|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLV- You Give Us Butterflies Inside
Cytat:
![]() Coś jednak jest na rzeczy z tą głębią...
|
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
czy któraś z Was dzwoniła do mnie wczoraj w nocy w godzinach 00-01?? i pierdzieliła coś o lodówce?
|
#2673 | |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe, czy "Don't Stop 'Til You Get Enough", "Human Nature", "Dirty Diana", "Give In To Me", "Stranger In Moscow" mieszczą się w ich kategorii seksowności?
![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
Pewnie jakaś spragniona zimnego trunku.
|
|
|
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
zastrzezony nr wiec nie wiem kto to jest a że zasnęłam po 22 to 00:40 jak był telefon byłam ledwo ciepła na koniec usłyszałam "ona nie wie o co chodzi, umyj nogi i idź spać"
nie wiem kto to, ale chciałabym wiedzieć
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
dobra nadrobiłam to idę coś zjeść.
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
A ja idę sprzątać, bo TZ wraca lada chwila i będzie foch.
|
|
|
|
#2678 |
|
Konto usunięte
|
Dobry!
Ale jestem zmęczona, kurde, imprezy wysysają ze mnie życie Dobrze, że nie miewam kaca. Ale kumpel się nagrzmocił i usłyszałam jaka to ja jestem cudowna i jak mnie kocha itepe Podniósł mi samoocenę
|
|
|
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
'weszłam' na wieszaki i się załamałam
![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;21368299]Dobry! Ale jestem zmęczona, kurde, imprezy wysysają ze mnie życie Dobrze, że nie miewam kaca. Ale kumpel się nagrzmocił i usłyszałam jaka to ja jestem cudowna i jak mnie kocha itepe Podniósł mi samoocenę [/QUOTE]a pracować ni ma komu ![]() dobra, ja ostatnio usłyszałam, wychodząc ze sklepu, te słowa: same gwiazdyyy... naaa tym świecieee... |
|
|
|
#2680 |
|
Konto usunięte
|
Czemu?
A dziś szłam koło budowy i usłyszałam: "aaale bym Cię kooochał!" Ej kurde, faker w prawej stopie mi zdrętwiał!
Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2010-08-14 o 14:24 |
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
tez wlazłam na wieszaki podobają mi się te tzw: "narzutki"
---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- mi czasem sztywnieje, znaczy mogę zginać wszystkie palce a fakol sie nie zgina
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
faceci mają na*rane
kilka dni temu jednemu nie chciałam dać nr-u telefonu, to mi klęczał na środku ulicy, zaraz po tym, jak zostawił zapalone auto i przebiegł za mną całą ulice
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
kurde komary mi zeżarły dupe
jak swedzi
|
#2684 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu, nie
a był fajny, serio nie jakiś tam burak no ale nie dałam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2686 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba, że 2 ostatnie Cytat:
W ostatnim zestawieniu seksownych głosów nie bylo Go wcale Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale się obżarłam ![]() Odkryłam nowy zaj*isty sklep. Kokoszy zwłaszcza by się podobał ![]() Orientalny ![]() <Daria na Dworcowej, zaraz blisko Gdańskiej, obok bankomatu PeKaO. Tam był kiedyś sklep z butami...takie oszklone drzwi są >Ile tam cudeniek. Pełno różnej biżu Szarawary mieli Ko spódnice do tańca mieli z tymi wszystkimi grzechotkami przy pasku jakieś lusterka do torebki ze ślicznymi wzorami na zewnątrz filcowe broszki i in. duperelki. Zestaw kadzidełek chyba z 5 takich kartoników było za 9złotych ![]() Ogółem czad kfa Nic nie kupiłam, ale na pewno tam wrócę Edytowane przez kamuha Czas edycji: 2010-08-14 o 15:39 |
|||||
|
|
|
#2687 |
|
Konto usunięte
|
Mogłaś mu dać ten numer, tak ładnie się starał
|
|
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
no starał się, starał
to było takie słodkie nie wiem tylko, co by na to powiedział tż
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadłam gołąbka. Wielkością prawie dorównywał Olesławowi.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz pęknę...
![]() Był o 1 kawałek za dużo pizzy...i pić mi się chce
|
|
|
|
#2691 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;21368299] (...) kumpel się nagrzmocił i usłyszałam jaka to ja jestem cudowna i jak mnie kocha itepe
Podniósł mi samoocenę [/QUOTE]Cytat:
Coś mnie się wydaje, że gdzieś w okolicy, w której się znajdowałyście, była "Biedronka" a Wy po prostu trafiłyście na zagorzałych amatorów szlagierowego napitku tej sieci dyskontów, czyli popularną "Amarenę". Co więcej, obstawiam, że rzecz działa się w trakcie konsumpcji tego szlachetnego trunku. To nie komary... ![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Módl się o sraczkę.
|
|
|
|
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
Poczytałam sobie biografię Elvisa:
Elvis zmarł 16 sierpnia 1977 we własnej posiadłości w Memphis, na dzień przed planowanym rozpoczęciem swojej kolejnej trasy koncertowej. Oficjalnie podaną przyczyną było zatrzymanie akcji serca. Jego pogrzeb odbył się 2 dni później, 18 sierpnia 1977. O tym nie wiedziałam. ![]() Sporo tych podobieństw z MJ. ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Lepiej pęknąć?
|
|
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu, no dużo tych podobieństw.. bardzo dużo
Elvis nawet wyjątkowo nie zamówił żadnych kostumów na tą trasę w ogóle ma teraz siwą bródke, trochę wyłysiał i buja się po Stanach ![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- zmykam Lasencje rower czeka ![]() i lof Juuuuu olllllll
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
Ech... idę zajarać, bo łapię jakiego doła. Wrr.
|
|
|
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
Anka jest więcej zbiegów okoliczności, dlatego ludzie doszukują się Hoaxa w obu przypadkach
![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- np. dokument ostatni o Elvisie nosił tytuł This is Elvis (Michaela o trasie konc. This is it), testamenty obu panów prowadzi znany John Branca (to tak np.) ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- u mnie w pracy na trzeźwo niezłe teksty lecą w piątek usłyszałam, że mam niezłą nogę (i tak się zastanawiam dlaczego tylko jedną )
|
#2697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Zrobiłam sobie dzbanek zielonej herbatki mięta-pomarańcza... ![]() włożyłam 4kostki lodu do kubka, nalałam do połowy i mam ice tea...gorzej, że reszta z dzbanka jest ciepła ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Gorąco miiiiiiiii ![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Kfa ![]() Kumpel się odzywa do mnie na fejsie...apropos mojego chyba przedwczorajszego statusu apropos mego obżarstwa czy ja miksuje te brzoskiwnie i sliwki ![]() Na co ja, ze owszem - w brzuchu. A on " łe myslalem, że wzbogace moja książkę kucharską"
|
|
|
|
|
#2698 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu, mówię Wam co przeżyłam.
Graliśmy w piłkę w basenie i zgubiłam obrączkę : Pół basenu zaangażowaliśmy w szukanie i nigdzie nie było. W końcu ratowniczka szukała po dnie i znalazła. To najważniejszy przedmiot z największą emocjonalną wartością, chybabym się zapłakała na śmierć A jak znalazła w końcu to tak ze mnie zeszły emocje, że aż się trząść zaczęłam
|
#2700 |
|
Raczkowanie
|
Potwierdzam
Ja bym przecież tam po zamknięciu rękami wodę wylewał do dna aż bym znalazł. Ale mnie ta moja zestresowała. A wiecie co najlepsze? Kilka dni temu miałem sen, że widzę obrączki a w nich wygrawerowany numer telefonu i napis nagroda 50 zł. A dziś przed wyjściem tak się zastanawiałem, że może zostawić w domu bo się może w wodzie zsunąć. No i masz ci los...
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:11.

jak swedzi
Dałaś mu ten numer?
a był fajny, serio
to było takie słodkie
rower czeka 
Ja bym przecież tam po zamknięciu rękami wodę wylewał do dna aż bym znalazł. Ale mnie ta moja zestresowała. A wiecie co najlepsze? Kilka dni temu miałem sen, że widzę obrączki a w nich wygrawerowany numer telefonu i napis nagroda 50 zł. A dziś przed wyjściem tak się zastanawiałem, że może zostawić w domu bo się może w wodzie zsunąć. No i masz ci los...