|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX.
Dzień Dobry dziewczynki
![]() Aż się poryczałam jak przeczytałam te wiadomości- ach, te hormony ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX.
czuje że ja nie urodzę w terminie
![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- bassienkaw będzie dobrze zobaczysz ![]() ![]()
#2673 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
do tego bole jakby okresowe.. a do tp 14 dni ... Cytat:
![]() Czekamy na wiesci w takim razie ![]() Cytat:
![]() (jestem przekonana, ze bedzie ![]()
![]() |
#2674 | |
Zadomowienie
|
itakasia
serduszkoiz Agravka GRATULUJĘ DZIEWCZYNY!!!! A dopiero co wczoraj Agravce napisałam że te jej objawy przeziębieniowe, bóle kręgosłupa i te jej mokre majtki to mi są podejrzane i poród przepowiadają, nie zdążyła chyba przeczytać ![]() Itakasia Miała ekspresowy poród, a przekonana była że te bóle to przepowiadające tylko , może troszkę na ten jej szybki poród miało wpływ że to już 3 dzieciątko a niby każde kolejne łatwiej ![]() Cytat:
![]() Nie denerwuj się bo i maleńka to przeżywa w brzuszku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
Wtajemniczenie
|
Wieści od Papeterii:
"Nic się nie dzieje ![]()
#2676 |
Zakorzenienie
|
MAM INFO OD KOLANDRY pisała mi dziś że w sumie nic się nie dzieje. Że wczoraj była niezła akcja w szpitalu,że chciała wyjść,bo nic nie robią,bo coś tam. I pokłóciła się z dwoma lekarzami,jej mąż też na nich naskoczył. Przepraszali ją wkońcu. Jej lekarz obiecał że jutro dostanie jakąś kroplówkę i będą coś robić by się działo. A Ania na noc dostała środki na uspokojenie i dobrze jej się spało. CO DO MOJEGO MĘŻA to jedzie do pracy zawieźć L4 i jedzie do nas. Oko zaklejone,dostał jakieś maści, kropkę i chyba coś jeszcze. Nie wiem co mu zrobili i powiedzieli. Jak przyjedzie to się dowiem wszystkiego. Do czwartku go będziemy mieć cały czas.możnaby urodzić w tym czasie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Zadomowienie
|
No to mnie agravka wystawiła
![]() Ciekawe kiedy moje dziecię się pofatyguje??? Dziś na 15:35 mam wizytę, ciekawe co pani doktor powie, może pomęczy mi trochę szyjkę i urodzę w końcu... albo doczekam jeszcze kolejnej wizyty ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2678 | |
Zakorzenienie
|
Hehe czyli ile mam czekac jeszcze?
![]() Cytat:
![]() Jusdan!!!!!!!!!! zostalysmy my teraz jeszcze, wiec moze by tak razem??? Czeujesz cos? Mi tylko zmienil sie kolor czopa odpadajacego w co raz wiekszej ilosci z brunatnego na czarno-brunatny!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2679 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oj bidulka tak Cie męczą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
Wierze, ze ma dosyc, bo ja tez mialam po 3 dniach....
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Basiu co do rodzenia teraz to lepiej nie - chcesz żeby mąż wspominał że swoje dziecko po raz pierwszy ujrzał jednym okiem? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2682 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Właśnie nie wiem jaki był kolor czopa u Agravki, ale z tego co pamiętam pisała, że jest wodnisty.
![]() |
#2683 |
Wtajemniczenie
|
Agravka, Itakasia, Serduszko gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
![]() ![]() ![]() Dzis jest chlodniej, zupelnie inaczej sie czuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2684 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wczoraj agravce przepowiedziałam a teraz jak piszesz o tym że czop masz bardziej krwisty coś mi się zdaje że Ty juz długo nie pociągniesz ![]() Fajnie było by razem, dobrze rodząc mieć tą świadomość że ktoś znajomy też właśnie rodzi ale może uda się zgrać- ciebie weźmie dziś wieczorem lub jutro rano bo tak cos czuję a mnie lekarka dziś tak wymasuje że też się coś zacznie ![]() Edytowane przez jusdan77 Czas edycji: 2010-07-19 o 08:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Zakorzenienie
|
biedna papeteria i kolandra
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2686 |
Wtajemniczenie
|
Wieści od Hani (Hd2005):
"Będę miała dzisiaj cc ale jeszcze nie wiadomo o której. Teraz jest operacja dziewczyny z patologii. Zbadało mnie już kilku studentów ![]()
#2687 |
Zakorzenienie
|
hd mocno trzymam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Rozeznanie
|
Hej,
Itakasia dziękuje za gratki i Was poszdrawia! Obie dziewczyny czują się dobrze i jutro chyba wyjdą do domu ![]() AGRAVKA GRATULACJE!!!! Ja dzisiaj się wyspałam nawet i czuje się dużo lepiej niż wczoraj. Dzidzia w brzuchu jest od wczoraj bardzo ruchliwa, jak nie ona ![]() Byłam w piątek u gina: Agatka waży 2930 w 36tc i 1 dzień ![]() ![]() Basienka, mam nadzieję, że nie będzie większych problemów z okiem tżta. |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
It's nice to be important but it's more important to be nice ![]() ![]() Edytowane przez jaszczka Czas edycji: 2010-07-19 o 08:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2690 |
Rozeznanie
|
HD trzymamy kciuki!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry mamusie
![]() serduszko, agravka, itakasia gratulacje ![]() ![]() Zazdroszczę itakasia takiego ekspresowego porodu, ale chyba te które rodzą pierwszy raz nie mają na taki szans. Niedługo tu nikt nie zostanie bo jak się któraś rozpakowuje to później już hurtowo. Biedna papeteria tyle czasu i nic. A mnie dzisiaj brzuch pobolewał tak na okres, ale już minęło, dzisiaj mamy 35tc6d więc młody niech jeszcze siedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2692 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hd trzymam mocno kciuki!!! ![]() Pewnie strasznie się denerwuje, najgorsze jest to czekanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Rozeznanie
|
hd ale super już dzisiaj będziesz miała małego, trzymam kciuki
|
![]() ![]() |
![]() |
#2694 |
Zadomowienie
|
Wiecie co jest najzabawniejsze?
...że gdyby moja mała urodziła się w terminie ( w sobotę) to nazywała by się Monika a tak wczoraj z M zaczęliśmy się wahać czy nie Patrycja ![]() Jak uważacie, które lepsze? |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | |
Raczkowanie
|
hd TRZYMAM KCIUKI
![]() kurcze boli mnie kręgosłup ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
MONIKI są fajne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2696 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2697 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja radość, męża (sam niedowierzał, że jest taki spokój) i spokój Sebcia - bezcenne. Wiem dziewczyny, że chciałyście mnie zmobilizować, dziękuję Wam.. moje siostry, których nigdy nie miałam ![]() Cytat:
![]() Gratulacje! ![]() Cytat:
Ja już powoli zapominam o bólu... nie jest tak, że w chwili dostania malucha na klatę już się nie pamięta - w moim przypadku ![]() Gratulacje! ![]() Cytat:
![]() Poród pewnie lekki skoro taki swobodny sms ![]() Gratulacje! ![]() Cytat:
![]() A swoją drogą to też miałam podzielić Twoje zdanie na temat jej objawów - tak na złość jej dogryźć, że zacznie rodzić - za to że ona mi tak przepowiedziała ![]() Ale z Nas Sssssabatnice ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2698 |
Wtajemniczenie
|
Od samiuśkiego ranka siedzę na forum, a powinnam się wziąć za coś... Mam pranie do zrobienia i prasowanie... No i ogólnie posprzątać by się przydało.
Sms od Hani: (mam ważenie, że nie miał być do mnie ![]() "Nie mogę rozmawiać, bo cały czas coś mi robią. Zaraz dostanę antybiotyk. Mam już igłę w ręku i koszulę z dziurą z przodu."
#2699 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tylko biorąc pod uwagę upartość mojego dziecka to akurat jak ktoś będzie krakać to jak na złość nie wyjdzie ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2700 | |
Zadomowienie
|
Serduszkoiz GRATULACJE
![]() sylviasol ![]() Agravka GARTULACJE ![]() Papi może ich jakoś pośpiesz :/ Hd czyli jednak juz dzisiaj ale super ![]() ![]() Cytat:
![]() bo ja jej wyśniłam ten poród wczoraj ![]() no to siala super, że maleńki przespał nocke bez płaczu ![]() mój tż wrócił od lekarza i 2 sierpnia idzie do pracy matkooo jak tu urodzić w tym tygodniu ![]() ![]() znając moje szczęscie on pójdzie do pracy a ja na porodówkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.