|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Koniec opierniczania dziewczynki z wspólnego odchudzania wracają do dietkowania
Witajcie
Heroinko życzę udanego odpoczynku i naciesz się tym swoim Misiem Praan, gratuluję ocen ![]() ![]() Pauluś, trzymaj się ciepło i uważaj na siebie ![]() Cytat:
Dobrze, że w końcu to zrozumiałaś brawa należa Ci się również za ćwiczenia Co do jadłospisu, to dorzuć jakieś warzywo do serka wiejskiego i będzie git![]() Buziaki ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- U mnie wszystko idzie zgodnie z planem śniadanie - inka, naleśnik z serem białym II śniadanie - jabłko, marchew obiad - krupnik, kawałek gotowanego mięska podwieczorek - kakao kolacja - ser biały z łyżką serka homo i zapachem waniliowym ![]() Pozdrawiam Was i ściskam mocno |
|
|
|
|
#2672 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Koniec opierniczania dziewczynki z wspólnego odchudzania wracają do dietkowania
heeeeej
ale tu teraz pustki, jedna pojechała, druga pojechała... Honey kazała Was pozdrowić i ucałować a ja sie nudze :P dieta jako tako ![]() miłego dnia, choc pewnie i tak tego nie przeczytacie bo was nie ma! ![]() aaa byłabym zapomniała: zapraszam na mojego bloga
Edytowane przez yessabell Czas edycji: 2011-02-17 o 12:29 |
|
|
|
#2673 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co to znaczy, że dieta jako tako ![]() Też ucałuj od nas Honey co u niej słychać? Buziole |
|
|
|
|
#2674 |
|
Wtajemniczenie
|
noo ze jem nawet ładnie z drobnymi grzeszkami :P ale bardzo drobnymi!
a Honey ma jakies problemy, nie chciała napisac o co chodzi, więc nie dopytywałam.. Biedactwo
|
|
#2675 |
|
Żona Idealna :)
|
hejka
![]() ja dziś• skończyłam wcześniej nieco i dzięki temu wpadłam na uno momento ![]() później Was nadrobię jeśli zdążę ![]() od wczoraj powrociłam na drogę cnoty i 2 dzień nie jem słodyczy ani innych pysznych/grzesznych rzeczy :P waga pokazała 46,4kg.. dziwne bo niedawno bylo ponad 48 ale miałam ostatnio tyle roboty i stresu, że pewnie od tego zleciało mimo że się nie pilnowałam ![]() dzisiejsze menu: Iśn bułka z serem pleśniowym i pomodorem +kawa IIśn: j.w. ale bez kawy obiad (za chwile): rosół słodkie na mnie patrzy i przemawia ale musze sie trzymać!! mam teraz praktyki z dydaktyki normalnie mam skóre gładką jak nigdy ![]() od poniedziałku bede mieć przerwę semestralną więc będę częściej pisać.. obiecuję!! ok spadam na obiadera.. całuje mocno i tęsknię
|
|
#2676 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Biedna Honey mam nadzieję, że szybko upora się z problemami i wróci do Nas...Cytat:
46,4 ![]() Nie daj się słodkościom Wracaj do Nas szybciutko i trzymaj się na praktykach |
||
|
|
|
#2677 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej kochane
Dni ostatnio mijają mi tak, że nie wiem co się dzieje wogóle... Dom, prca, praca dom i tak wkółko. Wczoraj z okazji urodzin napiłam się szampana trochę Asia 46,6? Yess nie grzeszyć proszę ![]() Ten weekend pierwszy raz od niepamiętnych czasów mam cały wolny. Aż nie wiem co ze sobą będę miała zrobić.. oby pogoda była ładna...
|
#2678 | |
|
|
Cytat:
![]() ja mam 153 albo 155 :P dzis też wcześniej jestem ale TŻ zaraz wraca i idziemy do miasta ![]() kupiłam sobie w poniedziałek za***iaszczą kurtkę na wiosnę droga była ale TŻ powiedział, że świetnie w niej wyglądam i mam sobie kupić ![]() nie pochwaliłam się.. z prezentacji, którą robiłam, której miałam się nauczyć i zrobić quiz do niej dostałam 5 ![]() dzisiejsze menu: Iśn: kromka z serkiem pleśniowym i pomodorem + kawa II śn: bułka ze słonecznikiem z twarożkiem, sałatą i ogóraskiem ![]() obiad (zaraz): żurek ![]() a potem nie wiem co :P 2 dni bez słodyczy wytrzymałam , dziś dzień 3 zobaczymy czy wytrwam bo do końca dnia jeszcze daleko :/ ok, teraz lecę buziaki ![]() P.S. co tak tu cicho ostatnio??
|
|
|
#2679 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jakbym 55 wazyła to byłabym megaa happy a Ty 46 A co to za kurteczka?? Jak TŻ powiedział, że super wyglądasz to tak musi być Posiłki ładne ![]() A oto moje: I gotowana parówka + kroma z serem i szynką II pomarańcza, kawka III spagetti z tuńczykiem IV - będzie w pracy
|
|
#2680 | |
|
|
Cytat:
na żywo lepiej wygląda ![]() też ładne jedzonko ja lecę do miasta z TŻ-tem papasie
|
|
|
#2681 |
|
Wtajemniczenie
|
hej ho laseczki
![]() kurtka super zaraz wsiadam na rowerek, robię brzuszki, prysznic i się szykuję na ten bankiet. Tż chory więc właściwie się tylko pokażemy i znikamy po maks 2-3godzinach, więc za bardzo się nie objem. ale mnie dziś optymizm ogarnął normalnie jeśli chodzi o dietę, wszyscy mi mówią że schudłam, więc nic mnie nie kusi, nawet naleśniki które uwielbiam, a dziś zrobiłam Tżtowi, w ogóle do mnie nie przemawiały :P mój dzisiejszy jadłospis owsianka + kawałek ciasta caprese z jednego pomidora i z jednej kulki + resztka wczorajszej sałatki z kurczaka (która tak mi przypadła do gustu, że normalnie chyba regularnie będę robić, cud miód mówię wam) 3 suchary z philadelphią light i świeżym ogórkiem + pomarańcza/kiwi serek wiejski (w którym zakochał się Tż, znaleźliśmy w końcu w sklepie najbliższym ale kosztuje prawie 2 euro opakowanie o wiele mniejsze niż polskie...) buziolki, idę się wysilać
|
#2682 | |
|
|
Cytat:
hejo ![]() ja też różu nie cierpię, ale na tej kurtce jest taki delikatny , a poza tym ona jest cudna i nawet ten róż zbytnio nie przeszkadza ![]() udanej zabawy..szkoda że TŻ chory ale mimo wszystko bawcie sie dobrze ![]() buziole ![]() spadam bo TŻ chce spędzić romantycznie wieczór ![]() ![]()
|
|
|
#2683 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja tylko wchodzę powiedzieć, że znikam na prawie tydzień bo jadę do domu
![]() trzymajcie za mnie kciuki, żeby mama mnie nie zdążyła spaść przez ten czas :P Miłego tygodnia i do napisania
|
|
#2684 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dopiero po pracy :/
na kolację (w pracy) zjadłam makrele w galarecie, bułkę grahamkę i 2 mandarynki. Zaraz zrobie sobie wielki kubek herbaty, bo pić mi się chce i do łóżeczka... asiaa śliczna kurteczka oko zazdroszczę optymizmu, ja ostatnio mam jakoś zupełnie odwrotny humor, ale może teraz na wolny weekend humor mi się poprawi ![]() Praan miłego wyjazdu i trzymam kciuki za Twoją linię
|
#2685 |
|
Zadomowienie
|
Dzieeeń dobryyy kochane!
jak ja tu dawno nic nie pisałam ... raz już miałam napisanego posta, wysłałam , a tu dupaa, nic nie wyszłoo wkurzyłam się w ogóle miałam poblemy z netem ale mam nadzieję że już wszystko będzie ok ![]() nie wiem czy mam omamy, czy niee, ale chyba widzę Sharp ![]() chciałam Wam życzyć miłego dnia
|
#2686 |
|
Wtajemniczenie
|
hej ho dziewuszki
![]() ale milczycie... Mord, przesyłam połowę swego optymizmu, starczy na nas obie ![]() dziś piękna pogoda wróciła, ale podobno tylko na jeden dzień. wykorzystałam to i poszłam rano na spacerek. Tż nadal chory, gorączki już nie ma ale wczorajsze party raczej mu nie pomogło. nie siedzieliśmy długo, bo o północy już leżeliśmy w łóżeczku, nie zdążyłam się więc obeżreć jak już skończę jeść to trochę ogarnę, położę Tżta do łóżeczka i wskoczę na rowerek. aa no i nie wytrzymałam w końcu, dziś się zważyłam i sukces potwierdzony - 67 jak byk jak dobiję do 66 to mi stuknie -10 i już sobie zaplanowałam, że poprzymierzam wtedy moje wszystkie ciuszki, w które się nie wciskałam a później walnę sobie dzień piękności taki od stóp do głów, bo ostatnio czasu nie mam przez te wystawy
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
cześć moje kochane
![]() wpadłam tylko na moment ![]() jestem na weekendzie u rodziców więc korzystam z neta żeby zobaczyć co tam u was ![]() widzę że mamy nowe koleżanki buziaki dla was wszytskichAsiek kurtka śliczna ![]() nie mam zbytnio czasu opisywać co u mnie ale tak w jednym zdaniu to jest ok ![]() mieszka się dobrze, na pracę nie narzekam- ważne że ją mam. I jakoś tak leci do przodu Jak dobrze pójdzie to w kwietniu necik już będę mieć u siebie![]() buziaki tęsknie za wami strasznie ![]() o diecie lepiej pisać nie będę
|
|
|
|
#2688 |
|
Wtajemniczenie
|
Sharpik kochamy Cie i całujemy
|
|
#2689 |
|
Zadomowienie
|
Sharp
![]() ![]() ![]() to ja chcę już kwiecień, żebyś zaglądała do nas znowuu tak często jak kiedyś :prosi :Powodzenia kochaana w pracy Tęsknimyyy!
|
#2690 |
|
Wtajemniczenie
|
hej ho dziewczynki
![]() sharp kwiecień już niedługo!! (właśnie sobie z tego zdałam sprawę że za niewiele ponad miesiąc) powodzenia z pracą!!!wstałam jakieś pół godziny temu :/ to z tym domem jest chyba coś nie tak, że tutaj nie ma bata, wstaję późno i już. budzik dzwonił milion razy a nawet mi się nie chciało wstać wyłączyć... dziś jem: owsiankę + kawałek ciasta 3 suchary z philadelphią light i ogórkiem świeżym + kiwi bigos (podstępem udało mi się dostać kapustę kiszoną + Tż przeżywa niekończącą się fascynację polską kuchnią) serek wiejski ćwiczonka jak zwykle, chyba będzie się musiało obejść bez spacerku bo brzydko a pochrząkuję :/ już sobie zaplanowałam dokładnie rozkład ćwiczeń do końca świata chyba - za tydzień w poniedziałek zacznę 8min na nogi, 3 tygodnie później dorzucę jeszcze 8min na pupę, zacznie się robić ładnie więc zacznę też dżogować a jak będę w Pl to kupię taniego twistera więc będę też twistować ![]() robiła któraś kiedyś maseczkę na włosy z żółtka i oliwy z oliwek/ olejku rycynowego/ zwykłej oliwki dla dzieci?
|
#2691 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Wróciłam z pracy, zaraz zabieram się za obiadek ( robienie obiadku ) a wieczorem aerobik...Dziś dietkę trzymam, ale weekend był tragiczny
|
#2692 |
|
Zadomowienie
|
Dzieeń dobrryyy
![]() Oko, ja nie robiłam ![]() Bardzo ładnie sobie rozplanowałaś te ćwiczonka jeeju, jestem pełna podziwu, bo Twój zapał nie gaśnie heh, wszyscy chyba czekamy aż się zrobi ładnie , żeby dżogować kiedy będzie ta wiosnaa? ![]() ![]() Mord, tragiczny weekend? ![]() ale tylko jeden bacik, bo skoro w gościnie to jesteś trochę usprawiedliwiona Co zjadłaś na obiad? ![]() aa no i brawa za aerobik ![]() poćwiczyłam dziś ![]() ![]() i schudnę! nie ma bata żeby nie! o! ![]() ![]() a w ogóle to jest mi straszznie zimnoo, bo wystałam się dziś na przystanku rano 2 godziny ![]() i przemarzłam pieprzone busyy! ![]()
|
#2693 |
|
Wtajemniczenie
|
No w weekend było źle, ale dzis już myślę, że o wiele lepiej:
I kanapka wiejskiego chlebka z serem żóltym + herbata II (w pracy) serek wiejski + kromka + jogurt III (obiad) kasza gryczana z sosem gulaszowym IV kanapka chleba wiejskiego Byłam dziś w pracy, potem w domu sprzątałam i gotowałam, potem aerobik... i wszędzie pieszo, nigdzie mnie TŻ nie woził Myss za tyle cwiczeń dziśTeraz herbatka i do łóżeczka, buziaki kochane
|
#2694 |
|
Wtajemniczenie
|
halo dziewczęta, piszę do was zasmarkana i kichająca. wczoraj nie ćwiczyłam, dziś też nie będę, jem tragicznie - przymuszam się bo mi się nie chce :/
spadam pod kołderkę, buziaczki
|
#2695 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2696 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w sumie to mogłam dłużej poćwiczyć w domu, ale tak mi się nie chciało że szook. Jak sobie pomyślałam ile mam nauki, to ![]() pysznyy miałaś obiadek też lubię herbatę i do łóżka z nią taak przytulniee jest ![]() Cytat:
blee, ale pomogąą dziś nie poćwiczyłam nic. nie miałam czasu. chyba będę ćwiczyć tylko w poniedziałki, czwartki i piątki, ewentualnie soboty, bo we wtorki i środy się nie wyrabiam. wracam po 17 do domu a tu jeszcze nauka na drugi dzień ![]() nie lubię tej ciszy na forum ![]() ![]()
|
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Nie było mnie nieco, bo na weekend byłam w domku, a później miałam mało czasu i jedynie wpadałam Was poczytać. Od razu widać kto to forum napędza Paula z Heroin znikły i się cisza zrobiła Ja dietę trzymam. Ale ostatnio za często coś słodkiego wpada i muszę się ograniczyć. Do ćwiczeń nie wróciłam bo jeszcze nie wiem czy mi wolno. Pozdrawiam |
|
|
|
#2698 |
|
|
hejo
![]() normalnie wchodze patrze a tu tak cicho, pusto ![]() aż mi się piośniczka przypomniała "jaki tu spokój, nanana, nic się nie dzieje nananana..." ![]() hehe.. moja dietka średnio, słodkiego wpada podobnie jak u Limonki, ale trza się wziąć za siebie, w związku z czym dziś słodkiego niet i zaraz za ćwiczonka się biorę ![]() moje menu dziś: Iśn: owsianka oki co tylko to bo jadłam godznę temu a teraz ćwiczenia będą.. później cosik na ruszt wrzucę ![]() Laski wracać mi tu!! buziolki
|
|
#2699 |
|
Wtajemniczenie
|
stawiam się
jest już o niebo lepiej, nadal mam trochę katarku, ale generalnie jest spoko. dziś jeszcze ćwiczyć nie będę bo się boję że znowu mnie katar dopadnie, ale już jutro mam nadzieję ponadrabiać (może sobie walnę kilka razy 90min na rowerku nawet, bo wiem że mogę, a na spacery chodzić nie będę na razie więc godzi się :P ). diety się trzymam tyle o ile, ale za dużo nie jem bo mi się jeść nie chce w ogóle... postanowiłam, że w marcu się mega nawysilam, tzn poszerzę zakres ćwiczeń, bo w kwietniu mi się wystawy zaczynają i będę miała co jakiś czas małe przerwy i w ćwiczeniach i w diecie niestety pewnie też, bo będę musiała jeździć :/ poza tym stwierdziłam, że jak się zrobi ciepło na miarę śródziemnomorską, czyli litry potu w nocy pod gołym niebem, wybiorę się na jakąś samotną pieszą wycieczkę tak na 2-3 dni. mogłabym Tżta namówić ale on się w młodości już wyszalał i już go nie kręci włóczęgostwo :/ więc pójdę sobie sama a co :P tylko namiot muszę kupić ![]() wracam pod kołderkę nacieszyć się jeszcze chorobą
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Wczoraj, gdy zajrzałam na wizaż, byłam w szoku... i lekko zawiedziona/smutna? Nawet jednej strony nie miałam do nadrabiania... Ja póki co na chwilę, może zajrzę później, a to dlatego, że muszę do jutra przepisać wszystkie (prócz historii) zeszyty więc to nie będzie łatwe. Dopiero co wstałam, a przyznam, że mogłabym spać dalej. Trochę kiepsko się czuję po tym zimowisko, ale szczerze mówiąc, to z chęcią bym na nie wróciła, bo ten niechciany powrót do rzeczywistości jest dosyć ciężki... Przez wyjazd wróciłam do poprzedniej wagi, ale to było do przewidzenia i mówi się trudno. Dziś już normalnie, zdrowe produkty itp. słodyczom mówiłam nie, noga trochę boli i dobra, koniec gadania - czas się rozpakować, śniadanie i do roboty ![]() Miłego dnia!
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

Dobrze, że w końcu to zrozumiałaś

Nie daj się słodkościom 

wkurzyłam się