|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
cześć
![]() sypie śnieg u mnie i zaraz wychodzę na zakupy i czeka mnie odśnieżanie samochodu ![]() ![]() Silvetta przepraszam, właśnie chyba sobie Was pomysliłam ![]() a takim razie sjoannie gratuluję długiego stażu związku ![]() ultra chyba kupię zaraz sobie tą herbatkę jak tak zachwalasz i spróbuję ![]() ![]() bezaczek tak to czasami bywa ze znajomymi, nie zawsze każdemu pasuje jednakowy dzień i godzina, trzeba się z tym pogodzić, mnie też to czasami denerwuje, ale cóż takie życie ![]() magolina współczuję upranego tżtowego telefonu, jak dla mnie jest nie do odratowania ![]() kurczę już miesiąc wystawiam suknię ślubną na all, jest mnóstwo zapytań, próśb o przesłanie zdjęć i na tym się kończy... już mi się nawet ostatnio śniła ta suknia ![]() muszę się zbierać, bo przede mną dzień nauki, a jeszcze te zakupy, wieczorem trzeba zrobić sałatkę bo idziemy do znajomych, a jeszcze brat z dziewczyną znowu przyjeżdzają, ale niech sobie radzą sami, niegdy nie pytają czy nam pasuje jak przyjeżdzają, więc ja też mam to w d**ie i sobie wychodzę, nie będę co 2 tygodnie na ich przyjazd specjalnie zostawała w domu ![]() no i wyobraźcie sobie, że zadzwoniłam wczoraj z życzeniami urodzinowymi do teściowej, wprawdzie spóźnionymi bo były przedwczoraj, ale przeprosiłam i wysiliłam się, żeby być bardzo miłą i uprzejmie odpowiadałam na jej pytania. jestem z siebie dumna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Muszę przyznać , że dzielna byłaś, a mówisza mamusiu?? mi jakoś ciężko to nadal przychodzi i staram się bezosobowao, chociaz teściową mam super... Edytowane przez 5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b Czas edycji: 2011-02-12 o 11:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
Wtajemniczenie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;25035727]Ja muszę się zebrać żeby wogóle swoja wystawić, ale chyba z lenistwa ja zaniosę do komisu ale sie tak zbieram...że zaraz nasa rocznica będzie
![]() Muszę przyznać , że dzielna byłaś, a muwisza mamusiu?? mi jakoś ciężko to nadal przychodzi i staram się bezosobowao, chociaz teściową mam super...[/QUOTE] hehe nie mówię "mamusiu" ![]() ![]() ![]() ja już po zakupach, słoneczko piękne u nas teraz świeci, ja poodkurzam i zabieram się za naukę ![]() moja suknia jest w komisie, ale śmieszną cenę mi tam proponują, więc chciałbym sprzedać sama za 500-600zl więcej niż tam mi dają, zwłaszcza, że moja suknia w salonie kosztuje 980zł więcej niż to co ja mam dostać na rękę... |
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Wtajemniczenie
|
jak ja się cieszę, że udalo mi sie szybko sprzedac moja sukienkę, w sumie mój koszt sukni to koszt pralni
![]() Certi gratki za zyczenia dla teściowej ![]() ja w pracy, ale jaka okropna pogoda dziś, dobrze, że sloneczko śiweic jeszcze, bo bym padła.... jeszcze musze hale jechac obejrzeć ![]() ![]() w ogóle zorbiłam sobie szilak na paznokcie i mowie wam super, trzyma mi sie juz tydzień i zero uszczerbków, to jakies cos takiego jakby lakier ale twardy jak żel, zmywa sie acetonem i nie niszczy tak bardzo paznokci podobno ![]()
#2675 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Przywitałam się i lece się ogarnąć. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Wtajemniczenie
|
dzięki Gospelko
![]() uczę się, ale jest ciężko... ![]() cześć Karinio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Zakorzenienie
|
Ja tez sie chcialam spytac - co to za wynalazek na tych paznokciach i o fotke poprosze.
![]() Co do mylenia mnie z Silvyetta - Ona to pewnie Sylwia a ja to Asia (Joanna) - no i ona ma radosnego awatarka a ja nieco gotyckiego ![]() Poza tym ze obie we Wloszech i mezow Wlochow to jednak jest spora roznica - ale domyslilam sie o kogo chodzilo - zreszta gratulacje milo otrzymac nawet jak przez pomylke. ![]() Gorzej gdyby ktos nas pomylil przy ![]() ![]() ![]() Chcialam na Walentynki kupic silikonowe foremki z Lidla w ksztalcie serduszek ale niestety za pozno sie wybralam do sklepu. ![]() A w Polsce jest ta promocja? ![]() No i co robicie megaromantycznego na Walentynki - bo niestety wyjazd Silvyetty do Florencji przebija wszystko [zazdrosnik by sie przydal!!] ![]()
#2678 |
Konto usunięte
|
Posprzątałam!! Szczęśliwa jestem bo nie lubię sprzątać a szczególnie łazienki bo wszytskie te płyny ...delikatnie mówiąc pachną inaczej!
Właśnie na walentynki nie wymyśliłam nic... jutro jedziemy na romantyczny obiadek do karczmy....i nawet nie miałam pomysłu na prezencik, ale musze coś wymyślić do poniedziałku... ten brak czasu! podpowiedźcie coś fajnego please |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 |
Wtajemniczenie
|
a my stwierdziliśmy, że nie kupujemy sobie żadnych prezentów na walentynki, TŻ powiedział mi wczoraj, że zarezerwował kino w poniedziałek na 18.00 i idziemy na sanctum 3D, pomimo raczej negatywnej opinii bezaczka nic innego z repertuaru jakoś mi nie leży...
no ale oczywiście ja też zazdraszczam wyjazdu do Florencji silvettcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczyny
![]() My tez nic nie kupujemy sobie na walentynki, w ogole nie obchodzimy ich w zaden sposob. Stwierdzilismy , ze lepiej sobie zrobic niespodzienke w inny normalny dzien ![]()
#2681 |
Konto usunięte
|
Ale pycha makaron tagliatelle włsnie zrobiliśmy - z łososiem, brokułami z sosem śmietanowym z serem lazur i suszonymi pomidorami.... pychaaa!
A ja dziś dostałam już śliczne kwiatki, czekoladki i nne takie...cos wymyślę symbolicznego w ponidziałek...2 lata temu dałam TŻtowi fajną podkładkę pod myszkę z naszym zdjęcie, a rok temu nie pamiętam. ooo własnie zarezerwowałam bilety na Burleskę do kina, opinie czytała dobe - ktoś był? Edytowane przez 5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b Czas edycji: 2011-02-12 o 15:47 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2682 |
Wtajemniczenie
|
Hej hej
śmiać mi się chce bo tż chodzi caly czas i próbuje ,,reanimować" swój ukochany tel ![]() ![]() ![]() Co do walentynek to nie mamy nic specjalnego w planach, tż coś mówi o kinie także zobaczymy. Ale wiecie co? dzisiaj mi się bardzo cieplutko zrobiło na serduszku, bo w nocy strasznie wiało i padał śnieg, rano nic się nie zmieniło jak wstałam o 6 bo jechałam do szkoły. A tż wstał razem ze mną i mówi że on mnie do szkoły zawiezie samochodem bo nie chce żebym w taką pogodę tłukła się busem i marzła na przystankach. Mógł se biedaczek pospać bo cały tydz wstaje o 6 ale wstał z samego rana i zawiózł mnie do tej szkoły ![]() Guska mogłabyś napisać jak zrobić taki makaron? ![]() ![]() certi ![]() ![]() silvyetta kochana przebijasz nas wszystkie z tym wyjazdem ![]() życzę Ci cudownego, romantycznego weekendu i czekamy na relację po ![]() My dziś znów na jakieś żarcie jedziemy ![]() ![]() Miłego wieczorku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Zakorzenienie
|
Hej hej certi
![]() Zaległości mam,bo od 3 dni net szwankuje. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mago,to musi bardzo przeżywać,że popsuł tzn zamoczył się jego ulubiony telefon. ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-02-12 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Wtajemniczenie
|
magolina kochany ten Twój TŻ
![]() mnie to trochę irytuje to całe "święto zakochanych", że niby co mamy sobie w ten dzień okazywać więcej czułości niż zazwyczaj, że mamy wyznawać sobie miłość? Śmieszne dla mnie to wszystko, kiedyś większe znaczenie dla mnie miało to święto, a teraz to dzień jak co dzień, a do kina i tak się wybieraliśmy i zebrać się nie mogliśmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
pomidorki suszone w oleju kroimy i na patelnię (ze 2 sztuki), zalewamy śmietaną 30%, pieprz sól, ser lazur kruszymy i do sosu, dodajemy ugotowane na parze brokuły i usmażonego łososia (ja smaże dzwonka na patelni grilowej i potem w małych kawałkach dodaję do sosu). Gotujemy makaron tagliatelle (najlepiej z przenicy durum) i na patelnię do sosu. Winko białe do tego i jest pyszota. ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
ja bardziej troktuję to jak święto dla tych co nie mają w innych dniach odwagi, żeby komuś wyznać miłość to w ten dzień mogą wysłać walentynkę...ale też jakoś dla mnie przereklamowane dltego nic nie przygotowałam za bardzo... |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2686 |
Zakorzenienie
|
tylko, że my się umówiłyśmy kilka dni temu na to spotkanie, wszystkim pasowało, a potem co dzień to jedna rezygnowała. to jak się umawiam z koleżankami, to nie zgadzam się dzień wcześniej na pilnowanie dziecka, jeżdżenie gdzieś tam, czy coś... chyba, że naprawdę pilnie tego potrzebowała.
![]() ja na walentynki kupiłam kartkę z taką plakietką do odczepienia i później do przypięcia np na koszulkę, na której jest napisane "kocham cię za to, że mnie masz". ach, to samouwielbienie z mojej strony ![]() ![]() było jeszcze do wyboru "kocham cię za to, że śpisz bez piżamy" i chyba jeszcze jakaś, nie pamiętam. no ciekawe takie ![]() i chyba pojedziemy do mistera hamburgera, uwielbiam tamtejsze kebaby ![]() certi to potem zdaj relację z filmu i sobie pogadamy, w zasadzie co osoba, to inny gust czy inne upodobania filmowe, no ale jak pisałam, nas nie zachwycił ![]() magolina no to ładnie się zachował ![]() guska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Brawa za poradzeniem sobie z teściową. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Shellac to nowość na rynku jest to połączenie akrylu żelu i lakieru do paznokci. Szilak jest nakładany jak lakier a wytrzymały jak żel. Koniec z odpryskiwaniem długim czasem wysychania i smugami. Produkt ten trzyma się przez 14 dni z połyskiem jest rewolucja na rynku stylizacji paznokci! Zyskuje coraz więcej swoich zwolenniczek. Shellac to połączenie najlepszych cech żelu oraz lakieru, jest elastyczny i cieńki jak lakier nawet w najtrudniejszych warunkach nie odpryskuje i nie ulega zmatowieniu. Szilak nie powoduje żadnej szkody ani alergii dla naturalnej płytki paznokcia. Metoda ta jest ideana dla każdej kobiety nawet tej, która wczesniej miała problemy z naturalna płytką paznokcia. Już dziś możesz się rozstać z nieestetycznie odpryskującym lakierem i zyskac pięknie wyglądające przez 14 dni paznokcie. Tadam SHELLAC - to paleta 12 różnych barw od teńczowych , różu, czerwieni do ciemnych kolorów Zalety: Wytrzymały jak żel, nakładany jak lakier, zdejmowany w kilka minut ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-02-12 o 19:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2688 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2689 |
Zakorzenienie
|
o to to na "s" by mi się przydało, bo mam bardzo miękkie paznokcie i każdy lakier na drugi-trzeci dzień odpryskuje...
![]() a ja dalej szaleję na wymiance, gubiłam się nieco w wątkach i dlatego założyłam jeden zbiorczy. dziś mam chętną na książki i czekam na odpowiedź za bluzkę i stanik ![]() dobranocek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a swoja drogą to już mam przerażenie w oczach jak sobie wyobrażę te pielgrzymki do nas ![]() nom fajnie byłoby się spotkać tylko trudno troszke kiedy każda jest z innego końca pl ![]() ![]() silvyetta, ale zazdroszczę wyjazdu! ![]() ![]() certi, ja bym się nie przejmowała nimi, nie mają 5 lat żeby sie nimi zajmować. a z tesciową poradziłas sobie świetnie ![]() Co do walentynek to rzeczywiście czasami ludzie przesadzają. Mnie np. denerwuje jeżeli jakas para cały rok się kłóci, drze koty a w walentynki wielce zakochani się adorują ![]() ![]() magolinko, szkoda telefonu ![]() ![]() bezaczku, wkurzające jest takie odwoływanie spotkań ![]() ![]() Do tego miałyśmy pizzowe przygody ![]() ![]() ![]() ![]() ja na walentynki kupiłam tż'towi kartke ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2691 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja się tylko modle ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-02-12 o 23:52 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
Wtajemniczenie
|
Hej hej
zajrzałam powiedzieć Wam dzień dobry i życzyć miłej niedzieli ![]() ![]() gospella a możesz kochana napisać ile płaciłaś za ten szilak?? mi by to pasowało tylko że mi bardzo szybko rosną paznokcie i nie wiem czy się opłaca ![]() Guska dzięki za przepis ![]() No to miłego dnia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() ja też jestem ciekawa ceny za ten szilak ![]() ![]() jakoś nie mogłam dzisiaj spać, poszliśmy wczoraj do znajomych i rano się obudziłam z bólem głowy po jednym piwie ![]() Zabieram się za śniadanie, a potem do nauki |
![]() ![]() |
![]() |
#2694 |
Wtajemniczenie
|
cenowo dziewczyny niezbyt fajnie, zapłaciłam 80zł, drugi raz podobno 60, wlasnie zależy jak komu rosna pazurki, i po tygodniu troszke widac, ale zamierzać lakierem pociągnąc potem i nie będzie tak widać odrostu,
nie sprawdzałam innych cen, bo miałam polecony zakład, ale powiem wam świetna sprawa, naturalnie wygląda, paznokcie nie sa grube jak po żelu a nic nie odłamuje się a znalazłam za 50zl ![]()
nie obiecuję Ci wiele, bo tyle prawie co nic, najwyżej wiosenną zieleń i pogodne dni, najwyżej uśmiech na twarzy i pomocną dłoń, nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie. ![]() Edytowane przez gospella Czas edycji: 2011-02-13 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2696 |
Konto usunięte
|
gospella fajna rzecz
![]() ![]() Teraz w tym tygodniu remont przedpokoju. Potem jeszcze kiedyś dorobienie szafek w kuchni i koniec z mieszkaniowym grzebaniem. Pokój dziecięcy zrobimy dopiero wtedy, gdy dzidzia będzie w drodze i będzie znana jej płeć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Zakorzenienie
|
dana
![]() ![]() ![]() ![]() U nas już dzidziuś w drodze ale pokoiku póki co nie szykujemy, narazie przystosujemy sypialnię a o pokoiku pomyślimy jak dzidzia podrośnie ![]() ![]() ![]() karinio, rzeczywiście jakbym robiła kanapki z zelkami ![]() ![]() ten szilak to super sprawa, tyle że ja moich paznokci nie umiem jakoś sobie doprowadzić do ładu, ciągle się łamią i rozdwajają i sa mega miękkie i nic im nie pomaga. Jedynie co to chyba ze na takie krótkie bym sobie nałożyło to by wtedy urosły sobie spokojnie ![]() ![]() dziewczyneczka ![]() ![]() a siostra koleżnaki kiedys po imprezie ścieliła sobie łóżko i wpadła do skrzyni na pościel i tam spała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2698 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2. ![]() 3. ![]()
![]() |
#2699 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-02-13 o 13:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2700 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() My na szczęście mamy trzy pokoje, więc spokojnie będzie nawet jak będzie dwoje dzieci (miejmy nadzieję, że się uda) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.