|
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
,,Podobno po płaczu oczy są ładniejsze i błyszczą - to po wczorajszym dniu moje powinny być najpiękniejszymi oczami świata i by musiały błyszczeć na 100000 km’’
|
#2673 |
|
Raczkowanie
|
`CHOLERA! Zrozum wreszcie ze moje i Twoje "Bardzo lubię" znaczy to samo! <3
**` Jest taniec, jest impreza ;D ` Kocham Cie na zawsze i nic mi nie przeszkodzi! ` Wiesz jak to jest sie zakochac od pierwszego odwrócenia w tłumie? xD ` Brawo dla Ciebie za Twoje idiotyczne, dziecinne, głupie i śmieszne zachowanie! ;D ` -Ejj Pati patrz jakie ciastko idzie z laską. - Gdzie? - Noo tam. widzisz? - yyy.. jak to jest ciastko to ja jestem Tort Truskowkowy (autentyczna rozmowa z kumpelą)
|
|
#2674 |
|
Wtajemniczenie
|
xxgroszek07xx, boundlessly, Toogether93, blondii69, ruda wiewiora, abunee - moje <3
LittleBallerina, papergirl, Kamma1507 - gdzie wy??? ![]() _________________________ _________________________ _ Gwiazdy na niebie, płomienie ogniska, dym z papierosa i poranna rosa - wszystko upodabnia się do Ciebie robiąc mi na złość. Kocham Cię, ale jednocześnie jesteś moim wrogiem.żyjąc w pośpiechu nie mamy czasu bawić się w miłość, przyjaźń czy inne brednie. Czasem zastanawiam się czy to wszystko ma jakiś głębszy sens, czy powinnam za Tobą dalej biec... Nie spałam przez 121 nocy, płakałam przez 94 dni, wypaliłam 891 papierosów, wypiłam 456 kaw, a boli tak, jak bolało wcześniej. A jak już mi powiesz, że mnie kochasz, to z radości podskoczę do nieba. Mijając kolejne dni, nie dotykając snów. |
|
|
|
#2675 |
|
Raczkowanie
|
Kim ty właściwie dla mnie jesteś ?
- Nigdy, nigdy nie kończącym się koszmarem ! _________________________ _________ Miło mi, Julka jestem )www.sweetforteen.fbl.pl |
|
|
|
#2676 |
|
Raczkowanie
|
Nawet nie potrafisz docenić tego jaka jestem w stosunku do Ciebie!
Wszyscy naokoło twierdzą,że powinnam przestać się Tobą interesować, że nie zasługujesz na moje myśli, łzy, moje uczucia.. Zawsze Cię wtedy przed nimi bronię, udowadniam jaki jesteś wspaniały, że nie mają racji...jestem zdolna cię pokochać na przekór innym, całemu światu, być tylko Twoja....tylko czy Ty tego chcesz?? ~~~~~~~~~~~~~~~~ Tym swoim dziwnym, ciągle zmiennym zachowaniem w stosunku do mnie, nie pomagasz mi określić moich uczuć do Ciebie... ~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nie jestem pewna czy go kocham...wiem jedno: chcę żeby on kochał mnie. ~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nie wiem czy mogę Ci zaufać... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Pokaż mi, że Ci zależy.!
|
#2677 | ||
|
Zadomowienie
|
o proszę co ja tu widzę, pochwała od kochanej Edzi mmm ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mi osobiście się przydadzą jak najbardziej. ![]() ______________________ nie zatrzyma Nas nikt, idziemy prosto na szczyt! życie niemal na pewno straciło sens. Papieros w dłoni , smutne oczy. To chyba jej przeznaczenie. Czasami lubię wieczorem wyjść sama na spacer, pójść do parku i usiąść na ławce,udawać, że na kogoś czekam, w nadziei, że rzeczywiście przechodzić będziesz tą drogą, zatrzymasz się, usiądziesz obok i powiesz, że właśnie szukałeś tej jedynej.. to nic, wódka wszystko wypłucze. Na pewno mnie i wszystkim, dobrze będzie nam
|
|
#2678 |
|
Przyczajenie
|
.. a ja tak po prost ujrzałam cień obojętności w błękicie Twych oczu.
niespełnione marzenia, obszarpane sny i szarość rzeczywistości. tylko tyle. stać się dzieckiem ciemności, wiernym sługą śmierci, poddanym niespełnionej miłości.. zatopić się w żalu, chłonąć łzy jednych tchem. Chodź! pokażę Ci gdzie mieszka szczęście, gdzie miłość płynie potokami słów. przebrzydły zapach tytoniu połączony z delikatną wonią twoich perfum. otchłań pożądania <3
♥. Edytowane przez MandarynkoweWspomnienia Czas edycji: 2010-04-26 o 21:42 |
|
|
|
#2679 |
|
Raczkowanie
|
........................................
Zjadłam słońce. Przegryzłam tęczą. Popiłam deszczem. Chciałabym robić dwie zamiast jednej kawy o poranku. Po przebudzeniu ubierać Twoja koszulę, zamiast mojego za dużego swetra. Ogrzewać się w Twoich ramionach, zamiast pod kocem. W moim sercu rodzi się nadzieja. Jest niewinna , speszona i zdecydowanie zbyt nieśmiała, aby móc się objawić. Ograniczyło mi się pole widzenia. Każdy mój oddech, skupia się na Nim. Wieczorami kładę się na łóżku i popijając wino z coca colą, organizuję zbieg okoliczności. ........................................ Edytowane przez MamCieGdzies Czas edycji: 2010-04-26 o 21:44 |
|
|
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
dreams_x33-
Extremalna- no nie doceniałaś mnie nigdy! Ić Ty. Ty cudeńko moje. Paralogiczna- Ty czarujesz zawsze. ![]() xxxLOLKAxxx- A Ty moja! Missi_16, *DREAMS***- ____ Każda noc dzielona na pół
i za dnia wypatrywane powroty, każda łza, nadzieja, tęsknota i ułamki wiary, by dowiedzieć się, że to nic nie znaczyło. Czekało Cię więcej szczęścia, niepowtarzalne, najlepsze momenty, zachody słońca, o północy liczone gwiazdy. z pewnością za wcześnie odszedłeś. Obiecuję powstrzymać każdą łzę, zanim znów stworzą wokół mnie ocean niepowodzeń. Nie szukaj mnie wśród zwykłych ludzi, wśród niezwykłych, VIP-ów i wyjątków, ja nie istnieję. ... gdy nawet podmuch wiatru sprawia ból a dźwięk tłuczonego szkła wywołuje łzy.. Najchłodniejsze noce ogrzewał oddechem. Wszystko potrafił ubarwić. Idealny. Nie mam sumienia powiedzieć własnym myślom, że nie należysz już do nich.. Nie chcę słuchać, jak płaczą. Zapoczątkowałeś mój świat , zakończenie też należy do Ciebie.
|
#2681 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
boskie. <3 . OH CUDNE [; ;**** Cytat:
boskie ; ***** . podkradnę tam na fbl czy gdzieś d;Cytat:
o kurde, moje oczy napewno! podkradam, użyje go gdzies napewno talencie okropny <3 ![]() * * * * * * * Armageddon na DVD, Armageddon w pogodzie, ARMAGEDDON W SERCU. nie bałabym się burzy gdybym była przy Tobie. co z tego, że grzmi, błyska i walą pioruny? Co z tego? co to pioruny, grzmoty i błyski w porównaniu do tego co mi się w sercu dzieje. mogłabym się położyc z tobą pod drzewem w trakcie burzy ale ważne że byłbyś . ' sory że się tak na burze uparłam ale właśnie jest nad moim miastem ![]() ' brak weny :[ powodzenia 3 - gimnazjalistki ! nie dziękujcie, bo zapeszycie ![]() <kopniak na szczęście>
mogę mieć takie życie, jaki inni mają sen! ![]() Edytowane przez patrysiowa_ Czas edycji: 2010-04-26 o 21:54 |
|||
|
|
|
#2682 |
|
Raczkowanie
|
Toogether93 , a bieeerz ;* unpredictablegirl , podoooobaa !:D :* otojest - cudowna , no!<3 ___________ Twoje rzęsy pachną moimi perfumami. bezpłatna kochanka. wchłaniam ten burdel jak powietrze. jeśli jeszcze nie wiesz kim jestem to Ci powiem. nikim. nie pytaj jak bardzo mi na Tobie zależy , bo nie znam skali , która mogłaby pokazać Ci to graficznie
|
#2683 |
|
Przyczajenie
|
Czasem trzeba przemyc oczy lzami, aby widziec lepiej.
Gdy pewnego dnia czyjes oczy zatrzymaja twój wzrok - Dopilnuj aby nigdy nie odeszly.. Nikt nie próbowal juz wejsc w jej glowe i zrozumiec czemu buntuje sie, choc malo jeszcze wie.. Przepis na sukces z systemem ochronnym : raz, a dobrze. Przyjmuje oto postawe pt. "Wdupiemajaca"... Wszechbajzel osobisty. Ludzie nie lubia czegos, jesli tego nie rozumieja Nienawidza rzeczy, których nie moga miec.. Ludzie sie boja wszystkiego, czego nie moga pojac I nienawidza tego, czego musieliby chciec.. Przychodzi taki czas w zyciu, kiedy niczego nie mozna byc pewnym. To co sie widzialo wczesniej, wydaje sie bledne lub niezrozumiale. To wszystko wali sie, cale moje jestestwo, bycie, kruszy sie, rozpada sie i nie mozna pozbierac kawalków. Nastepnego dnia trzeba wstac z lózka jako wzgledna calosc i funkcjonowac by nie byc odwiezionym do psychiatryka.
|
|
#2684 |
|
Rozeznanie
|
ou
ta<3
ciebie zachwycić, no<3 + z okazji 321 postu, dzisiaj więcej już was więcej męczyć nie będę ______________ someone'll walk
into your life & make you realize why it never worked out with someone else /ktoś wkroczy w twoje życie i sprawi, że zrozumiesz, dlaczego nigdy Ci nie wychodziło z nikim innym/ you can't lose someone you never had /nie możesz stracić kogoś, kogo nigdy nie miałeś/
|
#2685 |
|
Raczkowanie
|
Trudno jednak zrzucać na grawitację odpowiedzialność za to,że ludzie się zakochuja -A.Einstein -myślisz o mnie jeszcze? -zdarza mi się... -często? -trochę rano,trochę w południe,trochę wieczorem,trochę w nocy... są takie chwile której mają smak wieczności! Nawet bez Ciebie nigdy już nie bedę sama...bo wiem że gdzieś tam jesteś ;* troche z książki
|
#2686 |
|
Przyczajenie
|
Myślałam, że będzie jak w bajce lecz marzenia prysły jak bańka mydlana, już nie wierze w cuda.
Marzenia to takie wymysły...jakby z kosmosu. Jak zwykle wyjde z domu i pójde szarymi ulicami. Zamyślona dotre do celu lecz nie tego, który sobie wymarzyłam.
|
#2687 |
|
BAN stały
|
Missi_16 <ja w podpisie> patrysiowa_ to chyba dobrze . nie ? ![]() ...
tak cholernie pusto mi tu bez Ciebie . 'Oni zawsze zdradzają, rozumiesz? A czy ich ciągnie do fiuta, czy do cycków, to w ogóle nie ma znaczenia.' (lejdis)iść na koniec świata . wiedząc, że gdy zbraknie mi sił zjawisz się Ty . ...z dnia na dzień staje się coraz to silniejsza . codziennie uczę się czegoś nowego . dzisiaj na przykład nauczyłam się na pamięć Twojego uśmiechu . |
|
|
|
#2688 |
|
Raczkowanie
|
Podaj mi dłoń, pokaże ci pejzaże z marzeń.
Ciężko ciągnąć po nierównym gruncie wózek tak słodkich wspomnień. |
|
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
ciiri - podziękowania za uznanie
_________ przytul mnie, nie mów nic. ten dotyk powie wszystko to ten czas kiedy zaczyna mi na Tobie zależeć. pora się więc wycofać mimo to, w głębi czuję, że połączyłoby nas coś głębokiego płynie w nas ta historia stoję daleko od Ciebie a wciąż słyszę bicie Twojego serca teraz już wiesz, że między nami nic nie jest proste wiele rzeczy nie da się tu wyjaśnić witaj nowy sezonie na flirt magiczne tutaj to może są jedynie Twoje oczy chciałbyś poczuć jak smakuje moja miłość? oklaski za tak męską postawę pozytywne wibracje
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
.♥.
|
|
#2691 |
|
Zadomowienie
|
wybaczam .
nie wiem, bo wogóle się nie czuję . ----------------------------------- najgorszy dzień w moim życiu, to dzień w którym się urodziłam .
to tak na moje jutrzejsze urodziny ..
|
#2692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
Miło Was trochę popodczytywać czasem
dodaję kilka - małe natchnienie ![]() * Zakopmy więc ten zamek, zakopmy kłamliwą bajkę... * A gdy odchodzisz, czuję...jak cały mój świat odchodzi razem z Tobą. * Bez Ciebie? Bez Ciebie nic nie jest takie samo. Inaczej pachną wiosną bzy, inaczej wiatr rozwiewa moje włosy latem, inaczej moknę w jesiennym deszczu...a zimą zamarzają moje wargi... * Jestem aniołem, który nie lata, nie czyni cudów, nie chodzi w bieli, ani nie posiada aureoli. * Każdy dzień to dar od Boga, dar podwójny... bo mam Ciebie.
Perfumy/telefon itp.: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266346 Ubrania: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post86723347 Edytowane przez Nika0503 Czas edycji: 2010-04-26 o 23:25 |
|
|
|
#2694 |
|
Raczkowanie
|
Jedną z najstarszych ludzkich potrzeb jest mieć kogoś, kto zastanawia się, gdzie jesteśmy kiedy nie wracamy wieczorem do domu.. .. bo tak na prawde to My dwoje możemy wszystko
![]()
Edytowane przez DiamondPrincess Czas edycji: 2010-04-26 o 23:47 Powód: bo tak. |
|
|
|
#2695 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczynki przepraszam za mała przerwę ale kułam do testów a teraz nadszedł ten czas mam nadzieje że mi dobrze pójdzie
![]() ____________ Spoglądała na niego w mroku, a jej oczy świeciły nadzwyczaj jasno pośród otaczającej nocy. __________ dzisiaj tylko jeden opis
|
|
|
|
#2696 |
|
Raczkowanie
|
najgorszy? hm, każdy kolejny może być cudowny, jeśli tylko chcesz.
![]() najlepszego ' gdy o łza , uderza łza , znowu widzę Twoich ust tak piękny kształt ' <3 dżem. _________________ widziałam nowe życie, machało rękami i nogami, krzyczało ' a grr ' bo nie potrafi jeszcze 'daj cyca Mamo' <3
|
|
|
|
#2697 |
|
Rozeznanie
|
Mam przynajmniej milion powodów, by nie słuchać nikogo. Serce kieruje mnie najlepiej.
Przeszłość nigdy nas nie opuszcza. Czeka tylko, aby namieszać w teraźniejszości. To bardzo mało prawdopodobne byś zrozumiał ile znaczysz. Wtedy właśnie straciłam ostatnie resztki zaufani do ludzi. To tylko dowodzi, że nieważne, jak bardzo człowiek stara się owinąć kokonem bezpieczeństwa, życie zawsze go dopadnie. smutek jest przeciwnikiem nie do pokonania. Pamiętajcie - możecie mieć wszystko, co chcecie, jeśli chcecie tego naprawdę. Próba polega na zapytaniu samego siebie: "Czy pragnę tego z całego serca? Czy mógłbym bez tego dożyć wieczora?" Jeśli wyda się wam, że do zachodu padniecie trupem, łapcie tę rzecz i uciekajcie.
|
#2698 |
|
Raczkowanie
|
W nocy miałam sen – śniło mi się, że jestem z nim, że idziemy parkiem i trzymamy się za ręce, wokoło pełno ludzi patrzy z zazdrością na naszą miłość, na nasze szczęście.
Głupi sukinsyn… skrzywiłam się i znów naszły mnie ponure myśli, te same które wczorajszej nocy kazały mi sięgnąć po butelkę i upić się wśród cholernych krabów na cholernej plaży w cholernym Playa Escondido. |
|
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
też chciałabym tak siedzieć, szukając oparcia w butelce piwa i opowiadać o miłości stulecia
' cały świat jest chory. tylko nie ma takiego termometru, aby zmierzyć mu gorączkę ' to, czego potrzebujesz to, czym oddychasz to, co widzisz - nie dotyczy mnie trzy słowa najdziwniejsze głowa pełna niebezpiecznych myśli weź te ręce, to nie ma sensu Twoja miłość, albo nic
|
|
#2700 |
|
Rozeznanie
|
Siatkarka18- Ty też cudowna! ;*
unpredictable - mi się podoba, że należy m.in. do mnie! <3 NieidealnaJa - dziękuję bardzo! Marikab - Cieszy mnie to! xxxLOLKAxxx - a ino Twoja całym sercem! Powodzenia 3klasistkom! I skromniutko dziś: nie będę czekać w nieskończoność. już 3 godziny nie czekam! Lubi mnie. I ja też Go lubię. Ja - kamień z serca. On - serce z kamienia.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.

**

mmm 

A Ty moja!
; ***** . podkradnę tam na fbl czy gdzieś d;