|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
kobieta_oficera, świetne auto! Co do uświetnienia uroczystości, jak sama to nazwałaś, to ja też zawsze marzyłam o skrzypcach, a potem planowałam zaprosić koleżankę, która pięknie śpiewa, żeby wykonała "Ave Maria". Swego czasu śpiewałam w chórku kościelnym i zdarzało nam się śpiewać na ślubach. Ta dziewczyna z reguły śpiewała właśnie tę pieśń, a ma nieziemski głos! Ale zobaczymy, jak to wyjdzie, ślubu póki co ni planuję
|
#2672 | |||
|
Raczkowanie
|
Eee! to już 1/6 za Tobą. Jeszcze tylko takich 5
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A teraz coś o dzisiejszym dniu - generalnie masakra - 10 h w pracy! przed 20 w domu. Padam na twarz. I to tyle na temat dnia dzisiejszego ![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Cytat:
Generalnie szkoda tego wątku albowiem od niego wszystko się zaczęło
|
|||
|
|
|
#2673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz wole sie z nim "pomeczyc" niz byc z jakims innym
|
|
|
|
|
#2674 |
|
Raczkowanie
|
Niestety kochana znacznie więcej. Mój wróci na przełomie kwietnia i maja
|
#2675 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak mnie optymizmem natchnęła Twoja wypowiedź ![]() Bo ja w chwilach stresowych sobie myślę,że nie dość iż z Moim jestem dopiero trzy miesiące to w dodatku od razu na odległość przez Jego szkolenie. Wtedy się dołuję,że Jemu się pewnie raz dwa "odwidzi";P Mam takie nakrętki od czasu do czasu zwłaszcza gdy kontakt mamy utrudniony. Wszystkie wątpliwości mijają gdy się spotykamy. Wtedy widzę,że nie ma opcji aby mu się odwidziało ![]() A Twoja historia jest jak dla mnie NIESAMOWITA!!!!! ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Przekazuj! Dopieść Sunię w moim imieniu! ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
Ale fajnie! Ja i Ty mamy identyczne (prawie)początki. Bo ja studiuję w innym mieście niż TŻ pracuje (ale rodzinę mam w tym mieście w którym on pracuje). Teraz On ma szkolenie więc zostają nam weekendy (albo i nie -zależy od przepustek). No i te 3 miesiące ![]() Studiuję psychologię spec kliniczna. Haha lubię moje studia ,są moją pasją jednak mój autoanalityczny charakter w połączeniu z psychologią to mieszanka wybuchowa ,a raczej kryzysowa;P A co do projektowania to chodzi o wnętrza np. dobór kolorów w mieszkaniu itp . A to auto do Waszego ślubu jest BOSKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! I też jestem zdania ,że do ślubu (zwłaszcza pierwszego ) warto się solidnie przyłożyć;D---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Ja też!
|
|
#2676 |
|
Raczkowanie
|
Zginął polski żołnierz w Afganistanie, na dniach miał wracać do domu
-Załóż płaszcz,udajemy żołnierzy -Dobrze,w razie czego powiem.. -Udajemy głupich żołnierzy,chodź.' Geralt i Jaskier Edytowane przez Freya16 Czas edycji: 2011-10-04 o 13:01 |
|
|
|
#2677 | ||||
|
Zakorzenienie
|
cholerka
['][']['] http://wiadomosci.onet.pl/swiat/w-af...wiadomosc.html---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
![]() Akurat ja swojego i tak kocham, nawet "pomimo" wojska, a nie dlatego Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale też miałam masę wątpliwości, czy się nie rozmyśli itp, potem się okazało że on tego samego się bał, więc Lillyanna, głowa do góry ![]() milczą, bo muszą dopóki rodzina się nie dowie.. już niestety ta wiadomosć jest...
|
|
|
#2678 |
|
Raczkowanie
|
tak, znalazłam na tvn 24, ale dowiedziałam sie od TŻ około 10tej naszego czasu. Miał teraz wracać. Szkoda chłopaka ['] [']
|
#2679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie przykro... pewnie już był myślami w domu
|
|
|
#2680 |
|
Raczkowanie
|
Kobietki Kochane...
Ta śmierć już kolejnego żołnierza sprawiła,że zrobiło mi się tak bardzo smutno. Natchnęło mnie na myślenie,że w sumie ja tak bardzo skupiam się na sobie i wszystkie zachowania TŻ odnoszę do siebie...a przecież On wcale nie ma łatwo. Teraz jest na szkoleniu, dają im ostry wycisk, potem czekają Go następne (przed wyjazdem na misję do Afga musi ileś tam poligonów zrobić)... Często jest wręcz wymęczony. Chciałabym być dla Niego jak najlepszym wspraciem. Nie wiem tylko co mogę robić? Macie jakieś wskazówki? gr->poczytałam komentarze na forach pod artykułami dotyczącymi śmierci żołnierza...i włos mi się jeży na głowie! Gdzie ta ludzka wrażliwość ?:/ Aniu Mój ostatnio mnie przytulił i wywnioskowałam po Jego słowach,że chyba ma podobne obawy do moich .
"ale prawdziwa miłość przetrwa każdą rozłąkę" "Miłość niesie ze sobą wielkie szczęście, o wiele większe od bólu, który przynosi tęsknota." "Kochać - znaczy czekać." Edytowane przez Lillyanna Czas edycji: 2011-10-04 o 15:09 |
|
|
|
#2681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Komenatrze odpuść, szkoda sobie nerwy szargać, najwięcej mają do powiedzenia Ci którzy najmniej wiedzą na ten temat... Nie wiem...ja nie umiem chyba nic podpowiedzieć, każda inaczej wszystko przeżywa...ja się staram nie narzekać że go nie ma, no bo i tak to nic nie zmieni, a po co mam mu utrudniać... ale doradzić nie potrafię trzeba sobie chyba własną receptę wypracować...
|
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z Anią, narzekaniem nic nie zmienisz, jedynie możesz go denerwować, bo jemu też łatwo nie jest. Wiadomo, można powiedzieć, że się tęskni, ale nie marudzić kilka razy dziennie.
|
#2683 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Freya, mój TŻ też jakoś kwiecień/maj zlatuje, oby. Takie wieści z Afganistanu są najgorsze, oby już takich nie było [']
|
|
#2684 |
|
Raczkowanie
|
Aniu i Lovebird:-*
Na szczęście Jemu nie marudzę w ogóle .Jak rozmawiamy to powiem,że mi się tęskni jednak nie jęczę do słuchawki ...Chociaż czasem mnie korci aby zacząć ! Jak na razie się powstrzymuję. Zaobserwowałam natomiast taką hmm "dziwną" rzecz. Mianowicie gdy Tż jest na szkoleniu i nie ma opcji abyśmy się szybko zobaczyli to gdy u mnie dzieje się coś niedobrego to On właśnie wtedy jest jakby bardziej czepialski. Nie zrozumcie mnie źle. Nie wydzwaniam i nie marudzę Mu o wszystkim.Tylko np. gorzej się czułam fizycznie ,on słyszał po głosie ,że coś mi jest i drążył ten temat. Gdy wyjaśniłam to zamiast pociechy dostałam "komendy" co mam robić i jakiś nie w humorze był. Gdy się widzimy to jest baaaaaaaaardzo czuły, troskliwy, dbający. Mogę się mu pożalić i takich akcji nie ma. Ach kto Go tam zrozumie! Buziaki wieczorne :-* ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Również mam taką nadzieję
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
Lillyanna, a może Ci się po prostu wydaje? Może jesteś wtedy bardziej drażliwa i dlatego tak to odbierasz? A on się po prostu martwi i chce dobrze. Też tak czasem mam, szczególnie jak się nie wyśpię lub byłam długo w pracy. Ale zdałam sobie sprawę z tego, że to ja inaczej to odbieram, a nie on się inaczej zachowuje. Wiadomo, on też może mieć gorszy dzień i inaczej reagować, ale myślę, że nie jest to związane z Twoim humorem
|
#2686 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
On dodatkowo jest typem "zadaniowca". Ja przez tel wolałabym się wygadać a On od razu chce naprawiać. Gdzieś wyczytałam ,że w warunkach rozłąki partner z powodu bezsilności zaczyna się "gorzej" zachowywać (hehe jak to brzmi- ![]() Ale to jakiś psychologiczny bełkot był ;p
|
|
#2687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak jak wiekszosc twierdzi ze zwiazki na odleglosc nie wypalaja bo cos tam... aaa tam... jak jest sie sobie przeznaczeni to wypali czy sie jest blisko czy tez nie ![]() dobranoc dziewczyny |
|
|
|
|
#2688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z tą odległością, to też uważam, że może przez nią się związek rozpaść mimo miłości. Bo co z tego, że kogoś kochasz ponad życie, ale jesteś słaba psychicznie i nie poradzisz sobie z tym? Albo kogoś kochasz, ale nie chcesz widzieć się z nim raz na dwa tygodnie, bo uważasz, że to bez sensu, że to nie związek. Różni są ludzie i różnie reagują na pewne sprawy. Ale trzeba wierzyć, że jak się chce, to da się przetrwać
|
|
#2689 |
|
Raczkowanie
|
Ja myślę,że ta wiara to podstawa!
I dodatkowo praca nad związkiem! Mimo wszystko starać się muszą obydwie strony. Kocham Mojego Żołnierza ! I świadomie decyduję się na bycie w tym związku. ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- To fakt!!! hahaha
|
#2690 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
)Cytat:
A jeszcze co do wątku, to mnie też szkoda. Kilka dziewczyn tylko na klubie się udziela - więc dla "nowych" nic straconego, 100 postów albo 3 miesiące i zapraszamy do zamkniętego, gdzie więcej się dzieje Ale szkoda że niektóre zniknęły bezpowrotnie - Kalwi, Misty, martyś, agnieszka... Mam nadzieję że Wy jednak zostaniecie
|
|
|
#2691 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja polecam, jest super.Rodzinką to się akurat nie przejmuj, poznają go lepiej i się przekonają na pewno ![]() Moja sytuacja ostatnio jest bardzo dobra, mieszkamy razem od 1,5 roku, pół roku po ślubie, tylko poligony ostatnio nas nękają, rozminowanie setek tysięcy hektarów pola. I jego kompania spędza tam pół roku w ciągu roku. Ten poligon nas ominął przez jakieś dziwne rzeczy, ale ja się tam cieszę A wgl odnośnie naszego mieszkania, to mieszkamy już sobie! Dziś przyjadą meble kuchenne Miłego dnia
|
|
#2692 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Witam mundurówki. Dziś chyba ostatni słoneczny dzień tej jesieni. Oby się pomylili meteorolodzy
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
trzymajcie się dziewczyny
![]() zostawiam was na pare dni ponieważ.jestem wykonczona przez moja nerke ![]() dzisiaj dostalam poważnego ataku... ale nie martwcie się ![]() wrócę gdy będę pelni sił
|
|
|
|
#2694 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
.. No i już teraz wiem, do kogo się zgłosić kiedy będę miała w planach zmianę swoich wnętrzy ![]() Cytat:
Byłoby więcej słów ode mnie gdyby nie znowu to że padam na twarz ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2695 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
e nie, no co Ty! czasem to nawet wskazane )Ja mam na myśli bardziej to że są dziewczyny któe - jak facet wyjedzie - to do słuchawki cały czas "misiu, wracaj, misiu tęsknię,. ja sobie nie dam rady bez ciebie.." sama takie znam Ale to się na mundurówki nie nadaje ![]() Żeby nie było, ja też czasem narzekam. Zwykle z pytaniem do TŻa "mogę sobie pozrzędzić"? No i nie ma wyjścia, musi się zgodzić i posłuchać ![]()
|
|
|
#2696 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
Pierwszy raz na tym forum. Żona mundurowego, obecnie samotna- Afganistan... Po raz drugi. Moge się przyłączyć? Może będzie mi łatwiej znosić tą rozłąke...
|
|
|
|
#2697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2698 |
|
Raczkowanie
|
Witaj, mój też w Afganistanie od miesiąca. Napisz coś o sobie
|
#2699 |
|
Raczkowanie
|
Jestem mężatką od półtora roku, 2 miesiące temu wzieliśmy ślub kościelny, i było wesele... pięknie i kolorowo
![]() znamy się 8 lat. Nie mamy dzieci. mój mąż po raz drugi jest w Afganistanie. Wyleciał w połowie września. Podjeliśmy decyzje o tym wyjeździe pod koniec tamtego roku. Nie chce go ograniczać zawodowo. To jest jego zawód i takie wyjazdy są w niego poniekąd wpisane. Są to wyjazdy dobrowolne. Niestety decyzja okazała się błędna... To że mi jest ciężko to wiadomo. Mieszkam sama, wracam do pustego mieszkania. Najgorsze jest podejscie mojego męża, zmieniło się troche... mówi że gdyby mógł cofnąć czas... No i chyba to mnie najgorzej boli, jego nastrój. ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- poprzedni wyjazd też znosiłam ciężko. Teraz jest jeszcze gorzej. Wcześniej nie mieszkałam sama.... były koleżanki z którymi wynajmowałam mieszknaie, zawsze było się do kogo odezwać... Nie chce pokazywać mojemu mężowi jak jest mi niedobrze i źle bo nie o to chodzi. to ja mam go wspierać a nie on mnie ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- muszę zmienić podejście, nie myśleć o czasie, bo to tylko pogarsza sprawę. Cieszyć się tym co jest w danej chwili... Ja to wszytko wiem z własnego doświadczenia. Wiem ale nie umiem wykonać. To jest dopiero absurd! |
|
|
|
#2700 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Będzie dobrze tylko wpadaj często i pisz, jak tylko potrzebujesz się wyżalić, wypłakać, śmiało!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:37.

['][']['] 

Może będzie mi łatwiej znosić tą rozłąke...