|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć VI
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Zadomowienie
|
ninuska dopiero teraz dojrzałam Twój podpis. Znasz tego chłopca osobiście, jego rodziców?
#2673 |
Zadomowienie
|
Ywanka pewnie. Ten smerfik to synek brata ciotecznego mojego Tżta.
Ania a no właśnie, tak sie nad nimi zastanawiam.
#2674 |
Zadomowienie
|
No ja znam tatę tego chłopczyka i jego dziadków.
Kurcze straszne. Dopiero teraz weszłam na jego stronkę, szkoda mi takich dzieciaczków ![]() http://www.michalscy.waw.pl/
#2675 |
Zadomowienie
|
Ywanka o widzisz, maluszek jest super. Wszyscy mamy nadzieje,że będzie tylko lepiej.
#2677 |
Zakorzenienie
|
madziaciu- jeśli czujesz, że tak nie jest to nie bierz tego do siebie. Widać nastąpiło nieporozumienie.
azakowana - prawnicy-praktycy to już trochę inna bajka. Choć czasem się nie dziwię, że się denerwują - bo u nas w Polsce KAŻDY na prawie się zna i wie lepiej. Poza tym trochę to działa i w drugą stronę - zobacz, Aga, że i niektórzy ludzie źle wyrażają się o WSZYSTKICH prawnikach (nieroby, oszuści, dzięki nim przestępcy wychodzą na wolność, szuje) - zupełnie jakby wszystkich znali. Ja uważam, że wielu ludzi psują pieniądze - i to obojętne w jakim zawodzie. Jakoś posiadanie dużych pieniędzy bardzo często psuje optykę i odrywa niektórych od realiów. A tak BTW koleżanka, która uważa się za "wyższą sferę" z powodu posiadania rodziców prawników jest zwyczajnie niemądra.
![]() Edytowane przez Ostrowczanka Czas edycji: 2010-03-24 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2678 |
Zadomowienie
|
Gosiu chodzi mi tylko o to ze napisalam o problemie który mam z pojsciem z tymi dziewczynami, a przecież nie oskarżam ich, nie mówie na nich nic złego. Nie mówie ze są zepsute tylko ze ja do nich nie pasuje, bo nawet nie wiedziałabym w co mam sie ubrać. A wysnuwam wnioski po ich ubiorze, bo nie wszyscy mogą sobie na takie rzeczy pozwolić i po tym co ona sama mi powiedziała, choć doceniam jej szczerość. Sa ludzie dobrzy i źli, a na prawie jest jednak wiecej ludzi złośliwych i zazdrosnych niż na innych kierunkach, na których nie ma takiej rywalizacji i wyscigu szczurów. Tacy ludzie mają inne podejście do życia, o innych rzeczach sie mówi w ich domach, nie zważa na pewne rzeczy, na ktore ja musze zważać, no jest inaczej. Inna jest mentalność...
Nie mam kompleksu niższości pod względem majątkowym, bo każdy ma tyle ile ma. Wszystko dzieje sie po cos. Może bede pozniej silniejsza i dumna ze sama sie czegoś dorobilam. A jesli nie to moze bede szcześliwa z innego powodu. Koniec tematu. ![]() Ninuśka bukiety wszystkie ładne a samochód drugi mi sie podoba tylko nie tak przy samej szybie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 |
Zadomowienie
|
madziaciu faktycznie beznadziejnie go ulokowali.Jej znowu się przestawiłam ze spaniem i już mi się oczy zmykają ale za to wstanę wcześniej
![]()
#2680 |
Rozeznanie
|
Madziaciu,jeśli nie masz ochoty to po prostu nie idz. Z tego co piszesz to raczej nie masz zadnej ochoty sie z nimi wychodzić. Ty wybierasz z kim sie chcesz spotykać. Ale może warto by było isc i sie przekonac na własnej skórze czy rzeczywiście sa takie jak piszesz. Ja bym tak zrobiła przynajmniej
![]() Ninuska mi sie podoba drugi bukiet, i pierwsza dekoracja auta ![]() Coś dziwnego sie ze mną stało, cały dzien sprzątam dziś. Ona super ze malenstwo zdrowe. My też sie nastawiamy na last minute ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2681 |
Zakorzenienie
|
Ja zawsze wychodzę z założenia, że spotkania towarzyskie mają byc miłe. Więc jeśli nie ma to być dla Ciebie przyjemnośc to nie idź
![]() Ha! Nie wiem czy Wam się chwaliłam - w sobotę już jadę do małżonka, a potem w Wielki Czwartek do rodziców - rany, ale się cieszę!!!
![]() |
#2682 |
Zakorzenienie
|
Ninuska mi się najbardziej drugi bukiet podoba
Qdlatek zdrówka!!! Obyś wydobrzała do soboty. ![]() Aniaa22 znajdziesz dla nas godzinkę w sobotę? ![]() Idę spać kobiety bo jutro znowu do L. jadę ale tym razem autobusem a to prawdziwa katorga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Wtajemniczenie
|
Ninuska śliczne bukiety, przybranie 1 mi się podoba.
Dziekuje Mehia i innym, mam nadzieję, że w sobote nabiore sił....oby wcześniej... dobranoc... ps. Madziaciu myślę, że powinnaś pójść, lepiej żałować, że się coś zrobiło, niż , że się nie zrobiło nic...jak to moja mama mówi ![]()
#2684 |
Zadomowienie
|
Ejj miałam iść o 19 wiec po filipku. Nie poszłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Raczkowanie
|
Ojej jak mnie tu daaaawno nie było
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2686 |
Zakorzenienie
|
Oj Dudzinka dawno Cię nie było
![]() To pochwal się suknią.
#2687 |
Wtajemniczenie
|
właśnie, pochwal się jaką suknie zamowiłś????
Ja od 2 w nocy nie śpie.... miałam w nocy 40 stopni gorączki, nie moglm zasnąć, kręciłam się z boku na bok...Poty mnie oblały....strasznie. Siedziałam z tak ciężką i bolącą głową, o 5 się zebrałam, wziełam tabletke, bo wcześniej siły nie miałam się podnieść, kręciło mi się w głowie, raz mi było zimno, raz gorąco...I poszłam do przychodni na słoneczko o 5.30. Wyobrazcie sobie , że lekarz przyjmuje od 8.10 to ja jak byłam pod przychodnią o 5.45 to już byłam czwarta...ide na 9 do lekarza...gorączka mi co prawda spadła ale na wieczór znów wzrośnie, i jest mi cały czas niedobrze...a o gardle nie wspomne....całe czerwone.
#2688 |
Wtajemniczenie
|
A ja w pracy siedze i tak szkoda mi dnia, bo ma byc 18-19 stopni
![]() ale na szczescie jutro piatek ![]() Szkoda, ze mnie nie bedzie na spotkaniu, ale do O-wca przyjade w piatek 2-go wieczorem albo w sobote 3-ego. Ania22 - a ty chodzisz do pracy, czy caly czas na L4 jestes? |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Wtajemniczenie
|
Szkoda....fajnie byłoby gdyby wszystkie mogły być na spotkaniu, ale to raczej niemożliwe...
Ostatnio spotkanie było 28 grudnia,tak? to w sumie nie tak dawno... ![]() ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- ide do lekarza, a pózniej do kielc musze jechać, w realu wypatrzyłam rolki dla chrześnicy tż, jedziemy jej kupic ![]()
![]() |
#2690 |
Raczkowanie
|
Jak Wam się podobają te obrączki?
Załącznik 2977841 Edytowane przez Sareczka1987 Czas edycji: 2010-03-25 o 11:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Zakorzenienie
|
Mi się nie podobają.
Są grube dość chyba - z tego co widać na zdjęciu i jedna ma brylancik. Będziesz musiała na nie uważać, żeby Ci nie wypadł i z tego co słyszałam problemy robią jubilerzy przy poszerzaniu czy zmniejszani takich obrączek, bo wzór Ci się nie zachowa.
#2692 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() madziaciu no cóż jak nie miałaś tak bardzo ochoty pójść to spoko, że nie poszłaś. Ta koleżanka ma jakiś problem ze sobą, jak Ci tak powiedziała, że jest z takiej klasy ![]() ![]() ania super te dresiki ciążowe ![]() Idę dziewczyny ściągnąć żel dzisiaj ze swojej płytki na pazurkach. Ciekawe jak bardzo będą miękkie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Mnie też się nie podobają, takie cygańskie wielkie. U mnie niektóre dziewczyny mają na roku takie cuda, co prawda nie z brylancikami wszystkie.
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2694 |
Zadomowienie
|
Dobrze
![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Zakorzenienie
|
![]() siedze w domu ze wzgledu na problemy brzuszkowe no i prawie cala ciaze nospe biore. no ale coz trzeba to trzeba |
![]() ![]() |
![]() |
#2696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w tamtym roku wytrzymałam całe pół roku ale potem wróciłam - może na na jesieni zrobię sobie przerwę ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- A jak to jest dokładnie z tym L4? Bo ja słyszałam, że można tylko być przez max 182 dni na zwolnieniu w czasie ciąży.
![]() |
#2697 |
Zadomowienie
|
Aga ja nie wiem ile ja wytrzymam, już mi dziwnie na samą myśl, że będą inne
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2698 |
Zakorzenienie
|
Hej, ja właśnie wróciłam z rekolekcji i się wyspowiadałam. Na szczęście już nie będę musiała na ostatnią chwilę jak przed Bożym Narodzeniem. Ale łądnie na dworze, aż miło było się przejść
Co do obrączek to mnie by się podobały jakby nie było tych krzyżyków tylko zwykły pasek. Ja właśnie chcę takie szersze tylko bez zdobień Dudzinka, pokaż suknię koniecznie Qdlatku, dużo zdrówka
#2699 |
Zadomowienie
|
Zgadnijcie co robię od rana??? ...sprzatam
![]() Dzięki kobietki za opionie. Samochód najprawdopodobniej bedzie miał takie przybranie jak własnie na 1 fotce, a bukiet jeszcze nie jestem na 100% przekonana. Kurka już mnie mauska woła, zajrzę za niedługo, pa ![]()
#2700 |
Zakorzenienie
|
Ninuska mnie 2 bukiet sie podoba.
Mam strasznie duzo pracy dzis. A jutro z mama idziemy do kucharki ustalac menu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.