|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLIII - Majkol is OSOM.
Cytat:
---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- melduje się pustek! ![]()
![]() |
#2672 |
Zakorzenienie
|
nie wytrzymalam, poszlam ich polozyc w kuchni i ja tulilam, ale myslalam, ze mi serce peknie i mysle ona tak delikatnie chodzi, to przeszla po tych plytkach i jest z nami
![]() i znow P. bredzi , ze jej krzywde robie ![]() ale mi samej za nia teskna ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- musialam P. jakis screen robic Ori ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
mam niby płodne a bolą mnie jajniki
![]() w całym internecie nie ma głupiego zdjęcia sukienki z croppa ![]()
#2675 |
Zakorzenienie
|
Chyba się wyspałam... Spałam wczoraj od 3 w nocy do dzisiaj do 10 rano a potem od 13-tej do 17-tej. I zaraz znowu idę spać.
![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Mój organizm chyba po prostu powiedział: "dość" ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Pewnie sporo dała też normalna temperatura powietrza... przy 35 stopniach to byłoby mi raczej trudno zasnąć w dzień. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Jest czym oddychać i człowiek się nie rozpuszcza. ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Pewnie za to jutro obudzę się o 6-tej rano, skoro się tak bezczelnie wyspałam. ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- No nic, chyba muszę się powoli zabierać za wymyślenie MJowej imprezy. ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Raptem został miesiąc z niewielkim okładem, więc czas najwyższy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- a za tydzien mamy 25 i co dalej tak robimy, czy tylko, spotykamy sie kto chce i wpisujemy pare slow z serca a na rocznice inaczej? ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- a teraz mowie dobranoc, bo oczka mi sie kleja ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- ![]() i dobranoc ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Zakorzenienie
|
Groniu, tak sobie myślę, że na tego 25-ego możemy zrobić tak, że każda z nas wkleja tylko jedno biało- czarne zdjęcie.
Jeśli się pomysł podoba, to git, ale jak ktoś ma inny, to się nie obrażę. ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Idę spać, możecie obstawiać, o której się jutro obudzę a ja- jak się obudzę- to przyjdę tu i Wam powiem. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Trochę mi przez to spanie zryło beret, więc spadam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2678 |
Konto usunięte
|
Dobry wieczór
![]() Dziś 3 razy słyszałam Majkola w pracy! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie pomysł Anki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;20765053]Dobry wieczór
![]() Dziś 3 razy słyszałam Majkola w pracy! ![]() ![]() łoo no to super ![]() u mnie tez Majkolek na topie ![]() bo wysluchalam 3 jego albumy ![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- mi też ![]()
#2681 |
Zakorzenienie
|
no to ok , mi tez sie podoba pomysl
![]() na wenus zalozylam Majkolowi temacik ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- gorzej jak juz cos bylo ![]() ale na Marsie nic nie widzialam, to niech ma ![]() ide spac, dobranoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2682 |
Zakorzenienie
|
Ale jazda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Zakorzenienie
|
http://3.bp.blogspot.com/_w2VIOPiNMp...j2c/s320/5.jpg
![]() dziewczyny ale widziałam szpile ![]() zakochałam się ale ta miłość trochę kosztuje ![]() bo w sukience tez sie zakochałam ![]()
#2684 |
Zakorzenienie
|
Wyciągnęłam się do pubu...chociaż mi się nei chciało tyłka ruszyć, jak zreszta chyba memu Agatowi, ale Agatowy Kaś chcial isc to poszłymy w domysle na jednego browca
![]() Był quiz w pubie. I wygrałyśmy 3l browca ![]() ![]() Jazda polega na tym, że koło nas taki bambry siedziały. Nie można było używać komórek do ściągania, wiadomo. Bambry używały ile wlezie i się ciągle do nas lampiłu<tak wiem, że jesteśmy piękne> my pisałyśmy wciąz do mojej mamy, która na kompie akut była, google itd ![]() ![]() a on, że o bo sie pilnuje, na co ja u: żeby pilnowal lepiej swojej ![]() No i wygrałyśmy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Zakorzenienie
|
piłyście kiedyś wieżę?
![]() tzn jest taka ogromna wieża piwa do tego dostaje sie kufel i lejesz ile chcesz i kiedy chcesz.. i zastanawiam się bo koleś ostatnio wypił 3 wieże czyli nie wiem ile kufli i... padł ![]()
#2686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
3l więcej troche tam było ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Konto usunięte
|
Ale fajnie Kama!
![]() ![]() I przede wszystkim, jakie to piwo? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;20765855]Ale fajnie Kama!
![]() ![]() I przede wszystkim, jakie to piwo? ![]() Nie wiem...pewnie rozwodnione ![]() A pytania różne...było 5kateogrii. Wiedza ogólna (moim zdaniem najtrudniejsze ![]() ![]() ![]() ![]() Mamusia nam pomogła w wiedzy ogólnej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Konto usunięte
|
Chodzi mi o markę piwa bystrzaku
![]() Chyba, że nie wiadomo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2690 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;20765972]Chodzi mi o markę piwa bystrzaku
![]() Chyba, że nie wiadomo ![]() Wiem, że o marke ![]() ![]() Nie obchodziło mnie to za bardzo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Konto usunięte
|
A no tak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- dziś będzie chłodna noc ![]() wreszcie będzie się fajnie spało ![]()
#2693 |
Zakorzenienie
|
Majkolowej
![]() Sen na dziś Załącznik 3263173 |
![]() ![]() |
![]() |
#2694 |
Zakorzenienie
|
Łuuuuhuuuu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Zakorzenienie
|
co taki zdziwiony?
![]() Dobranoc Kamuszko ![]()
#2696 |
Konto usunięte
|
Nie chce mi się myć
![]() Mogę sobie zrobić Dzień Dziecka? ![]() ![]() Edit: No dobra, wykąpię się, bo zapomniałam, że mam czystą pościel i nie chcę, żeby mi zaśmierdła ![]() Edit2: To był kolejny wywód z cyklu bezsensownego trajkotania Przybyłówny. Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2010-07-19 o 00:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]() oo Aśka jeszcze jest ![]() też mam świeżą pościel więc muszę iść się myć ![]() a widzę, że taki 'dzień dziecka' to popularny jest wśród wszystkich ![]()
Edytowane przez bloomeq Czas edycji: 2010-07-19 o 00:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2698 |
Zakorzenienie
|
Ten teges... jestem już wykąpana, wymytozębowa, wyuczesana, wykawapita.
![]() W sensie, że pobudka nastąpiła samoistnie o godzinie 5:30. ![]() ---------- Dopisano o 06:17 ---------- Poprzedni post napisano o 06:17 ---------- A teraz uprzejmie przepraszam, idę to leczyć. ![]() ---------- Dopisano o 06:23 ---------- Poprzedni post napisano o 06:17 ---------- Oho, w TZtowym budziku kury pieją. ![]() ---------- Dopisano o 06:24 ---------- Poprzedni post napisano o 06:23 ---------- Ale na razie chłopina postawił na drzemkę. ![]() ---------- Dopisano o 06:24 ---------- Poprzedni post napisano o 06:24 ---------- Mógłby już ruszyć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:25 ---------- Poprzedni post napisano o 06:24 ---------- Pogadać człowiek by sobie życzył, ale ze śpiącą osobą to się nie da za bardzo... ![]() ---------- Dopisano o 06:30 ---------- Poprzedni post napisano o 06:25 ---------- Znowu pieje kogut w budziku... na razie bez efektów... ---------- Dopisano o 06:50 ---------- Poprzedni post napisano o 06:30 ---------- Kogut pieje po raz już chyba 10-ty. I zaczyna mnie to trochę wkur... znaczy się denerwować. ![]() ---------- Dopisano o 06:51 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ---------- Ale spoko, znalazłam sobie zajęcie- robię zakupy w sklepie internetowym. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
PIP.
|
heeeelol
![]()
![]() |
#2700 |
Zakorzenienie
|
dziendoberek - nie upalnie - pierwszy raz od dlugiego czasu dobrze sie spalo - a jezcze jak deszcz pada to taka melodia dla uszu - ze zasypia sie momentalnie - za to wstawac wstawalo sie ciezko
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.