|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ` w oczekiwaniu na wakacje... rocznik '94 cz. IX `
Magne..nie wierze w to ze dziewczyna pisze o kaszance w brawo. tzn. wiem ze cos takiego bylo ale nie wierze w to ze ktos rzeczywiscie o czyms takim pisal.
Martys..no to ba! My jestesmy bardzo madre..
|
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
w bravo to sobie sami to wszystko wymyślają, tak sądzę.
Mari racja, racja Martyś jaka gościówka
|
#2673 |
|
Zadomowienie
|
marakuia- no mi też się nie chce wierzyć że ktoś rzeczywiscie to wymyslił
.tak apropo nie lubię dużych cycków ;p |
|
|
|
#2674 |
|
Wtajemniczenie
|
no, ona jest fajna poza szkołą, a w szkole ona tak odwala że szok..
ale chociaż z Dawidem miałam się z czego śmiać ![]() magne, zależy co dla kogo to duże
Edytowane przez martysia2701 Czas edycji: 2010-05-22 o 21:19 |
|
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
ja chyba szczerze mówiąc także wolę takie mniejsze niż duuuże
jednak od nikogo to nie zależy
|
#2676 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale serio, ja nie uważam że ja mam duże, tylko fajne, mi taki rozmiar jak najbardziej odpowiada
Tyle że u mnie dziewczyny z niemieckiego mają duże, a na angielskim to same dość płaskie dziewczyny + nauczycielka też niemająca cycków
Edytowane przez martysia2701 Czas edycji: 2010-05-22 o 21:28 |
|
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
Sardelka - Ja właśnie jestem w połowie czytania Diabła, podoba mi się.
Tak pierwszy raz, wybaczałam mu to ,bo pokój ma na pół z bratem, więc wiesz. a u mnie składają się po 20zł. przesada...Wobb - O kurdę, to ja kary miałabym co weekend. ;d / Czy Ty też tak masz ,że czujesz ,że masz jakieś swoje prawa do byłych chłopaków? lol2. ja tak mam, to jest straszne! I ja również dziwię się tej Monice ,że daje się tak upokorzyć. Cześć MissElle. ;* Kara jestem. Inf, Marakuia - No właśnie, ja jestem dosyć nowa i też czasami nie wiem o czym mówicie ;< Vo - no to co, pożyczyłaś?;D ojejojej, to nie pożyczaj jak nie oddaje.;d / Jak ty możesz znęcać się tak nad nauczycielem. lol2. Inf - Jeżeli piszecie tak o tym kto ile wam wisi, to mi mama wisi 70zł. ;D Bound - Już wróciłam. ;> a mogłabyś mi wysłać na priv tą listę całą co robiłaś? Bo to świetny pomysł żeby zapisać kto kiedy ma ur. ;* / a ja nie mam cycków. ;< składamy się na implanty?;d Martyś. ;* Ja kocham swój brzuch. ;3 Jakie plany na wakacje masz? Just. ;*** ojej, ale u Ciebie ciepło. u mnie dziś 17stopni było. i deszcz. ;< Wróciłam od chłopaka i jak fajnie było tyle nadrabiać. ;3 W ogóle, dostałam od mojego D. różę i cukierki. ;d |
|
|
|
#2679 | ||
|
Raczkowanie
|
hahahaha xD
ooo super a skąd mniej więcej, bo ja nie sama Bdg co okolice :-Phej hej Cytat:
Cytat:
na urodzinach mojej koleżanki poszłyśmy do lasku na bro hah i spotkaliśmy kolegów (bo u nas to się wszyscy znają ) jednak ja akurat kamila nie znałam ii.. jakoś się poznaliśmy, gadaliśmy .. on mnie odprowadził do domu i wgl fajnie, ale... nie podobał mi się grr... podałam mu zły nr kom, bo spanikowałam i wgl.. potem zobaczyłam go w kwietniu jak ściął włoski, i po miesiącu nie odzywania wielkie "looove" bez wzajemności przyszedł czerwiec i moja przyjaciółka chodziła z jego kumplem (którego zresztą nie dzierżę.. blee) on chciał nas swatać,ale się okazało, że chce to zrobić (kamil też) dla zwały jak się dowiedziałam powiedziałam kamilowi PAPA , no i przyszły wakacje, poznałam pana F. (który okazał się świnią ) Kamil mnie zobaczył z F. no ii mi się głupio zrobiło,bo mi się on przypomniał alee po tygodniu miałam go z moją przyjaciółką i podeszedł z kumplami.. znaczy nie on, a jego kumpel.. zaczęliśmy gadać bla bla i poszliśmy na piwko .. kamil zapytał czy pójdziemy pogadać no i poszliśmy.. bla bla bla podałam mu gg, bo nie znałam komy, odprowadził mnie i napisał na następny dzień. ja się odkochałam ponownie, gdy on stał się dostępny.. haha ..no i nie chciałam się już spotkać, czego potem żałowałam. ale w październiku leciał do anglii i się odezwał przed wyloem.. pisaliśmy na gg całe 3 miechy jak był w UK i coś "oh oh".. przyleciał i się nawet nie przyznał, że jest już w PL..a ja go mijam na ulicy i zonk.. w głowie tylko myśl, że NARA na zawsze.. chyba nigdy nei było tak głupi.. a że znamy jego kumpli to moja weronika zaczęła z nimi gadać, a jamusiałam tam stać.. matko,jakie piekło to było.. pomyślałam niech spada.. okazało się, że spanikował,ale nasz wspólny kolega przemówił mu do rozsądku.. i o dziwo pierwszy raz ja i on chcieliśmy... wiedzieliśmy już, że coś czujemy w tym samym czasie xD i się zeszliśmy 28 lutego oficjalnie jako para.. powiedział, że wtedy co miała być "zwała" chyba już coś było, bo jak zobaczył mnie po miesiącu z F. to był wściekły itd... rozstaliśmy się gdzieś w kwietniu.. a czemu? sama nie wiem czemu zerwałam.. wiem,że on dość to przeżył,było widać.. teraz znowu coś się rodzi on chce, wiem to, ale nie wiem czy ja chce tak jak jest na razie mi odpowiada..łoo.. ale się rozpisałam.. XD nie musisz czytać hahaha ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- jest tu ktoś jeszcze? bo się nuddzem napisałam referata ^^ haha i zamuła mam ![]() ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:10 ---------- czytając to drugi raz dochodzę do wniosku, że jestem żałosna dobra idę spać
Edytowane przez MissElle Czas edycji: 2010-05-23 o 00:41 |
||
|
|
|
#2680 |
|
Wtajemniczenie
|
....
Nie liczy się nic, liczą się przyspieszone tętna! [ori_bas]571882[/ori_bas] Edytowane przez be unique Czas edycji: 2010-07-04 o 16:19 |
|
|
|
#2681 |
|
Zadomowienie
|
"ja się odkochałam ponownie, gdy on stał się dostępny.. haha ..no i nie chciałam się już spotkać, czego potem żałowałam" cała ja :P
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2682 |
|
Wtajemniczenie
|
Magne hej
co tam?
|
#2683 |
|
Zadomowienie
|
dupnie ; p z przyjaciółką jakoś mi sie zle uklada . . ona mysli ze ją olewam ,a ja po prostu mam takie dni,ze nie chce mi sie wychodzić z domu : ( . Oceniłam twojego złosia
haha . śmiechowy jest .xD
|
|
|
|
#2684 |
|
Wtajemniczenie
|
może postaraj się poświęcic jej trochę czasu? będzie warto
![]() dzięki ![]()
|
#2685 |
|
Zadomowienie
|
no staram się
. . ale łatwo nie będzie,bo ja leń straszny jestem ;p
|
|
|
|
#2686 |
|
Wtajemniczenie
|
ja nie mam dla kogo się starac
|
#2687 |
|
Zadomowienie
|
ja też niedługo nie będe miała jak taka będe : |
Ale moze zmienmy temat na jakiś milszy ?
|
|
|
|
#2688 |
|
Wtajemniczenie
|
jakieś plany na dzisiaj?
![]() czy będziesz się lenic?
|
#2689 |
|
Zadomowienie
|
sprobuję się spotkać z przyjaciółką
, pozniej do rodziny,a jeszcze pozniej nauka,bo jutro historie zaliczam ;p A ty ;> ?
|
|
|
|
#2690 |
|
Wtajemniczenie
|
żadnych..
idę. pa;*
|
#2691 |
|
Zadomowienie
|
papa ; *
|
|
|
|
#2692 |
|
Wtajemniczenie
|
nierealna, o wakacjach już pisałam
![]() napewno pojadę na węgry na obóz, i przyjadą do mnie piłkarki z Francji ![]() no i oczywiście chciałabym do Kasi naszej pojechać ;* a może coś więcej powiesz, jak u niego było ? ![]() Miss, cóż za zawiła historia ale dobrze, że już jesteście razem i jest gitara. Ja też, jak za łatwo mi idzie z chłopakiem, tak jak powiedziałaś, jest zbyt 'otwarty' to adijos. Ja chyba sobie musze przez nich pocierpieć, a nie takie rzeczy ![]() magne, czasem trzeba się przemóc i ruszyć dupę. ;* niech zobaczy, że Ci zależy ![]() a w ogóle popodniecajcie się ze mną : ) http://www.partillecup.com/fotoalbum/default.asp?ID=7 najlepszy turniej na świecie. jak ja chciałabym tam pojechac.. moja plany na dziś ? o 15 idę z naną do kreciczka. a później z damianem i nikolą, albo z dawidem się spotkać. jeszcze się zobaczy ![]() w ogóle, jest dziś jakieś święto ?
Edytowane przez martysia2701 Czas edycji: 2010-05-23 o 11:34 |
|
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
Martyś jakieś jest, chyba z Duchem Św. związane..
wgl ja bym chciała mieć takie zamiłowanie do jakiegoś sportu jak Ty ![]() jedyne co lubię to grać w siatkówkę, ale nie jestem w tym dobra, a tak bym chciała.. a nożną lubię oglądać, ale tak w tealu, na boisku, bo w tv to mi nudno ![]() Magne staraj się póki masz o kogo. wierz mi Uni ja także nie mam o kogo... Ola zagmatwane jak nie wiem a to Wy teraz się tak kumplujecie tak? jeżeli on chce coś więcej, a Ty tylko przyjaźni to wątpię, aby udało się coś z tych dwóch rzeczy Wam osiągnąć.. ale trzymam kciuki ![]() cześć
|
#2694 | |||
|
Raczkowanie
|
teżmi się tak wydaje
oceniony złoś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
przez to u nas to tak długo trwało no aż rok ![]() co to za turniej? ja nic nie wiem o żadnym święcie :-P albo jest święto, jest! dziś french open ! Cytat:
w tym problem, że ja sama nie wiem, ale nigdzie się nie spieszy, mamy czas, jak mówiłam, na razie mi odpowiada ![]() co tam słychać?
Edytowane przez MissElle Czas edycji: 2010-05-23 o 13:06 |
|||
|
|
|
#2695 |
|
Zadomowienie
|
Łaa nadrobiłam do końca właśnie
![]() Klau u Ciebie już dobrze? <3Wob ja cały czas myślałam, że Ty i Zjed jesteście razem ![]() Historia Moniki i Łukasza nadaje się na jakąś książkę Próbuję Cię zrozumieć ;* Zdrowiejcie chore brzuszki! A ja jestem inna, mnie napierdziela gardło ![]() W duchy... Chyba wierzę... Tzn. że zmarli nas odwiedzają we snach - mnie odwiedziła prababcia. I też czasem myślę, że nade mną czuwa. Ale nigdy nie odważyłabym się wywołać ducha Bałabym się, że potem nie wróci i będzie mnie prześladował ![]() Vo Wywołajmy Cali! Ej... pokaż majtki! A ja dosiadłam konia parę razy w życiu, ale na krótko Chciałabym dłużej, ale nie miał mnie kto do stadniny wozić ![]() Uważaj, żeby się ten od ang na Ciebie nie rzucił, bo będzie problem ![]() I co Ty z tej Majki robisz? Pójdzie z kolegą do piaskownicy i powie 'kiss maj ajss' ![]() Kara pierwszy raz dopiero? ;O Mari lubię Twoje posty Jak już wejdziesz i coś napiszesz to strzelisz takiego mega mądrego posta, że się mogę schować I ja Cię tam rozumiem ![]() Elle jasne, że przyjmą Margareta jestem hej Podaj mi nk Ten K. to trochę świnia też ;p Ale miłość jest ślepa Rozstałaś się z nim bez powodu? Kochasz go? ;dbtw. która to Malina ? ;d Taki ma nick? ;D Ciemna jestem ![]() Sardelka my chyba dajemy wych nasze zdjęcia tylko ;p Ale w sumie nie interesowałam się - nie wiem :p Ayeen ja mam małe cycki i w ogóle nie podoba mi się moja pupa W ogóle moja figura jest dupna ;D A moja mama wczoraj do mnie przyszła i zaczęła mi pokazywać jaki kupiła sobie moja siostra stanik ;d I do mnie z tekstem : Ale Kasia ma wielkie cycki co nie? Magne też chciałam być aktorką ;p i piosenkarką też;d Nie zaniedbuj przyjaźni ;d A propos ud to ja zawsze nie mogę jak piszę D., że coś się uda czy się nie uda, czy coś 'uda', ale w sensie 'udać się', że coś będzie ok, a on zawsze z tekstem "że ja znowu o tych udach!" w sensie część ciała i od razu myśli o tym moim zdjęciu z fbl na którym widać moje nogi Okichałam się właśnie ;d Martyś ja mam kompleksy na punkcie brzucha... Co Ty robisz, że masz piękny? ;d Niech Ci się wakacyjne marzenia spełnią ;* I żeby firmy nie zamknęli ;* Ja też tak mam ;D Jak jest za łatwy to 'do widzenia' xD Chyba, że jestem pewna, że go kocham ;d Bo tak na codzień to jest trochę wkurzające jak D. taki jest czasem ;d Zielone świątki są ;d Ale ja nie wiem co to ;d Uni napisała "Just pokaż zakupy" a ja przeczytałam "Just pokaż dupy" Słoneczko Ja wolę średnie :d Nie chcę małych, nie chcę dużych :d Tutaj miałam coś napisać, ale już nie wiem co ;d ![]() Uni ja codziennie oceniam złosia ;d Wiadomość przeładowana grafiką -.-'' ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- zw. obiad
Koniec. Wyleczyłam się. W końcu udało mi się Ciebie pozbyć. Moja podświadomość jest wolna, a ja zaczynam żyć życiem, nie Nim. Moje serce doszło do siebie, ale to nie znaczy, że jest gotowe ponownie pokochać. O nie, już więcej nie zaryzykuję. Za dużo kosztują brutalne wspomnienia, bezsenność.
|
|
|
|
#2696 |
|
Rozeznanie
Lokalizacja: Miasto grzechu, szybkiego seksu, chlania aż po świt.. ♥
|
ale się wkuuuurzyłam!
tyle miałam postów zacytowanych, a mnie sie tylko 1/4 z tego wyświetliła.. ;< w kazdym razie: Mari, pisałyśmy o tych dziewczynach, o których wiedziałyśmy najwięcej.. Nie chodziło o to żeby kogoś wyłączać z wątku.. nienienie.. po prostu napisałam wtedy to co myśle ii o. kurde i nie pamiętaj dalej co miałam napisać -.- aaa! dziękuje inf za poparcie ;* ii martyśce dziękuje za całkowite przelanie swoich myśli i moich przy okazji w postach <3 co jeszcze chciałam powiedzieć? że Klaud z Cali mają po dupie ![]() za co? wiadomo! mendy małe gdzie wy jesteście? ![]() ii chciałam powiedzieć, że ja mam małe cycki ;< dupe już mam lepszą optycznie ![]() wczoraj nie weszłam bo jak wyszłam po 16 to wróciłam koło 4 rano -.- teraz dochodze do siebie.. tyyle co się udenerwowałam w nocy to nigdy chyba się tak nie wkuurzyłam.. uhh. no i ogólnie to na koniec powiem wam: dzień dobry ![]() nei wiem czy zrozumiecie coś z tego posta.. jest strasznie nieogranięty.. pisałam od rzeczy
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
nudy..
dobrze, że pogoda ładna, chociaż nie wiem jak ją wykorzystać. do lekcji nie mam nic, bo jestem dołączona do innej klasy z ich planem, bo pojechali na wycieczkę.. kurde, śniło mi się, że K zaprosił mnie na basen;d porażka, dlaczego zawsze coś mi się musi śnić? ale mimo wszystko lubię to ![]() u Ciebie co tam? opowiadajaj ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- smacznego i ja też wolę średnie i lol dla Twojej mamy, chociaż moja czasami mi mówi, że sama ma nawet sporawe mojego brzucha też nie lubię, bo troszku wystaje i mam dziwny pępek -.-'' Kinga nie masz małych cycochów! chlałaś wczoraj, co? <3
|
#2698 |
|
Zadomowienie
|
Kinga co się w nocy stało? ;*
Bound dziękuję ale jakoś mi nie smakowało... trochę zjadłam i zostawiłam... A wczoraj zapomniałam o jedzeniu Zjadłam tylko śniadanie i po południu ciasto ![]() ja lubię jak mi się coś śni ![]() Ej ja mam dokładnie taki sam brzuch jak Ty!
Koniec. Wyleczyłam się. W końcu udało mi się Ciebie pozbyć. Moja podświadomość jest wolna, a ja zaczynam żyć życiem, nie Nim. Moje serce doszło do siebie, ale to nie znaczy, że jest gotowe ponownie pokochać. O nie, już więcej nie zaryzykuję. Za dużo kosztują brutalne wspomnienia, bezsenność.
|
|
|
|
#2699 |
|
Rozeznanie
Lokalizacja: Miasto grzechu, szybkiego seksu, chlania aż po świt.. ♥
|
a więc tak:
poszłam sobie wczoraj pod szkołe, jak każdego wieczoru.. wypiłam ze dwa piwa, przyszli koledzy (no tacy po 23 lata), ale często z nimi siedze ![]() i śmialiśmy się, dalej piliśmy.. potem ja z koleżanką i dwoma chłopakami w naszym wieku poszliśmy sobie na miejscówke bo takie tam, no ![]() ![]() ![]() ii wróciłyśmy na przystanek potem.. patrzymy, a tu jednego chłopaka w naszym wieku napieeprzają o.O ja złapałam adhd i od razu podbiegłam! zaczyęłam odciągać brata tego bitego, że tak powiem.. no ale gdzie ja se poradze z 23 letnim chłopakiem -.- po czym dobiegła reszta no i się uspokoili.. poszłam odprowadzić dwóch kolegów potem do domu.. wracam sobie.. ten co go odciągałam stoi narąbany w trzy dupy -,- i on do mnie 'moja piękna masz żar?' mówie, ze mam i podpaliłam mu tą fajke.. po czym zapytałam czy odprowadzić go do domu, powiedział, że nie bo on jeszcze idzie pod szkołe i se poszłam.. stanęłam jeszcze pod sklepem z resztą chłopaków, wypiłam 3 piwa i chyba poszłam do domu ![]() sory, ale nie pamiętam xD rano w kieszeni od kurtki znalazłam 28 kapsli o.O podejrzewam, ze to nie tylko moje ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- no chlałaś troszeczke ![]() ![]() wszyystko opowiedziałam wyyżej ![]() oo jeszcze zapomniałam o najważniejszym! xD uciekałam przed policją przed tym jak odprowadziłam kolegów ![]() ![]() bo jeszcze piliśmy troche przy drodze i se jechała pałkownia -,-
I don't wanna close my eyes I don't wanna fall asleep 'Cause I'd miss you, baby And I don't wanna miss a thing Edytowane przez niegrzecznaaa Czas edycji: 2010-05-23 o 13:27 |
|
|
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
Kashte oo jak ''miło''
![]() Kinga Ty niegrzeczna, a zarazem dobra kobieto! tyle pić?!
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.

Tak pierwszy raz, wybaczałam mu to ,bo pokój ma na pół z bratem, więc wiesz.
a skąd mniej więcej, bo ja nie sama Bdg co okolice :-P
hah i spotkaliśmy kolegów (bo u nas to się wszyscy znają
jak się dowiedziałam powiedziałam kamilowi PAPA
,
no ii mi się głupio zrobiło,bo mi się on przypomniał