![]() |
#2671 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Bukiety ślubne
Cytat:
![]()
![]() |
#2672 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2673 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Przyczajenie
|
Bardzo dziekuje za rade Ewaleno
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
Zadomowienie
|
Ja kocham białe kwiaty i uważam że wiązanki białe są najpiękniejsze. Kolorowe kwiaty zdecydowanie lepiej wyglądaja przy sukniach o odcieniach kremowych i kolorowych. Przy bieli lubie także pastele.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2676 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Moja sukienka jest sniezno biala i zastanawiam sie nad wiazanka- bukietem z bialych kalii i peoni, co sadzisz o takim polaczeniu?? Slyszalam, ze one dosc intensywnie pachna... moze masz jakies propozycje zestawien dla Kalii? Dziekuje |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6924847
cuudny jest ten bukiecik!!!!!!! ![]()
#2678 |
Wtajemniczenie
|
witam dziewczynki. Widzę, że jesteście bardzo miłe i każdej wizażance pomagacie, więc może i ja mogę liczyć na Waszą pomoc. Poniżej zdjęcie mojej sukienki. No i pytanie: jaki bukiet?? Jeszcze jest sporo casu, ale co tam
![]() ![]()
![]() |
#2679 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Po pierwsze sliczna suknia ![]() Jesli jestes niezawysoka to bukiet jak najbardziej powinien byc wydluzony i nie zaduzy. Ze wzgledu na to, ze suknia jest delikatna proponuje wlozyc w bukiet niewielkie akcenty takich drobnych, bialych kwiatuszkow niestety nie znam ich nazwy, ale wiem ze sa trwale. Moze bukiet koloru jasnego rozu lub losos.
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Kochane! Widze, ze z miłą chęcia pomagacie każdej wizażance więc i ja zwracam się do was z prośbą
![]()
![]() |
#2681 |
Raczkowanie
|
Bukiety ślubne
Narazie taki bukiet mam w zanadrzu pasujacy do Twojego opisu, jak jeszcze znajde cos odpowiedniego to wkleje
Sorry jeszcze foto ![]()
"الرجل مجاملة : الشكل الأنيق من الباطل". Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-03-22 o 20:09 Powód: post pod postem - proszę używać opcji EDYTUJ! |
![]() ![]() |
![]() |
#2682 |
Konto usunięte
|
Jakie kwiaty do sukni ecru?
Napewno mają byc konwalie, tylko wymieszane ze storczykiem lub eustomą? Co lepsze? Ja stawiam na eustomę... To na slub kuzynki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny bede miała sukienkę agnes 1558 taka jak na zdjeciu, kolor ecru, jaśniutki. Myślałam o kaliach. Dobry wybór...tylko jaki kolor? I jak je ułożyć?
#2684 |
Zakorzenienie
|
MARIKA.S
ja byum wzięła kalie, albo jakąś delikatną kopułkę z małych różyczek. |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A moja propozycja wygląda tak |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2686 |
Raczkowanie
|
ewalena nie chce byc upierdliwa ale prosze zajzyj do postu 2679
Moja sukienka- wkleje jeszcze raz!. Biala, 162cm wzrostu, wlosy balejaz, pan mlody kawowy garnitur. |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Zadomowienie
|
W bukietach które prezentujesz nie ma peonii, która dość intensywnie pachnie, ale bez przesady. Peonia to dość spory i ciężki kwiat.
Wyglądasz przepięknie w tej sukni - polecam ostatnią wiązankę z nieco zmniejszonym środkiem w którym jest eustoma. Kolorystyka pasuje także do garnituru. Jeśli zdecydujesz sie na kolor, to pamiętaj muszą to być kolory rozmyte ,pudrowe. Zagranie mocnym wyraźnym kolorem spowoduje wrażenie plamy. Edytowane przez ewalena Czas edycji: 2008-03-19 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Raczkowanie
|
ewalena- Dziekuje.
Ja wlasnie myslam o dodaniu czegos w byc moze herbacianej kolorystyce ale chyba zostane przy bialych kwiatach. ![]() Juz nie zadreczam pytaniami. PS To nie ja na zdjeciu, jakas panna mloda. Ale dziekuje za komplement. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny kompletnie nie znam się na kwiatach, dlatego mam do was pytanie- czy kwiaty które tworzą ten bukiet są dostepne w czerwcu?
Bardzo mi się on podoba ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4997487
#2690 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Zadomowienie
|
Ewaleno, właśnie obmyślam dziewczęcy bukiecik
![]()
#2692 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Drobne kwiaty i kwiaty ogrodowe sprawią takie wrażenie o jakie Ci chodzi. Storczyki, cantadeskia, orchidea (to też storczyk) są kwiatmi bardzo eleganckimi i dostojnymi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Raczkowanie
|
A jakie kwiaty mi doradzicie?? Uwielbiam kalie, tulipany i konwalie i właśnie czegoś z tych kwiatów poszukuję. Mam 164 cm. wzrostu, ale obcas to aż 10 dodatkowych cm. Ślub 3 maja. Poniżej wklejam zdjęcia sukni i fryzury. Suknia jest w kolorze kości słoniowej. Rękwiczki (z palcami ale krótkie) i buty białe. Będę też miałą perły, w uszach wkrętki, a naszyjnik dokładnie taki jak pani na zdjęciu fryzury.
Wrzucam też bukiety, które wpadły mi w oko. Edytowane przez atena11 Czas edycji: 2008-03-22 o 17:24 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2694 |
Raczkowanie
|
cd. Ostatni wydaje mi się zbyt duży, jak dla mnie. Ten bukiet z gipsówką, zastąpiłabym konwaliami. Ale pozstaje jeszcze butonierka. A na tą zupełnie brak mi pomysłu. Ah i bardzo ważna informacja. Bukiet chcę zrobić sama. Tylko na co się zdecydować??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2696 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Przyczajenie
|
W koncu po wielu tygodniach poszukiwania znalazlam moj wymarzony bukiet, wklejam, moze ktores tez sie spodoba....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2698 |
Rozeznanie
|
Ewaleno chciałabym teraz pokazać Ci jak wyglądam w mojej sukni i upewnic sie czy rzeczywiście takie bukiety by do mnie pasowały, a więc przypomnę mam 165cm +obcas 5cm, ciemne włosy, suknia jest biała a pan młody bedzie w czarnym mundurze... włosy planuję lekko upiąc ale dół zostawić rozpuszczony... mam nadzieje że to wszystkie potrzebne informacje a oto ja i moja suknia no i wybrane bukiety
![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
Zadomowienie
|
Zdecydowanie taki w stylu różowego - jeśli Narzeczony będzie miał mundur, biały bukiet może być zbyt oficjalny. Mundur już nada waszej Parze dostojeństwa, więc nie ma potrzeby dodatkowo podkreślać tego bukietem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2700 |
Przyczajenie
|
Ewelana.
Chciałam Ci bardzo podziękować za zrobienie przepieknej wiązanki na nasz ślub. Jest przepiekna i wszyscy się nią zachwycali ![]() Nie wspomnę o bukiecie dla świadkowej i udekorowaniu samochodu. Wyglądało wszystko tak jak sobie wymarzyłam. Jak będą zdjęcia oczywiście wstawie ![]() Jeszcze raz dziękuję. Drogie wizażanki to jest naprawdę profesjonalistka ![]() Słuchajcie jej rad są naprawdę trafione. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.