Wszystko o Avonie - część 12 !! :) - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-14, 11:57   #2671
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Dot.: Wszystko o Avonie - część 12 !! :)

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Nie doczekałam się wczoraj dostawy z terminu 1 regularnego, czy ktoś z Krakowa też jeszcze nie dostał przesyłki ( dzień A)?
ja jestem dzień b i właśnie dostałam.
Cytat:
Napisane przez Agnieszka987 Pokaż wiadomość
Ma ktos może maseczkę oczyszczającą z planet spa tajski kwiat lotosu bo chcę zamówić ale nie wiem czy naprawdę dobrze ona oczyszcza...
ja mam dobra jest, ładnie oczyszcza.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 12:07   #2672
Agnieszka987
Zakorzenienie

dziekuje
Agnieszka987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 12:09   #2673
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Nie doczekałam się wczoraj dostawy z terminu 1 regularnego, czy ktoś z Krakowa też jeszcze nie dostał przesyłki ( dzień A)?
Dziewczyny, zawsze zapisujcie numer telefonu do kuriera żeby w razie czego móc zadzwonić i zapytać się co się dzieje z przesyłką. Z tego co wiem jeśli kurier nie dostarczy paczki w terminie to mają jakąś tam niby za to karę, jednak wiem z życia że jeśli paczka nie dotarła na czas to może już wcale nie dotrzeć
Stary 2010-07-14, 12:29   #2674
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Ja mam dwa takie ręczniki i moim skromnym zdaniem myślę że nie warto go odsprzedawać. Ręcznik posłuży nam wiele lat ( no chyba że ktoś go wypierze w temperaturze 100 stopni ) odsprzedając go, pieniążki rozejdą się w kilka chwil a tak to chociaż pamiątka jakaś i za taką cenę nigdzie nie kupimy podobnego ręcznika.

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Wczoraj sprzedałam 6 dezodorantów w kulce...chyba ludzie strasznie się pocą teraz
Ja mam tyle ręczników w domu, że te na pewno sprzedam lub dam komuś na prezent.
U mnie dezodorantów nie zamawiają
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 13:01   #2675
kasia_86_
Raczkowanie

Witam Dziewczyny!
Mam nie lada dylemat. Otóż dostałam dziś paczkę z zamówieniem i jest wszystko, ale oprócz tego dostałam też paczkę innej konsultantki, do tego z innego miasta. Na jednym z kartonów była dolepiona kartka z moimi danymi, ale oprócz tego są mniej kartki z danymi tej drugiej pani. Co powinnam zrobić? Zwłaszcza, że paczka została otwarta zanim się zorientowałam co jest grane. Proszę doradźcie mi, nigdy nie byłam w takiej sytuacji.
kasia_86_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 13:04   #2676
krooolewna
Zadomowienie

O a u mnie ciągle te dezodoranty w kulce idą i sama się dziwie,bo ja ich nie cierpię

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia_86_ Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny!
Mam nie lada dylemat. Otóż dostałam dziś paczkę z zamówieniem i jest wszystko, ale oprócz tego dostałam też paczkę innej konsultantki, do tego z innego miasta. Na jednym z kartonów była dolepiona kartka z moimi danymi, ale oprócz tego są mniej kartki z danymi tej drugiej pani. Co powinnam zrobić? Zwłaszcza, że paczka została otwarta zanim się zorientowałam co jest grane. Proszę doradźcie mi, nigdy nie byłam w takiej sytuacji.
Jaki bałagan u nich
Ja bym zadzwoniła do avonu

krooolewna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 13:06   #2677
Bla_watek
Raczkowanie

Cytat:
Witam Dziewczyny!
Jeśli masz numer do swojego kuriera to do niego zadzwoń... Byłam kiedyś w podobnej sytuacji - kurier pomylił paczki... zadzwoniłam do pani do której należała paczka (tez już ją otworzyłam, przeprosiłam za automatyczne otwarcie paczki), numer wzięłam z danych konsultantki na kartonie, a poza tym zadzwoniłam do kuriera, aby przyjechał po paczkę, którą MYLNIE zostawił u mnie i przywiózł mi moją na zamianę

Edit: zadziałałam na własną rękę, nie wiadomo jak długo Avon by działał, ale jeśli nie masz nr kuriera zadzwoń do Avon-u.

Edytowane przez Bla_watek
Czas edycji: 2010-07-14 o 13:08
Bla_watek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 13:18   #2678
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emocjonalna_maskochistka Pokaż wiadomość
Albo 25 zł weź za ten ręcznik wydaje mi się że jest tyle wart...
Ja sprzedałam za 10 zł, mi się nie podobał a nie chciałam żeby mi zalegał.
Cytat:
Napisane przez kaha_akro Pokaż wiadomość
dziewczyny powiedzcie mi - czy złocisty puder w pędzlu, który jest na liście produktów niedostępnych faktycznie jest już niedostępny, czy jeszcze którejś z Was przyszedł?? Bo koleżanka go u mnie zamówiła z nowego katalogu K11/2010
Ja zamawiałam w ubiegły czwartek i wczoraj dostałam go w paczce.Zresztą na poprzedni termin tez zamawiałam i tez go miałam.
Cytat:
Napisane przez myszka1706 Pokaż wiadomość
u mnie też turban był zafarbowany od tasiemki.... właśnie przyjechałam z pracy i czekało na mnie 12 kg paczki : w tym nowe katalogi i minikatalogi.........
Znów mini katalog szaleja
Cytat:
Napisane przez 8katharina8 Pokaż wiadomość
dziewczyny a zamawiała któraś z Was tą nową żółtą torebkę Adalia z kat. 10? moja klientka ma na nią chęć ale mówi że jak nie będzie taka wyraźnie żółta jak w katalogu to jej nie zamówi... chciałabym jej doradzić.... może z Waszą pomocą .....
Ja ją wczoraj zamówilam razem z potrfelem, jest taka intensywnie żółta jak w katalogu ale mi się podoba, na lato fajna choc mogłaby być ciut większa bo nie mieści się A4 a ja mam taki kalendarz ale jej poprostu nie zapinam
Cytat:
Ale dzień A regularną dostawe ma na środe przecież. To że kurier zazwczyaj przyjeżdżał wczesniej to jego "wola" jeśli dziś nie dojedzie to dopiero możesz się martwić.
Cytat:
Napisane przez Bla_watek Pokaż wiadomość
Jeśli masz numer do swojego kuriera to do niego zadzwoń... Byłam kiedyś w podobnej sytuacji - kurier pomylił paczki... zadzwoniłam do pani do której należała paczka (tez już ją otworzyłam, przeprosiłam za automatyczne otwarcie paczki), numer wzięłam z danych konsultantki na kartonie, a poza tym zadzwoniłam do kuriera, aby przyjechał po paczkę, którą MYLNIE zostawił u mnie i przywiózł mi moją na zamianę

Edit: zadziałałam na własną rękę, nie wiadomo jak długo Avon by działał, ale jeśli nie masz nr kuriera zadzwoń do Avon-u.
Ja też miałam taką sytuację ale przed otworzeniem się zorientowałam i ścigałam telefonicznie kuriera i on załatwiał wymianę.

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 14:06   #2679
8katharina8
Rozeznanie

GG do 8katharina8

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość

Ja ją wczoraj zamówilam razem z potrfelem, jest taka intensywnie żółta jak w katalogu ale mi się podoba, na lato fajna choc mogłaby być ciut większa bo nie mieści się A4 a ja mam taki kalendarz ale jej poprostu nie zapinam
.

a mogę prosić o jej zdjęcie pokazałabym klientce jak wygląda w realu to wtedy by się może zdecydowała... właśnie dobrze by było żeby była taka intensywna jak w katalogu

https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png
8katharina8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 14:09   #2680
Pilkus27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
myszka1706 jak już się rozpakujesz i będziesz miała czas, to bardzo proszę o cenę wody Ironman bo potrzebuję ją na wrzesień, a cena w rosyjskim katalogu jest nieadekwatna do polskiej, więc nie wiem, czy zamawiać teraz, czy poczekać
Kochana,nie wiem czy dokladnie o ten katalg Ci chodzi ale,ale w 11kat. IRONMAN kosztuje az 79 zl takze troche pocisneli z cena!
Pilkus27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 14:27   #2681
asiuchna
Zadomowienie

Hej Dziewczyny! Na katalogowym zaczynam wrzucać 13tkę! Ale w związku z upałami ja i mój skaner nie wyrabiamy, prosimy o wyrozumiałość

Co do pomylonych paczek, mi kilka razy zdarzyło się, że Pan w COKu chciał mi wcisnąć paczkę kogoś innego dlatego teraz zawsze dokładnie sprawdzam, te od kuriera też
Stary 2010-07-14, 15:02   #2682
alekaz1
Zakorzenienie

Witam
ja mam pytanka zwiazane z katalogiem 11 a dokladnije z tymi maseczkami do twarzy po 9.90.w jaki sposub to dziala czy jak zamowie jedna rzecz z katalogu to moge zamowic jedna maseczke czy np 3?? mam nadzieje ze zrozumiale pisze...
alekaz1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 15:12   #2683
Agnieszka987
Zakorzenienie

alekaz1 tak wydaje mi się że oferta działa w stosunku 1:1
Agnieszka987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 15:15   #2684
Juleczka88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alekaz1 Pokaż wiadomość
Witam
ja mam pytanka zwiazane z katalogiem 11 a dokladnije z tymi maseczkami do twarzy po 9.90.w jaki sposub to dziala czy jak zamowie jedna rzecz z katalogu to moge zamowic jedna maseczke czy np 3?? mam nadzieje ze zrozumiale pisze...
Na kazdy jeden produkt zamowiony w katalogu bedzie przypadac jedna maseczka po 9.90, bo to promocja rowniez dla klientów

Cytat:
Napisane przez asiuchna Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny! Na katalogowym zaczynam wrzucać 13tkę! Ale w związku z upałami ja i mój skaner nie wyrabiamy, prosimy o wyrozumiałość
Dziekujemy
Juleczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 15:16   #2685
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 8katharina8 Pokaż wiadomość
a mogę prosić o jej zdjęcie pokazałabym klientce jak wygląda w realu to wtedy by się może zdecydowała... właśnie dobrze by było żeby była taka intensywna jak w katalogu
Niestety nie mam aparatu sprawnego
Cytat:
Napisane przez alekaz1 Pokaż wiadomość
Witam
zawsze takie oferty działają 1:1
Cytat:
Napisane przez Agnieszka987 Pokaż wiadomość
alekaz1 tak wydaje mi się że oferta działa w stosunku 1:1
dokładnie

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 15:21   #2686
alekaz1
Zakorzenienie

dziekuje za szybką odpowiedz dziewczyny
alekaz1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 16:02   #2687
katrina1991
Zadomowienie

Cytat:

Co do pomylonych paczek, mi kilka razy zdarzyło się, że Pan w COKu chciał mi wcisnąć paczkę kogoś innego dlatego teraz zawsze dokładnie sprawdzam, te od kuriera też
dziękuje bardzo
katrina1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 16:08   #2688
KarolaKG
Zakorzenienie

Dziekuje za skany katalogu 13 Mimo ze jeszcze wszystkich nie ma.

Początkująca scraperka
Zapraszam
https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/
https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/
KarolaKG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 16:30   #2689
asiuchna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KarolaKG Pokaż wiadomość
Dziekuje za skany katalogu 13 Mimo ze jeszcze wszystkich nie ma.
Staram się jak mogę

Co do minikatalogów, mi nie dali tyle co zwykłych katalogów... Nie rozumiem ich polityki!
Poza tym, kolejna moja uwaga - co do promocji prezent dla każdego, klientka zamówiła dwie rzeczy z solutions, no i dostałam dla niej dwa identyczne tusze, no i to bez sensu. Według mnie oni mieli przedziały cenowe, co do czego dawać, tylko nam nie powiedzieli :P
Stary 2010-07-14, 16:31   #2690
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pilkus27 Pokaż wiadomość
Kochana,nie wiem czy dokladnie o ten katalg Ci chodzi ale,ale w 11kat. IRONMAN kosztuje az 79 zl takze troche pocisneli z cena!
Czaję się na tę wodę od dłuższego czasu, więc wiem o przegięciu z tą ceną w 11, dlatego pytałam ile kosztuje w 13.
myszka1706
Cytat:
Hej Dziewczyny! Na katalogowym zaczynam wrzucać 13tkę! Ale w związku z upałami ja i mój skaner nie wyrabiamy, prosimy o wyrozumiałość ...
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 17:05   #2691
zlotqo
Zadomowienie

dziękuję za 13! i baardzo proszę kogoś o zrobienie pliku PDF bo tak to godzinę będę oglądać...
Asiuchna, jeśli to nie problem wrzuć proszę też HT i netto. mega dzięki

a tak w ogóle to ponawiam pytanie... ma ktoś już kosmetyczkę Zebra? bo niby mam już fakturę ale narazie jest "not found" :/

szczęśliwa mężatka od 3.09.11

zapraszam na mój blog o tematyce urodowej -
http://merczens.blogspot.com
zlotqo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 18:21   #2692
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Staram się jak mogę

Co do minikatalogów, mi nie dali tyle co zwykłych katalogów... Nie rozumiem ich polityki!
Poza tym, kolejna moja uwaga - co do promocji prezent dla każdego, klientka zamówiła dwie rzeczy z solutions, no i dostałam dla niej dwa identyczne tusze, no i to bez sensu. Według mnie oni mieli przedziały cenowe, co do czego dawać, tylko nam nie powiedzieli :P
dzięki za katalog
no wlasnie - o co chodzi z tymi prezentami?
rozumiem, ze w katalogu są produkty oznaczone, ze za zakup ich dostaje sie prezent ... i co? avon sam ustala, co komu da? tzn. co wpadnie w ręce pakującemu (oczywiście z podanej listy prezentów), czy konsultantka ma gdzieś opis, ze za to nalezy się to i to; za tamto to ... wiecie o co mi chodzi a moze sama wybiera, co komu dac (ovzywiście tez z listy preznetów) ...
nie kumam tego kompletnie, a widze, ze w 13-stce taka sama akcja

Edytowane przez jamapi
Czas edycji: 2010-07-14 o 18:22
jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 18:37   #2693
despa
Zakorzenienie

GG do despa

[QUOTE

[/QUOTE]

Ja dostałam więcej mini katalogów niż katalogów zamawiałam. Może to zależy od pakującego?

Ankoro- ja jestem z Krakowa i dzień A i dostałam paczkę dziś przed 11.
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 18:44   #2694
pattku
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zawsze zapisujcie numer telefonu do kuriera żeby w razie czego móc zadzwonić i zapytać się co się dzieje z przesyłką. Z tego co wiem jeśli kurier nie dostarczy paczki w terminie to mają jakąś tam niby za to karę, jednak wiem z życia że jeśli paczka nie dotarła na czas to może już wcale nie dotrzeć
ja mam nadzieje, że jeszcze dzisiaj dotrze ;/cały dzień siedzę w domu i czekam (dzień A )

Cytat:
Witam Dziewczyny!
ja nie wiem co sie dzieje z moją.. mogłabyś podać mi dane jakieś czy coś tej paczki na prv ?

Avon
- 30.06.2010. / K10
pattku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 18:56   #2695
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zlotqo Pokaż wiadomość

a tak w ogóle to ponawiam pytanie... ma ktoś już kosmetyczkę Zebra? bo niby mam już fakturę ale narazie jest "not found" :/
ja mam i wsz ok.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 19:35   #2696
pattku
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pattku Pokaż wiadomość
ja mam nadzieje, że jeszcze dzisiaj dotrze ;/cały dzień siedzę w domu i czekam (dzień A )
_________________________ __

ja nie wiem co sie dzieje z moją.. mogłabyś podać mi dane jakieś czy coś tej paczki na prv ?

ufff. już nie trzeba ;D przed chwilą paczuszka przyszła cała i zdrowa ;D

Avon
- 30.06.2010. / K10
pattku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 19:59   #2697
kaha_akro
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
ja zamawiałam w katalogu 10.2010 i nie było

ten złocisty puder w pędzlu udało mi się dziś kupić w krakowskim COKu
i w sumie to lepiej na tym wyjdę bo w kolejnym kat jest po 33zł a teraz kupiłam za 27 zł
no i brakującego a zafakturowanego charma dokupiłam bez żadnego problemu też w COKu

Edytowane przez kaha_akro
Czas edycji: 2010-07-14 o 20:07
kaha_akro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 20:30   #2698
smerfetka25
Zakorzenienie

Dziękować za katalog 13
Zauważyłam że wycofują damskiego PLAY-a... Katalog mnie niestety nie zachwycił, czekam do 12stki na program motywacyjny wód TTA, zaopatrzę się nimi po brzegi

Edytowane przez smerfetka25
Czas edycji: 2010-07-14 o 20:43
smerfetka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 20:48   #2699
asiuchna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
dzięki za katalog
no wlasnie - o co chodzi z tymi prezentami?
rozumiem, ze w katalogu są produkty oznaczone, ze za zakup ich dostaje sie prezent ... i co? avon sam ustala, co komu da? tzn. co wpadnie w ręce pakującemu (oczywiście z podanej listy prezentów), czy konsultantka ma gdzieś opis, ze za to nalezy się to i to; za tamto to ... wiecie o co mi chodzi a moze sama wybiera, co komu dac (ovzywiście tez z listy preznetów) ...
nie kumam tego kompletnie, a widze, ze w 13-stce taka sama akcja
Zeskanowac resztę postaram się jak wrócę do domu!

Chyba nikt do końca nie wie jak to z tym jest. Ja zamawialam z fioletowej serii solutions serum do szyji chyba za 29,9 i krem ten połączony na noc i na dzień za 24,9 jeśli dobrze pamietam i dostałam dwa takie same tusze z korektorem kolor brąz. Wnioskuje z tego, ze to był podobny przedział cenowy i dlatego taki sam prezent, pewnie mają założone z góry co za ile dawać. W 13 fajne niektóre prezenty ale skąd wiedzieć na co się trafi :O

Edytowane przez asiuchna
Czas edycji: 2010-07-14 o 20:54 Powód: Dopisek
asiuchna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 21:33   #2700
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Zeskanowac resztę postaram się jak wrócę do domu!

Chyba nikt do końca nie wie jak to z tym jest. Ja zamawialam z fioletowej serii solutions serum do szyji chyba za 29,9 i krem ten połączony na noc i na dzień za 24,9 jeśli dobrze pamietam i dostałam dwa takie same tusze z korektorem kolor brąz. Wnioskuje z tego, ze to był podobny przedział cenowy i dlatego taki sam prezent, pewnie mają założone z góry co za ile dawać. W 13 fajne niektóre prezenty ale skąd wiedzieć na co się trafi :O
Trudno powiedzieć co avon miał na myśli robiąc taką promocję, to powinno być w HT i tylko dla konsultantek jako program motywacyjny niestety albo na szczęście nie załapałam się na prezenty, może w kolejnym katalogu

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości