| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-11-14, 00:06 | #2671 | |
| Zadomowienie | 

Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III

Cytat: 
  Gdybym ja miała znikac bo nie ma mojej UKOCHANEJ SUPERŻABULI to by mnie ciągle nie było    Eve świetny avatar!!! mój ulubiony na tym wątku!!!   
				__________________ nic   | |
|     | 
|  2009-11-14, 00:11 | #2672 | |
| Rozeznanie | 

poiglot-ulozy sie ..zobaczysz  musicie tylko zaczac dzialac! dofinansowanie o socjal.nie wystepujemy ,bo dobrze nam tu gdzie jestesmy-wszystko mam "pod nosem"  ,lubimy ta okolice,jak kiedys wspominalam znam tu kazdu krzaczek  no i chatka,ktora mamy na siebie od 2 lat(bedzie w styczniu)jest najlepsza w jakiej mieszkalismy  naszym znajomym tez sie podoba ,jak nas odwiedzaja..a wiesz jakie tu potrafia byc domy!  jest to nowy blok(5lat),wszystko nowiutkie(w miare  )bez dzyba.. na parterze,szerokie korytarze ale jest tez winda  (tyle ,ze nam nie potrzebna ale jest  ) to jest 2bed. i teraz mamy lokatorke,jest bardzo fajna,spokojna osobka,wogole nam nie przeszkadza ani my jej(ponoc  ) teraz jeszcze "waletuje"u nas moja siorka(wesolo jest  ) ale musi blizej m-sca pracy znalezc sobie mieszkanie.. szkoda mi bardzo,i nie chce zeby sie wyprowadzala(ja mam pomoc i ona chyba tez  )ale niestety pozno konczy i teraz ze znajomymi wraca..ale jak czasem oni nie jada-to nie ma powrotu(tzn.jest ale nocnymi i kawalek drogi na piechotke a po polnocy dla mlodej dziewczyny to niezbyt jest bezpieczne  i boje sie o nia..) ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat: 
   anulka jak Ciebie czytam to nie moge  masz zaje..fajne poczucie humoru  Ursull-av-revelka   (a niech Eve bedzie zaz.... ciiiiiiiiii a cio!  ) | |
|     | 
|  2009-11-14, 00:15 | #2673 | 
| Zadomowienie | 

Wkurzają mnie te reklamy, które nam sie wkradają w nasze posty :/ wrrr a kysz! Jak to wyłaczyć!!!!????!!!! Dobranoc matki, żony i kochanki, lece spać! Narka. ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- DORIS  moja najwspanialsza DORIS Gdzie bylaś kiedy cie nie było!!??     
				__________________ nic   | 
|     | 
|  2009-11-14, 00:19 | #2674 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
    jam jest-byla i bendem   ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Dobranoc ja tez zmykam papatki   | |
|     | 
|  2009-11-14, 00:21 | #2675 | 
| Zadomowienie | 

bendem zabrzmiało jak "nie chcem ale muszem" hihi  ; jakby co to mnie tu nie ma, ja tylko podgląduje i zaraz znikuje. ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- no to spaduje... nie zagadujcie mnie juz 
|     | 
|  2009-11-14, 00:31 | #2676 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-04 Lokalizacja: Co.Cork, Ireland 
				 | 

Cytat: 
  A avatar ... sllow mi brak jakie piekne mam dziecko i jakie cudowne zdjecia robie       Nie no, teraz to juz na serio mnie nie ma !!!! Tz jeszcze w tej cholernej robocie  w tym tygodniu chyba ze sto godzin wypracowal  ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat: 
   | ||
|     | 
|  2009-11-14, 01:24 | #2677 | |||||||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

Bry   Z mężem ciąg dalszy stanu wojennego  widzę, że nastał czas na zmiany avatarków, boskie wszystkie  zdjęcią maluchów tyż  Cytat: 
  witajcie razem z synkiem Cytat: 
  za szybkie znalezienie nowego lokum Cytat: 
  dla Kuby Cytat: 
  Cytat: 
  a ma coś innego na oku? Cytat: 
  Cytat: 
    dobranoc 
				__________________ | |||||||
|     | 
|  2009-11-14, 07:20 | #2678 | 
| Zadomowienie | 

Hejka dzziewczynki   Powiedzmy że sie wyspałam, chociaz nie wiem czy sama w to do końca wierzę bo poszłam spac o 24 z racji przyjazdu Tż  , zrobiłam mu jaja z czosnkiem, bo wiadomo jak i na co czosnek działa  , i wiadomo co było dalej. Wczoraj jak juz pisalam od rana walczyłam u rodziców z tym pichceniem, już nie chce mi się tego nawet jeśc, większośc wczoraj zrobiłam, dzisiaj jedynie 3 sałateczki, i przygotowac stoł, pokroic ciacha itd. Pogoda piękna więc i spacerek trzeba zaliczyc. Jeszcze jak wróciłam od rodziców to zrobiłam Igorkowi obiadki, i wyszło mi na 6 dni  , a wczoraj dziadziuś kupił Igusiowi słoiczek ten większy od 6 m-ca w którym już były pomodorki i grudki ale moje dzziecie jest wszystkożerne więc pochłonął go w mig. A wy oczywiście musiałyście się rozpisac   Dzisiaj niestety nie dam rady was poczytac wiadomo, brak czasu, jutro się odezwe bo dzisiaj po imprezeie pewnie będę spała u rodziców, miłego weekendziku  . | 
|     | 
|  2009-11-14, 08:20 | #2679 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 Lokalizacja: Irlandia/ Carrickmines 
				 | 

Sto lat dla : Tomusia, Igorka, Majusi i Ninki !!!     U nas nocka super... wcale nie chwale Kuby  ale wstalismy na jedzonko o 5:30 i do 7 jeszcze lezakowalismy  znaczy ja spalam a on sie bawil kolo mnie   idem na kawke a pozniej cos posprztac   Cytat: 

__________________ *****— Alen Baxton | |
|     | 
|  2009-11-14, 09:39 | #2680 | 
| Zadomowienie | 

Moje chłopeczki zaś śpią więc mam chwilke wolnego czasu, więc poczytam troszeczkę i postaram sie cosik tam poodpowiadac ale 10 stroniczek pewnie nie przeczytam teraz   . A więc cz. I Agusia - a no juz mi takich niespodzianek nie robi, bo zazwyczaj przyjeżdża w weekendy nie był tylko 2 razy więc i tak dobrze, ale inne niespodzianki typu kwaity bez okazji sa mile widziane  . dzolana - usmiałam się przy tym tekscie o macierzyństwie itd.  poiglocik - ja tak myslałam że ty tak nie lubisz czekoladek bo jedna Ci zaszła porządnie za skórę, przystawiając się do Tż pamiętam jak już na poczekalni o tym pisałaś. ursull - i jak tam nocki? u mnie przez ostatnie 2 nocki delikatna poprawa spimy do prawie 7 . Co za banda z tych murzynów  . DORIS - hehe, dobrze że ta małpa nie rozumiała co mówisz bo pewnie celowo by cie poszyła  . Ja raz znałam takiego namolnego piłkarza z mojego miasta co był murzynem i nie dawał mi spokoju, dzwonił, śledził mnie itd, ale długa historia na szczęście szybko z tego miasta wybył. Eve -  za wytrwałośc w dietce jak tam ta nowa dietka, da sie życ? A ja mam z Irlandii własnie kilka ciuszków i to piekne zielono-białe, beżowe super a gatunkowo rewelacyjne mam je z NEXTA. Mamuska, wielka jak stodola - uśmiałam się  . malutka - jak tam Tż, zgrzeczniał? czy trzeba  na niego użyc? cinusiowa - mój maluch uwielbia siedziec tak na parapecie i palcowac mamie szybu, liże je szaleniec i się cieszy jak światełka mu mrugaja i się ruszają (światła aut) iwciag - mój tez jeszcze nie siedzi, jedynie jak się zapomni, a tak to sie giba i przewraca. Eeee tam wiesz takie delicje to ja robie na jakies imprezy an codzień to nie  , za dobrz by sie miał Tż  . Carolajna - ojjjj to teraz musisz sie przeobrazic w pigule i zaopierkowac się Tż  . Kathi - to ja może zarezerwuje wczasy np. na Majorce na urodziny Tż w styczniu to wszyscy skorzystamy  . Dzisiaj jest ładnie więc deprecha przytłumiona  . Nie nie ucze go jeszcze, za mały ale posadzilam go z 3 razy i zawsze cos narobił. I jak pan pediatra? mnie tez ostatnio popieścił pradzik w łazience, bo wiszą kable czekajace na kinkiecik i myłam płytki i bach  . gosiik_s - każdy postęp cieszy nawet malutki, brawa dla mychy  . A karmic chce do grudnia bo sama stwierdzilam że co było wartościowe to spił a teraz jest takie o te mleko i mało mam i się nie najada ostatnio no i chce iśc do pracy no ogólnie mysle że co najwazniejsze to mu dałam, nie karcic mnie prosze za to  . blondynkapozan - u mnie tez nie dzwonią ja ma umówioną wizytę na konkretny dzień, jeda przez cale miasto tam a tu lakarka na urlopie. dzolana - eee to mamy pania ginekolog na wateczku, to fajnie  . iwcia dens - hej lalu  Illbanka - witaj  , mogę cie zaadoptowac ale twoja rodzina by sie chyba zapłakała za tobą  , a ten prezent dla synka koleżanki do dla Igusia tak? no nie trzeba było  (żart oczywiście). Ja musialam zostac gospodynia nie z wyboru lecz z musu mając lat 14 gdy mama moja zachorowała. esti - ale ja ci zazdroszcze tych postepów Niki, silna dziewczynka. Bercia - raczej w każdym daniu ma jakieś mięsko, a probowalaś z rybka? U mnie ten etap trwał tydzień, jak znikłam to płacz jakby dziecie ze skóry obrywali  . poiglocik - no ja jeszcze nie mam @ a jestem karmiąca jeszcze. A puki co nie możecie się przenieśc do mamy, wilgos jest bardzo niebezpieczna, roztocz, pleśń, grzyby, uciekajcie. takagwiazdka - witamy Cię  Spadam maruda wzywa. | 
|     | 
|  2009-11-14, 09:42 | #2681 | 
| Zakorzenienie | 

Buźiaczki dla Tomusia, Igora, Majki i Niny    śliczne zdjęcia i avatarki   Oli po szczepieniu był wczoraj marudny płakał, miał gorączke  cieszę się że już mamy z głowy   | 
|     | 
|  2009-11-14, 10:06 | #2682 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-11 
				 | 

witam wszytskich  no ja dzisiaj mam mało czasu bo mam mały sajgon w domku. a pozatym mój tz jak już wcześniej wspomniałam jest w norwegii , tam pracuje i własnie biedaka tam grypa ah1n1 dopadła. wiec ogólnie mały stresik. zamknęli go w izolatce ale tam go dobrze leczą nie to co w polsce. wiec miejmy nadzieje ze bedzie ok. dla pakusi86 fotki z reniferkiem wstawię wieczorkiem bo mnie najpierw prasowanko czeka  ) takagwiazdka witam ja też tu jestem od paru dni, wiec świeżynki pozdrawiam wam kochaniutke pa   
				__________________  Martynka 16.06.2009   | 
|     | 
|  2009-11-14, 10:16 | #2683 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  jak on się tym zaraźił? | |
|     | 
|  2009-11-14, 10:19 | #2684 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-08 Lokalizacja: Była Twierdza Wrocław... są jeziora... 
				 | 

Witajcie moja,druga rodzino  (jak mnie Tż rzuci to będzie wasza wina  ).U nas noc...no cóż,raczej dziwna.KIlka pobódek na parę łyczków mleczka i spanie dalej,o szóstej Ślicznota wylądowała w naszym łóżku i o ósmej obudziła mnie kopanie po twarzy(ależ to dziecko dziwnie okazuje miłość  ).Dziś mój TŻ ma wolne,więc zaraz uciekamy na zakupy i spacerek.Wparuję tu później. Wrzucam wam link na filmik o cudownym śmiechu mojej małej,kręcony z ukrycia,bo gdy widzi aparat to powaznieje  http://smyki.pl/wideo/zobacz_1033942...z-ukrycia.html Miłego dzionka Eve jeśli tak bardzo pragniesz,to prześlę ci na pocztę więcej moich fotek,może znajdę nawet kilka takich,troszkę "niegrzecznych"  Zapomniałam wcześniej napisać,że ja też rzuciłam palenie,więc wiem co to znaczy.Długo paliłaś i kiedy rzuciłaś? Tęsknię  i wiedziałam,że dobrze ulokowałam uczucia  Doris to drugi raz,kiedy kupiłam buty przez internet,pierwsze były fajne,ale trochę cisnęły,mam nadzieję,że tym razem będzie dobrze.Nie mam większych problemów z dopasowaniem butów,oprócz grubej łydki.Mnie i tak każdy but na początku musi obetrzeć,aby się dotrzeć  .Jakie dofinansowania bierzecie? My mamy tylk CB i CBT,ale ja miałam wg.nich za duże zarobki w tamtym roku  Macie housing benefit? Malutka  ,sposób Aguśki nie wiele różni się od mojego,tyle tylko,że mój jest bardziej pokojowy,oczywiście do czasu.Jaby mi tylko Tż zwrócił na coś uwagę,np.:że nie posprzątane,ugotowane etc.to by była awantura  A jak dzisiaj u was?Powiedz teściowi mojej córki,że grzeczny ma być,bo mu synowa  Marika że też tobie się chce takie przygotowania robić,szacunek.Miłej imprezki życzę  U nas nocki różnie  Mała budzi się ok.trzech razy w nocy i nie z głodu,a raczej z pragnienia.Daję jej mleko,ale weźmie kilka łyczków i śpi dalej.Rano pobudki około ósmej,czyli nie jest źle. Dzolana oj to nie zaciekawie macie z TŻtem,dawaj znać co i jak na bierząco i ucałuj śliczną Martynkę. | 
|     | 
|  2009-11-14, 10:29 | #2685 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-03 
				 | 

Przyszłam Wam pokazac zdjecia,  ide nadrabiac... na tym 3cim zdjeciu cos mis ie odbilo od oka... Haruno wspanialego masz Tzta  Poiglot czyli jednak musiscie sie wyprowadzic czy cos mnie ominelo?  Ania tym razem ja mam wolne od szydelkowania     za to od przyszlego tyg 5 zjazdow pod rzad...  bardzo ladnie wycielas misia    klask  i: no tak ale do studyjnego to daleko  ale chybatak sie nie da zrobic. zreszta zdjecie w studio tez mozna popsuc. Madzia ja czasem pije alkohol  tylko czekam zebym miala przynajmniej 3 godz w przerwie z karmieniem. no i nie pije duzo, tylko troszke. Pakusia heheh fajne zdjecie  taki maly smerfik sie skrada  o i jaki łoś  ... no dobra przeciez to renifer  Aljaka czy Ty pamietasz o mojej bransoletce  ? super secik  ale z Ciebie sliczna mamuska  Ursull pierwsze buty cudne ja tez takie chce  akryle maja to do siebie ze szybka schna no i rozciencza sie je woda. kilka zdjeic dla Ciebie, takie pierwsze lepsze co tam mialam... Illbana Guzik uroczy, jego pani misiowa tez  Anulka anulka Poiglot superzabula Eve Ursull super avatary  Ania Twoj tez fajny ale kojarzy mi sie z maryja i dzieciatkiem  Przesliczny reniferek a Juleczki   
				__________________ N. ♥ Edytowane przez kuroikaze Czas edycji: 2009-11-26 o 10:43 | 
|     | 
|  2009-11-14, 10:29 | #2686 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-03 
				 | 

Superzabula tylko Ty masz chyba taki dobry wzrok i dalas rade przeczytac   bo nikt inny nie zauwazyl  Eve ja mam wyzla niemieckiego i poluje na slimaki  Dzolana czesc  sliczna mamusia z coreczka (widzialam zdjecia w albumie) i pani gonekolog w dodatku  mamy juz dentystke, pielegniarke ale ginekolog tez bardzo sie przyda    ojej mam nadzieje ze Tz szybciutko dojdzie do siebie  ale napewno tam opieka lekarska lepsza niz tutaj   a co robi w norwegii?? Doris to Twoje pranie  ale czesto tak maja kobiety w ciazy, napoczekalni pamietasz? czesto dziewczyny pisaly o podobnych syt. ale Tobie cos zostalo skoro dni gubisz  Malutka chyba przegapilam czemu wojny z TZ, ale trzymaj sie bedzie dobrze  Marika ja to Cie Babo podziwiam za to gotowanie... jestes niesamowita, przyjdz naucz mnie takich checi  Blondynka to dobrze ze juz poszczepieniu,nastepne za pol roku? mam nadzieje ze Oliwierkowi szybko sie poprawi  Taka gwiazdka czesc  super ze dolaczylas  oplac sobie kogos kto Ci to bedzie streszczal bo sie zapuscisz tak jak my wszystkie  zamiast sprzatac, myc sie, karmic mezow to siedzimy i piszemy  zarcik, az tak zle z nami nie ma   Chcecie zobaczyc artystyczne zdjecia penisow? (niektore niezle  ) neoromantica.digart.pl Caro Sloneczko gdzie jestes? cho mam dla Ciebie zdjecia penisow, sliczne      
				__________________ N. ♥ | 
|     | 
|  2009-11-14, 10:31 | #2687 | ||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

Dziendoberek!  Ale pada......... Dzis noc lepsza, jedno jedzonko i minutkowe trzymanie raczki Cytat: 
  Cytat: 
   Aleksi  a... a ten twoj obecny jest super!!!! Troszke przypomina Ciebie   Eve Ale sliczny Mikołaj Najsliczniejszy jakiego w zyciu widzialam  Doris  dla Ciebie i Kalinki Dzolana jejku duzo zdrowka dla meza! Ursull ale swietne filmiki super coreczka! 
				__________________ jeszcze nie wiem co tu wpisac   | ||
|     | 
|  2009-11-14, 11:42 | #2688 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 Lokalizacja: Irlandia/ Carrickmines 
				 | 

Cytat: 
   i czekam na foty   tez wlasnie skonczylam prasowac    Cytat: 
  Cytat: 

__________________ *****— Alen Baxton | |||
|     | 
|  2009-11-14, 11:45 | #2689 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-06 
				 | 

Dzień dobry  , BUZIAKI DLA TOMUSIA, IGORKA I NINULKI!!!    Guzik postanowił rozpocząć dzisiejszy dzień o 4.  Chciał się bawić.  Zasnął znowu o 6, ale ja wtedy musiałam wyjść za Azulą na siku. Kiedy wróciłam, Guzik już był wyspany i znowu chciał się bawić.  Później zasnął o 9 i spał całe 50 minut. A teraz leży obok mnie na macie i pierdzi buzią.  Monsz w pracy, ja wykończona, to chyba Guzik zrobi dzisiaj porządki, ugotuje obiad i zajmie się sobą.  Ale za to pogoda – cudna.  Będzie długi spacer.  Poiglot –  Pasuje do Ciebie ten nowy awatar.  Z tych poprzednich podobała mi się jeszcze ta Catwoman (tzn. pasowała do Ciebie  ) Eve – gratuluję spadku wagi!  Gdybym ja schudła te 5 kg…  A ile miałaś do zrzucenia ostatnio i ile wtedy schudłaś? Piękne zdjęcia – a to w awatarze najsłodsze.  Oluś jest bardzo do Ciebie podobny.  Ursull –  Guzik już dawno się starał o rękę Polsatowskiej Julii, ale ona chce, żeby wiedział, co się robi w noc poślubną  , więc teraz Guzik się doświadcza – bawi się z misiem, a sypia z osłem.  Świetne filmiki – Guzik jest zauroczony śmiechem Ślicznoty.  Aniu – Guzik powiedział, że lubi reniferzyce.   Dzolana - dużo zdrówka dla męża  Kuroikaze –  Piękne dzieła. A penisów nie umiem zobaczyć.  Marika – zaufaj mi, nikt nie będzie za mną płakał.  Udanej imprezki Wam życzę.  A że Ty samodzielna i torpeda do tego jesteś, to ja wiem, bo byłam z Wami już na poczekalni.  Miłego dnia   | 
|     | 
|  2009-11-14, 12:08 | #2690 | 
				 | 

O u mnie juz zmiana pogody!!! Cale niebo bezchmurne! Aleks zasnal ja wstanie idziemy polazic... Illbana ale mialas noc! Wyobrazam sobie jaka jestes zmeczona...oby udalo Ci sie odespac kolejnej nocy... ja tez uwazam ze avatar poiglot pasuje do niej. 
				__________________ jeszcze nie wiem co tu wpisac   | 
|     | 
|  2009-11-14, 12:09 | #2691 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-08 Lokalizacja: Była Twierdza Wrocław... są jeziora... 
				 | 

Ło masz i sie zapomniało  : Wszystkiego co najfajniejsze,najsłodsze i najradośniejsze dla Ninusi,Igorka i Tomusia i Mai i Patryka (chociaż nie wszystkie dzieci i mamusie znam  )!!! Kuroikaze szkice fajne,z pamięci rysujesz czy musisz mieć wzór? Ostatni koń poprostu boski.Ja też szkicowałam kiedyś,wszystko w Polsce jest,jak będę to wezmę i ci pokażę (dopiero w styczniu).Co do akryli,wiem jak użyć,tylko nigdy tego nie robiłam i boję się,że będą schły za szybko.Ty malowałaś akrylami? Jeśli tak to na czym? Trzba impregnować po? Mell jak widzę Wenthworta to wymiękam.On i Depp to moje ideały  Mell,Pakusia,Illbana-dziękuję za docenienie mojego kunsztu reżyserkiego ,a także zdolności aktorskich Ślicznoty  Deszcz pada i ze spacerku nici,mała śpi,TŻ gra na kompie,a ja jeszcze w piżamie   Cicho tu dzisiaj,widać,że weekend   Edytowane przez ursull Czas edycji: 2009-11-14 o 13:03 | 
|     | 
|  2009-11-14, 12:25 | #2692 | 
				 | 

Moc zyczen dla: (długa dzis lista)  Ninulki   Igorka   Tomeczka   Patryka   Majeczki  
				__________________ jeszcze nie wiem co tu wpisac   | 
|     | 
|  2009-11-14, 12:36 | #2693 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Cytat: 
 marika 1221 a zebys wiedziala ze warto hihihi w tym roku na urodziny planuje wlasnie MAjorke hihiv a jak nie na urodziny to na rocznice Pediatra fajny facet  koszula hawajska klapki fajne podejscie do dzieci , ordynacja jak z bajki obsluga szybka wiec na razie wszystko cacy Pan doktor nie jest zwolennikiem szczepien wiec mam lekki zament w glowie nie namawia ale do myslenia daje | |
|     | 
|  2009-11-14, 13:12 | #2694 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-07 
				 | 

Cytat: 
    nie no piekne rysunku   mell taak od razu avatar mi sie spodobal  hehe  dzolana ojj biedny tz musi sie meczyc zdrowka  ursull ale ona duza kurde  szook illbana zagnaj mensza do roboty  hehe  marika widze ze duzo pamietasz  zaszly mi dwie za skore ale naszczescie tz nie ma juz z nimi kontaktow doris no to widzisz ty sie nie nudzisz  my mieszkamy z taka baba i z chlopakiem tylko no ale te ''babsko'' tak mnie denerwuje ze sily juz nie mam.. ja wynajmuje na gorze ona na dole.. i np o 22 nie mozna juz korzystac z kuchni.. nawet sobie zrobic herbaty bo ona to slyszy i jej rpzeszkadza..  moj tz konczy pozno prace no i ostatnio jakos 22:30 zszedl zagotowac sobie wode na goracy kubek a ona wyszla z pokoju i z marda ze ja obudzil odglos czajnika  wiesz co niecierpie jej i najchetniej to bym jej kudly z wlosow powyrywala... jest tak beszczelna wscipska baba ze daj spokoj... Buuuussssssiole dla naszych solenizantow uroczych   ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat: 
 kabel mi sie zerwal od satelity i nie mam polskiej telewizji!!  kolega tzta ma wpasc potem i to naprawic..   
				__________________ [/SIZE][/RIGHT] | ||
|     | 
|  2009-11-14, 13:25 | #2695 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

No i Was nie poczytam bo TŻ w domu a na dworku piękna i słoneczna pogoda więc idziemy do ogródka  grilować      | 
|     | 
|  2009-11-14, 13:27 | #2696 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ [/SIZE][/RIGHT] | |
|     | 
|  2009-11-14, 13:49 | #2697 | 
				 | 

TŻ zabrał małą na spacer,tak sam z siebie  ,no to ja szybciutko na wizażyk  Święta się zbliżają,znalazłam fajny artykuł na temat potraw wigilijnyh dla naszych smyków: http://www.edziecko.pl/pierwszy_rok/...0,4784007.html Poiglot skoro jesteś zorientowana w mieszkanich socjalnych,to nie będę nic szukała.Moim zdaniem powinnaś złożyć wnioski,to nic nie kosztuje,a może akurat wam się uda.Zgodnie z brytyjskim prawem rodzina z dzieckiem powinna mieć min.2 sypialnie,jedną dla siebie,jedną dla dziecka.Jeśli w takim wniosku opiszecie waszą sytuację,że mieszkacie w pokoju,że ma cie grzyba,że musicie się wyprowadzić,a do tego podacie zarobki (no chyba,że oboje macie powyżej 2 tys.fuli miesięcznie) to może dostaniecie takie mieszkanie szybciej.Zawsze warto spróbować.My złożyliśmy wniosek,ale nie kwalifikujemy się,bo nasze mieszkanie spełnia wszystkie warunki (nowe,duże,bez grzyba),mimo,że płacimy za nie równie dużo (ok 800 fuli z rachunkami miesięcznie). | 
|     | 
|  2009-11-14, 13:55 | #2698 | 
| Zadomowienie | 

Siemanoooo   robię LECZO (mniammmmm) z kapustą kiszoną  , zobaczymy co z tego wyjdzie. Magda ma drugiego zębulka na dole. A Marta dalej jeden, ale znając je zaraz Marta dogoni siostrusię  wow, esti...grillować- super, weźmiecie mnie? Wczoraj przegrałam aukcję na allegro, bo gapa jestem i nie zauwazyłam, ze juz sie konczy!!! Ktos mnie przebil, a takie fajne spodnie dla Dziewczyn upatrzyłam  i to tak tanio... 
|     | 
|  2009-11-14, 14:08 | #2699 | ||
				 | 

Cytat: 
  we wtorek zlozymy taki wniosek zobaczymy co z tego wyjdzie.. obys miala racje  mam kupic to mleko aptamil 3? czy 3 nie jest od 9 miesiaca??? ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat: 

__________________ [/SIZE][/RIGHT] | ||
|     | 
|  2009-11-14, 14:10 | #2700 | 
				 | 

Anulka   :jup  i: dla ząbka Magdusi i już za wczasu dla ząbka Martusi  Poiglot w UK mleko nr 3 jest od 6mc. | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.

MÓJ KOCHANY SYNUŚ IGOREK
 MÓJ KOCHANY SYNUŚ IGOREK