![]() |
#2671 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rrrozmów (prawie) narzeczonych cz. 3 !
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2672 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ta wanilia to ja nie miałam zielonego pojęcia ![]() ![]() Alunia, ty to się nie masz czym martwić, bo ten miesiąc zakończysz z pierścieniem mocy na paluszku ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2673 |
Zakorzenienie
|
Gaja, wlasnie nie - fajny ten zapach, na prawde, ale wiesz... co kto woli
![]() Sylvi - jakbym swojego slyszala, tez czasem ma takie "wyskoki". Ja nie wiem, co oni mysla, ze my cale zycie bedziemy sie nad nimi litowac czy co? Momentami takie odpaly maja ci faceci, ze szkoda slow ![]() ![]()
#2674 | |
Zakorzenienie
|
mowil to calkiem powaznie..niestety
Cytat:
![]() a z ta wanilia to wiedzialam a tak na marginesie kooooocham zapach waniliii ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale dzisiaj twardo sie trzymalam i zlewalam na to, ze mamusia co chwile go do siebie wolala ![]() ![]()
![]() |
#2676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2677 |
Raczkowanie
|
no tak, niby zaufanie jest ważne, ale ja chyba wole nie ufać tak bezgranicznie, żeby potem się nie zawieść
|
![]() ![]() |
![]() |
#2678 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze zapach migdałów jest cudowny
![]() Dlatego mowie, ze watpliwosci są wskazane, ale zaufanie tez byc powinno ![]()
#2679 |
Zakorzenienie
|
najsmutniej mi bedzie jak moj brat(ktory nie ma dziewczyny) sie hajtnie no i kuzynka, ktorzy sa mlodsi ode mnie brat o 2 kuzynka o 4(nie razem tylko kazdy z osobna) a ja nadal nawet narzeczona nie bede..wtedy to juz bedzie na maaaaaxa przeginka. u mnie w rodzinie do ozenku sa 4 osoby: moj kuzyn(najstarszy, straszy ode mnie o rok), brat, kuzynka i ja.. jakos sie nie zdziwie jak bede na koncu.. i jak tu taki slub czy zareczyny moga cieszyc? przeciez to taki przechodzony zwiazek.. wrrr.. jeszcze bylismy u znajoych i troche popilam i dlatego jestem taka wylewna bo zazwyczaj wszystko w sobie tlumie ale ile mozna..ehh
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
To dobrze, ze jestes wylewna bo jakbys dusila w sobie to by jeszcze gorzej wyszlo... Wiem dokladnie co czujesz kochana!
![]() ![]()
#2681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2682 |
Zakorzenienie
|
Sylvi, to wpadaj na trzeciego na naszego sylwestra albo zamów sobie kadzidełka
![]() I weź tu zrozum faceta. Wszystko ważniejsze. Gadżeciarze. Dzieci. Ciągle lecą na nowe zabawki. Jak już ochłoniesz weź go na poważną rozmowę. Wytłumacz czym sa dla Ciebie zaręczyny i co się stanie, jeśli będą zbyt długo odwlekane. Możesz wysunąć argument różnicy w życiowych priorytetach - bardzo częsty powód rozstań i syndrom przechodzonego związku. Nie może być ciągle tylko ja ja ja i ja! A 2000, jeśli na rękę, to mnóstwo pieniędzy w naszym wieku, heh. Całe rodziny żyją za tyle ![]() Ala, może spróbuję. W każdym razie będę pamiętać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Raczkowanie
|
generalnie to ja sie boję, że jak przyjdzie co do czego, to ze on ulegnie, że nie będzie sie umiał oprzeć, bo będzie, tak jak np na trwającej własnie imprezie integracyjnej, na bani.
a inne laski - do nich to wogóle nie mam zaufania |
![]() ![]() |
![]() |
#2684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Alice masz rację ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2685 |
Zakorzenienie
|
Też będę musiała podjąć ofensywę rodziców pod tytułem chcę zamieszkać z TŻ razem bo póki co się nie zgadzają ale jakoś wcale nie czuje siły przebicia żebym mogła ich jakoś przekonać...
To fakt Gaja masz racje... w związku powinny czuć się dobrze 2 strony.. najgorsze że facet podejmując decyzję o zaręczynach lub czekaniu z tym podejmuje sam decyzje dotyczącą 2 osób a przeważnie myśli tylko o sobie... trudno żeby ktoś robił coś wbrew sobie bo to też nie fajnie ale miło by było też jakby był świadomy tego jakie konsekwencje ma jego decyzja a nie tak myślał o sobie bo tu chce auto tu mieszkanie aparat zmienić pracę... jeszcze jakby myślał w ten sposób że zmieni pracę bo chce zapewnić coś lepszego dziewczynie że ślub kiedyś więc coś oszczędzić to nie bo on chce aparat... a ja już szczególnie mam alergię na takie teksty i poglądy... ja dziś nie miałam żadnej przykrej rozmowy dotyczącej zaręczyn ale też mam kiepski dzień... |
![]() ![]() |
![]() |
#2686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak w ogole to jak on tak mowi to wydaje mi sie ze on po prostu nie chce sie zenic ze mna i jest tylko dla wygody bo tak o! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Raczkowanie
|
a najbardziej wkurzają mnie takie sytuacje- jesteśmy np na weselu, TZ jest już na bani, ale jeszcze się trzyma na nogach i kontaktuje. Nagle widzi jakąś dziewczynę i pyta, czy może z nią zatańczyć. No więc ja się zgadzam bo nie widzę w tym nic złego. i co widzę za chwilę- on jej trzyma łapsko na dupie, o ona nic. Uśmiechnięta, zadowolona, i jeszcze mu kretynka do ucha szczebioce.... no normalnie ciśnienie mi się podnosi
i tak sobie w czwartek pomyślałam, że ten prezent który dostałam to był tak trochę w ramach przekupstwa, żebym się przypadkiem nie czepiała. Bo odkąd powiedział, że jedzie na wycieczkę, to nagle romantyczne filmy ze mną ogląda, zaczął robić mi kolację itd. a moja podstawową wadą jest PODEJRZLIWOŚĆ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Sylvuś pogadaj z nim. Może nawet na zasadzie, że "ja Ci coś powiem ale ty nie musisz odpowiadać, Wystarczy żebyś to przemyślał". I powiedzieć mu co i jak Ci leży na serduchu. Może po prostu trzeba go potraktować jak dokładnie FACETA i wyłożyć mu wszystko jak leci, bo inaczej nie zrozumie ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2690 |
Zakorzenienie
|
Alice, piona! Ja też wszędzie widzę podstęp
![]() Dla wygody niech se kupi sztuczną pochwę! Nie będzie mu truła o zaręczynach, zabierała pieniędzy, zawsze wysłucha i zawsze będzie miała ochotę na baraszkowanie ![]() Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2010-12-04 o 22:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2691 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak my mamy zareagowac po np 8 czy tam 10 czy nawet 12 latach bycia razem na zareczyny? co oni mysla ze jak po tylu latach laskawie wezma sie za zareczyny to my im sie rzucimy na szyje i powiemy ze jejku jak super nie spodziewalam sie"? chyba predzej tak widze ta sytuacje TŻ: "bla bla bla, zostaniesz moja zona?" my: "no w sumie to okej, skoro chcesz" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2693 |
Raczkowanie
|
sylvi, jak ja kiedyś pokłóciłam się z moim TZ to mu własnie tak powiedziałam, że jest ze mną bo mu tak wygodnie, bo sobie przyjeżdża kiedy chce, wraca kiedy chce, jedziemy tam, gdzie zwykle on chce. A na koniec go dobiłam stwierdzeniem, że jest mu wygodnie, bo może sobie po prostu pobzykać bez zobowiązań. I nie uwierzycie- przyznał mi rację
![]() faceci to jednak mają na...ebane w tych swoich główkach. I większość zdań, które nie są związane z seksem, po prostu do nich nie docierają |
![]() ![]() |
![]() |
#2694 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sylvi może trzeba mu się znowu przypomnieć? ![]()
![]() |
#2696 |
Raczkowanie
|
a ja to widze tak:
-zostaniesz moją żoną? -mówiłeś coś kochanie? -pytałem czy zostaniesz moją żoną? -czekaj chwilę, bo kończę oglądać 1957 odcinek m jak miłość - pytam po raz kolejny, zostaniesz moją żoną??!! -noooooooooo.....a teraz daj mi spokój ![]() a tak na serio- boję się że jak już dojdzie do zaręczyn to nie bedę się umiała z nich cieszyć i cokolwiek wtedy nie powiem bedzie to sztuczne i wymuszone |
![]() ![]() |
![]() |
#2697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taaa... Wszystko ma być tak jak ONI chcą i jak ONI sobie wymyślą... Reszta niech się odpierpapier od ich planów na ICH szczęśliwe życie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2698 |
Raczkowanie
|
powinien byl dostac po gębie ale mamy taką zasadę że nie stosujemy przemocy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
Zakorzenienie
|
aaa i jeszcze tego wam nie powiedzialam. myslalam ze go pier..olne dzisiaj. pojechalismy z jego mama na zakupy i ni z tego ni z owego zaczal sie mentalnie wyzywac na matce i przy okazji na mnie. to mu mowie ze swoje frustracje niech trzyma dla siebie a nie wylewa na nas. bo ciskal gromami jak nie wiem i powiedzialam ze jak go praca wnerwia to ma sie na nas nie wyzywac. jego mama przyznala racje i wiecie co?? jak po chwili gdzies tam odeszla to mi powiedzial ze mam sie nie wtracac do tego jak on do matki mowi ze to nie moja sprawa i pozniej jeszcze zdziwiony ze sie nie chcialam do niego odzywac a nawet na niego patrzec i co mowil? "znowu focha walisz?, o co? chcesz mnie wkurzyc?"
|
![]() ![]() |
![]() |
#2700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż ja ogólnie nie mam co narzekać... Mam naprawdę świetnego faceta, takiego to ze świecą szukać...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:28.