etorebka.pl część IV - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-17, 21:45   #2671
kaaamila1
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl część IV

Cytat:
Napisane przez zoola08 Pokaż wiadomość

No własnie w tym problem ze Landi jest tylko ta karmelowa....
no i Keiry cena jest o połowe mniejsza niz Landi... a moj limit juz wyczerpałam i tak ...
Landi karmelkowa mogłaby być tańsza... Też mnie kusi.

Keira jest równiez fajna i cena jest kusząca

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 22:06   #2672
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Chciałabym zobaczyć jego minę ....
Uwierz że ja nie
Stary 2009-12-17, 22:12   #2673
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
gdyby to była prawda to bym miała 8 lat (nie chciałabym znowu wszystkiego od nowa przechodzić )
Teraz młodzież tak szybko dojrzewa
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 22:27   #2674
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iwona200 Pokaż wiadomość
Też tak robię zawsze gdy nie mam nic na koncie A bank mam dalej niz pocztę Ale przynajmniej mam pewność, że pieniądze dojdą w 1 dzień, a na poczcie to nigdy niewiadomo
Dokladnie

Cytat:
Ja widziałam dzisiaj piękny gruby szaliczek w New Yorkerze ... był hmm szary ? ciężko nazwać ten kolor bo to niby szary, ale w takim ciepłym odcieniu. Naprawdę super Kosztował 39,99 zł
No wlasnie mysle nad czyms szarym Tylko czemu nie ma w kielcach new york'era...Lubie to moje miasto, ale ten brak sklepow typu NY, pimkie, stradivarius, czy chociazby terranova mnie czasami dobija
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 22:29   #2675
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Teraz młodzież tak szybko dojrzewa
taa w mgnieniu oka
Stary 2009-12-17, 22:32   #2676
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
No wlasnie mysle nad czyms szarym Tylko czemu nie ma w kielcach new york'era...Lubie to moje miasto, ale ten brak sklepow typu NY, pimkie, stradivarius, czy chociazby terranova mnie czasami dobija
Ja się będę nad nim zastanawiać po świętach
Współczuję ... ja akurat mieszkam w Warszawie, a tutaj tego pełno.
Chociaż dobijają mnie te tłumy w centrach handlowych .

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 22:40   #2677
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Ja się będę nad nim zastanawiać po świętach
Współczuję ... ja akurat mieszkam w Warszawie, a tutaj tego pełno.
Chociaż dobijają mnie te tłumy w centrach handlowych .
Ojjjj tak...zwlaszcza w okresie przedswiatecznym...
No mi jest troche ciezko odzwyczaic sie od niektorych sieciowek, bo mieszkalam w czasie studiow w Krakowie i wiem, ze czesto mozna znalezc w nich naprawde fajne rzeczy W kielcach ciezej kupic cos interesujacego
Ponawiam pytanie co do wnetrza Saphire Czy jest szeleszczace

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-17, 22:44   #2678
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Z tego co wyczytałam to dziewczyny pisały że wnętrze Amber jest szeleszczące,
o Saphire nic nie pisały więc chyba nie
Stary 2009-12-17, 22:53   #2679
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Z tego co wyczytałam to dziewczyny pisały że wnętrze Amber jest szeleszczące,
o Saphire nic nie pisały więc chyba nie
Z Amberlyn potwierdzam To jedyny minus tej torebki, ale wybaczam to producentom Skoro nikt sie nie zalil to chyba rzeczywiscie Saphire ma normalny material
A swoja droga to szeleszczace wnetrze w Amberlyn ma jedna zalete - gdyby ktos niepowolany wlozyl do niej rece ciezko by bylo tego nie uslyszec
Stary 2009-12-17, 22:59   #2680
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Z Amberlyn potwierdzam To jedyny minus tej torebki, ale wybaczam to producentom Skoro nikt sie nie zalil to chyba rzeczywiscie Saphire ma normalny material
A swoja droga to szeleszczace wnetrze w Amberlyn ma jedna zalete - gdyby ktos niepowolany wlozyl do niej rece ciezko by bylo tego nie uslyszec
No fakt ... ale ono jest aż tak bardzo szeleszczące ?
Szczerze mówiąc do nigdy mnie jakoś specjalnie nie obchodziło to czy materiał szeleszczy czy nie ... dla mnie ważne było, aby wnętrze torebki było trwałe, a nie np. żeby się w 5 minut popruło

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 23:05   #2681
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam o to samo zapytać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-17, 23:06   #2682
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Szczerze mówiąc do nigdy mnie jakoś specjalnie nie obchodziło to czy materiał szeleszczy czy nie ... dla mnie ważne było, aby wnętrze torebki było trwałe, a nie np. żeby się w 5 minut popruło
Hmmm..Nie wiem co ci napisac Nie jestem tu obiektywna - mnie ten material denerwuje i go nie lubie, wiec dla mnie bardzo szelesci Inni moga nawet tego nie zauwazac Biorac pod uwage fakt, ze torebka jest sliczna mam nadzieje, ze i ja sie do tego przyzwyczaje
Stary 2009-12-18, 07:00   #2683
maggie82
Zakorzenienie

dziękuję bardzo za skorzystanie z mojego kodu wczoraj wieczorem - ale się ucieszyłam dawno nikt już nie korzystał
Niech torebeczka dobrze się sprawuje - oczywiście zdjęcia mile widziane
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 09:25   #2684
sabi
Zadomowienie

GG do sabi

Cytat:
Jako właścicielka Saphire odpowiadam: jej wnętrze nie jest szeleszczące .
Saphire ma zwyczajną podszewkę, nie jest to żaden miękki luksus, ale nie szeleści.

Cytat:
Napisane przez Iduś
Podszewka Amberlyn jest bardzo szeleszcząca. Jest twarda, sztuczna, i ogólne wrażenie jest jakby jej było za dużo. Ja generalnie zwracam uwagę na wszystkie szczegóły wykończenia, które mnie denerwują , a są to: primo, świecąco złote wykończenia , secundo, szeleszczące, sztywne, "nieużyte" podszewki .

To czy torebka jest trwała, to zupełnie inna kwestia.

Wracając do podszewek, podobna do Amberlyn, sztuczna, twarda i niemiła w dotyku podszewka jest też w Mari. Jedno co dobre, to że są dopasowane kolorystycznie: jasnoszara w Mari, jasnobrązowa w Amberlyn.
Ain't so far down
sabi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 09:28   #2685
kali765
Zakorzenienie

A idzie coś zrobić żeby ta podszewka zmiękła a zarazem przestała szeleścić?
Stary 2009-12-18, 09:38   #2686
sabi
Zadomowienie

GG do sabi

Cytat:
... wypruć i wszyć inną
Ain't so far down
Stary 2009-12-18, 09:41   #2687
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sabi Pokaż wiadomość
Jako właścicielka Saphire odpowiadam: jej wnętrze nie jest szeleszczące .
Saphire ma zwyczajną podszewkę, nie jest to żaden miękki luksus, ale nie szeleści.
Coraz bardziej jestem za kupnem Saphire na dniach A jaki masz kolor i jakie wrazenia z uzywania torebki?

Cytat:
Z tego co wiem nie A jezeli ktos zna na to jakis sposob prosze o podzielenie sie
Stary 2009-12-18, 09:48   #2688
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
... wypruć i wszyć inną
To za dużo roboty

Cytat:
Z tego co wiem nie A jezeli ktos zna na to jakis sposob prosze o podzielenie sie
Ja również proszę o podzielenie się
Stary 2009-12-18, 09:51   #2689
sabi
Zadomowienie

GG do sabi

Cytat:
Coraz bardziej jestem za kupnem Saphire na dniach A jaki masz kolor i jakie wrazenia z uzywania torebki?
Mam fioletową. Bardzo ją lubię, jest pakowna, wchodzi na ramię, nie traci kształtu, nawet jak nosi się w niej tylko portfel i szminkę , jest wykonana z ekoskóry w dobrym gatunku, dość grubej, zwartej, gładkiej (tj. nieporowatej). No i ma srebrne okucia, a ja mam kota na tym punkcie (czytaj: złote okucia to mój wróg ). Kolor fioletowy jest super. Widziałam na żywo granatową, ale mnie (osobiście) fioletowa się bardziej podoba. Jest bardziej żywa, granatowa wydała mi się trochę smutna, trudna do noszenia np. z czernią (ale z szarym już będzie wyglądać ładnie). To taki fiolet śliwkowy, żadna krówka Milka. Ładnie wygląda i do czarnego, i do beżowego okrycia.

To, co mnie denerwuje, to suwak, i widoczny z jednej strony napis Mizensa, ale torebka jest identyczna z obu stron, więc tę z napisaem można zakładać do wewnątrz, i po kłopocie.

Suwak jest natomiast zbyt krótki i nie do końca wszyty. Prezentowałam to na fotkach w tym poście: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3525
Ogólnie bardzo Saphire polecam
Ain't so far down

Edytowane przez sabi
Czas edycji: 2009-12-18 o 09:59

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-18, 09:55   #2690
martini.
Zakorzenienie

Proszę co znalazłam przypadkiem w wizażowej szafie czerwona andi Może którejś z dziewczyn pomoże

I wizażanko, zapraszamy do naszego grona
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 09:57   #2691
neusia83
Rozeznanie

Bardzo dziękuję za skorzystanie z mojego kodu wczoraj wieczorem, cóż za miłe zaskoczenie, pierwszy raz ktoś skorzystał z mojego
neusia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 10:06   #2692
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Mam fioletową. Bardzo ją lubię, jest pakowna, wchodzi na ramię, nie traci kształtu, nawet jak nosi się w niej tylko portfel i szminkę , jest wykonana z ekoskóry w dobrym gatunku, dość grubej, zwartej, gładkiej (tj. nieporowatej). No i ma srebrne okucia, a ja mam kota na tym punkcie (czytaj: złote okucia to mój wróg ). Kolor fioletowy jest super. Widziałam na żywo granatową, ale mnie (osobiście) fioletowa się bardziej podoba. Jest bardziej żywa, granatowa wydała mi się trochę smutna, trudna do noszenia np. z czernią (ale z szarym już będzie wyglądać ładnie). To taki fiolet śliwkowy, żadna krówka Milka. Ładnie wygląda i do czarnego, i do beżowego okrycia.

To, co mnie denerwuje, to suwak, i widoczny z jednej strony napis Mizensa, ale torebka jest identyczna z obu stron, więc tę z napisaem można zakładać do wewnątrz, i po kłopocie.

Suwak jest natomiast zbyt krótki i nie do końca wszyty. Prezentowałam to na fotkach w tym poście: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3525
Ogólnie bardzo Saphire polecam
Tez mysle nad fioletowa Zauwazylam juz na zdjeciach, ze z tym suwakiem to nie bardzo pomysleli i nie rozumiem czemu nie mogli go wydluzyc, bo z jednej strony jakby go brakuje...No i tez zdecydowanie wole srebrne okucia

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Proszę co znalazłam przypadkiem w wizażowej szafie czerwona andi Może którejś z dziewczyn pomoże

I wizażanko, zapraszamy do naszego grona
Podoba mi sie kolorek tej torebki... Szkoda tylko, ze nie bardzo by mi pasowal do ciuszkow...
Stary 2009-12-18, 10:07   #2693
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Hmmm..Nie wiem co ci napisac Nie jestem tu obiektywna - mnie ten material denerwuje i go nie lubie, wiec dla mnie bardzo szelesci Inni moga nawet tego nie zauwazac Biorac pod uwage fakt, ze torebka jest sliczna mam nadzieje, ze i ja sie do tego przyzwyczaje
Ja należę do tych co nawet tego nie zauważają Choć na zewnątrz zwracam dużą uwagę na szczegóły wykończenia

Dziewczyny im bliżej mojego zamówienia tym bardziej pojawia się mętlik w głowie (jeszcze tylko 1,5 tygodnia) wkurzyło mnie to że szara Cesi podrożała niby 10zł ,ale jednak teraz musiałabym za nią 90zl zapłacić trochę dużo Zaczęłam się zastanawiać nad Elvie , wiem że większość wizażanek będzie chyba za nią ale ja narazie nie wiem ....zastanawiam się wraca też myśl o czerwonej Liya ostatnia wizażanka która dodawała zdjęcia czarnej była zachwycona jakością skórki... i co tu robić
PaulinaPPP jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-18, 10:17   #2694
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaPPP Pokaż wiadomość
Ja należę do tych co nawet tego nie zauważają Choć na zewnątrz zwracam dużą uwagę na szczegóły wykończenia

Dziewczyny im bliżej mojego zamówienia tym bardziej pojawia się mętlik w głowie (jeszcze tylko 1,5 tygodnia) wkurzyło mnie to że szara Cesi podrożała niby 10zł ,ale jednak teraz musiałabym za nią 90zl zapłacić trochę dużo Zaczęłam się zastanawiać nad Elvie , wiem że większość wizażanek będzie chyba za nią ale ja narazie nie wiem ....zastanawiam się wraca też myśl o czerwonej Liya ostatnia wizażanka która dodawała zdjęcia czarnej była zachwycona jakością skórki... i co tu robić
Cesi mi się w ogóle nie podoba za to Elvie bardzo no tylko że ona kosztuje 100zł. Liya jest śliczna taka dziewczęca .
Dlatego gdybym to ja była na Twoim miejscu to wzięłabym Elvie (zaraz Kamila mnie zabije ) i Liye - obie. Torebki zawsze wykorzystasz, jest mnóstwo okazji na które mogłabyś je zabrać. Więc nie żałuj tylko kupuj .
Stary 2009-12-18, 10:23   #2695
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Cesi mi się w ogóle nie podoba za to Elvie bardzo no tylko że ona kosztuje 100zł. Liya jest śliczna taka dziewczęca .
Dlatego gdybym to ja była na Twoim miejscu to wzięłabym Elvie (zaraz Kamila mnie zabije ) i Liye - obie. Torebki zawsze wykorzystasz, jest mnóstwo okazji na które mogłabyś je zabrać. Więc nie żałuj tylko kupuj .
Musze to jeszcze dokładnie przemyśleć bo pewnie z pięć razy zmienię jeszcze zdanie ( pewna jestem jedynie Landi) Kali nie jestem zdziwiona że jesteś za Elvie, przeglądnęłam sobie teraz katalog czarna Elvie była boska szkoda że jej już nie ma.. Fakt kosztuje 100zl ale tak mnie ta Cesi zdenerwowała mogłam ją mieć za 80 a teraz jest 90 trochę dużo a kazdy grosz się liczy niestety Ja sobie z torebkami nie żaluję ale mam już ich trochę także staram sie dokładnie przemyśleć każdy zakup ( rozważam fasony, kolory jakich jeszcze nie mam itp)
Stary 2009-12-18, 10:27   #2696
sabi
Zadomowienie

GG do sabi

Dla dziewczyn zainteresowanych szarą emilką: znalazłam na all aukcję z używaną emilką za 85 zł w opcji KT
http://allegro.pl/item857668625_mize...yl_gwiazd.html
Możliwe, że Wizażanka sprzedaje
Ain't so far down
Stary 2009-12-18, 10:27   #2697
karolag22
Zadomowienie

Cytat:

Jak mozesz zamowic dwie to bierz Liye i Elvi

Cytat:
Dokladnie Cesi rowniez mi sie nie podoba...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-18, 10:31   #2698
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Jak mozesz zamowic dwie to bierz Liye i Elvi
Dokladnie Cesi rowniez mi sie nie podoba...
Mogę zamówić dwie ale już jedno miejsce zajęte przez Landi. Mnie Cesi na zdjęciach też tak do końca nie przekonywała ale jak zobaczyłam na żywo kawową bardzo mi się spodobała, choć myślę że Elvie tez by mnie nie zawiodła napewno
Stary 2009-12-18, 11:02   #2699
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Musze to jeszcze dokładnie przemyśleć bo pewnie z pięć razy zmienię jeszcze zdanie ( pewna jestem jedynie Landi) Kali nie jestem zdziwiona że jesteś za Elvie, przeglądnęłam sobie teraz katalog czarna Elvie była boska szkoda że jej już nie ma.. Fakt kosztuje 100zl ale tak mnie ta Cesi zdenerwowała mogłam ją mieć za 80 a teraz jest 90 trochę dużo a kazdy grosz się liczy niestety Ja sobie z torebkami nie żaluję ale mam już ich trochę także staram sie dokładnie przemyśleć każdy zakup ( rozważam fasony, kolory jakich jeszcze nie mam itp)
Mnie się znowu czarna Elvie nie podoba a dokładnie nie podobają mi się te świecące dodatki .
No z tą Cesi to przesadzili - powinni ją obniżyć o 10zł a nie podwyżkę zrobić
No niestety my decyzji za Ciebie podjąć nie możemy ale masz jeszcze czas więc sobie to przemyśl i podejmij słuszną decyzję (zresztą jak nie wybierzesz to i tak będzie dobrze ).

A ja wczoraj położyłam się do łóżka i tak się zastanawiałam nad tą Haddi i Amber i stwierdziłam że zamówię jak obniżą ich ceny a póki co nacieszę się Andi i Elvie (gorzej jak cen nie obniżą )
Stary 2009-12-18, 11:15   #2700
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Mogę zamówić dwie ale już jedno miejsce zajęte przez Landi. Mnie Cesi na zdjęciach też tak do końca nie przekonywała ale jak zobaczyłam na żywo kawową bardzo mi się spodobała, choć myślę że Elvie tez by mnie nie zawiodła napewno
Przez 1,5 tygodnia to pewnie jeszcze nie raz zmienisz zdanie A moze spodoba ci sie jeszcze inna

Cytat:
A ja wczoraj położyłam się do łóżka i tak się zastanawiałam nad tą Haddi i Amber i stwierdziłam że zamówię jak obniżą ich ceny a póki co nacieszę się Andi i Elvie (gorzej jak cen nie obniżą )
A ja podjelam decyzje Jezeli nie przekrocze planowanej kwoty na prezenty swiateczne to w poniedzialek klikam w fioletowa Saphire
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości