|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIX:)
cześć
![]() No właśnie już czwartek, szok jak ten czas leci. ja już od rana na nogach, była z umową wyrejestrować się z PUP-u, a za chwilę lecę do szkoły dekorować swoją salę. Zamówiliśmy wczoraj narożnik do salonu w kolorze czerwonym ![]() L_V o kurcze współczuje palucha. |
|
|
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
ja dzisiaj przywdziałam iście wakacyjny strój i taki mam też nastrój , sama nie wiem o co chodzi...Jutro jadę do mamy i siostry na weekend, cieszę się , mam prezent dla małej siostry, którą zobaczę drugi raz w życiu a ma 2 latka ![]() Najgorzej, że pewnie wrócę nakręcona na dziecko |
|
|
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
|
hej ...już czwartek a mi do weekendu wcale nie spieszno - mąż wyjeżdża. Muszę sie do tego zacząć przyzwyczajać bo zaczyna sie sezon imprez klubowych (jesień) i nie będzie go non stop
![]() Wczoraj przed snem mąż mówi "Kochanie ile my sie znamy?" ja na to " prawie 5 lat" a on " a ja jestem taki zakochany jakbyśmy sie znali miesiąc" Byliśmy na " Incepcji" i mam mieszane uczucia ... tzn po tych wszytskich ohah oczekiwałam chyba czegoś mocniejszego. Stwierdzam, że zawsze tak jest, jak sie nasłucham o filmie w samych superlatywach..potem oglądam i jest mi jednak za mało , czegoś brakuje. Myślę że gdybym poszła obejrzeć go bez żadnego nastawienia moje wrażenia byłyby lepsze. Jednka na pewno, jak dla mnie, było za dużo rozmów które w sumie nic nie wnosiły do filmu- był przegadany No akcji zimowej też sie nudziłam. Mąż w tym czasie poszedł zapalić![]() Znajomi za to byli zachwyceni ![]() L_V każdemu, nawet najlepszemu kucharzowi, coś takiego chociaż raz w życiu musi sie przydarzyć WspółczujęPS. moja kumpela właśnie w poniedziałek dokonała tego samego co ty. Cały opuszek sobie ścieła.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-08-26 o 09:34 |
|
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
Dorinko, rymujesz od rana
to chyba dobry znak![]() Ale miałam dziś sen... Śniło mi się, że razem z moją dobrą koleżanką byłyśmy gdzieś w górach, gdzie natrafiałyśmy ciągle na przepaście i bardzo wąskie przejścia, trudno było się poruszać, bo było bardzo niebezpiecznie. To ja byłam przewodnikiem w tej wycieczce i ją ciągle ratowałam i chroniłam... Kurcze, uświadomiłam sobie, że ten sen to nie taka bzdura, mam poczucie, że nie za dobrze się u niej dzieje i chciałabym ją wyratować. |
|
|
|
#2675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To fantastycznie usłyszeć coś takiego Chociaż Twój TŻ nie wygląda na romantyka
|
|
|
|
|
#2676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba tak , a wczoraj miałam taki podły nastrój , jakieś huśtawki emocjonalne mam ostatnio.Ja mam często takie sny, zwłaszcza jak o czymś myślę przed snem to później mam to we śnie tylko bardziej metaforycznie ![]() To ratuj ją póki czas... |
|
|
|
|
#2677 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie, za niskie brzegi. Po prostu ta odcięta część przywarła spowrtotem na swoje miejsce. A przynajmniej taką mam nadzieje.
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a tak w ogóle to dzien dobry. |
||
|
|
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie bardzo mogę ją ratować... bardzo delikatna sprawa, ona raczej nie oczekuje wtrącania się, a sprawa życiowa.... niereformowalny facet, ciąża... Dobrze, że nastrój lepszy
|
|
|
|
|
#2679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja Wam nie mówiłam, w sobotę mój TŻ szedł jakąś wysoką trawą i nie zauważył pręta metalowego. Kopnął w niego - ma cały duży palec u nogi właściwie fioletowy, spuchnięty...koszmar. Ledwo niz rusza... Byliśmy zrobić prześwietlenie, na szczęście nic nie pękło, ale nie wygląda to ciekawie... Poza tym sobotni wieczór na wypadkowej...hmm...cudnie - krew, wymioty, odór alkoholu..świetne przeżycie... Cytat:
![]() Haniu, L_V, znacie tę stronkę ![]() www.przydasiownia.pl Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2010-08-26 o 09:53 |
||
|
|
|
#2681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ------- Zastanawiam się nad makijażem weselnym: co pasuje do granatowej sukienki i a. srebrnych dodatków, b. czerwonych? Róż? Kocie oko? Mam niebieskie oczy, brązowe włosy... Doradzicie? |
|
|
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym postawiła na smoky z elementem granatu, ale nie przesadź, bo jak będziesz cała granatowa, to nie będzie fajnie. Mógłby być granat z beżem/brązem np.
|
|
|
|
#2683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie znam ..pewnie dlatego że to takie pro cukiernicze, a ze mnie "pieczarki" nigdy nie będzie TŻ palec do wesela sie zagoi
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-08-26 o 10:06 |
|
|
|
|
#2684 | |
|
Zakorzenienie
|
To fakt, po takim wyznaniu najlepsze jest bzyknięcie ![]() Cytat:
Tak są właśnie cudne papilotki ![]() Cooo???? Haniu, nie gra Twój tŻ na Śląsku w najbliższym czasie?
|
|
|
|
|
#2685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki. Boję się właśnie być cała granatowa ![]() Dlatego pomyślałam o brudnym różu z beżem. Butter, fajna stronka, przydałyby mi się takie miarki... |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
L_V dobrze, że palec ocalony. Haniu, tekst męża rozczulający. Butter, znam tę stronkę i polecam. Pierwsze zakupy zrobiłam u nich jak tylko rozkręcali interes i już wtedy bardzo się wykazali więc jestem stałą klientą
|
#2687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hihihi...miałam na myśli że palec TŻ do wesela się zagoi ![]() ![]() Nie gra
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2689 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Haniu, albo ja jestem durna, albo nie wiem co, ale ja przeczytałam, że palec TŻ do wegla to się zagoi Czemu ma wkładać palec do węgla
|
||
|
|
|
#2690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie...może jednak powinnam focha strzelić że w pakiecie nie było ![]() ![]()
|
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Różnie z tym jest. Czasem lepiej, czasem gorzej..ja oczywiście nadal chciałabym więcej , ale już się nie nakręcam. Najważniejsze że jest super "jakościowo" i nie coraz mniej
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=hania811;21635500]
Różnie z tym jest. Czasem lepiej, czasem gorzej..ja oczywiście nadal chciałabym więcej , ale już się nie nakręcam. Najważniejsze że jest super "jakościowo" i nie coraz mniej [/QUOTE]No i dobrze , w końcu liczy się jakość nie ilość
|
|
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny z Warszawy, opłaca się jechać do stolycy na weekend? mam możliwość w miarę taniego transportu, znajdę jakiś nocleg w jakimś tańszym hotelu i można by skoczyć na któryś weekend. Nie wiem tylko, co ew. zobaczyć, gdzie iść.
Oboje z tż nie znamy Wawy, ja byłam tam w podstawówce a tż wcale, dlatego stwierdziliśmy, że może warto jechać Polecicie coś? |
|
|
|
#2695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podaj orientacyjuny termin, może w tym czasie coś ciekawego bedzie się działo. |
|
|
|
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
Też tak myślę....a nie ma co wymagać cudów i mieć i ilość i jakość
![]() Miśku jak nie byliście to na pewno warto Poza tym mozna rozejrzeć sie wcześniej i na przykład do teatru skoczyć na fajną sztukę, do tego na jakąś imprezę albo koncert wieczorem ![]() Ja Warszawy nie znoszę.... ale warto stolicę odwiedzić
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
L_V, dobrze, że nic poważniejszego się nie stało. Znajomy sobie ostatnio odrąbał palec na grillu. Na szczęcie mu przyszyli . BrrrrrHaniu! Proszę doradź mi co powinnam spakować do Grecji (chodzi mi oczywiście o rzeczy nieoczywiste ). Obejdę się bez butów do wody, prawda? O czym mogłam nie pomyśleć?
|
|
|
|
#2698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miśku właśnie jak byście chcieli spędzić ten czas, spacery czy może zabawić się, jak zabawić to ja mogę polecić oczywiście ![]() A czy warto, bardzo warto , ja uwielbiam Warszawę |
|
|
|
|
#2699 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() znacie jakiś hotel w Wawie, przez który nie zbankrutujemy i gdzie przenocują nas w ludzkich warunkach? ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
A o krzyżu już tż wspominał, bo ostatnio gdzieś widział hasło "jest krzyż, jest impreza" i stwierdził, że musimy się tam pojawić |
|||
|
|
|
#2700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem .... ![]() Niby oczywiste..ale weź ręczniki plażowe bo nie każdy hotel takowe udostępnia (piszę bo ostatnio mam klientów którzy narzekają że ich o tym nie uprzedziłam) . I pamiętaj że w Grecji też może Cię dorwać biegunka, więc lepiej zabierz jakieś leki. Do tego wapno na uczulenia (dla niektórych to nieoczywiste więc piszę)
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:10.

, sama nie wiem o co chodzi...