|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem mamy pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi
buziak zapomniałam że jutro już maj
![]() jo@n@ to powiem Ci dla odmiany że roczniak przy 3 latku który jest cały dzień na nie to anioł (roczniak oczywiście), można wyjść z siebie i stanąć obok a to i tak nic nie da... No ale ja zapewne też idealnym dzieckiem nie byłam i muszę być wyrozumiała. |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem mamy pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi
Ło matko nie strasz Cassie.
Ja byłam bardzo grzecznym dzieckiem. Zastanawiam się nad tabletkami na uspokojenie bo zaczynam się sama siebie bać ![]()
#2673 |
Zadomowienie
|
Anya ale mi chodzilo o 3:30 po poludniu.... zeby u mnie wtedy byla 9:30 rano, akurat jak przyjde do pracy
![]() Nie to nie ![]() Milego weekendu ! |
![]() ![]() |
![]() |
#2674 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja od 25dni przed snem biorę Persen Forte. Dlaczego? Bo zaczynałam bać się sama siebie... chodząca, wrzeszcząca bomba zegarowa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
Raczkowanie
|
Widzę że większość dzisiaj miała miałczka zamiast dziecko
![]() ![]() Moje dziecko od wczoraj chodzi ![]() ![]() Mąż leży w domu chory a ja cały dzień na dworze na podwórku, dzisiaj trawkę posiałam ![]() Alinka i Klaudusia buziaki dla Was solenizantki ![]() ![]() ![]() ![]()
#2676 |
Zakorzenienie
|
witam
wczoraj ja miałam super dziecko dziś od rana czyli 6.30 jest eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeee już wysiadam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Zadomowienie
|
Witam po koszmarnej nocy
![]() ![]() Pogoda też do bani. Wczoraj 27*C dzisiaj 14*C i do tego leje. Wyprałam wczoraj 2 metrową różową panterę i mi nie wyschła (musiałam prać ręcznie bo do pralki ten kolos wejść nie chciał) i zostawiłam ją na leżanku balkonowym, oczywiści rano wstaję a ona jeszcze bardziej morka ![]() W takie dni jak dzisiaj mam ochotę iść spać i obudzić dnia następnego (marzenia). |
![]() ![]() |
![]() |
#2678 |
Wtajemniczenie
|
Cześć!
Właśnie mamy maj. Powinno być ciepło ![]() Wszystkie dzieci sie popsuły wczoraj, a te co im sie nie popsuły to sie nie odzywają, żeby nie zapeszyć ![]() U nas nadal ząbkowanie..... Gorączka, wrzaski, cały dzień na rękach i bez jedzenia. Całe szczeście że od czwartku na wsi jesteśmy. Wczoraj cały dzień na dworze. Dzisiaj mamy ognisko. Przyjedzie Wojtek z rodzicami. Będą u nas spać. Ola odstawia takie cyrki w nocy że nie wiem czy to był dobry pomysł...... |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Pogoda do ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro i w poniedzialek u nas jest festyn i nie pojdziemy z powodu deszczu ![]() Dawid na szczescie ogolnie to grzeczny jest ![]() ![]() Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2010-05-01 o 08:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Zadomowienie
|
Mój mały śpi, cisza jak makiem zasiał.
Staram się małego od piersi odstawić w nocy ale to nie jest łatwe. Wczoraj pił 6 razy dzisiaj 3, ciekawe jaka będzie kolejna noc. Odnośnie zębów to wychodzą mu tylne, biegunka codziennie, dobrze że gorączki nie ma. |
![]() ![]() |
![]() |
#2681 |
Zakorzenienie
|
A ja zrobilam blad ze pochwalilam Dawida
![]() ![]() ![]() Spac pewnie pojdzie dopiero o 12-13 skoro wstal o 9 Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2010-05-01 o 09:31 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2682 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny co myślicie o stanikach typu um-bra? Zastanawiam się nad tym coraz bardziej bo niestety moje piersi to już bardziej płaszczyzna niż piersi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To sa te silikonowe co sie przykleja do piersi? jesli tak to ja go kiedys mialam, byl nawet fajny tylko ze bardzo zanizone rozmiarowki sa! Np ja kupilam miske C a w rzeczywistosci to bylo jakies male B wiec wyrzucilam go chyba po roku lezenia w szufladzie.... Pozatym ja bym musiala miec stanik pomniejszajacy biust ![]() ![]() Gdyby szlo to chetnie bym sie zamienila z toba ![]() Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2010-05-01 o 10:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2684 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak to ten co się przykleja. Ja tak właśnie myślałam żeby w razie czego wziąść miseczkę C albo D bo rozmiarówka jest jednak różna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Zakorzenienie
|
Wedlug mnie to mozesz go sobie kupic na probe, mnie sie podobal (choc mialam zalozony 1 raz bo byl za maly) wiec nie wiem jak sie w nim chodzi dluzej ale fajny jest bo nie ma ani ramiaczek ani zapiec zadnych, jedynie pomiedzy piersiami ma zapiecie ze mozna miseczki odpinac osobno....tylko na samych piersiach sie trzyma, ale nie wiem jak to bedzie w nim latem jak beda upaly
![]() Przykleja sie go dloniami ![]() ![]() Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2010-05-01 o 10:53 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2686 |
Zadomowienie
|
buziak mój mąż wraca w środę więc z Nim podejmę decyzję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Zakorzenienie
|
witam
ja tam zawsze byłam płaska teraz jestem jak Cassi sflaczała i płaska -tak płaska że aż na piersiach (znaczy tam gdzie powinny być) czuć ![]() ![]() teraz to już serio wyglądam jak "anioł" bo łopatki jakoś mi się nie spłaszczyły ani nie sflaczały ![]() ps. a u nas pogoda była luks, spsuła się dopiero około 18.00-19.00 i grill był i fajnie było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Zadomowienie
|
gabriela ja po pierwszym dziecku to laska byłam, nie karmiłam piersią więc mleko wyparowało i wystarczyły kremy ujędrniające, buzia jakaś ładniejsza, mniejsze dupsko, uda, brzuszek praktycznie płaski. Szok. 7 miesięcy po porodzie ważyłam 58kg
![]() Wogóle przeraża mnie wizja zakończenia karmienia całkowicie bo wtedy to do łóżka będę silikony ubierać żeby D miał co pomacać ![]() Te zarwane nocki odebrały mi urodę wyglądam jak mumia ![]() Jak pomyślę jakbym wyglądała po 3cim dziecku to już całkowicie mi się go odechciało nawet gdyby mąż mnie na kolanach błagał. Muszę się wziąść spowrotem za ćwiczenia, 4 godziny dziennie tak jak pół roku temu i będę wyglądała jak ludź. Tylko jak to zrobić jak dzieci po mnie skaczą a młody DVD mi wyłącza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2690 |
Zakorzenienie
|
to my z dzisiaj
nie patrzcie na moje głupie miny ![]()
"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu" Edytowane przez zanka205 Czas edycji: 2010-05-14 o 10:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Raczkowanie
|
![]() U nas pogoda ładna była i słonko też było tylko że ja i tak cały czas w domu byłam ![]() A ja mam taką alergię na pyłki że chodzę i ludzi straszę bo mam takie spuchnięte i zaczerwienione oczy ![]() Zanka zdjęcia śliczne ![]() ![]()
#2692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nawet jak pływałam za małego to też mniej ale jak juz do średniej poszłam to mi sie całkiem odechciało ćwiczyć, a ręczną rzuciłam bo sie bałam że nogi będę miała krzywe jak koleżanki ![]() Podziwiam za te ćwiczenia. Ja to conajwyżej ćwiczę żarcie ![]() dziś mam jakiś dzień pod psem- choć to dopiero początek -czekam na drugi pociążowy okres i jakoś jestem taka bbbeeee |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Zadomowienie
|
Witam z rana!
zanka zdjęcia śliczne ![]() ![]() Sandra ja nie mam zaczerwienioych oczu ale za to co 5 minut kicham ale tak to jest jak się meiszka obok sadu który jest cały w kwiatach ![]() gabriela no tak 4 godziny dziennie, dzięki temu zeszłam z 85 na 65, potem na 61 i teraz jak przestałam ćwiczyć (kontuzja kostki którą miałam w okolicach końca stycznia) i mam 63,8 ![]() Ja ogólnie lubię ćwiczyć. Kevin z rana wskoczyłmi do łóżka (jak co dzień) i niefortunnie trafił głową w mój nos, długo nie musiałam czekać aż puściła się krwista fontanna... Oczywiście nie było to celowo, och moje rozrabiaki. Teraz oboje szaleją a ja nie umiem spokojnie posta napisać. ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Ćwiczę m.in to: http://www.youtube.com/watch?v=ZLK28BHJDd8 http://www.youtube.com/watch?v=B9zWk...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=Lrbzdb9gD10 http://www.youtube.com/watch?v=XqodHf2ysH4 Edytowane przez cassie24 Czas edycji: 2010-05-02 o 08:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2694 |
Zakorzenienie
|
podziwiam
ja wolę jak co tv oglądać ![]() ps. Zanka ja tam głupich min nie widzę, widzę za to jak dorosłaś! ![]() pamiętam jak się poznałyśmy "byłaś takie dziecko" a teraz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Zakorzenienie
|
dziękuję za te miłe słowa
![]() Gabi no jakby nie patrzeć to już dwa lata minęły, czas leci jak szalony wczoraj byliśmy cały dzień poza domem dziś leje jak z cebra z przerwami i kisimy w domu młody śpi ehh a w tamtym roku weekend majowy taki gorący był dziś zrobimy sobie zapiekanki z pieczarkami, nie chce mi się gotować a i wiecie, w piątek byłam w biedronce po płyn do kąpieli dla Filipa z nivei, ale jak na zlość nie było, a już nie miałam i weekend długi to nie miałabym gdzie kupić i wzięłam taki biedronkowy płyn o zapachu oranżady ![]() zobaczymy jak sprawdzi się na dłuższą metę, ale póki co nie uczula młodego więc może na niego się przerzucimy
#2696 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() U nas wczoraj nastapilo wydarzenie miesiaca ![]() ![]() Dawid wieczorem zaczal sam chodzic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Za chwile zwijamy sie do Reala po prezent urodzinowy dla babci bo zaprosila nas na jutro na urodziny i musimy jej cos kupic. Obiadu mi sie robic nie chce wiec wcinamy wczorajsze golabki ![]() Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2010-05-02 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Zadomowienie
|
buziak super
![]() ![]() U Nas wstrętna pogoda, nic się nie chce. Na obiad gotowane filety z kurczaka z gotowaną marchewką z makaronem i sosem ![]() ![]() zanka narobiłaś mi smaka na te zapiekanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Zanka ślicznie wyglądacie...a mnie dziwi jak Wy sie w tych kurtkach dopinacie....bo na mnie xl w biuście za mała....a biust mam mały...domyslam sie, że poprostu jestem szeroka nadal wszedzie i dlatego tak jest:-( Cassie ![]() ![]()
![]() |
#2699 |
Zadomowienie
|
Poćwiczyłam godzinkę
![]() Zrobiłam sernik na zimno z galaretką ![]() ![]() Mam jeszcze w palnie kolejną godzinkę ćwiczeń tylko na brzuch ale co z tego wyjdzie nie wiem ![]() Moje dziecko przynosi mi kapcie jak chodzę w skarpetkach ![]() monix tak ciało mam "wyrzeźbione" ale brzuch woła o ratunek... piękny jak stoję, jak się schylę albo usiądę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2700 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ślicznie ![]() ![]() buziak - ![]() ![]() cassie - co do biustonosza to ja jakoś tego nie widzę.... ![]() ![]() jestem.... wczoraj byłam u rodziców a potem robiłam tort na komunię tzn robiłam w dzień ale dekorowałam od 21 do 1:30 w nocy ![]() ![]() ![]() ![]() a tort wyszedł tak : |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.