|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLVII - Never Ending Story :-)
No to ja będę po Mamtalencie
![]() Buziole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 | |
Zakorzenienie
|
ja bede tez jakos za 3h
![]() wiec tez mykam, na kolaserie i Tv ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
Zakorzenienie
|
skąd niby miałam wziąć weterynarza, nie miałam nawet internetu żeby coś znaleść zresztą do tej pory nie ma tam neta.. a latać po mieście i czegoś szukać nie mogłam bo tacie spieszyło się do domu.. do ręki bym go przecież nie wzięła. ani bym go nie uratowała ani nie dobiła...
#2674 |
Konto usunięte
|
To miejmy nadzieję, że niedługo potem umarł
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
Zakorzenienie
|
Jo Ziomki
![]()
#2676 | ||
Zakorzenienie
|
Doooobryyy Wieczóóóóór
![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() no i becze ![]() biedny kotek ![]() o kurde, mogliście chociaż na straż miejską zadzwonić... ja mam w komie wpisany oprócz strazy miejskiej numer na straż dla zwierząt też... ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
biedny kocio ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- ehhh.... postaram się wpaść później... teraz zmykam... a nasza Cholera znów chora ![]() dziś trzeci dzień dostaje zastrzyki :/ wczoraj i przedwczoraj miala 40,5 gorączki ![]() ale dziś już 38,8 więc jest lepiej... wet mówi że to może jakiś wirus... mam nadzieje ze szybko dojdzie do siebie i nie bedzie juz chorowac... ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- no to lece ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czystam i pachnącam...ale co z tego jak mój dziadek właśnie raczył sobie zapalić w kuchni... je*ie tym świnstwem w całym domu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2678 |
Zakorzenienie
|
Monia, kto dzis walczy?
#2679 |
Zakorzenienie
|
kimnelam sie po talencie, ale przylazlam
![]() posmialam sie dzis z Kuby , z jego min, a jak po samurajach bal sie powiedziec nie i w koncu cichutko szepnal nie, to lalismy z P. ![]() no i Aga jak zwykle wymiata tekstami i tymi minami ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-09-25 o 22:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i u siebie potem te 2 z kroliczkami otwieralam ![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- zostawilam Vh1 i wtedy sie budze co chwile ![]() ale widzialas, ze zmienili z powrotem na 16 i w ogole wiecej muzy, nawet nie wiem czy te seriale sa, bo w programie gazetowym sa, a tu co innego ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam Agę i Kubę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2683 |
Zakorzenienie
|
komar z mucha
![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- a Prokop jak jezdzil na kibelku, taki wielki on ![]() albo jak z tekstem do Holowni : a skad ty sie na tym mozesz znac ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- a muffinki pyszne mi wyszly ![]() i polewa na nie, czekolada stopiona z maslem i mlekiem i masa krowkowa ![]() garnek byl moj ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Seriale dzisiaj normalnie szły od 16. A od 12 fc z hitami z zeszłego roku. Grochu nie mów, że masz inne vh1 ode mnie bo się doszczętnie załamie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Zakorzenienie
|
no zaraz trza sie szykowac na bum
![]() Majkol, teraz bedzie czas tylko dla Ciebie ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2686 |
Zakorzenienie
|
Gronia naprawdę miałaś fc od 16?
Masz kfa VH1 europe ![]() ![]() Musieli Ci zmienić na cyfrze. ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Idę skoczyć z paneli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zartujesz sobie ![]() no cos Ty ja weszlam przed 16 to cos lecialo innego i dopiero od 16 do 20 mialam FC z new face on Vh1 a wlasnie iciagle po angielsku to napisane bylo, dziwne ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
![]() ale numer , ale teraz nie mam programu do tego ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Zakorzenienie
|
eeeeeeej, a jakie te muffinki robiłaś?
![]()
#2689 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Gronia ty masz cyfrę + nie ![]() Eh życie jest takie niesprawiedliwe. Muszą badać teren, bo wątpie, zeby polskiem skoczyla oglądalnośc po wprowadzeniu odgrzewanych nibykomediowych kotletów. Mam nadzieję, że vh1 polska niedługo się skończy na dobre ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2690 |
Zakorzenienie
|
znowu nikogo nie ma
![]() ja nie wiem co jest grane, mało kto jest na 25 ![]()
#2691 |
Zakorzenienie
|
kfaaa nie moge pisac bo trzymam monitor
![]() to tak jak ten facet co nie mógł spać bo trzymał regał ![]()
#2692 |
Zakorzenienie
|
która jest?
#2693 |
Zakorzenienie
|
Załącznik 3432223
Załącznik 3432224 Załącznik 3432225 Załącznik 3432226 Załącznik 3432227 Załącznik 3432228 Załącznik 3432229 Załącznik 3432230 Załącznik 3432231
![]() |
#2694 |
Zakorzenienie
|
MAJKOL I LOVE YOU ![]() Załącznik 3432179 Załącznik 3432180 Załącznik 3432181 Załącznik 3432182 Załącznik 3432183 Załącznik 3432184 Załącznik 3432185 Załącznik 3432186 Załącznik 3432187 Załącznik 3432188 Your lovely kamuszka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Zakorzenienie
|
#2696 |
Zakorzenienie
|
Mówią : oczy zwierciadłem duszy to prawda, spojrzcie w Jego, lod sie kruszy ciemne takie, swym dobrem nas dotykają i umysly nasze i serca zachwycaja Oczy Twe sa dla mnie natchnieniem i patrze w nie z coraz wiekszym uwielbieniem kiedy spojrze w Twe oczy me serce z piersi wnet wyskoczy Bije z nich tyle ciepła ze daleko nam do piekła czuje wtedy sie jak w niebie tak bardzo Majkel kocham Ciebie Czy w deszczu cz w sloncu czy na poczatku dnia czy jego koncu zawsze tak samo, choc nie, wroc kazdego dnia coraz bardziej, taki juz ze mnie ludź Cudem natury jestes cały Majkelu czy w srodku czy na zewnatrz, jestes piekny przyjacielu Teskni za Toba stary grochu łezki mu nieraz leca po trochu Ale pomaga spojrzenie w oczy Twe i nadzieja od nowa wpływa w serce me ![]() kiedy je zamykaszZałącznik 3432216
juz mysle, Załącznik 3432217szybko otwieraj ![]() kiedy masz okulary,Załącznik 3432218 tak uwielbiam Cie w nich ale juz prosze : Załącznik 3432219zdejmij je i wtedy jestem w niebie ![]() Załącznik 3432221 Załącznik 3432222
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Zakorzenienie
|
#2698 |
Zakorzenienie
|
3 osoby
![]()
#2699 |
Zakorzenienie
|
czy te oczy moga klamac, chyba nie
![]() Majkol, kochamy Cie ![]() i kocham Was baeczki ![]() i choc nas malo, serce mi sie wtedy troche bije jakos inaczej, to czuje, ze dla mnie juz zawsze i wielu z nas ten 25 bedzie o godzinie 0 czyms szczegolnym ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2700 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Nie płacz, bo te piękne gały sie paczom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:59.