|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Dobry
![]() Właśnie odbyłam walkę z moim kotem, ale udało mi się wcisnąć jej lekarstwo ![]() Dzisiaj w końcu spotkam się z Tżem. |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
doczytam was później.
studniówka była koszmarna, najpierw M. przystąpił do tego tańca chociaż nie był obowiązkowy a ja ryczałam na schodach żeby tego nie widzieć i 3 razy poprawiałam makijaż. Oczywiście niczego do demakijażu nie miałam więc później na zdjęciach wyglądam jak koszmar przez drobinki brokatu. Obiecał po mnie wrócić po polonezie - czekałam godzinę i wróciłam sama zobaczyć co się dzieje i on się dopiero od stołu wybierał po mnie. Cały czas gadał ze swoim... w zasadzie do swojego kolegi (bo to mruk) a przecież ma go 8 godzin dziennie !!! Nie zainteresował się czy dla mnie jakieś jedzenie zostało więc zjadłam parę ziemniaczków. Jak mnie prosił na parkiet to wciąż szturchał i ściskał mocno ramiona że źle tańczę bo inaczej niż on i mówił że to najgorsza noc w jego życiu i nie wie po co mnie tu wziął (był zły bo ze 3 razy się rozpłakałam w jego ramiona na parkiecie) i ostatecznie zaczęłam być słodka i uśmiechnięta żeby już przestał narzekać bo robił mi przykrość. To był okropny wieczór ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I przejdzie taką przemianę jak facet Ins. Z niektórymi nie da się po dobroci, ale jak widać warto! Trzymam kciuki za tą magiczną przemianę. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- A ja się dzisiaj widzę z TŻtem. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Ilsa Moim zdaniem niepotrzebnie zrobiłaś ten cyrk. Jak obrażona księżniczka... Jakbyś z uśmiechem pozwoliła TŻtowi zatańczyć, poczekała na niego i sobie pomyślała "Ja jestem dla niego najlepsza, on kocha tylko mnie, bo jestem megaładna." To zyskałabyś w jego oczach, bo widziałby, że mimo, że tańczy z ładną laską ty jesteś pewna siebie i pewna swojego wyglądu. ![]() Ja też kiedyś byłam zazdrosna o wszystko co się rusza. Ale kurde, przecież to ja z nim jestem, jakbym mu się nie podobała to by dawno zerwał. Niczego mi nie brakuje... ![]() Teraz nawet jak mnie podpuszcza gadając o "koleżance" nie reaguję, nie daję po sobie nic poznać. ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- I czekam na zdjęcia. ![]()
"Najfajniej jest, gdy stoisz przed lustrem susząc włosy i szczerzysz zęby w uśmiechu na wspomnienie o wczorajszym wieczorze." ![]() Edytowane przez Antii89 Czas edycji: 2010-01-16 o 11:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2674 | |||
Zakorzenienie
|
gwiazdeczka26 ciesze się, że między wami dobrze. To najważniejsze. Wiem, że jak spokojnie i powoli będziecie nad tym pracować to wypracujecie jakiś kompromis.
Ja się do myśli o jego zakładaniu rodziny mając 30 lat nie przywiązuję. Wiem, że powiedział to mając lat 25, znając mnie miesiąc i traktując to jako bardzo odległy czas. Tak mi się to przypomniało i rzuciłam raczej w żartach. Aktualnie nie wiem co on planuje w tej kwestii. Może powinnam zapytać ale jakoś nie mam ochoty na to. Tylko przykro mi się może zrobić. I będzie, że coś wymuszam. Dobrze jest. Mieszkamy razem, żyjemy jak małżeństwo. Nie ma co za dużo kombinować bo jeszcze się coś popsuje. Tylko czasem powiem mu, że w czerwcu zostaniemy jedyną parą bez ślubu wśród jego znajomych albo coś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A my dziś rano mieliśmy mały wypadek z durexami ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2676 |
Zakorzenienie
|
Ano nie pierwszy. 4 raz na 3,5 roku. Ale poprzedni wypadek był w grudniu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ilsa, zgadam się Antii... moim zdaniem niepotrzebnie takie szopki odstwiałas, no i jakoś się nie dziwię Twojemu TŻowi że nie spieszyło mu się do Ciebie skoro wiedział, że masz focha. Pewnie wolał posiedzieć ze znajomymi w spokoju niż iść do Ciebie wiedząc że będziesz naburmuszona. Aleks to prawda- jak chce to potrafi. http://www.youtube.com/watch?v=twGETkWveTo Czepiła się mnie dzisiaj ta piosenka. Niestety jakość na YT jest do bani no ale... ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2678 |
Zakorzenienie
|
AAAAAAAAAAAAAA!!!!!!:jupi :
![]() ![]() ![]() ![]()
#2679 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Też czekam na tż-ta i mi się nic nie chce i wszystko mnie boli ![]() ![]() Co jest motylek? ![]() ![]() Edytowane przez aanix Czas edycji: 2010-01-16 o 12:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że Motylek będzie miał wesele w swojej wymarzonej sali
![]() ![]()
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2010-01-16 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | |
Zakorzenienie
|
Opisuję dzien dzisiejszy
![]() Najpierw pojechaliśmy do jednego hotelu.który Nam proponował Teściu http://www.zimnik.com.pl/- nie mówię,że całkiem zły,ale ciemny,ta sala głowna w jakimś takim dziwnym kształcie, stoliki prostokątne i okrągłe na raz-nie lubię takiego mieszania- i parkiet osobno (to akurat fajne,bo ściana ma okna i można patrzeć na to co się dzieje na parkiecie,ale z drugiej strony ten parkiet to taka dobudówka i tam były takie kafelki,że ani trochę się nie da ślizgać,a to niedobrze).Co do alkoholi to nie ma korkowego,ale trzeba kupić u nich w sklepie ( a to mały skleić i tam wychodzi 22 zł za 0,5 l Wyborowej). Teściowa mówiła,ze faaajnie,że super otoczenie itp. Pojechaliśmy do Naszej sali...Teściowa wcześniej jej nawet na zdjęciach nie widziała,a mój Tata widział zdjęcia ale nie był z Nami tam...I Tacie i Teściowej kopary opadły ![]() Wiadomo,że miała zastrzeżenia co do okolicy-że to w centrum,że nie ma tkaich pięknych widoków. Ale wszystko ma swoje minusy a w tym przypadku ważniejsze,żeby sala była ładniejsza niż te widoki. Przyszedł Pan organizator i nam zaczął wszystko tłumaczyć.Daje Nam fajne warunki,bo ponieważ tak szybko się zgłosiliśmy do niego w zeszłym roku i tak nam zależało to da Nam niższą cenę za menu. Poza tym on nam alkohole załatwia bez koncesji i wtedy mamy Wyborową za 18zł. I inne alkohole też bez koncesji,a napoje po cenie hurtowej.I to jest na zasadzie komisu- te butelki,które nie będą napoczęte oddajemy jemu,więc nie ma problemu co z tym zrobić. Poza tym on Nam mówił,że nie potrzebujemy barmana do drink baru,bo jego kelnerzy potrafią obsługiwać bar i robić drinki. Takze dodatkowy koszt znów odpada. I tak było widać,że Teściowa się przekonuje ![]() Poza tym sała zauważyła,że w tamtym pierwszym hotelu byliśmy jacyś smutni,a na tej sali od razu tacy radośni,zaczęliśmy nawet tańczyć- powiedziała,że widzi,że Nam się podoba. A trzecia sala w hotelu zaproponowana przez Teściową śliczna,ale bardzo mało miejsca.Także odpadło. Tak więc myslimy,że już wszystko wiadomo ![]() Ech i po co były te wszystkie nerwy?Jakby od razu pojechała tam z Nami to nie byłoby kłótni i płaczu. ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeszcze to obgadają,więc nie chcę zapeszać,ale tak myślę,że nie ma innej możliwości ![]() ![]()
![]() |
#2682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dzisiaj sie musze uczyc........ ![]() Ilsa, uwazam tak jak dziewczyny, chociaz z drugiej stony Ci wspołczuje, bo wiem, ze mimo wszystko Ci przykro... Mi tez napewno yłoby przykro, ale starałabym sie, zeby to on był w tym dniu zadowolony. z drugiej strony, gdyby na mojej studnowce tak było, ze albo tanczysz z kims ze szkoly albo wcale, to tanczyłabym, bo ne chciałabym zrezygnowac z poloneza na wlasnej studniowce ![]() ![]() Motylek ![]()
![]() |
#2683 |
Zadomowienie
|
Do motylka
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aanix Czas edycji: 2010-01-16 o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2684 | ||
Zakorzenienie
|
Motylku, gratulacje z powodu sali
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2685 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też się nie mogę doczekać wiosny, a słyszałam, że ma być zimno do maja, a od czerwca do sierpnia upały po trzydzieści parę stopni i że właśnie ma być u nas taki klimat. To Wy nie mieszkacie Krakowie?
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." Edytowane przez Hajja Hawwa Czas edycji: 2010-01-16 o 13:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2686 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez aanix Czas edycji: 2010-01-16 o 13:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2688 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja się mu nie dziwię, że chciał zatańczyć poloneza na swojej studniówce. Nie bądź taka zaborcza, bo od Ciebie ucieknie i nie komplikuj sobie życia.
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Zakorzenienie
|
Baterflajku trzymam kciuki, żeby ta gehenna się w końcu skończyła, a rozpoczął się cudowny&radosny okres przygotowań
![]() Ilsa ja rozumiem, że towarzyszyły Ci wtedy silne emocje i nie mogłaś powstrzymać płaczu. Łzy to nic złego. Ale czy gra była warta świeczki? Czy Twoj facet dał Ci jakiekolwiek powody do takiego zachowania? Czy naprawdę był aż tak nieczuły i okropny? Nie sądzę. Po prostu popatrz na to bardziej rozsądnie i wyciągnij wnioski, bo zepsutej studniówki już nie cofniesz... |
![]() ![]() |
![]() |
#2690 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Madziamacius, Justynka, Hajja - dziękuję za gratki ![]() znowu dzisiaj tylko na chwilę, muszę wracać do nauki...ble:/ Ilsa, szkoda że tak wyszło...czasem tak jest, że jedno wydarzenie nas dołuje, zaczynamy się nakręcać i wszystko traktujemy negatywnie, a potem wychodzi ![]() ![]() ![]() ![]() resztę nadrabiam i wracam do ekonomii, prawa prasowego i komunikacji ![]()
#2691 |
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() Mam urlop i pierwszy wolny "od 100 lat" weekend ![]() Wczoraj nocowałam u Tzta i spędziliśmy naprawdę miły wieczór. Szkoda tylko że musieliśmy się zebrać tuż po 6, bo jechał na zajęcia. Gwizdak ostatnio napisał że jesli ktoś nie miał nigdy poprawki to jest dupa a nie student.... To od dziś dupa nie jestem a studentem, nie zaliczyłam koła;/. Pisałam je wtedy ja byłam chora i mam poprawkę w najgorszym tygodniu - mnóstwo innych zaliczeń. Ilsa rozumiem, że mogłaś w jakimś stopniu czuć się z tą sytuacją niekomfortowo (jeszcze ze 3 lata temu zareagowałabym pewnie podobnie, dlatego w pewnym sensie rozumiem), ale nie w porządku było twoj zachowanie wobec Tzta. Trzeba asertywnie wyrażać się a propo tego co Cię gryzie ![]() Olka czuć że pomimo że rozstałaś sie z Tztem bardzo chceszgo wrócić. Mam nadzieje że wszytko skończy się tak jak byś chciała ![]() Remedios przykro mi kochana ![]() Justynko ty nasza babuleńko ![]() Mrozy dają mi się we znaki i przydałby mi sie coś oprócz polara, jako warstwa wierzchnia pod płaszcz??? A dziś impereza 18 -stkowa siostry dla znajomych. Mam być "przyzwoitką" ![]() ![]()
#2692 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Co do tego mieszkania w Krakowie, to tak - mieszkamy
![]() Ale tak jakoś u nas się mówi, że jak jedziemy do centrum, to "do Krakowa". W Gdyni jak mieszkałam, to też tak mówiłam. Niby mieszkałam w mieście, ale jak jechałam stricte do centrum, to jechałam "do Gdyni" ![]()
#2693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2694 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u mnie było tak, że zerwałam bo mnie zmęczyło jego zachowanie, a że jemu się przez to oczy otworzyły... no cóż... mężczyźni to jednak dziwne istoty ![]() Zgadzam się w całej rozciągłości. Cytat:
Bo nie umiem zrywać nooooooooooooooooooooooo. .. Hehe w takim razie udanej zabawy życzę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
może heh
![]() Motylku, super... oby wypaliło z tą salą ![]() U nas nie było tak miło i słodko rano, bo się porządnie pokłóciliśmy ![]() ![]() ![]() Olu... trzymam za Was kciuki ![]() ![]()
#2696 |
Zakorzenienie
|
Ilsa... ręce, nogi, cycki mi opadły. Ja tez nie tańczyłam poloneza z TŻ tylko z chłopakiem z innej klasy, kilka razy tańczyłam z kolegami normalny taniec
![]() ![]() Motylku, no to super ![]() ![]() A ja zaczęłam wreszcie te robaki ![]()
#2697 |
Zadomowienie
|
Ależ tu pusto
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2698 |
Zakorzenienie
|
Madeline sama nie wiem co gorsze: Twoje tasiemce czy moje prawo samorządu terytorialnego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
Zakorzenienie
|
Czy moja Organizacja Działalności Informacyjnej?
Licytacja? ![]() ![]()
#2700 |
Rozeznanie
|
A może moja kryminalistyka i kryminologia??
![]() Muszę się uczyć i nie mam czasu do Was pisać... A w tygodniu praca, którą na szczęście kończę w piątek. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.