale inne niespodzianki typu kwaity bez okazji sa mile widziane ![]() dzolana - usmiałam się przy tym tekscie o macierzyństwie itd. ![]() poiglocik - ja tak myslałam że ty tak nie lubisz czekoladek bo jedna Ci zaszła porządnie za skórę, przystawiając się do Tż pamiętam jak już na poczekalni o tym pisałaś. ursull - i jak tam nocki? u mnie przez ostatnie 2 nocki delikatna poprawa spimy do prawie 7 . Co za banda z tych murzynów ![]() DORIS - hehe, dobrze że ta małpa nie rozumiała co mówisz bo pewnie celowo by cie poszyła ![]() Eve - ![]() ![]() malutka - jak tam Tż, zgrzeczniał? czy trzeba ![]() cinusiowa - mój maluch uwielbia siedziec tak na parapecie i palcowac mamie szybu, liże je szaleniec i się cieszy jak światełka mu mrugaja i się ruszają (światła aut) iwciag - mój tez jeszcze nie siedzi, jedynie jak się zapomni, a tak to sie giba i przewraca. Eeee tam wiesz takie delicje to ja robie na jakies imprezy an codzień to nie ![]() ![]() Carolajna - ojjjj to teraz musisz sie przeobrazic w pigule i zaopierkowac się Tż ![]() Kathi - to ja może zarezerwuje wczasy np. na Majorce na urodziny Tż w styczniu to wszyscy skorzystamy ![]() ![]() ![]() gosiik_s - każdy postęp cieszy nawet malutki, brawa dla mychy ![]() ![]() blondynkapozan - u mnie tez nie dzwonią ja ma umówioną wizytę na konkretny dzień, jeda przez cale miasto tam a tu lakarka na urlopie. dzolana - eee to mamy pania ginekolog na wateczku, to fajnie ![]() iwcia dens - hej lalu ![]() Illbanka - witaj ![]() ![]() ![]() esti - ale ja ci zazdroszcze tych postepów Niki, silna dziewczynka. Bercia - raczej w każdym daniu ma jakieś mięsko, a probowalaś z rybka? U mnie ten etap trwał tydzień, jak znikłam to płacz jakby dziecie ze skóry obrywali ![]() poiglocik - no ja jeszcze nie mam @ a jestem karmiąca jeszcze. A puki co nie możecie się przenieśc do mamy, wilgos jest bardzo niebezpieczna, roztocz, pleśń, grzyby, uciekajcie. takagwiazdka - witamy Cię ![]() Spadam maruda wzywa. |
![]() ![]() |
![]() |
#2681 |
Zakorzenienie
|
Buźiaczki dla Tomusia, Igora, Majki i Niny
![]() śliczne zdjęcia i avatarki ![]() ![]() Oli po szczepieniu był wczoraj marudny płakał, miał gorączke ![]() cieszę się że już mamy z głowy ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2682 |
Raczkowanie
|
witam wszytskich
![]() no ja dzisiaj mam mało czasu bo mam mały sajgon w domku. a pozatym mój tz jak już wcześniej wspomniałam jest w norwegii , tam pracuje i własnie biedaka tam grypa ah1n1 dopadła. wiec ogólnie mały stresik. zamknęli go w izolatce ale tam go dobrze leczą nie to co w polsce. wiec miejmy nadzieje ze bedzie ok. dla pakusi86 fotki z reniferkiem wstawię wieczorkiem bo mnie najpierw prasowanko czeka ![]() takagwiazdka witam ja też tu jestem od paru dni, wiec świeżynki pozdrawiam wam kochaniutke pa ![]()
#2683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Zakorzenienie
|
Witajcie moja,druga rodzino
![]() ![]() ![]() Wrzucam wam link na filmik o cudownym śmiechu mojej małej,kręcony z ukrycia,bo gdy widzi aparat to powaznieje ![]() http://smyki.pl/wideo/zobacz_1033942...z-ukrycia.html Miłego dzionka Eve jeśli tak bardzo pragniesz,to prześlę ci na pocztę więcej moich fotek,może znajdę nawet kilka takich,troszkę "niegrzecznych" ![]() Zapomniałam wcześniej napisać,że ja też rzuciłam palenie,więc wiem co to znaczy.Długo paliłaś i kiedy rzuciłaś? Tęsknię ![]() ![]() Doris to drugi raz,kiedy kupiłam buty przez internet,pierwsze były fajne,ale trochę cisnęły,mam nadzieję,że tym razem będzie dobrze.Nie mam większych problemów z dopasowaniem butów,oprócz grubej łydki.Mnie i tak każdy but na początku musi obetrzeć,aby się dotrzeć ![]() ![]() Malutka ![]() ![]() ![]() Marika że też tobie się chce takie przygotowania robić,szacunek.Miłej imprezki życzę ![]() ![]() Dzolana oj to nie zaciekawie macie z TŻtem,dawaj znać co i jak na bierząco i ucałuj śliczną Martynkę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Wtajemniczenie
|
Przyszłam Wam pokazac zdjecia,
ide nadrabiac... na tym 3cim zdjeciu cos mis ie odbilo od oka... Haruno wspanialego masz Tzta ![]() Poiglot czyli jednak musiscie sie wyprowadzic czy cos mnie ominelo? ![]() Ania tym razem ja mam wolne od szydelkowania ![]() ![]() ![]() za to od przyszlego tyg 5 zjazdow pod rzad... ![]() bardzo ladnie wycielas misia ![]() ![]() ![]() no tak ale do studyjnego to daleko ![]() Madzia ja czasem pije alkohol ![]() Pakusia heheh fajne zdjecie ![]() ![]() o i jaki łoś ![]() ![]() Aljaka czy Ty pamietasz o mojej bransoletce ![]() super secik ![]() ale z Ciebie sliczna mamuska ![]() Ursull pierwsze buty cudne ja tez takie chce ![]() akryle maja to do siebie ze szybka schna no i rozciencza sie je woda. kilka zdjeic dla Ciebie, takie pierwsze lepsze co tam mialam... Illbana Guzik uroczy, jego pani misiowa tez ![]() Anulka anulka Poiglot superzabula Eve Ursull super avatary ![]() Ania Twoj tez fajny ale kojarzy mi sie z maryja i dzieciatkiem ![]() Przesliczny reniferek a Juleczki ![]()
N. ♥ Edytowane przez kuroikaze Czas edycji: 2009-11-26 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2686 |
Wtajemniczenie
|
Superzabula tylko Ty masz chyba taki dobry wzrok i dalas rade przeczytac
![]() ![]() Eve ja mam wyzla niemieckiego i poluje na slimaki ![]() Dzolana czesc ![]() ![]() ![]() ![]() ojej mam nadzieje ze Tz szybciutko dojdzie do siebie ![]() ![]() a co robi w norwegii?? Doris to Twoje pranie ![]() ale Tobie cos zostalo skoro dni gubisz ![]() Malutka chyba przegapilam czemu wojny z TZ, ale trzymaj sie bedzie dobrze ![]() Marika ja to Cie Babo podziwiam za to gotowanie... jestes niesamowita, przyjdz naucz mnie takich checi ![]() Blondynka to dobrze ze juz poszczepieniu,nastepne za pol roku? mam nadzieje ze Oliwierkowi szybko sie poprawi ![]() Taka gwiazdka czesc ![]() ![]() ![]() ![]() zarcik, az tak zle z nami nie ma ![]() Chcecie zobaczyc artystyczne zdjecia penisow? (niektore niezle ![]() neoromantica.digart.pl Caro Sloneczko gdzie jestes? cho mam dla Ciebie zdjecia penisow, sliczne ![]() ![]() ![]()
#2687 | ||
Wtajemniczenie
|
Dziendoberek!
![]() Ale pada......... Dzis noc lepsza, jedno jedzonko i minutkowe trzymanie raczki Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a ten twoj obecny jest super!!!! Troszke przypomina Ciebie ![]() ![]() Eve Ale sliczny Mikołaj Najsliczniejszy jakiego w zyciu widzialam ![]() Doris ![]() Dzolana jejku duzo zdrowka dla meza! Ursull ale swietne filmiki super coreczka!
![]() |
#2688 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i czekam na foty ![]() tez wlasnie skonczylam prasowac ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2689 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() BUZIAKI DLA TOMUSIA, IGORKA I NINULKI!!! ![]() ![]() Guzik postanowił rozpocząć dzisiejszy dzień o 4. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale za to pogoda – cudna. ![]() ![]() Poiglot – ![]() ![]() ![]() Eve – gratuluję spadku wagi! ![]() ![]() ![]() ![]() Ursull – ![]() ![]() ![]() ![]() Aniu – Guzik powiedział, że lubi reniferzyce. ![]() Dzolana - dużo zdrówka dla męża ![]() Kuroikaze – ![]() ![]() Marika – zaufaj mi, nikt nie będzie za mną płakał. ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2690 |
Wtajemniczenie
|
O u mnie juz zmiana pogody!!! Cale niebo bezchmurne!
Aleks zasnal ja wstanie idziemy polazic... Illbana ale mialas noc! Wyobrazam sobie jaka jestes zmeczona...oby udalo Ci sie odespac kolejnej nocy... ja tez uwazam ze avatar poiglot pasuje do niej.
#2691 |
Zakorzenienie
|
Ło masz i sie zapomniało
![]() Wszystkiego co najfajniejsze,najsłodsze i najradośniejsze dla Ninusi,Igorka i Tomusia i Mai i Patryka (chociaż nie wszystkie dzieci i mamusie znam ![]() Kuroikaze szkice fajne,z pamięci rysujesz czy musisz mieć wzór? Ostatni koń poprostu boski.Ja też szkicowałam kiedyś,wszystko w Polsce jest,jak będę to wezmę i ci pokażę (dopiero w styczniu).Co do akryli,wiem jak użyć,tylko nigdy tego nie robiłam i boję się,że będą schły za szybko.Ty malowałaś akrylami? Jeśli tak to na czym? Trzba impregnować po? Mell jak widzę Wenthworta to wymiękam.On i Depp to moje ideały ![]() Mell,Pakusia,Illbana-dziękuję za docenienie mojego kunsztu reżyserkiego ,a także zdolności aktorskich Ślicznoty ![]() Deszcz pada i ze spacerku nici,mała śpi,TŻ gra na kompie,a ja jeszcze w piżamie ![]() Cicho tu dzisiaj,widać,że weekend ![]() Edytowane przez ursull Czas edycji: 2009-11-14 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
Wtajemniczenie
|
Moc zyczen dla: (długa dzis lista) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
marika 1221 a zebys wiedziala ze warto hihihi w tym roku na urodziny planuje wlasnie MAjorke hihiv a jak nie na urodziny to na rocznice Pediatra fajny facet ![]() Pan doktor nie jest zwolennikiem szczepien wiec mam lekki zament w glowie nie namawia ale do myslenia daje |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2694 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nie no piekne rysunku ![]() ![]() mell taak od razu avatar mi sie spodobal ![]() ![]() dzolana ojj biedny tz musi sie meczyc zdrowka ![]() ursull ale ona duza kurde ![]() illbana zagnaj mensza do roboty ![]() ![]() marika widze ze duzo pamietasz ![]() ale naszczescie tz nie ma juz z nimi kontaktow doris no to widzisz ty sie nie nudzisz ![]() my mieszkamy z taka baba i z chlopakiem tylko no ale te ''babsko'' tak mnie denerwuje ze sily juz nie mam.. ja wynajmuje na gorze ona na dole.. i np o 22 nie mozna juz korzystac z kuchni.. nawet sobie zrobic herbaty bo ona to slyszy i jej rpzeszkadza.. ![]() moj tz konczy pozno prace no i ostatnio jakos 22:30 zszedl zagotowac sobie wode na goracy kubek a ona wyszla z pokoju i z marda ze ja obudzil odglos czajnika ![]() wiesz co niecierpie jej i najchetniej to bym jej kudly z wlosow powyrywala... jest tak beszczelna wscipska baba ze daj spokoj... Buuuussssssiole dla naszych solenizantow uroczych ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
kabel mi sie zerwal od satelity i nie mam polskiej telewizji!! ![]() ![]()
![]() |
#2695 |
Wtajemniczenie
|
No i Was nie poczytam bo TŻ w domu a na dworku piękna i słoneczna pogoda więc idziemy do ogródka grilować
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2696 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2697 |
Zakorzenienie
|
TŻ zabrał małą na spacer,tak sam z siebie
![]() ![]() Święta się zbliżają,znalazłam fajny artykuł na temat potraw wigilijnyh dla naszych smyków: http://www.edziecko.pl/pierwszy_rok/...0,4784007.html Poiglot skoro jesteś zorientowana w mieszkanich socjalnych,to nie będę nic szukała.Moim zdaniem powinnaś złożyć wnioski,to nic nie kosztuje,a może akurat wam się uda.Zgodnie z brytyjskim prawem rodzina z dzieckiem powinna mieć min.2 sypialnie,jedną dla siebie,jedną dla dziecka.Jeśli w takim wniosku opiszecie waszą sytuację,że mieszkacie w pokoju,że ma cie grzyba,że musicie się wyprowadzić,a do tego podacie zarobki (no chyba,że oboje macie powyżej 2 tys.fuli miesięcznie) to może dostaniecie takie mieszkanie szybciej.Zawsze warto spróbować.My złożyliśmy wniosek,ale nie kwalifikujemy się,bo nasze mieszkanie spełnia wszystkie warunki (nowe,duże,bez grzyba),mimo,że płacimy za nie równie dużo (ok 800 fuli z rachunkami miesięcznie). |
![]() ![]() |
![]() |
#2698 |
Zadomowienie
|
Siemanoooo
![]() robię LECZO (mniammmmm) z kapustą kiszoną ![]() ![]() wow, esti...grillować- super, weźmiecie mnie? Wczoraj przegrałam aukcję na allegro, bo gapa jestem i nie zauwazyłam, ze juz sie konczy!!! Ktos mnie przebil, a takie fajne spodnie dla Dziewczyn upatrzyłam ![]()
#2699 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() we wtorek zlozymy taki wniosek zobaczymy co z tego wyjdzie.. obys miala racje ![]() mam kupic to mleko aptamil 3? czy 3 nie jest od 9 miesiaca??? ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
![]() |
#2700 |
Zakorzenienie
|
Anulka
![]() ![]() ![]() Poiglot w UK mleko nr 3 jest od 6mc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:45.