|
|
#2671 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz.3 :)
dobry
ach, wczoraj bylo tak fajnie ze mi sie zaspało do pracy hehe swieczki do tortu zostaly umieszczone w bananie a potem prezentacja wdzianka i poszło ![]() ![]()
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
Łucja pewnie Twój TŻ nie miał czasu poprzyglądać się wdzianku
|
|
|
|
#2673 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() zadźgaj ją ![]() nadrobione
|
||||||
|
|
|
#2674 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mój M. powiedział, że to niemożliwe, żeby przez zwarcie tak wzrosło napięcie prądu
. Ten film to bajeczka, więc nie ma co się bać ![]() Cytat:
. Lata jak czubekCytat:
|
||
|
|
|
#2675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale wiadomo jak to jest w filmach ![]() A z resztą na solarium i tak mam za jasna karnację ![]() To może otwórz okno, to sama wyleci? ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- http://www.pudelek.pl/artykul/28273/...ie_za_plecami/ 'Ale bi sztrong, dobra?' |
|
|
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
Obudziłam Stasia przez przypadek, ale muszę wywietrzyć w chomikowym pokoju, bo można siekierę zawiesić
![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Oglądałam wczoraj Tap Madl . Ta Ania wyryczała się wczoraj za wszystkie czasy
|
|
|
|
#2677 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w wakacje nasłuchałam się od mojej 11-letniej chrześniaczki o czym mówią i co robią jej rówieśnicy ![]() Cytat:
Cytat:
mój powiedział to samo ![]() Cytat:
![]() teraz to dopiero będą ją "lubić" ja z wczorajszego Tap Madl pamiętam tylko "wyglądasz jak prawdziwa movie star!" ![]() Cytat:
![]() Tak w ogóle, to dzisiaj jest impreza! Tadeo na drugie ma Olgierd! ymenyny czas zacząć ![]()
|
|||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2678 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A właśnie przypomniało mi się, że miałam napisać o tych trocinach jabłokwych. Ładnie pachną Choć tak naprawdę słabo czuć ten jabłkowy aromat. I u Gumiśka, mimo, że sporo nasikane, nie czuć tak tego Także jestem zadowolona ![]() Jak wszystko będzie ok, to wypróbujemy inne zapachy ![]() W ogóle w tym programie ciągle rycząc ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego dla Tadea Olgierda (prawie jak Ogiera |
||
|
|
|
#2679 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
. Cytat:
Cytat:
STO LAT Tadeuszu Olgierdzie ![]() Cytat:
. Nie chcę znowu wydawać 80E ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Madziuś, jakie skojarzenia ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Matko...jakiś boom na kolczyki-różyczki . Wczoraj w M jak Miłość Olka takie miała a dziś Emilia Pietras z Tap Madl
|
|||||
|
|
|
#2680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I dla Gumisia chyba pasują. Ale to chyba nie każdego chomcia uczulają co? ![]() No co ![]() ![]() Brakuje mi ogiera ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
![]() W sklepach tez ich pełno ![]() Ja bym chciała te takie jesienne, co kiedyś wklejałam link do szafy |
||
|
|
|
#2681 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
Masz Gumisia ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Pamiętam - przecudowne są
|
||
|
|
|
#2682 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ba, bo Tadeo to ogier Cytat:
za życzenia ![]() ja się wcale nie dziwię ![]() Ależ się Piotrowska zachwycała tą co odpadła z Tap Madl ![]() czy ja wiem czy ona taka inteligentna? ja tam jej nie lubiłam, działała mi na nerwy
|
||
|
|
|
#2683 | |
|
Zakorzenienie
|
no tak
A potem posądzą mnie o zoofilię ![]() Prawda? ![]() A właśnie zaraz zrzucę na kompa zdjęcia moich dzieci ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- No jacha Cytat:
|
|
|
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
FociaQ cz .I
![]() 1., 2. Kamusia- mamusia przy wymianie trocin dla Gumiśka ![]() 3. Tak śpi moja królewna ![]() 4. Kamusia i orzeszki ![]() 5. Mój ogier
|
|
|
|
#2685 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamiast bawić się resorakami to myślą do czego jeszcze służy im siusiakCytat:
już powinni za te stringusie w panterkę ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- 1., 2. Kamusia- mamusia przy wymianie trocin dla Gumiśka - ![]() 3. Tak śpi moja królewna - bierze przykład z kolegi Łosia .4. Kamusia i orzeszki - śliczna jest ![]() 5. Mój ogier - Guuuuuuuumiiiiiiś |
||
|
|
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
FociaQ- cz.II
![]() 1,2.Gumisiek- grubas i śpioch ![]() 3. Kama zrobiła fajną minkę, więc chciałam jej cyknąc fotkę, a ona w ostatnim momencie się odwróciła i wyszło takie cuś 4. I tak sobie leżała na moim łózku
|
|
|
|
#2687 | |
|
Zakorzenienie
|
Kuleczka a nie grubas
. Cytat:
.Jak żabka
|
|
|
|
|
#2688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykre to jest ![]() Cytat:
![]() ![]() Mój brat już mnie posądził najwidoczniej tak ![]() I dziękuję za komplementy Moja piosenka w radiu lecii <Madzia buja w obłokach >---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Taki grubasek się z niego zrobił ![]() Jak go wzięłam ze sklepu to był taki chudziutki, maleńki, jak z obozu ![]() A teraz wyrósł na dorodnego chomczura Kama pewnie sobie myślała, Jeju znowu mi zdjęcia będzie robić?! ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- A tak w ogółe to Wy rzadzko wrzucacie zdjęcia swoich prosiaczków ![]() Jeszcze Asia coś tam wrzuci od czasu do czasu, no i Gosia filmiki ![]() A Madziarka w ogóle ostatnio nam nie pokazuje swojego Ormowca Sebulka ![]() ![]() Pozostałe chomikomaniaczki to samo
Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2010-11-04 o 11:17 |
||
|
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie ja często wrzucam filmiki, bo zdjęć nie da się zbytnio zrobić moim chomiczkom z ADHD
. Wrzucać więcej zdjęć Dziewczyny! Madziarka masz minusa za nieupublicznianie zdjęć Ormowca Sebastiana .Ktoś pali kadzidełka ![]()
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2690 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kama to ekshibicjonistka ale kto wie, może my też w takiej pozycji śpimy tyle że w gatkach Cytat:
Cytat:
![]() faktycznie leży jak żaba ![]() a Gumisio jaka słodziaszcza kula ![]() Cytat:
jakoś nie ma kiedy cykać fotek ![]() ale postaram się poprawić i jak zacznę wrzucać to będziecie prosiły żebym już przestała |
||||
|
|
|
#2691 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Również dziękuję za komplementy Cytat:
Jeszcze Ty robisz dla Sebusia zawsze takie piękne zdjęcia, jak profesjonalista ![]() Nigdy nie będziemy miały dość
|
|||
|
|
|
#2692 | |
|
Zakorzenienie
|
moooocniej!
Cytat:
![]() czasem faktycznie uda się zrobić fajną fotkę, ale to dlatego że robię makro, a teraz jest pogoda do d.. na makro ![]() no ale coś tam cyknę
|
|
|
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie Madziarka, Ty robisz takie super zdjęcia Sebulowi
. Też nie mogę się doczekać ![]() .
|
|
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
Mama wyszła na parę minut z domu, wróciła i dzwoni do mnie, że Kama pozwalała wszystko z mojego biurka
![]() Na szczęście oszczędziła laptopa ![]() I dobrze, że nie pogryzla książek z biblioteki ![]() Co za łobuz wstrętny
Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2010-11-04 o 13:09 |
|
|
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
no jak tak ładnie prosicie
wzięłam Sebastiana na małą sesję foto po kuchennych szafkach, ależ się rozbiegał ![]() dałam mu suchą bułkę, żeby się na chwilę zatrzymał (trochę mu uciekała )a pod koniec dałam mu kawalątek ciasta, gryznął dwa razy i zostawił ![]() pogoda okropna do robienia fotek, stąd na niektórych widać kawałek cienia ![]() acha, zobaczcie jakie ma długie pazury (foto. 6,7) ![]() 1. Załącznik 3510752 2. Załącznik 3510751 3. Załącznik 3510754 4. Załącznik 3510753 5. Załącznik 3510750 6. Załącznik 3510755 7. Załącznik 3510756 |
|
|
|
#2697 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Dobrze, że z laptopem nic nie zrobiłaCytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2698 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pierwszym zdjęciu jak się wyciągnął do buły A na drugim jaką ma słodką minkę, taką 'no za twarda' A pazury faktycznie ma długie ![]() Trzeba będzie chyba podciąć ![]() Nie wolno ciasta ![]() Cytat:
Mama dzwoni mówi mi co zastała, a ja od razu pierwsze pytanie' A laptop? ' Oj dziewczyny musiscie zainwestować w pilniczki dla swoich prosiaków
|
||
|
|
|
#2699 | |
|
Zakorzenienie
|
to fakt, dobrze że Kama laptopa oszczędziła
![]() Madzia chowaj lapka do szafy jak wychodzisz z domu ![]() Ja to mam super extra panterkowy ochraniacz na laptopa, mama uszyła z resztek materiału muszę Wam kiedyś pokazać ![]() Składa się z 2 części - jedną nakrywam klawiaturę a drugą nakładam na monitor dzięki czemu nie kurzy mi się prawie wcale ![]() Cytat:
ale to był malusi kawałeczek ciasta, poza tym zjadł tylko dwa kęsy ![]() już widzę Stasia i Sebę z pilniczkami |
|
|
|
|
#2700 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko ja nigdzie nie mam miejsca Powiedz dla Mamy, żeby mi też takie cudo uszyła ![]() Fajnie ![]() Cytat:
oby nie za często ![]() |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:54.

ach, wczoraj bylo tak fajnie ze mi sie zaspało do pracy hehe
swieczki do tortu zostaly umieszczone w bananie
a potem prezentacja wdzianka i poszło 

Jestem ciekawa co wyjdzie 

. Ta Ania wyryczała się wczoraj za wszystkie czasy

Masz Gumisia

.