Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;) - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-16, 10:40   #2671
katarakta
Zadomowienie

Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)

Dobry
Właśnie odbyłam walkę z moim kotem, ale udało mi się wcisnąć jej lekarstwo
Dzisiaj w końcu spotkam się z Tżem.
Stary 2010-01-16, 10:53   #2672
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)

doczytam was później.
studniówka była koszmarna, najpierw M. przystąpił do tego tańca chociaż nie był obowiązkowy a ja ryczałam na schodach żeby tego nie widzieć i 3 razy poprawiałam makijaż. Oczywiście niczego do demakijażu nie miałam więc później na zdjęciach wyglądam jak koszmar przez drobinki brokatu. Obiecał po mnie wrócić po polonezie - czekałam godzinę i wróciłam sama zobaczyć co się dzieje i on się dopiero od stołu wybierał po mnie. Cały czas gadał ze swoim... w zasadzie do swojego kolegi (bo to mruk) a przecież ma go 8 godzin dziennie !!! Nie zainteresował się czy dla mnie jakieś jedzenie zostało więc zjadłam parę ziemniaczków. Jak mnie prosił na parkiet to wciąż szturchał i ściskał mocno ramiona że źle tańczę bo inaczej niż on i mówił że to najgorsza noc w jego życiu i nie wie po co mnie tu wziął (był zły bo ze 3 razy się rozpłakałam w jego ramiona na parkiecie) i ostatecznie zaczęłam być słodka i uśmiechnięta żeby już przestał narzekać bo robił mi przykrość. To był okropny wieczór zdjęcia zaraz jakieś wrzucę na maila

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 11:06   #2673
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Obudziłam się dosyć wcześnie z myślą, że będzie więcej czasu na intensywną naukę, ale nie mogę się zmobilizować...
Mobilizacji potrzebuję...

Dokładnie... na miłość zawsze się znajdzie czas

Ja miałam 2 les na swoich praktykach. Niby były parą, ale powiem Wam, że najbezpieczniej się czułam, kiedy TŻ ze mną tam był

Dobrze, że atmosfera się poprawiła. Myślę, że TŻ jednak weźmie pod uwagę to co mu powiedziałaś i zmieni zdanie. W końcu wesele to nic strasznego- nawet dla mężczyzny Mówisz, że nie podjął jeszcze ostatecznej decyzji- to dobrze. Mam nadzieję, że to przemyśli i jednak pójdzie Ci na rękę. Trzymam kciuki, żeby dał Ci możliwość balowania całą noc w białej sukni

Co do mojej sprawy... Do pierszego Twojego posta- to takie baaardzo dziwne i może głupie wrażenie, że tak czy siak to jest ten jedyny (może to dlatego, że tak jest, a może dlatego, że wcześniej nikogo tak nie kochałam ).
Cały czas mam nadzieję, że nie wszystko stracone, że się wreszcie ogarnie i wróci do mnie MÓJ Marcin
[wyjaśnienie: MÓJ Marcin:
- rozpłakał się jak powiedziałam, że nie chcę z nim być
- bez powodu przyniósł mi bukiet tulipanów (uwielbiam tulipany)
- o 3 w nocy przyszedł pod mój dom, żeby "buziaka mi posłać"
- po 1,5 tyg. związku powiedział "zarezerwowałem pokój w małym ośrodku na weekend majowy... pojedziesz ze mną prawda?"
- zapierniczał 4km z buta żeby mi przynieść orzeszki prażone
- jechał ponad 600km po to, żeby 2 dni ze mną posiedzieć
i inne takie ]
Zresztą Madzia twierdzi, że ja i tak z nim będę miała dzieci bo pasujemy do siebie i wyglądamy jakbyśmy już byli rodziną No i co, mam jakieś wyjście? Nie mam, przecież trzeba sobie wszystko w życiu dopasować
Nie masz wyjścia, on też nie. Musicie byc razem i tyle. Ja sądzę, że ten zimny kubełek wody, czyli to, że zerwałaś dobrze mu zrobi.
I przejdzie taką przemianę jak facet Ins. Z niektórymi nie da się po dobroci, ale jak widać warto!

Trzymam kciuki za tą magiczną przemianę. Bo zadatki na idealnego faceta to on ma...

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

A ja się dzisiaj widzę z TŻtem. I się doczekać nie umiem.

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Ilsa Moim zdaniem niepotrzebnie zrobiłaś ten cyrk. Jak obrażona księżniczka... Jakbyś z uśmiechem pozwoliła TŻtowi zatańczyć, poczekała na niego i sobie pomyślała "Ja jestem dla niego najlepsza, on kocha tylko mnie, bo jestem megaładna." To zyskałabyś w jego oczach, bo widziałby, że mimo, że tańczy z ładną laską ty jesteś pewna siebie i pewna swojego wyglądu. I nie widzisz nawet w tamtej konkurencji.

Ja też kiedyś byłam zazdrosna o wszystko co się rusza. Ale kurde, przecież to ja z nim jestem, jakbym mu się nie podobała to by dawno zerwał. Niczego mi nie brakuje...
Teraz nawet jak mnie podpuszcza gadając o "koleżance" nie reaguję, nie daję po sobie nic poznać.

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

I czekam na zdjęcia.

Edytowane przez Antii89
Czas edycji: 2010-01-16 o 11:05
Antii89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 11:34   #2674
aleksandrettaa
Zakorzenienie

gwiazdeczka26 ciesze się, że między wami dobrze. To najważniejsze. Wiem, że jak spokojnie i powoli będziecie nad tym pracować to wypracujecie jakiś kompromis.
Ja się do myśli o jego zakładaniu rodziny mając 30 lat nie przywiązuję. Wiem, że powiedział to mając lat 25, znając mnie miesiąc i traktując to jako bardzo odległy czas. Tak mi się to przypomniało i rzuciłam raczej w żartach. Aktualnie nie wiem co on planuje w tej kwestii. Może powinnam zapytać ale jakoś nie mam ochoty na to. Tylko przykro mi się może zrobić. I będzie, że coś wymuszam. Dobrze jest. Mieszkamy razem, żyjemy jak małżeństwo. Nie ma co za dużo kombinować bo jeszcze się coś popsuje. Tylko czasem powiem mu, że w czerwcu zostaniemy jedyną parą bez ślubu wśród jego znajomych albo coś

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
Dzień dobry

TŻ zaproponował dzisiaj (saaaam! ), w zasadzie zapytał: "Pszczółko, nie pojechałabyś dzisiaj ze mną do Krakowa? "

No więc trzymam go za słowo - może gdzieś wyjdziemy razem

Uff... to lecę... ale najpierw po chlebek
Jak u was miło i słodko Pszczółko Cieszymy się z Tobą.
Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Cały czas mam nadzieję, że nie wszystko stracone, że się wreszcie ogarnie i wróci do mnie MÓJ Marcin
[wyjaśnienie: MÓJ Marcin:
- rozpłakał się jak powiedziałam, że nie chcę z nim być
- bez powodu przyniósł mi bukiet tulipanów (uwielbiam tulipany)
- o 3 w nocy przyszedł pod mój dom, żeby "buziaka mi posłać"
- po 1,5 tyg. związku powiedział "zarezerwowałem pokój w małym ośrodku na weekend majowy... pojedziesz ze mną prawda?"
- zapierniczał 4km z buta żeby mi przynieść orzeszki prażone
- jechał ponad 600km po to, żeby 2 dni ze mną posiedzieć
i inne takie ]
Zresztą Madzia twierdzi, że ja i tak z nim będę miała dzieci bo pasujemy do siebie i wyglądamy jakbyśmy już byli rodziną No i co, mam jakieś wyjście? Nie mam, przecież trzeba sobie wszystko w życiu dopasować
Kurde jak chce to potrafi. Myślę, że skoro dzwoni i chce przyjechać to znaczy, że zależy mu. Tylko niech się porządnie wykaże zanim pozwolisz mu wrócić. Będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
doczytam was później.
studniówka była koszmarna, najpierw M. przystąpił do tego tańca chociaż nie był obowiązkowy a ja ryczałam na schodach żeby tego nie widzieć i 3 razy poprawiałam makijaż. Oczywiście niczego do demakijażu nie miałam więc później na zdjęciach wyglądam jak koszmar przez drobinki brokatu. Obiecał po mnie wrócić po polonezie - czekałam godzinę i wróciłam sama zobaczyć co się dzieje i on się dopiero od stołu wybierał po mnie. Cały czas gadał ze swoim... w zasadzie do swojego kolegi (bo to mruk) a przecież ma go 8 godzin dziennie !!! Nie zainteresował się czy dla mnie jakieś jedzenie zostało więc zjadłam parę ziemniaczków. Jak mnie prosił na parkiet to wciąż szturchał i ściskał mocno ramiona że źle tańczę bo inaczej niż on i mówił że to najgorsza noc w jego życiu i nie wie po co mnie tu wziął (był zły bo ze 3 razy się rozpłakałam w jego ramiona na parkiecie) i ostatecznie zaczęłam być słodka i uśmiechnięta żeby już przestał narzekać bo robił mi przykrość. To był okropny wieczór zdjęcia zaraz jakieś wrzucę na maila
Szkoda, że mieliście taki słaby wieczór. Ale to było do przewidzenia skoro szłaś z takim nastawieniem. Odpuść czasem. On Cię kocha, jesteś dla niego najważniejsza ale przecież nie musi tego okazywać non stop. Nie może podporządkować wszystkiego Tobie. Daj mu mieć kolegów i trochę przestrzeni. Radzi ci to z dobrego serca stara baba A Anti ma rację, że dobrze pokazać swoją pewność siebie.

A my dziś rano mieliśmy mały wypadek z durexami Wracam do pigułek bo tak stresować się to nie ma sensu.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 11:36   #2675
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
A my dziś rano mieliśmy mały wypadek z durexami Wracam do pigułek bo tak stresować się to nie ma sensu.
Uuu, a co Wy takiego pecha macie? Bo to już chyba nie 1. raz.
Stary 2010-01-16, 11:43   #2676
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
Uuu, a co Wy takiego pecha macie? Bo to już chyba nie 1. raz.
Ano nie pierwszy. 4 raz na 3,5 roku. Ale poprzedni wypadek był w grudniu No to się można na firmę obrazić. Ja nie wiem, może to znak jakiś, że czas na dzieciaka

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 12:03   #2677
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Ano nie pierwszy. 4 raz na 3,5 roku. Ale poprzedni wypadek był w grudniu No to się można na firmę obrazić. Ja nie wiem, może to znak jakiś, że czas na dzieciaka
Może za ostro się zabawiacie i gumki nie wytrzymują

Ilsa, zgadam się Antii... moim zdaniem niepotrzebnie takie szopki odstwiałas, no i jakoś się nie dziwię Twojemu TŻowi że nie spieszyło mu się do Ciebie skoro wiedział, że masz focha. Pewnie wolał posiedzieć ze znajomymi w spokoju niż iść do Ciebie wiedząc że będziesz naburmuszona.

Aleks to prawda- jak chce to potrafi.

http://www.youtube.com/watch?v=twGETkWveTo Czepiła się mnie dzisiaj ta piosenka. Niestety jakość na YT jest do bani no ale...
Stary 2010-01-16, 12:32   #2678
butterfly20
Zakorzenienie

AAAAAAAAAAAAAA!!!!!!:jupi :

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 12:36   #2679
aanix
Zadomowienie

Cytat:
Ilsa Moim zdaniem niepotrzebnie zrobiłaś ten cyrk. Jak obrażona księżniczka... Jakbyś z uśmiechem pozwoliła TŻtowi zatańczyć, poczekała na niego i sobie pomyślała "Ja jestem dla niego najlepsza, on kocha tylko mnie, bo jestem megaładna." To zyskałabyś w jego oczach, bo widziałby, że mimo, że tańczy z ładną laską ty jesteś pewna siebie i pewna swojego wyglądu. I nie widzisz nawet w tamtej konkurencji.
"dlaczego mezczyźni kochajją zołzy" Ilsa, czytałaś? I trochę moim zdaniem przesadziłaś. Tańczył z tą koleżanką, bo miał taki wymóg i nic się nie stało. Co innego, gdyby sam powiedział, idę z Tobą, ale poloneza zatańczę z koleżanką, a ty czekaj na mnie... Bez sensu się obrażałaś, bo nie miałaś o co. A mówi Ci to ta, która lubi strzelać fochami Ale tu nie było grama powodu. Tylko się dodatkowo nakrecalas i tż-ta przy okazji.

Też czekam na tż-ta i mi się nic nie chce i wszystko mnie boli Mam ochotę się napić porzadnie wieczorem, to nie mogę, bo tabletki biorę, ech

Co jest motylek? zdradz, bo chcemy się z Toba cieszyć

Edytowane przez aanix
Czas edycji: 2010-01-16 o 12:38
aanix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 12:40   #2680
carmelova
Zakorzenienie

Wydaje mi się, że Motylek będzie miał wesele w swojej wymarzonej sali Prawda?

Edytowane przez carmelova
Czas edycji: 2010-01-16 o 12:42
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 12:52   #2681
butterfly20
Zakorzenienie

Opisuję dzien dzisiejszy

Najpierw pojechaliśmy do jednego hotelu.który Nam proponował Teściu http://www.zimnik.com.pl/- nie mówię,że całkiem zły,ale ciemny,ta sala głowna w jakimś takim dziwnym kształcie, stoliki prostokątne i okrągłe na raz-nie lubię takiego mieszania- i parkiet osobno (to akurat fajne,bo ściana ma okna i można patrzeć na to co się dzieje na parkiecie,ale z drugiej strony ten parkiet to taka dobudówka i tam były takie kafelki,że ani trochę się nie da ślizgać,a to niedobrze).Co do alkoholi to nie ma korkowego,ale trzeba kupić u nich w sklepie ( a to mały skleić i tam wychodzi 22 zł za 0,5 l Wyborowej). Teściowa mówiła,ze faaajnie,że super otoczenie itp.

Pojechaliśmy do Naszej sali...Teściowa wcześniej jej nawet na zdjęciach nie widziała,a mój Tata widział zdjęcia ale nie był z Nami tam...I Tacie i Teściowej kopary opadły Zwłaszcza,że tam już było przystrojone wszystko bo dzisiaj tam jest jakiś bal.
Wiadomo,że miała zastrzeżenia co do okolicy-że to w centrum,że nie ma tkaich pięknych widoków. Ale wszystko ma swoje minusy a w tym przypadku ważniejsze,żeby sala była ładniejsza niż te widoki.
Przyszedł Pan organizator i nam zaczął wszystko tłumaczyć.Daje Nam fajne warunki,bo ponieważ tak szybko się zgłosiliśmy do niego w zeszłym roku i tak nam zależało to da Nam niższą cenę za menu. Poza tym on nam alkohole załatwia bez koncesji i wtedy mamy Wyborową za 18zł. I inne alkohole też bez koncesji,a napoje po cenie hurtowej.I to jest na zasadzie komisu- te butelki,które nie będą napoczęte oddajemy jemu,więc nie ma problemu co z tym zrobić.
Poza tym on Nam mówił,że nie potrzebujemy barmana do drink baru,bo jego kelnerzy potrafią obsługiwać bar i robić drinki. Takze dodatkowy koszt znów odpada.

I tak było widać,że Teściowa się przekonuje
Poza tym sała zauważyła,że w tamtym pierwszym hotelu byliśmy jacyś smutni,a na tej sali od razu tacy radośni,zaczęliśmy nawet tańczyć- powiedziała,że widzi,że Nam się podoba.

A trzecia sala w hotelu zaproponowana przez Teściową śliczna,ale bardzo mało miejsca.Także odpadło.
Tak więc myslimy,że już wszystko wiadomo

Ech i po co były te wszystkie nerwy?Jakby od razu pojechała tam z Nami to nie byłoby kłótni i płaczu.

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Na 95%!!
Jeszcze to obgadają,więc nie chcę zapeszać,ale tak myślę,że nie ma innej możliwości

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-16, 12:57   #2682
crozee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
w koncu nadrobilam 10 stron i tak nie mam co od sebie napisac. jestem u tzta cały weekend. w ogole jaka boruta- wchodze na jego laptopie na zazdrosnice i skasowałam mu cała historie, zeby adresu nie miał. a potem on mi pokazuje zakladki, ze w zakladkach widocznie musiałam przez przypadek zapisac przz skrot klawiszowy....... i juz wie o was
dzisiaj sie musze uczyc........
Ilsa, uwazam tak jak dziewczyny, chociaz z drugiej stony Ci wspołczuje, bo wiem, ze mimo wszystko Ci przykro... Mi tez napewno yłoby przykro, ale starałabym sie, zeby to on był w tym dniu zadowolony. z drugiej strony, gdyby na mojej studnowce tak było, ze albo tanczysz z kims ze szkoly albo wcale, to tanczyłabym, bo ne chciałabym zrezygnowac z poloneza na wlasnej studniowce

Motylek
Stary 2010-01-16, 12:58   #2683
aanix
Zadomowienie

Do motylka Nooo, widzisz, będzie tak, jak Wy chcecie, bo to Wasz dzień Super A i dobrze, że teściowej się podoba i że się przekonała do sali, jak ją zobaczyła

Edytowane przez aanix
Czas edycji: 2010-01-16 o 13:00
Stary 2010-01-16, 13:03   #2684
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Motylku, gratulacje z powodu sali
Cytat:

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Ja też kiedyś byłam zazdrosna o wszystko co się rusza. Ale kurde, przecież to ja z nim jestem, jakbym mu się nie podobała to by dawno zerwał. Niczego mi nie brakuje...
Teraz nawet jak mnie podpuszcza gadając o "koleżance" nie reaguję, nie daję po sobie nic poznać.

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

I czekam na zdjęcia.
nie chciałam robić cyrku, to wszystko przez to że się pobeczałam a on było o to zły a mi smutno było że jest taki wściekły na mnie i chciałam sobie iść...samo jakoś poszło

Cytat:
Napisane przez aanix Pokaż wiadomość
"dlaczego mezczyźni kochajją zołzy" Ilsa, czytałaś? I trochę moim zdaniem przesadziłaś. Tańczył z tą koleżanką, bo miał taki wymóg i nic się nie stało. Co innego, gdyby sam powiedział, idę z Tobą, ale poloneza zatańczę z koleżanką, a ty czekaj na mnie... Bez sensu się obrażałaś, bo nie miałaś o co. A mówi Ci to ta, która lubi strzelać fochami Ale tu nie było grama powodu. Tylko się dodatkowo nakrecalas i tż-ta przy okazji.
własnie się okazało że taniec nie był obowiązkowy więc go poprosiłam żeby nie tańczył a on mi powiedział że to przecież tradycja. I jeszcze jak przyszedł po mnie to podglądnął że macie takie samo zdanie jak on i był paskudnie niegrzeczny przez to

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 13:06   #2685
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Ja się chętnie zamienię... Jeszcze nie zaczęłam sesji, a już mam dość

I w ogóle doła mam Niech już będzie wiosna...
U mnie sesja zaczyna się 25. stycznia.

Ja też się nie mogę doczekać wiosny, a słyszałam, że ma być zimno do maja, a od czerwca do sierpnia upały po trzydzieści parę stopni i że właśnie ma być u nas taki klimat.
Cytat:
Dzień dobry

TŻ zaproponował dzisiaj (saaaam! ), w zasadzie zapytał: "Pszczółko, nie pojechałabyś dzisiaj ze mną do Krakowa? "

No więc trzymam go za słowo - może gdzieś wyjdziemy razem
To Wy nie mieszkacie Krakowie?
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."

Edytowane przez Hajja Hawwa
Czas edycji: 2010-01-16 o 13:07
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 13:12   #2686
aanix
Zadomowienie

Cytat:
Motylku, gratulacje z powodu sali

nie chciałam robić cyrku, to wszystko przez to że się pobeczałam a on było o to zły a mi smutno było że jest taki wściekły na mnie i chciałam sobie iść...samo jakoś poszło

własnie się okazało że taniec nie był obowiązkowy więc go poprosiłam żeby nie tańczył a on mi powiedział że to przecież tradycja. I jeszcze jak przyszedł po mnie to podglądnął że macie takie samo zdanie jak on i był paskudnie niegrzeczny przez to
Ilsa, ale może dla niego ten polonez był ważnym elementem studniówki. Każdy rózne wydarzenia odbiera w inny sposób. I na pewno wolałby go z Tobą zatańczyć, ale nie mógł i to nie jego wina. A Ty wtedy powinnaś się cieszyć, że ma mozliwość zatńczenia, skoro tego chciał, potem mieliście przecież całą noc przed sobą dla siebie. Egoistycznie się zachowałaś trochę moim zdaniem. Nie twierdzę, że miałaś skakać do nieba, bo rozumiem, że w pewien sposób było Ci smutno, ale troszkę przesadziłaś chyba

Edytowane przez aanix
Czas edycji: 2010-01-16 o 13:14
Stary 2010-01-16, 13:20   #2687
katarakta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Opisuję dzien dzisiejszy

Ech i po co były te wszystkie nerwy?Jakby od razu pojechała tam z Nami to nie byłoby kłótni i płaczu.

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Na 95%!!
Jeszcze to obgadają,więc nie chcę zapeszać,ale tak myślę,że nie ma innej możliwości
Cieszę się, że wszystko się układa. Super. Też bym już chciała sale oglądać, ale u mnie to pewnie jeszcze rok potrwa, no przynajmniej pół roku.
Stary 2010-01-16, 13:22   #2688
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
doczytam was później.
Współczuję, ale niepotrzebnie płakałaś.
Cytat:
Nie masz wyjścia, on też nie. Musicie byc razem i tyle. Ja sądzę, że ten zimny kubełek wody, czyli to, że zerwałaś dobrze mu zrobi.
I przejdzie taką przemianę jak facet Ins. Z niektórymi nie da się po dobroci, ale jak widać warto!

Trzymam kciuki za tą magiczną przemianę. Bo zadatki na idealnego faceta to on ma...
Ja bym tak nie mogła zerwać z facetem tylko po to, żeby się zmienił (nie piszę w tym momencie o OlceR, bo nie wiem jak u niej było). Chodzi o to, że męczyło by mnie ciągłe zastanawianie się, czy się z jakąś nie przespał po zerwaniu, bo przecież po zerwaniu ma takie prawo.

Cytat:

Ja się mu nie dziwię, że chciał zatańczyć poloneza na swojej studniówce. Nie bądź taka zaborcza, bo od Ciebie ucieknie i nie komplikuj sobie życia.
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 13:32   #2689
carmelova
Zakorzenienie

Baterflajku trzymam kciuki, żeby ta gehenna się w końcu skończyła, a rozpoczął się cudowny&radosny okres przygotowań
Ilsa ja rozumiem, że towarzyszyły Ci wtedy silne emocje i nie mogłaś powstrzymać płaczu. Łzy to nic złego. Ale czy gra była warta świeczki? Czy Twoj facet dał Ci jakiekolwiek powody do takiego zachowania? Czy naprawdę był aż tak nieczuły i okropny? Nie sądzę. Po prostu popatrz na to bardziej rozsądnie i wyciągnij wnioski, bo zepsutej studniówki już nie cofniesz...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-16, 13:39   #2690
Gleniusia
Zakorzenienie

Witam

Madziamacius, Justynka, Hajja - dziękuję za gratki

znowu dzisiaj tylko na chwilę, muszę wracać do nauki...ble:/

Ilsa, szkoda że tak wyszło...czasem tak jest, że jedno wydarzenie nas dołuje, zaczynamy się nakręcać i wszystko traktujemy negatywnie, a potem wychodzi myslę, że powinnaś z nim pogadać, przeprosić za to, że zepsułaś ten ważny dzień (bo on może tak czuć, nawet jeśli Ty nie czujesz się winna), ale też powiedziec, że było Ci przykro i z jakiego powodu trzymam kciuki, żebyś znalazła siłę na szczerą rozmowę i na pewno wszystko będzie ok "miłość złe humory ma..."

resztę nadrabiam i wracam do ekonomii, prawa prasowego i komunikacji
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 13:53   #2691
rusałka_1
Zakorzenienie

hej hej

Mam urlop i pierwszy wolny "od 100 lat" weekend
Wczoraj nocowałam u Tzta i spędziliśmy naprawdę miły wieczór. Szkoda tylko że musieliśmy się zebrać tuż po 6, bo jechał na zajęcia.

Gwizdak ostatnio napisał że jesli ktoś nie miał nigdy poprawki to jest dupa a nie student.... To od dziś dupa nie jestem a studentem, nie zaliczyłam koła;/. Pisałam je wtedy ja byłam chora i mam poprawkę w najgorszym tygodniu - mnóstwo innych zaliczeń.

Ilsa rozumiem, że mogłaś w jakimś stopniu czuć się z tą sytuacją niekomfortowo (jeszcze ze 3 lata temu zareagowałabym pewnie podobnie, dlatego w pewnym sensie rozumiem), ale nie w porządku było twoj zachowanie wobec Tzta. Trzeba asertywnie wyrażać się a propo tego co Cię gryzie

Olka czuć że pomimo że rozstałaś sie z Tztem bardzo chceszgo wrócić. Mam nadzieje że wszytko skończy się tak jak byś chciała

Remedios przykro mi kochana

Justynko ty nasza babuleńko Powiedz mi czy zamówiłas w końcu ten sweter z jasnym futerkiem w środku, i czy doszły może?
Mrozy dają mi się we znaki i przydałby mi sie coś oprócz polara, jako warstwa wierzchnia pod płaszcz???

A dziś impereza 18 -stkowa siostry dla znajomych. Mam być "przyzwoitką"

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 13:54   #2692
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Co do tego mieszkania w Krakowie, to tak - mieszkamy
Ale tak jakoś u nas się mówi, że jak jedziemy do centrum, to "do Krakowa".
W Gdyni jak mieszkałam, to też tak mówiłam. Niby mieszkałam w mieście, ale jak jechałam stricte do centrum, to jechałam "do Gdyni" jakoś tak.
Stary 2010-01-16, 13:58   #2693
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Co do tego mieszkania w Krakowie, to tak - mieszkamy
Ale tak jakoś u nas się mówi, że jak jedziemy do centrum, to "do Krakowa".
W Gdyni jak mieszkałam, to też tak mówiłam. Niby mieszkałam w mieście, ale jak jechałam stricte do centrum, to jechałam "do Gdyni" jakoś tak.
hehe też tak mam może to jakieś kaszubskie naleciałości
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 14:06   #2694
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość
Ja bym tak nie mogła zerwać z facetem tylko po to, żeby się zmienił (nie piszę w tym momencie o OlceR, bo nie wiem jak u niej było). Chodzi o to, że męczyło by mnie ciągłe zastanawianie się, czy się z jakąś nie przespał po zerwaniu, bo przecież po zerwaniu ma takie prawo.

Ja się mu nie dziwię, że chciał zatańczyć poloneza na swojej studniówce. Nie bądź taka zaborcza, bo od Ciebie ucieknie i nie komplikuj sobie życia.
Do pierwszej części... hmm... według mnie, jeśli mu zależy na ratowaniu związku i na tym, żeby kobieta do niego wróciła, to się nie prześpi z inną. A jeśli się prześpi- no to chyba nie warto sobie takim gościem głowy zawracać.
A u mnie było tak, że zerwałam bo mnie zmęczyło jego zachowanie, a że jemu się przez to oczy otworzyły... no cóż... mężczyźni to jednak dziwne istoty

Zgadzam się w całej rozciągłości.

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
Olka czuć że pomimo że rozstałaś sie z Tztem bardzo chceszgo wrócić. Mam nadzieje że wszytko skończy się tak jak byś chciała

A dziś impereza 18 -stkowa siostry dla znajomych. Mam być "przyzwoitką"
Ja czuję że to że zerwałam to tak tylko było powiedziane a naprawdę tak nie jest.
Bo nie umiem zrywać nooooooooooooooooooooooo. ..

Hehe w takim razie udanej zabawy życzę
Stary 2010-01-16, 14:32   #2695
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

może heh

Motylku, super... oby wypaliło z tą salą

U nas nie było tak miło i słodko rano, bo się porządnie pokłóciliśmy No, ale nie będę tego rozpamiętywać, już jest ok. TŻ akurat drzemie, bo się źle czuje, ale poprosił o 20-30 minut i pojedziemy na Rynek coś zjeść i połazić. Chociaż jak się będzie kiepsko czuł to zmuszać nie będę, na razie sam chce

Olu
... trzymam za Was kciuki
Stary 2010-01-16, 14:34   #2696
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Ilsa... ręce, nogi, cycki mi opadły. Ja tez nie tańczyłam poloneza z TŻ tylko z chłopakiem z innej klasy, kilka razy tańczyłam z kolegami normalny taniec I co? On miał sie o to wkurzyc, że go zdradzam? Po to są zabawy, żeby tańczyć, nie widzę nic w złego w jednym tańcu z inną (chociażby ładniejsza... Ale to kwestia podejścia twojego do samej siebie) Może było Ci przykro, ale to dlatego, że masz taką a nie inną wrazliwość. Nie z powodu tej sytuacji, bo sytuacja wcale przykra nie była. Na jego miejscu tez byłabym zla, bo każdy chce, aby ten dzień był wesoły, przyjemny, a ty go po prostu swoimi fochami, płaczem i nadmierną zazdrością popsułaś. Jakby on Ci tak się zachowal to potrafiłabyś się bawić z nim nadal? Wątpię.

Motylku, no to super Teściowa jak będzie miała teraz argumenty, to nie takie, że znajomy gdzies tam miał i się im podobało, tylko na podstawie własnych odczuć. I pewnie przystanie teraz na waszą salę

A ja zaczęłam wreszcie te robaki Mam się spotkać z TŻ, ale spróbuję go wyprawić z domu ok 22, bo muszę nadal się pouczyć, a poza tym nie chce mi się iść do niego, bo efekt bedzie taki, że wrocę ok 1, bo nigdy nie chce puścić mnie wczesniej. Ech. Ciężkie życie sesyjne.

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 15:11   #2697
aanix
Zadomowienie

Ależ tu pusto

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-16, 15:14   #2698
carmelova
Zakorzenienie

Madeline sama nie wiem co gorsze: Twoje tasiemce czy moje prawo samorządu terytorialnego
Stary 2010-01-16, 15:16   #2699
rusałka_1
Zakorzenienie

Czy moja Organizacja Działalności Informacyjnej?

Licytacja?

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 15:20   #2700
Nemezis23
Rozeznanie

A może moja kryminalistyka i kryminologia??
Muszę się uczyć i nie mam czasu do Was pisać... A w tygodniu praca, którą na szczęście kończę w piątek.
Nemezis23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości