|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Hiszpania- Lloret de Mar-wątek zbiorczy cz.III
Cytat:
![]() No dobra, ale którą? ;D 11ego dam CI pospać <lol2> |
|
|
|
|
#2672 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2673 | |
|
Raczkowanie
|
uwierz mi że tylko niemcy
nic do nich nie mam po prostu pisze jak było ![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
ok młody
ale na czym ; >?
|
#2675 |
|
Zadomowienie
|
chodziło mi o kudłatego, bo bezczeszczenie niemieckiej flagi to już szczyt wszytskiego i trzeba mieć niezłe kompleksy i ostro nasrane we łbie, żeby coś takiego zrobić.
|
#2676 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
to w sumie fajnie, chociaż po tym co napisałaś to chyba już ich tak nie lubie... Noo nie dziwie się że nie mieli szans skoro takie coś odwalali ;/
|
|
|
|
|
#2677 | |
|
Raczkowanie
|
na krawężniku
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2678 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nooo Szczecin bardzo ładne miasto. Zapraszaaaaaaaaaaaaamy
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. "Kolejny łyk..i bar zaczyna wirować. To dobrze. Bary powinny wirować." Sophie Kinsella |
|
|
|
|
#2679 |
|
Raczkowanie
|
Ej dziewczyny zmartwie was bo ten cały wasz Filippo czy jakos tam do mnie tez napisał i tak samo udawał miłego wiec chyba nie kreca go dziewczyny hahahaha
|
|
#2680 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale mimo wszytsko. ja bym powiedziała wszystkim co o tym sądze, a nie pokazywała: kto komu bardziej pojedzie i pokaże na co go stać. nie mamy po kilka lat. niechęć do niemców mogę jeszcze zroumieć, ale takie zachowania są dla mnie poniżej pewnego poziomu.
|
|
#2681 |
|
Rozeznanie
|
Hej wszystkim. Wyobraźcie sobie, że odwołali mi wyjazd z Krakowa i "propozycja" ich jest taka, abym jechała z Katowic. ;/ Jak to możliwe? Nikt z Krakowa nie jedzie czy co? o.O
|
|
|
|
#2682 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
|
|
#2683 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2684 |
|
Zadomowienie
|
zuuzxd- haha no to zapraszam do katowic
|
|
|
|
#2685 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dlatego się zdziwiłam. Ah, jeszcze baba zaproponowała, że jakaś rodzinka, która jedzie do Katowic odwieźc swoje dziecko (bo dziecko jedzie do Lloret też z Krakowa) mnie ze sobą zabierze. No błagaaaam. |
|
|
|
|
#2686 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=leal93;20949743]ale z tymi laserami nie wiem czy widziałeś ale nieźli są
wystarczy że na kogos poswieca laserem to typ z klubu jest wyprowadzany natychmiastowo hehe---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- /QUOTE] Wiem na mojego kumpla poświecili:p W ogóle w jakim hotelu byłaś i jak wygladasz może się razem bawiliśmy w tropicsi<LOL>;D Cytat:
A znowu Rosjanie, Francuzi okazali się bardzo fajnymi ludźmi z Ruskami piliśmy, z Francuzami kilka razy rozmawialiśmy jeden chciał z nami palić ale nam już wystarczyło i tylko towarzyszyliśmy mu. Edytowane przez kudlaty rnr Czas edycji: 2010-07-27 o 17:15 |
|
|
|
|
#2687 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2688 |
|
Zadomowienie
|
zuuzxd- ja w zeszłym roku leciałam z wawy ;d więc w ogóle musiałam wcześniej wyjechać. ale katowice są faaaajne ;] tylko że rzeczywiście przerąbane. ale pomyśl sobie, że wakacje ci się wcześniej zaczną
już nie będziesz musiała tyle czekać, bo wcześniej wyjedziesz ;]
|
|
|
|
#2689 |
|
Rozeznanie
|
O dwie godziny wcześniej, faktycznie dużo xd
a i fleur - zuuzx3 a nie zuuzxd
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2690 |
|
Zadomowienie
|
aa sorry ;d już mi się coś miesza. za dużo nicków
|
|
|
|
#2691 |
|
Przyczajenie
|
"Bądźcie bez litości, bądźcie brutalni... Dżyngis-Chan rzucił na śmierć miliony kobiet i dzieci świadomie i z lekkim sercem – historia widzi w nim tylko wielkiego założyciela państw. Obecnie tylko na wschodzie umieściłem oddziały SS Totenkopf, dając im rozkaz nieugiętego i bezlitosnego zabijania kobiet i dzieci polskiego pochodzenia i polskiej mowy, bo tylko tą drogą zdobyć możemy potrzebną nam przestrzeń życiową.*"
"Zniszczenie Polski jest naszym pierwszym zadaniem." Źródło: Książki historyczne o II wojnie światowej Trochę polskiej historii Rusek. Za wyjechanie z takim tekstem o Auschwitz to była najmniejsza kara w wykonaniu kudlatego Tak trzymaj
|
#2692 |
|
Zadomowienie
|
Dobra, ja mówię to otwarcie z Polską nie jestem związana, mam jednak do niej szacunek, bo się tu wychowałam. dlatego tak reaguję.
ja nigdy nie wrzucam ludzi do jednego worka, jak np. wszystkie tlenione blondyny to szmatki, niemcy wszyscy anty polscy. Dobrze, że chociaż nie jesteście anty ruscy bo już bym nie zniosła ![]() ![]() ![]() Dobra, a teraz kudłaty opowiedz o tym, jak piłeś z rusami :P Dużo ich było? No i wgl jak wrażenia?
|
#2693 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2694 |
|
Przyczajenie
|
@Rosja
Nie trzeba wszystkich wrzucać do jednego worka ale sądząc po ich zachowaniu byli zwolennikami ww. teorii, co w naszym świetle jest negatywne i wymaga interwencji
|
#2695 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z ruskami to było tak że usiedliśmy na plaży i zaczęliśmy pić Ukraińska wódke Niemirnof czy jakośtak a tu ktoś nagle do nas podchodzi i coś łamanym angielskim a że moj kolega poznał że to chyba rosjanie zaczął cos do nich po rusku bo umie troche. Przysiedli się do nas postawili swoją jakąś wódke było ich 4 w sumie w porządku kolesie częstowali papierosami coś tam pogadaliśmy posiedizeliśmy i jeden powiedział łamaniną angielsko-polsko-rosyjską coś w stylu że chce mu się pieprzyć i idzie na dziewczyny jego kumple stwierdzili że też wiec się rozeszliśmy (też nie lubili niemców jak jacyś szli to wołali do nich) |
|
|
|
|
#2696 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2697 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a teraz zmiana tematu zaraz wam zarzucę jakąś ruską muzę: http://www.youtube.com/watch?v=yVJn1...eature=related my tak się bawimy ![]()
|
|
#2698 |
|
Zadomowienie
|
haha jak oni tańczą
![]() 1:04 - a temu chyba gorzej ;d |
|
|
|
#2699 |
|
Rozeznanie
|
No ale weźcie, nie jedziemy tam żeby zadzierać z innymi tylko się zabawić.. Szkoda, że Niemcy nie potrafią tego zrozumieć, ale oni to oni.
|
|
|
|
#2700 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie, bez jaj. a jacys fajni chociaż? czy takie białasy z sybiru?
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.

nic do nich nie mam po prostu pisze jak było