|
|
#2671 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II
Cytat:
W styczniu już się posypiemy, ja pewnie 3-go lub 4-go ![]() Cytat:
Edytowane przez dizi Czas edycji: 2010-12-30 o 14:28 |
||
|
|
|
#2672 | |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
Cytat:
A co do tej grzybicy, to może lekarz ma rację? Tak Ci powiedział przez tel, że do 12 tc się nie daje leków? Ja dziś nawet spokojnie przeżyłam pierwszy dzień w pracy po urlopie, na szczęście mam troszkę skrócone godziny i zaraz zmykam do domku Ale od poniedziałku już pewnie nie będzie ulg...
|
|
|
|
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Laseczki
miałam problem z netem,dlatego mnie tyle nie było i bardzo sie za Wami stęskniłam ![]() ja generalnie szykuje sie na sylwka,juz przebranie gotowe ![]() Dziewczyny mam pytanie do tych co już ruchy czuja czy czujecie te ruchy cały czas??bo ja sie potwornie martwie,Zuzia jest bardzo leniwa i rusza sie jak dobrze pójdzie tylko 2 razy dziennie,rano ok 10 i póżniej ok 20 i to tyle!!nawet jak zjem sobie coś i sie położe to nic zupełnie nie czuje!!czy to jest normlane??czy to może by coś niepokojącego? ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- KARLA my si e zdecydowaliśmy na X-Landera Xq dlatego,że jest bardziej funkcjonalny od Xa.przede wszystkim w Xq można siedzisko spacerowe w 2 strony przekładać,to jest ważne...
Witaj Zuzieńko 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
|
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
kurde ale ten czas leci zaraz wracam do uk a dopiero co przyjechalam ![]() gratuluje wszystkim fasolek i dzidziusiow.zdjecia super.a co do ciuszkow to fajnie jak maluch ma na poczatek jakies po innym dzidziusiu bo szybko z nich wyrasta.ja nie mam po kim zdzierac i brac wiec musze sama kupowac,ale takie zakupy to sama radosc ![]() co do brania clotrimazolum to nie prawda ze jest w ciazy zabroniony.bo ja jeszcze jakis miesiac temu go bralam dopochwowo i nic mi sie nie dzialo po nim ani dzidziusiowi nie zaszkodzil no a tak to u mnie wszystko ok laski.jutro sylwek i wybieram sie do koleznaki na domowke,ale nie chce mi sie za bardzo.moze jakos wytrzymam do polnocy no i gdybym sie nie pojawila to z okazji Nowego Roku spelnienia marzen oraz spokojnych ciaz i szybkich,bezbolesnych porodow kochane moje |
|
|
|
#2675 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o mnie to ja Kubusia czuję prawie cały czas, ale każdy mi lekarz mówił że on jest ruchliwy. Choć teraz na tym etapie ciąży ruchy są już nieco inne, wcześniej czułam co chwilę kopanie, a teraz czuję np. jak wypych główkę albo rączkę, rzadko czuję kopanie. Nie masz się co martwić, może po prostu Zuzia należy do leniwszych dzieci ![]() No my cały czas się zastanawiamy, ale chyba też zakupimy xq ze względu na tą spacerówkę przekładaną. Choć biorąc pod uwagę naszą drogę koło domu wygodniejszy byłby model xa.
Nasze Małe Szczęście ] Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 |
|
|
|
|
#2676 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Także nie przejmuj się, jeszcze będziesz chciała aby dzidziuś choć na chwilkę poszedł lulu w brzuszku
|
|
#2677 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No czas niestety leci szybciutko. A my Sylwestra spędzamy w domku, nie mam ochoty nigdzie wychodzić, tylko spędzić tę noc z moimi mężczyznami ![]() Baw się dobrze
|
|
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny za słowa otuchy
![]() ENIa może dziewczynki tak mają??takie leniuszki na początku ![]() a ja sie dziś też szykuję na imprezke,żeby sie wprowadzić w dobry klimat na Sylwestra ale powiem Wam szczerze,że trochę mi się niechce, i napewo w tym roku nie dam rady do 3 w nocy![]() KARLA ja tez mam wyboje tu u mnie na wiosce,ale jednak biorę XQ bo mi się bardziej wizualnie podoba
![]() |
|
|
|
#2679 |
|
Zadomowienie
|
A kiedy dziewczyny macie zamiar kupić te wózki?? Ja to chyba w lutym po 13-tce
Ale zresztą przypomniało mi się! Teściowa kiedyś mówiła, że zbiera na wózek Ciekawe czy pamięta...Lulka moja mała wcześniej też tylko ruszała się ok.10 rano i potem wieczorem trochę, a teraz czuję ją prawie cały czas. I jak pisała Karla- nie są to tylko kopniaki, ale takie przeciąganie się, kręcenie czy coś ![]() A mi źle! Bardzo! Bo TŻ pomalował pokój na zielono, a mi się odpodobało i wolałabym na różowo I chciałam żeby przemalował, ale no gdzie?! Teraz?! Ale miał minę jak mu powiedziałam, ze wyszło okropnie i nie będę tu spać. Chyba się obraził. No ale mi się naprawde nie podoba
|
#2680 |
|
Zadomowienie
|
A masz pomalowane na jednolitą zieleń?? Jeśli tak to możesz urozmaicić np. tapetą tzn. szerokim paskiem ze wzorem.
|
#2681 |
|
Zadomowienie
|
Zrobił 2 ściany jasnym zielonym i 2 ciemnym. Myślisz, że taki pasek by był spoko? A jaki kolor pasowałby do zieleni? Bo patrzyłam też teraz na all naklejki na ściany...
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
czesc babeczki
troszke was zaniedbałam ale czytam cały czas co skrobiecie ![]() źle sie czuje, leze w łóżeczku, gardło troche przechodzi ale doszedl katar brrr ![]() sylwka spedzam w domciu z mężulkiem wiec bedzie spokojnie ![]() powiem wam ze nie moge doczekac sie porodu z dnia na dzien jest coraz gorzej (psychicznie) ... ale dam rade, musze![]() ściskam was mocno
|
#2683 | |
|
Zakorzenienie
|
hej Babeczki
Ja niestety kaszlę, i mam katar.byłam u lekarza i przepisał mi syrop ale mam mieszane uczucia co do niego... ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
Myślę sobie,że jakby był jakiś beżowy kolor to mogł by być Jakaś tapeta na przykład...
|
|
#2684 |
|
Zadomowienie
|
Mokra ja mam tak sypialnie zrobioną tzn 2 odcienie zieleni i po dwóch stronach pokoju po szerokim pasie z wzoru z tapety (wzór to są trzy paski tapety) A ten wzór to mam biały w różnego odcieniu zieleni liście. Ale może być np. biały z dodatkiem zółtego
|
#2685 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bella przed tym zielonym mieliśmy taki jakoś beż. Pamela trzymaj się dzielnie, już niedługo. Ja tam bym chciała byc na Twoim miejscu A tu jeszcze bite 2 miechy
|
|
#2686 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() udanej imprezki ![]() Cytat:
dasz rade ![]() Cytat:
niech tz cie wygrzewa a ja padam na twarz.bylam na zakupach i mam dosc ![]() stesknilam sie za wami |
|||
|
|
|
#2687 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co nakupiłaś?? To chyba nie za dobrze jak puchniesz. Mnie się zawsze pyta położna i gin czy puchną mi ręce i nogi, bo jak tak to znaczyłoby że coś nie tak z ciśnieniem i daje się leki..
|
|
#2688 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki, na www.tchibo.pl są fajne przeceny rzeczy dla dzieci
Właśnie przed chwilką obkupiłam Kubunia
|
|
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co kupiłaś??bo ja tam nic nie widze ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Dziewuszki,może chcecie sobie zrobić wyprawkę dla Dzieciaczków w tym sklepie http://www.coocoo.pl/ubranka-dla-nie.../pajacyki.html pajac 539 zł??? ![]() jestem ciekawa kto to kupuje? no ,chyba ,że Wy ![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- WSZYSTKIEGO DOBREGO w NOWYM ROKU szampańskiej zabawy Zyczę z rana bo już mnie tu nie będzie idę troche jedzonka przygotować,a póżniej do kosmetyczki na make up zobaczymy jak wyjdzie,no a później imprezka do białego rana![]() miłej zabawy
![]() |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2690 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam się sylwestrowo
![]() Dzisiaj wyspałyśmy się oj bardzo bardzo ![]() Śniadanko już za nami a teraz wcinam jabłuszko które mała uwielbia bo wierci się we wszystkie strony ![]() TŻ pojechał z piesiem do lekarza , później jedzie z sobą do lekarza, później znów do teścia do szpitala i mamy jechac obejrzeć wózeczki do Nas do miasteczka a jak będzie lipa jedziemy do wielkiej hurtowni do Kielc Co do Sylwka , jeszcze nie mamy planów ![]() Cytat:
Cytat:
chyba obkupię małą tutaj
|
|
#2691 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2692 |
|
Zadomowienie
|
Z najlepszymi życzeniami noworocznymi:
|
#2693 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale nie na moją kieszeń jeśli chodzi o moje zakupy to w zakładce przeceny-dzieci kupiłam parę rzeczy Lubię te rzeczy z tchibo są dobre jakościowo.Lulka miłej zabawy porób zdjęcia to pokażesz nam ![]() WAM RÓWNIEŻ DZIEWCZYNKI ŻYCZĘ SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2011 ROKU, SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ ) ZABAWY SYLWESTROWEJ ![]()
|
|
|
|
#2694 |
|
Zadomowienie
|
Stary Rok odchodzi wielkimi krokami, niech więc wszystkie złe chwile zostaną za Nami.
Nowy niech Wam przyniesie dużo zdrowia, wiele radości i miłości a przede wszystkim szybkich, bezbolesnych rozwiązań i wspaniałych chwil spędzonych z wyczekanymi maluszkami! SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU i SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY SYLWESTROWEJ A ja dzisiaj świętuję w samotności mój mąż na służbie, wróci dopiero jutro rano, więc siedzimy w domku z Julcią, plan jest taki że o 22 idziemy lulu. Tak sobie myślę że chyba lepiej przespać niż wejść w Nowy Rok samej z dziećmi, bo jeszcze potem cały rok taki będzie - samotny i ciężki z trójką dzieci bez żadnej pomocy![]()
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewuszki za miłe słowa
ja wlasnie robie troche pysznosci na dzisiejszy wieczor skoro zostajemy w domku ale nadal czuje sie źle, katar coraz mocniejszy spać w nocy nie daje masakra kurcze musze sie wykurowac do poniedzialku zeby do szpitala nie isc chorym jakby co...na pocieszenie robie sobie ulubioną kapuste z grochem i grzybami bo później nie wiem kiedy taką zjem No i skladam wam życzonka na wesoło ![]() Ile wpadek miał Kaczyński, ile dziewczyn miał Łyżwiński, ile Giertych miał idei, ile w Tusku jest nadziei. Ile Lepper miał wyskoków - tyle szczęścia w Nowym Roku.
|
#2696 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkiego najlepszego w nowym roku i spelnienia marzen!!
---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:51 ---------- Pierwsza w nowym roku
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
Spełnienia Marzeń,Zdrowia i Szczęścia w Nowym Roku
|
#2698 |
|
Rozeznanie
|
wszystkiego naj naj najjjlepszego
W NOWYM 2011 ROKU kochane babeczki. |
|
|
|
#2699 |
|
Raczkowanie
|
my również życzymy dla Wszystkich dużo zdrówka i miłości na Nowy Rok oraz spełnienia chociaż tych najskrytszych marzeń!!
|
|
|
|
#2700 |
|
Zadomowienie
|
Spełnienia marzeń w Nowym Roku dziewczynki
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

wszystkie jak nowe

Ale od poniedziałku już pewnie nie będzie ulg...
czy czujecie te ruchy cały czas??bo ja sie potwornie martwie,Zuzia jest bardzo leniwa i rusza sie jak dobrze pójdzie tylko 2 razy dziennie,rano ok 10 i póżniej ok 20 i to tyle!!

I chciałam żeby przemalował, ale no gdzie?! Teraz?! Ale miał minę jak mu powiedziałam, ze wyszło okropnie i nie będę tu spać. Chyba się obraził. No ale mi się naprawde nie podoba

05.06.2010