Zaginęła iwona - trójmiasto - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-14, 20:21   #2671
mmm3m
BAN stały

Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto

Cytat:
Napisane przez Kimikika Pokaż wiadomość
Na innym forum jakiś chłopak też dał relację i pisał, że miał wrażenie że ludzie Rutkowskiego nie szukali tylko ich obserwowali. Może sądzili że zamieszany w sprawę stawi się na te poszukiwania, w myśl zasady,że zbrodnarz zawsze wróci na miejsce zbrodni. Nie podali wcześniej gdzie będą te poszukiwania, więc żeby się dowiedzieć czy wpadli na jego ślad musiałby tam się stawić.
To chyba się grubo pomylił. Na moje oko (a byłam bardzo często przy ludziach Rutkowskiego) to te osoby nikogo nie obserwowały tylko czynnie brały udział w poszukiwaniach. Jeżeli rzeczywiscie dziwnie się popatrzyli czy coś to pewnie dlatego ,że tam była też chołota która zwracała na siebie uwagę.
W ogóle w ramach ciekawostki to do poszukiwań w spod hali dołączył się jakiś pijaczyna, nikt go nie zauważył do póki na miejscu nie zaczął na całą parę pijackim bełkotem mówić, że on nie wie, o co tu chodzi, nie wie po co tu jest, że się dołączył nie wie po co i że w ogóle beka.
Więc ci ludzie Rutkowskiego mogli się dziwnie popatrzeć, ale dla mnie to oni mięli mega cierpliwość, powaznie podchodzili do swojej roboty i nawet można było pogadać z sensem.
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 20:25   #2672
Kimikika
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
To chyba się grubo pomylił. Na moje oko (a byłam bardzo często przy ludziach Rutkowskiego) to te osoby nikogo nie obserwowały tylko czynnie brały udział w poszukiwaniach. Jeżeli rzeczywiscie dziwnie się popatrzyli czy coś to pewnie dlatego ,że tam była też chołota która zwracała na siebie uwagę.
W ogóle w ramach ciekawostki to do poszukiwań w spod hali dołączył się jakiś pijaczyna, nikt go nie zauważył do póki na miejscu nie zaczął na całą parę pijackim bełkotem mówić, że on nie wie, o co tu chodzi, nie wie po co tu jest, że się dołączył nie wie po co i że w ogóle beka.
Więc ci ludzie Rutkowskiego mogli się dziwnie popatrzeć, ale dla mnie to oni mięli mega cierpliwość, powaznie podchodzili do swojej roboty i nawet można było pogadać z sensem.
no to widać każdy ma inne przemyślenia po tej akcji.
Ale ktoś z wizażu chyba się udziela na tamtym forum bo cytowali Twoją relację z poszukiwań z tego wątku
Kimikika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 20:31   #2673
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Ale ktoś z wizażu chyba się udziela na tamtym forum bo cytowali Twoją relację z poszukiwań z tego wątku
Powinnam im potrącić za prawa autorskie

a tak na powaznie, mam w nich wylane.
Stary 2010-08-14, 20:35   #2674
Kimikika
BAN stały

Cytat:
Powinnam im potrącić za prawa autorskie

a tak na powaznie, mam w nich wylane.
No pewnie tak

Ja podczytuje bo tam jest taki chłopak, widać, że bardzo zaangażowany w sprawę, to on te zdjęcia znajduje, porównuje, pisał do policji i Rutkowskiego, na poszukiwaniach też był, zawsze czegoś nowego się można dowiedzieć.
Kimikika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 21:00   #2675
mmm3m
BAN stały

Co do miejsca poszukiwań, które budzi kontrowersje, ktoś mówił, ale nie pamiętam kto i nie wiem na ile to prawda, że szukaliśmy w tym odcinku ponieważ ktoś z podejrzanych (chyba policjant, ale nie jestem pewna) ma w okolicy domek czy jakoś tak. Więc, skoro byłaby to prawda, to rzeczywiście ten ktoś mógł po drodze pozbyć się dowodów w tym lesie. ALE NIE DAM SIĘ POCIĄĆ, BO NIE JESTEM PEWNA NA ILE TO PRAWDA A NA ILE PLOTA.

Ktoś na innym forum denerwuje się, że ubrali nas w te koszulki.

Ja się cieszę , że tak zrobili. Od razu można było poznać kto jest "swój" a ponieważ, oprócz nas byli tam też zwykli biegacze czy spacerowicze, to głupio by mi było do kogoś zagadać, kto okazałby się nie z naszej ekipy... ludzie na prawdę szukają sensaccji na siłę, a są takie proste i logiczne wytłumaczenia

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2010-08-14 o 21:11
Stary 2010-08-14, 21:11   #2676
Vanessa176
BAN stały

GG do Vanessa176

Cytat:
Co do miejsca poszukiwań, które budzi kontrowersje, ktoś mówił, ale nie pamiętam kto i nie wiem na ile to prawda, że szukaliśmy w tym odcinku ponieważ ktoś z podejrzanych (chyba policjant, ale nie jestem pewna) ma w okolicy domek czy jakoś tak. Więc, skoro byłaby to prawda, to rzeczywiście ten ktoś mógł po drodze pozbyć się dowodów w tym lesie. ALE NIE DAM SIĘ POCIĄĆ, BO NIE JESTEM PEWNA NA ILE TO PRAWDA A NA ILE PLOTA.

heheh...oj lubia Cie cytowac
kilka chwil po tym jak cos napiszesz wypowiedz pojawia sie na tamtym forum
teraz ktos napisal nawet twoj nick.
Vanessa176 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 21:12   #2677
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Vanessa176 Pokaż wiadomość
heheh...oj lubia Cie cytowac
kilka chwil po tym jak cos napiszesz wypowiedz pojawia sie na tamtym forum
teraz ktos napisal nawet twoj nick.
to moze nawet lepiej, bo w koncu jakies fakty z miejsca akcji a nie krytyka kogos kto tam nie byl

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2010-08-14 o 21:21

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-14, 21:21   #2678
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
na którym forum?

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

edit. już wiem
Stary 2010-08-14, 21:29   #2679
Kociowa
Przyczajenie

Śledzę wypowiedzi dot. zaginięcia Iwony również na innych forach/pod wiadomościami i zaczyna mnie mdlić...

Szkoda, że ludzie konsekwentnie nazywający Iwonę 'dajką' i 'kuxewką' raczej nie odpowiedzą za swoje słowa. Internetowa bezkarność oraz anonimowość rodzą chamstwo i bezczelność.
Narzekania na to, że 'dlaczego Iwona a nie inni' są nadal również w cenie.
Kociowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 21:29   #2680
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

na iinym forum piszą, ze te poszukiwania byly dziwne, jakby wiedzieli, ze nikogo/niczego poszukujacy tam nie znajda i ze byla to tylko akcja promocyjna pod tv ale moim zdaniem jest w tym jakies drugie dno, ok poszukiwania byly nieco dziwne, ale nie sadze, ze chodzilo tylko o naglosnienie, moze oczy wszystkich mialy byc zwrocone wlasnie na ten las, zeby odwrocic uwage od innego miejsca...nie wiem gdybam tylko, ale wydaje mi sie , ze to byla dobrze przemyslana taktyka, ktora przyniesie jakies efekty

! SZUKAMY IWONKI WIECZOREK Z GDAŃSKA !

Filmik o zaginionej

Wątek o Iwonce, zajrzyj, może jesteś w stanie pomóc
klaustrofobia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 21:40   #2681
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monyczkaaa Pokaż wiadomość
może wszystkim krzykaczom chodzi o ten rzekomy milion?

Zmieniajac temat, Iwona była z Gdańska tak? Adria w jednym z wywiadów mówi "rozmawiałam z Iwoną przez telefon raz, powiedziała w nerwach że jest pod domem. kiedy dzwoniłam drugi raz, Iwona powiedziała że ZOSTAJE w Sopocie". Wydaje mi się, że w innych wywiadach/rozmowach Adria mówiła, że Iwona idzie do niej. Często pojawiają się też słowa, że później dziewczyny pisały SMSy. Wiadomo jaka była ich treść?

Druga sprawa, policja tak intenswnie poszukuje świadków. Podejrzewam, że Ci mężczyźni, którzy grzebali w śmietniku, są tam na co dzień. Czemu nikt się tym nie zainteresuje? Wydaje mi się, że wystarczyłoby dwa - trzy razy przejść się nad ranem tym deptakiem aby ich odnaleźć. Wątpię aby osoby, które zajmują się wyszukiwaniem puszek, czy czegokolwiek innego miały dostęp do internetu i mogły się zobaczyć..
tez sie wlasnie o to ZOSTAJE dopytywalam zaraz po wywiadzie z ta dziewczyna, niestety nikt mi nie powiedzial o co chodzi ... dziwne bo jak sie wraca do domu to sie mowi ze sie wraca a nie ze sie zostaje ...

Cytat:
Teren który dano nam do przeszukania, jest ogromny
Uważam, że na taki rewir było nas za mało, tym bardziej , że część młodzieży była chyba tam dla spacerku i atrakcji. ;/ ---> jakieś głupie śmiechy-hihy (wiecie, totalne dresiki kosiki i blondyny jak ze stereotypów - od razu obcy ludzie ich obgadywali).
Ja i inni, nawet ci funkcjonariusze którzy nas wspierali byli zdziwieni, że nie wzięto psów do wywąchiwania zwłok ludzkich. Były takie dwa miejsca, że cuchnęło padliną - ale nic nie znaleźliśmy - psy nam by pomogły bez problemu.

W ogóle ci najbardziej zaangażowani to byli chyba tylko ludzie dorośli (w tym znajomi jej mamy) oraz obcy i kilu chyba znajomych IWONY.
Jeden chłopak, znajomy Iwony i chyba jak dobrze zrozumiałam jeden z jej byłych chłopaków - był na prawde w porządku, bardzo chciał pomagać, nie bał się kopać w poszukiwaniu ciała, zaglądał do studzienek, no w ogóle, taki na prawdę widać przyjaciel No i jak się z nim rozmawiało to widać, że nie głupi - mimo, że można było pomyśleć, że jakiś taki imprezowicz. (Jak to miło gdy czasami pozory mylą)
MAMY IWONY NIE BYŁO, była ADRIA, BYŁA OLA.

Ale nie którzy to jakaś tępota totalna

I jeżeli ktoś to czyta :

chyba macie już nauczkę, że po lesie nie chodzi się w japonkach i miniówce - mrówki was pogryzły?

coś jeszcze?

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

tak, ale ja na prawdę nie wiem, cyz mogę mówić o takich szczegółach.
haaa dlatego mnie juz zycie nauczylo zeby nie oceniac kogos po pozorach bo mozna sie gruuubo pomylic.

Psy tropiace powinny byc na poczatku dziennym kazdego poszukiwania ehhhh ..... dla mnie to dziwne ze bez psów.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-14, 21:48   #2682
joyeuxe
Wtajemniczenie

Dziewczyny czy tylko mi tak na mózg siadło, że teraz zaczęłam się poważnie bać? Nigdy, ale to nigdy nie bałam się tak specjalnie wracać poźno do domu, chodzić po ciemku. A teraz wracam z pracy jest 22.15 a ja idę i oglądam się na wszystkie strony. Przechodze przez parking, jadą 2 samochody to czekam aż przejadą

Mam nadzieję, że mi szybko przejdzie bo inaczej zeświruje. Wiadomo, że nie zna się dnia ani godziny.
No, ale wolę siebie spokojniejszą w powrotach do domu. W zimie jednak będę wolała być o te 20 minut w domu później, ale zrobić przesiadkę autobusową i podjechać prawie pod sam blok, tylko zostanie ten ciemny parking do klatki
joyeuxe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 21:58   #2683
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
tez sie wlasnie o to ZOSTAJE dopytywalam zaraz po wywiadzie z ta dziewczyna, niestety nikt mi nie powiedzial o co chodzi ... dziwne bo jak sie wraca do domu to sie mowi ze sie wraca a nie ze sie zostaje ...
Tak, podobno tak powiedziała Adrii w nerwach, ale to było w złości bo się pokłóciły, a tak na prawdę nie miała zamiaru zostawać w Sopocie. To dokładnie Adria mówiła w wywiadzie, nie wyciągajcie fragmentu zdania z kontekstu.

Przeraziło mnie to, że nie przesłuchali jakiegoś chłopaka! Ta policja to chyba banda oszołomów, skoro chłopak sam mówi, że miał z Iwoną ostatnio kontakt, pisali smsy itp. a policja do niego nie dotarła to nasuwa mi się jedno:
- pracują beznadziejnie
- nie sprawdzili bilingów... :/
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 22:02   #2684
Vanessa176
BAN stały

GG do Vanessa176

Cytat:
Napisane przez klaustrofobia007 Pokaż wiadomość
na iinym forum piszą, ze te poszukiwania byly dziwne, jakby wiedzieli, ze nikogo/niczego poszukujacy tam nie znajda i ze byla to tylko akcja promocyjna pod tv ale moim zdaniem jest w tym jakies drugie dno, ok poszukiwania byly nieco dziwne, ale nie sadze, ze chodzilo tylko o naglosnienie, moze oczy wszystkich mialy byc zwrocone wlasnie na ten las, zeby odwrocic uwage od innego miejsca...nie wiem gdybam tylko, ale wydaje mi sie , ze to byla dobrze przemyslana taktyka, ktora przyniesie jakies efekty

Dokladnie! Zgadzm sie w 100%
Rutkowski nie musi robic sobie reklamy. To nie bylo tylko pod publike. Faktycznie to mogl byc sposob odwrocenia uwagi od prawdziwego waznego miejsca. Moze oni (policja,Rutkowski) juz cos wiedza,moze maja jakies slady, dostali cynk, cokolwiek. Przeciez ani policja,ani Rutkowski nie poleci ze sladem do mediow. Zaloze sie,ze do konca nic nie bedziemy wiedzieli co tak naprawde jest grane. Dowiemy sie juz po fakcie.

Edytowane przez Vanessa176
Czas edycji: 2010-08-14 o 22:03
Vanessa176 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 22:02   #2685
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Może właśnie o niego zazdrosny był policjant?

Czy ktoś był jeszcze na marszu i poszukiwaniach i nie robi z tego tajemnicy roku i zdradzi co to za tajne rzeczy się tam działy i co znalezli poza tym co powiedziano głośno?

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 22:04   #2686
mmm3m
BAN stały

Wiedziałam, że tak będzie (osoba, która oferowała dyskrecje, teraz mnie obgaduje na innym forum):

Na wizażu dziewczyn która była na poszukiwaniach napisała , że ona nie może mówić o niektórych szczegółach. Tak jakby wiedziała coś co nie jest powiedziane publicznie. SPytałam ją prywatnie ale zachowała się jak policjant który musi zachować tajemnicę ... trochę mnie to zirytowało bo jesteśmy w tym razem, wszyscy staramy się dojść do tego co się stało ... nie mogłam być ns marszu bo tż nie chciał jechać i teraz mam przez to mniej informacji niż ona. Może ktoś inny kto był na marszu powie jakie to tajne rzeczy się tam działy poza dołem i kocem?

No sorry bardzo, ale ja działam jak policja, tak działam tak. Skoro oni uważają, że ludzie nie powinni znać pewnych szczegółów to ja, zwykły śmiertelnik tym bardziej ich nie wyjawię. Szczególnie, że jak pomyślę, że to wszystko czyta sprawca to mnie ciarki atakują. Kto wie, do czego wykorzystałby te fakty. ;/ ludzie, zaraz zaczniecie mnie oskarżać o współudział w zaginięciu.

nie bądźcie tacy wścibscy

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2010-08-14 o 22:08
Stary 2010-08-14, 22:08   #2687
muciula25
Rozeznanie

mmm3m ja nic nie chciałam pisać ale dla mnie od samego początku byłaś najbardziej podejrzana
Stary 2010-08-14, 22:09   #2688
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez muciula25 Pokaż wiadomość
mmm3m ja nic nie chciałam pisać ale dla mnie od samego początku byłaś najbardziej podejrzana
no tak, przez tę krzywą twarz, i zeza?
Stary 2010-08-14, 22:09   #2689
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Wiedziałam, że tak będzie (osoba, która oferowała dyskrecje, teraz mnie obgaduje na innym forum):

Na wizażu dziewczyn która była na poszukiwaniach napisała , że ona nie może mówić o niektórych szczegółach. Tak jakby wiedziała coś co nie jest powiedziane publicznie. SPytałam ją prywatnie ale zachowała się jak policjant który musi zachować tajemnicę ... trochę mnie to zirytowało bo jesteśmy w tym razem, wszyscy staramy się dojść do tego co się stało ... nie mogłam być ns marszu bo tż nie chciał jechać i teraz mam przez to mniej informacji niż ona. Może ktoś inny kto był na marszu powie jakie to tajne rzeczy się tam działy poza dołem i kocem?

No sorry bardzo, ale ja działam jak policja, tak działam tak. Skoro oni uważają, że ludzie nie powinni znać pewnych szczegółów to ja, zwykły śmiertelnik tym bardziej ich nie wyjawię. Szczególnie, że jak pomyślę, że to wszystko czyta sprawca to mnie ciarki atakują. Kto wie, doczego wykorzystałby te fakty. ;/ ludzie, zarz zaczniecie mnie oskarżać o współudział w zaginięciu.
a przepraszam ze tak zapytam,a kim ty jestes jesli nie zwyklym człowieczkiem jak i my, ze powierzyli ci te ów fakty super tajne ???

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-14, 22:11   #2690
muciula25
Rozeznanie

Cytat:
no tak, przez tę krzywą twarz, i zeza?

No coś Tyyyyyyyyyyyyyy!!!
Przez te różowe tipsy i białe kozaczki w których się na poszukiwania wybrałaś
Stary 2010-08-14, 22:13   #2691
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
a przepraszam ze tak zapytam,a kim ty jestes jesli nie zwyklym człowieczkiem jak i my, ze powierzyli ci te ów fakty super tajne ???

Oni mi nic nie powierzyli, ale jak szłam na te poszukiwania to z przeświadczeniem, że nie będę cisnąć szczegółami na prawo i lewo, bo może to czytać sprawca lub ktoś się oburzyć, że wszystko rozpowiadam na forum publicznym, ale widać, ludzie się czepiają, że właśnie nic nie mówię

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Cytat:
No coś Tyyyyyyyyyyyyyy!!!
Przez te różowe tipsy i białe kozaczki w których się na poszukiwania wybrałaś
Czułam by wziąć kalosze
Stary 2010-08-14, 22:14   #2692
muciula25
Rozeznanie

Swoja drogą jestem bardzo ciekawa co tam na tych poszukiwaniach się wydarzyło i w ogóle jakieś szcególiki chciałabym znać ale nie pozostaje mi nic innego jak uszanować Twoja postawę
Stary 2010-08-14, 22:14   #2693
Patrycja.T
Raczkowanie

Cytat:
No sorry bardzo, ale ja działam jak policja, tak działam tak. Skoro oni uważają, że ludzie nie powinni znać pewnych szczegółów to ja, zwykły śmiertelnik tym bardziej ich nie wyjawię. Szczególnie, że jak pomyślę, że to wszystko czyta sprawca to mnie ciarki atakują. Kto wie, do czego wykorzystałby te fakty. ;/ ludzie, zaraz zaczniecie mnie oskarżać o współudział w zaginięciu.

nie bądźcie tacy wścibscy
Cieszy mnie ze sa na tym swiecie ludzie madrzy bo juz myslalam ze takich nie ma, nie daj sie nikomupodpuscic i co uwazasz ze nie powinnas mowic/ pisac to nie mow. A na wsibskosc innych nic nie poradzisz.
Patrycja.T jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 22:14   #2694
mmm3m
BAN stały

Rzeczywiście ta mia jest chamska :

"Filmik od Titina108
http://www.youtube.com/watch?v=sjU1lK84ZfU&featu re=player_embedded"

mia:
"Przecież to nie jest film
Jutro będzie film dokumentalny o uczestnikach marszu, a nie jakieś plansze w tle muzyki bez praw autorskich."

a ktoś się tak starał
Stary 2010-08-14, 22:15   #2695
muciula25
Rozeznanie

A ciekawość zżera
Stary 2010-08-14, 22:17   #2696
Patrycja.T
Raczkowanie

Cytat:

"Filmik od Titina108

mia:
Jutro będzie film dokumentalny o uczestnikach marszu, a nie jakieś plansze w tle muzyki bez praw autorskich."

a ktoś się tak starał
Lekko przesadzila....
Patrycja.T jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 22:18   #2697
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Swoja drogą jestem bardzo ciekawa co tam na tych poszukiwaniach się wydarzyło i w ogóle jakieś szcególiki chciałabym znać ale nie pozostaje mi nic innego jak uszanować Twoja postawę
No wiesz, ogółem napisałam dużo, nie ujawniłam tylko "prawdopodobnych dowodów w sprawie". ale znając, życie forumowe kto inny zaraz je wygada, więc cierpliwości

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Patrycja.T Pokaż wiadomość
Lekko przesadzila....
Mnie jest żal titiny (dobrze piszę?) Tak ją brzydko potraktowano

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-14, 22:19   #2698
muciula25
Rozeznanie

Cytat:

"Filmik od Titina108

mia:

a ktoś się tak starał

To jest ......... nooooo sie opanować muszę ech.
Staramy sie rozpowszechnić autorka tego filmiku(akga13 kurcze aż mi wstyd bo dokładnie nie pamiętam) sie tak starała,pytała,chciała porad....nie rozumiem takich ludzi sami nie zrobia a innego skrytykują jestem ciekawa co P Janusz na takiej teksty czy on w ogóle reaguje czy nie jest Mu choc odrobine przykro,że ktos z czystego serca i dobrej woli chce pomóc a tak Go traktują-to nie jest w porządku !!!
Stary 2010-08-14, 22:21   #2699
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Oni mi nic nie powierzyli, ale jak szłam na te poszukiwania to z przeświadczeniem, że nie będę cisnąć szczegółami na prawo i lewo, bo może to czytać sprawca lub ktoś się oburzyć, że wszystko rozpowiadam na forum publicznym, ale widać, ludzie się czepiają, że właśnie nic nie mówię

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Czułam by wziąć kalosze
ahaaa no to rozumiem.
Tylko na dobra sprawe sprawca mógł byc miedzy wami ...
Stary 2010-08-14, 22:23   #2700
mmm3m
BAN stały

Cytat:
To jest ......... nooooo sie opanować muszę ech.
Staramy sie rozpowszechnić autorka tego filmiku(akga13 kurcze aż mi wstyd bo dokładnie nie pamiętam) sie tak starała,pytała,chciała porad....nie rozumiem takich ludzi sami nie zrobia a innego skrytykują jestem ciekawa co P Janusz na takiej teksty czy on w ogóle reaguje czy nie jest Mu choc odrobine przykro,że ktos z czystego serca i dobrej woli chce pomóc a tak Go traktują-to nie jest w porządku !!!
Mnie się wydaje, że pan Janusz już się nie chce wtrącać, bo nic nie skomentował.

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
ahaaa no to rozumiem.
Tylko na dobra sprawe sprawca mógł byc miedzy wami ...
No wie wiem, ja się momentami strasznie bałam, ze zawołam jakiegoś chłopaka do pomocy a ten mnie napadnie xD
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości