|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: XX część rozważań o wymarzonym pierścionku i nie tylko
Cześć.
Oj widze że klimat w watku nie mój dzisiaj. Montują mi dzisiaj listwy przypodłogowe z białego mdf-u. Mam nadzieje ze ładnie wyjdzie. jestem w pracy, ciągle chora, łeb mi pęka, zatoki zatkane a dookoła nerwówa is tres. Ogólnei tydzień do dupy. |
|
|
|
#2672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście pracuję zdalnie z wieeelkim leniem. |
|
|
|
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
|
tadaaaammm
jestem i ja ![]() wprawdzie na chwile ale zawsze to sukces drugi dzien z rzedu zawitac na wizaz i jeszcze cos skrobnac haha a wszystko to za sprawa mojej corci ktora wlasnie ucina sobie komara tyle ze ja musze isc naszykowac mamie obiad, umyc se hery, odpicowac sie bo idziemy dzis na kontrole do lekarza, pozegnac sie z tesciowa i na mely spacerek do CH oblukac jakies przeceny hahaAsiuk slicznusia ta Wasza Ewunia i nie przejmuj sie ja mialam prawie depresje poporodowa bo jakos tak nie mialam takich wielkich uczuc do malej i uwazalam ze niezadobrze sie nia zajmuje. Potrzebowalam czasu zeby dojsc do siebie po cc (rozeszlo mi sie szycie) i zeby nauczyc sie Malej. Nawet teraz jak marudzi mam ochote na nia krzyknac ale zawsze w pore ugryze sie w jezyk jednak Maja juz jest na tyle kumata i robi takie minki ze nie jestem w stanie sie na nia gniewac za nieprzespana noc haha ![]() a tesciowa to sie niezle zalatwila dobrze ze mozesz liczyc na czyjas pomoc a nie zostalas zupelnie sama Santeko trzymam kciuki za synusia Gosia dzieki ![]() Stokrotko wielkie dzieki za przepis ![]() Hania to jakies foto po remoncie bedzie prawda? ![]() Atila witaj spowrotem Miskowa trzymam kciuki L_V zdrowka zycze Butter trzymam kciuki za szukanie pracy, wiem ze to troche stresujace ale znajdziesz prace a moze otworzysz cos swojego Haaa nawet udalo mi sie troche poodpisywac mam nadzieje ze nikogo nie pominelam a jakby jednak tak sie zdazylo to z gory przepraszam
|
|
|
|
#2674 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() za to wczoraj pierwszy raz nie reagowałam na małego płacz. tzn zwykle jak płacze to nawet jeśli zajmuje się nim TZ to ja czuwam, pomagam, na zmianę nosimy. a wczoraj byłam tak wykończona że chociaż wiedziałam że histeryzuje to poszłam spać a uspokojenie małego zostawiłam dla babci i TZa
|
|
#2675 | ||
|
Zakorzenienie
|
emilko fajnie, że pobyt się udał
ostatnio z babką z biura tak się nakręciłyśmy drinkami na plaży,leżakami i słońcem, że ciężko było wrócić do papierów na biurku Jeszcze trochę muszę wytrzymać.Byle do wakacji ![]() Cytat:
Cytat:
Idę zaraz na aerobik
|
|
#2676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Egipt i Jerozolimę odpuszczamy, obecnie szukam taniego noclegu w Barcelonie Śmiać mi się chce z siebie, ciągle mam nową inspirację, a jak przychodzi do realizacji to wszystko zmienia się o 180 st. Miłego aerobiku ![]() Muszę odnowić mój karnet na fitness, choć w ostatnim tygodniu miałam niezły trening chodziarski, codziennie zakwasy! |
|
|
|
|
#2677 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale chyba w czerwcu przy okazji corocznego wyjazdu na festiwal na Austrii pojedziemy tez zwiedzic w koncu Wieden i Bratyslawe. To niemal rzut beretem a oba miasta sa takie piekne.. Edytowane przez czarna.noc Czas edycji: 2011-02-10 o 19:36 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiedeń jest piękny <choć wiem to tylko ze zdjęć i z opowieści>. Jakiś czas temu kupiłam sobie przewodnik po muzeum wiedeńskim, na okoliczność wizyty tam, która jednakże jeszcze nie nastąpiła... ![]() Na jaki festiwal się wybieracie? ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Fotka sztokholmska. Edytowane przez emi_lka Czas edycji: 2011-02-10 o 19:55 |
|
|
|
|
#2679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
było super My na razie Egiptu nie odpuszczamy ![]() Nam gdyby nie wyszedł Egipt to prawdopodobnie Kreta albo Rodos (ewentualnie Turcja ) typowy wyjazd tam gdzie jest ciepło bez ambitnych planów (chociaż wycieczkę pewnie jakąś wykupimy
|
|
#2680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Póki co nie warto panikować, sytuacja chyba powoluuutku się stabilizuje. My byliśmy w podróży w Turcji i bardzo sobie chwalę pobyt. Byliśmy w malowniczym miejscu, zrobiliśmy sobie jedną wycieczkę samodzielną, jedną wykupiliśmy a trzecia była do tureckiej łaźni |
|
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
cześć.
Byłam wczoraj na zachwalanych przez Was sztangach, dziś ledwo co sie ruszam ;/ nawet nie wiedziałam ze tyle miesni może boleć :P
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
cześć, wreszcie piątek
|
|
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
Asiuk, Ewa jest śliczna i te jej włoski ![]() Cytat:
ja po wczorajszej sztandze też mam zakwasy ale już mniejsze
|
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Ale dziś dużo tematów do rozmów ![]() Ja mam mega zabiegany dzień dziś. |
|
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam robotę, muszę się odrobić, trochę nadgonić, skoro mnie nie będzie parę dni w przyszłym tygodniu
|
|
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2690 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Cytat:
Dziękuję ![]() Cytat:
Cytat:
Wczoraj miałam kiepski dzień.Cytat:
![]() Super klimat Cytat:
Dziękuję ![]() TŻ wrócił w nocy cały i zdrowy. Trochę się na niego powkurzałam przy nocnych zmianach pieluchy, bo nocą nie mam cierpliwości, jest mi zimno i wszystko mnie wkur..., a on jeszcze jakimiś swoimi mądrościami ludowymi mnie raczył ![]() Piję właśnie wywar z łusek kakaowca. Lubi któraś? U mnie dziś brzydko i deszczowo. |
|||||
|
|
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2692 | ||||
|
Zadomowienie
|
cześć
Cytat:
Kotku po pierwsze gratuluję ślicznej i rezolutnej córy No i Maja - bardzo ładne imie Cytat:
Nas narazie pochłania remont mieszkania, i jakiekolwiek wyjazdy schodzą na dalszy plan Piekne miasto, chciałabym kiedyś odwiedzić ![]() Cytat:
Nasz miodowy tydzien wyglądał tak: Ja z Tż w leżymy w łóżku l głowami spuszczonymi w dół tak by móc sobie zakropić nos i swobodnie oddychać. Taki miałam okropny kaszel, który tak mi podrażniał gardło ze przy każdym odkaszlnięciu wymiotowałam Cytat:
Dobrze, ze masz pomoc ze strony Tż i swojej mamy. Każdej młodej mamie nalezy się odpoczynek, by móc nabrać ponownie sił. Dziś znowu bez kawy sie nie obyło. Pada deszcz, a niebo jest szaro - bure. Wolałabym już by padał śnieg, przynajmniej ładnie wtedy jest
|
|
#2693 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój spędza weekend z teściami - czyli moimi rodzicami Ja jutro pracuję, ale pewnie wieczorem dojadę, bo mój mały braciszek kończy w niedzielę 25 lat ![]() Wywar z łusek kakaowca... nie znam Dobre to? Cytat:
Fajnie się tak podkręcić, ale czy wypali? Ale serio przejrzałam kilkanaście stron z hostelami w Barcelonie, no i bilety już wiem kiedy i za ile. Może się udaMy już prawie odsapnęliśmy po remoncie, tj. została ta nieszczęsna kuchnia, a łazienką kłopotać się będziemy za rok-dwa, ale problem będzie ten sam, co u Was ![]() Widzę, że ślubowaliście niemal równo rok po nas |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
mne zabija łazienka w moim pięknym m w "przecudownej urody wieżowcu"... łazienka ma ze 3,5m i nijak nie da się jej powiększyć :/
|
#2695 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
![]() Dziś wieczorem TŻ robi "pępkowe"... Czyli będę sama w nocy. Wkurza mnie ta durna tradycja, to mnie się należy piwko z kumpelami, a nie jemu ![]() Odnośnie wywaru - dla mnie w smaku jest ok, takie "prawie kakao", ale zdrowsze, robione na wodzie - mleko się dodaje jak do kawy. Mój TŻ uwielbia ten smak ![]() Cytat:
U mnie w domu rodzinnym świetna jest kuchnia - pomiędzy blatem a lodówką po drugiej stronie jest 60 cm przejścia |
||
|
|
|
#2696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a łazienka będzie szara, to pewnie ją jeszcze wizualnie zmniejszę
|
|
#2697 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Nie piłam nigdy takiego wywaru Cytat:
![]() Posprzątałam jak wypierze mi się drugie pranie to lecę do koleżanki na kawę muszę się odprężyć
|
|
#2698 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Pięknia niedziela..slonko świeci a ja nie wiem co ze sobą zrobić Mąż wrócił z Karakowa o 6 rano więc pewnie będzie spał do 14!! Chyba się zbiorę i pójdę na jakiś spacer czy cóś![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wnioskuję że jesteś również szczęśliwą posiadaczką kredytu na mieszkanie ![]() ![]() ------------ Meble wiszą..jest cudnie- niby większe, a wydaje się że w pokoju jest więcej miejsca Wczoraj mama dała mi znać ze w Realu jest pudło szkła z Kraśnika- 35 część za 150 zł. Pojechałam tak jak stałam- i wyrwałam ostatnie
|
|
#2699 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej!
A ja jednak spędzam samotny weekend - nie dojechałam na urodziny brata, bo się nie zmieściłam do autobusu <TŻ pojechał w piątek> ![]() Ferie się zaczęły, szaleństwo. Słonko też nastraja mnie pozytywnie Za chwilę wpadnie koleżanka na pogaduchy. Cytat:
Jak po pępkowym? Ten wywar brzmi zachęcająco, muszę spróbować. Cytat:
Cytat:
Fajne są takie okazje Pokaż zdjęcia pokoju z nowymi meblami ![]() Ja rozwiązałam mój dylemat firankowy, choć jeszcze ich nie kupiłam
|
|||
|
|
|
#2700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanowię się nad tymi zdjęciami ![]() I co postanowiłaś?? PS. Mój mąż też lubi swoich teściów
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.

jestem i ja 
tyle ze ja musze isc naszykowac mamie obiad, umyc se hery, odpicowac sie bo idziemy dzis na kontrole do lekarza, pozegnac sie z tesciowa
jednak Maja juz jest na tyle kumata i robi takie minki ze nie jestem w stanie sie na nia gniewac za nieprzespana noc haha
dobrze ze mozesz liczyc na czyjas pomoc a nie zostalas zupelnie sama 
ostatnio z babką z biura tak się nakręciłyśmy drinkami na plaży,leżakami i słońcem, że ciężko było wrócić do papierów na biurku