|
|
#2671 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tarnowskie Panny Mlode cz.III
Cytat:
Justi22 tak tak pochwal się suknią ![]() Carriebradshaw86 filmik powalający,a ceny jeszcze bardziej ![]() Dużo szczęścia, uśmiechu i ogromu nieustającej miłości!!!! p.s. Czekamy na relacje! Edytowane przez nemosek Czas edycji: 2011-06-03 o 22:18 |
|
|
|
|
#2672 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2673 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mi się coś ubzdurało, że to miało być na katedralnej, ale już teraz trafię dzięki bo potrzebuje stanik do sukienki bez szelek, a znaleźć w Tarnowie odpowiedni model i rozmiar to nie mały problem :/ Ja również życzę dziewczynom ślubującym jutro, aby wszystko poszło zgodnie z planem pogoda szykuje się jak marzenie, pozazdrościć jak już emocje opadną i i odeśpicie to czekamy na relacje ![]()
|
|
|
|
|
#2674 |
|
Raczkowanie
|
Dużo szczęścia, uśmiechu i ogromu nieustającej miłości!!!! p.s. Czekamy na relacje! \ rowniez przylazam sie do zyczen
|
|
|
|
#2675 |
|
Raczkowanie
|
och "wczorajsze" dziewczyny miały piękną pogodę
żeby każdej się tak udało już nie mogę się doczekać relacji Diany jak tam Dunajec się spisał WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!
|
#2676 |
|
Raczkowanie
|
Julia1906 ,Black and white nie było Was w kalendarzu więc przeoczyłam, że Wy też wczoraj ślubowałyście. Ale za to dziś składam życzenia
Wszystkiego najlepszego
|
#2677 |
|
Raczkowanie
|
Diana 220, Benia_ bel , Julia1906 ,Black and white ... Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!
|
#2678 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny ... czytam jak zwykle wszystko na bieżąco ale ostatnio powoli mam coraz mniej czasu
mam nadzieję, że się to zmieni i po ślubie bo powiem szczerze powoli zaczyna mnie to już denerwować - to załatwić, tamto potwierdzić na dodatek ludzie są beznadziejni potwierdzenia od gości dotyczące tego czy będą powinny dotrzeć do 1 maja a jeszcze 1 czerwca musieliśmy wydzwaniać i się przypominać ... i oczywiście wysłuchiwać tekstów w stylu "oj jeszcze nie wiem" - TRAGEDIAKilka dni temu wróciłam z Tarnowa i większość rzeczy jednak mogę uznać za załatwione ... - buty które zamówiłam ART DANCE w Krakowie, przyszły idealne i wygodne jak pantofle na dodatek przez przypadek wybrałam idealny kolor do sukni (zakładałam że będzie w miarę zbliżony a tutaj WoW zaskoczenie) ... także jeśli któraś stawia na wygodę, polecam zrobienie sobie butów na miarę ![]() - suknia w EUROSTYLU ... ostatnia poprawka przede mną na kilka dni przed ślubem, bo nadal podobno chudnę i szkoda zwężać ją dwa razy, ale wszystkie dodatki już ułożyłam na spódnicy więc nie wiele już zostało ![]() - biżuteria zamówiona ![]() - moja obrączka odebrana (Pan na przeciwko Tarnovi ją robił ... dzięki na namiar dziewczyny) wyszła SUPER dokładnie tak jak chciałam, ale coś jest nie tak z rozmiarem, noszę 12-stkę a nie weszła, poszerzył ją do 13 i nadal był problem ... zaczęłam się śmiać że to jakiś znak żebym sobie ślub odpuściła ![]() - wszystkie szczegóły dotyczące słodkości zostały ustalone z Panem Piotrem Rydzem a w ostatniej chwili zmieniłam projekt tortu, smak etc. doszłam do wniosku że to mi ma smakować więc będzie tak jak ja chcę a nie rodzinka ... a oni nic o tym nie wiedzą, taka mała "niespodzianka" dla nich ... także ciasta odpuściłam sobie będą tylko w paczkach a zamiast tego fontanna czekoladowa i 6-ścio metrowy stół z desrkami- doszłam do wniosku że w pracę fotografa, kamerzysty i zespołu się nie wtrącam w końcu to profesjonaliści a im więcej będę mieszać tym bardziej sztucznie zacznie się robić a ja lubię "elementy" zaskoczenia im to się bardzo spodobało, mi również ... o kilka rzeczy mniej na głowie ![]() Także została jeszcze kwestia garnituru dla Pana Młodego USC, Ksiądz i podziękowania dla rodziców uff ... A najważniejsze sklep z bielizną na Placu Rybnym ... BOSKI ... zakochałam się w tej Pani a zwłaszcza w efekcie końcowym czyli co zrobiła z moim biustem Ona zna się na rzeczy i jest profesjonalistą przez duże "P" ... nie dość że świetnie dobrała mi bardotkę, oczywiście okazało się że nosiłam źle dobrany stanik ... suma sumarą wyszłam z 3ema stanikami a następny dzień poszłam po kolejne 2, po przyjeździe do domu pozbyłam się swojej potężnej kolekcji bielizny i już nie mogę się doczekać przyjazdu do Tarnowa bo muszę koniecznie wybrać się do niej na zakupy. Tak w ogóle z tego co pamiętam to teraz na dniach chyba 13 i 14 czerwca będzie u niej Pani która zajmuje się brafittingiem jeszcze dłużej niż Ona i z tego co wiem będzie miała salon otwarty dłużej - POLECAM wybranie się do niej na pewno dużo ciekawego dowiecie się o swoim biuście Pani w Eurostylu zrobiła WoW jak zobaczyła jak mam dobrany stnik i jak wygląda biust w sukience ... ![]() A poniżej moje buty ... nic szczególnego wizualnie ale założyłam sobie na punkt honoru przetańczenie całej nocy na obcasie coraz bardziej wierzę że mi się to uda no i oczywiście moja obrączka plus tort ... ![]() Czy wiecie może kiedy na hodowlanej jest giełda kwiatowa, doszłam jeszcze do wniosku że chciałabym wymienić kwiatki na stole w TAURUSIE maja sztuczne a ja wolałabym jednak żywe
|
#2679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo coś ostatnio nikt nie chce się pochwalić z Pm-ek, eh a jak tak lubię oglądać i podziwiać![]() Karolinao627 Koniecznie wklej zdjęcia już po, jestem ciekawa Twojej sukni i biżu i nie tylko ![]() Ciekawa obrączka, tort masz z obłożeniem marcepanowym? Co do stanikomanii mimo że mam dobry rozmiar wybiorę się tam, wiesz może w jakich godzinach to się odbędzie? Giełda jest na pewno w czwartek.Ja byłam koło 3.00 w nocy, duża część wystawców już była, niektórzy dopiero dojeżdżali. Edytowane przez nemosek Czas edycji: 2011-06-05 o 23:16 |
|
|
|
|
#2680 |
|
Raczkowanie
|
Carolino0627 z takim entuzjazmem opisujesz ten sklepik z bielizna na placu rybnym ze od razu nabrałam ochoty zeby sie tam wybrac
no i oczywiście zakupic jakis fajny, dopasowany staniczek Narazie to niezmozliwe ale jak tylko bede w tamtych okolicach to na pewno o ten sklep zahaczę Śliczny torcik!! Chyba taki gdzieś ostatnio widziałam, tylko gdzie? Zaślubiny pl na FaceBooku? Tak jak inne dziewczyny czekam z niecierpliwością na zdjatko Twojej sukni A ja przegladam właśnie sukieneczki na Madonnie execluisive - i powiem Wam ze wg mnie są po prostu ŚLICZNE !! Jest co najmniej kilka, w których totalnie sie totaknie zakochałam Bardzo podoba mi sie min.in te:http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=abaco http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=79.adonis http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=79.adonis Pewno i tak zadnej z nich nie kupie sa dla nas zbyt drogiee.. ale moze uda mi sie znaleźć cos podobnego albo komis Mam jeszce troche czasu do wrzesnia 2012 wiec sie pozastanawiam a tymczasem bede ogladala je sobie na neciku ![]() ---------- Dopisano o 01:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ---------- ups jedna pojawila sie 2 razy, ta trzecia miala byc ta:http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=84.alfa |
|
|
|
#2681 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że moje wrażenia będą takie same jak Twoje i innych zadowolonych wizażanek, które już wcześniej się wypowiadały![]() Jeśli chodzi o giełdę na Hodowlanej to napewno jest otwarta w piątek bo kilka razy w piątek na niej byłam. Taką informację znalazłam w internecie Godziny otwarcia: pn: 03:00-09:00 śr: 03:00-09:00 pt: 03:00-09:00 Ale nemosek pisała też o czwartku więc już sama nie wiem.
|
|
#2682 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ,a ja chcialam zapytac czy moze znacie lub slyszalyscie o dobrej krawcowej?
Chcialam uszyc sukienke( nie slubna) tzn. odszyc ze zdjec, szukam kogos kto zna sie na rzeczy. Lata temu szylam sukienke na studniowke u 'szpulek' (warsztat zawodowki krawieckiej), ale pani zrobila tak jak ona chciala a nie ja. Dlatego tym razem szukam kogos 'zaufanego'. Znacie kogos prosze?
|
|
#2683 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2684 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pracownia krawiecki pytaj o P. Joannę Woźniak, ul. Ablewicza 13a (obok parafi Karoliny Kózki). Szyła sukienki mojej mamie i znajomej (i to nie jedną) za każdym razem były zachwycone szyje z opisów, obrazków, odszywa od innych wzorów - moim zdaniem uszyje wszystko więc warto spróbować.
|
|
|
|
|
#2685 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny mam pytanie z innej beczki czy korzystalyscie w Tarnowie moze z jakiegos biura podrozy?? bo chcemy z mezem wykupic wycieczke a tyle sie teraz slyszy o nieuczciwych biurach;/
|
|
|
|
#2686 |
|
Raczkowanie
|
Barbara travel na Targowej
|
|
|
|
#2687 |
|
Przyczajenie
|
ja też tam byłem w tej Tarnowiance.........i ciasno było niestety....i jedzenie nie za dobre i zimne.....lepiej poszukac coś innego
|
|
|
|
#2688 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My też w zeszłym roku po raz pierwszy skorzystaliśmy z biura podróży, bo chcieliśmy pojechać w podróż poślubną gdzieś dalej i chcieliśmy wykupić sobie pobyt w jakimś fajnym miejscu. Poszliśmy właśnie do tego biura na Targowej. Pani poleciła nam 3 różne miejsca, z czego w jednym hotelu była osobiście, a dwa pozostałe znała tylko z katalogów. W katalogu wszystko fajnie wyglądało, ale jak poczytaliśmy opinie o tych hotelach na necie to były różne... M.in. jeden mały hotelik w Turcji, który super wyglądał w katalogu (kameralny, z własną małą plażą, na uboczu itd...), a po wypowiedziach na forum okazało się, że to totalna porażka, bo hotel wcale nie ma plaży, jedzenie jest paskudne i ogólnie beznadziejne miejsce - większość negatywnych opinii na różnych forach, a w katalogu wyglądał naprawdę super i pani z biura też nam go polecała. Ostatecznie sami sobie poszukaliśmy w necie fajnej oferty i hotelu, który miał dobre opinie, a potem poszliśmy do tego samego biura i wykupiliśmy właśnie ten konrektny upatrzony wyjazd, choć pani jeszcze nam próbowała zasugerować jakies swoje propozycje. Tak że polecam pierwsze co to szukać w necie i koniecznie sprawdzać opinie na forach! Jak większość będzie pozytywnych to można isć do biura i wykupić wyjazd Tylko przy ofercie trzeba sobie sprawdzić czy dane biuro sprzedaje tą ofertę.
|
|
|
|
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2690 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2691 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zmieniłam tylko kolory i oczywiście smaki dobrałam pod siebie, początkowo byłam za zupełnie innym modelem i wstępnie był już wzór wybrany ale jak go zobaczyłam to zakochałam się w nim ... taki niby prosty a ma to coś w sobie ![]() Ja od samego początku byłam zdecydowana na Pronovias i miałam już nawet wybrany model ... moja Mama pukała mi w głowę że zwariowałam żeby wydać na suknię ponad 7 000, ale doradziła mi żebym mimo wszystko przeszła się po Tarnowie i SZOK ... po 45 min chodzenia i dwóch przymierzonych sukniach w EUROSTYLU znalazłam "tą" swoją i jestem mega zadowolona a przy okazji 5 000 zł zostało w kieszeni ale gdybym "jej" nie znalazła model poniżej byłby na pewno mój
|
|
#2692 |
|
Raczkowanie
|
Korzystaliśmy z BARBARY na Targowej i Orbisu na Rynku w obydwu przypadkach jechaliśmy do Egiptu wszystko było dobrze przy czym osobiście na Targowej uzyskaliśmy dużo więcej informacji jak również bardziej fachową pomoc ... ale szczerze mogę polecić obydwa a nie próbowałaś bezpośrednio w biurach podróży poprzez stronę WWW tylko mówię o przewoźnikach w stylu EXIM czy TUI czasami mają dużo lepsze oferty
|
#2693 |
|
Raczkowanie
|
Niestety wszystkie biura Orbisu już upadły
A co do Turcji, trzeba mieć szczęście żeby trafić na dobry hotel, mają tam zupełnie inny standard niż w całej Europie, tam 4**** to minimum a i tak są gorsze od naszych 3*** |
|
|
|
#2694 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
faktycznie babeczka zna się na rzeczy znalazłam idealną bardotkę na siebie )) nie wiedziałam, że biust może tak fajnie w tego typu staniku wyglądać duży wybór rozmiarów, bardzo ładne modele i fachowa pomoc ja weszłam z 70 C, a wyszłam z 60 E No więc ja również polecam ten sklepik! tylko ostrzegam tak dobry zakup wciąga już mnie kusi na kolejny staniczek Cytat:
My w tamtym roku zamawialiśmy za ich pośrednictwem noclegi w Bułgarii, bo dojazd we własnym zakresie chcieliśmy. Oferty najlepiej poszukać na ich stronce, bo są aktualne http://www.neckermann.pl/ Opinie o wielu hotelach z którymi współpracują biura podróży można znaleźć w internecie najlepiej na forach turystycznych
|
||
|
|
|
#2695 |
|
Raczkowanie
|
hej
. Interesuje mnie sala w hotelu tarnovi-jakies opinie oraz restauracja Artie(dawna stara łaznia),dopiero zaczynam poszukiwania bo slub planowo 29.12.12 |
|
|
|
#2696 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mogę dać namiary, ale nie wiem, czy będzie miał wolny termin...
|
|
#2697 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak chcesz to prześlę Ci namiary na PV. Jest troszku drogi, ale profesjonalny i genialnie prowadzi wesela z tego co wyczytałam na necie i widziałam na filmikach sama nigdy nie byłam na weselu z DJ-em, więc trochę mam lekki stresik, ale jeszcze nie zachodzę w głowę bardzo nie chcieliśmy orkiestry więc stąd ten wybór ![]() Fajna data ślubu trzy dni pod rząd imprezowania o ile zrobicie poprawiny ![]() Jeśli chodzi o te restauracje to dziewczyny pisały jeszcze niedawno, że w Tarnovi bardzo podnieśli cenę, więc nie wiem czy warto, bo są dużo lepsze lokale za mniejszą kasę. W Artie podobno jedzenie mają bardzo smaczne. |
|
|
|
|
#2698 |
|
Raczkowanie
|
Kupilam sukienke Annais Bridal model Charlotte w internecie po rozmowie telefonicznej z wlascicielka sukienki okazalo sie ze dziewczyna ma identyczne wymiary jak ja i ten sam wzrost. Podala mi dokladne wymiary sukienki i wszystko sie zgadzalo wiec kupilam (bez przymiarki bo jestem za granica). Bedac teraz na urlopie w pl przymiezylam sukienke i sie okazalo, ze jest za mala i to z dobre 10 cm mi brakuje do zwiazania sukienki
teraz tak czy w rok zdaze na tyle schudnac...hmm ciezka sprawa. Gdyby ktoras z Was byla zainteresowana to odsprzedam link do sukienki: http://annaisbridal.pl/pl/suknie_slu...knia=charlotte
Edytowane przez Kingunia87 Czas edycji: 2011-06-08 o 16:56 |
|
|
|
#2699 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy możecie mi doradzić gdzie - pomijając pana Rydza, najlepiej zamówić smaczny tort weselny? Oraz gdzie zamawiacie czy zamawiałyście swoje bukiety ślubne? Będę wdzięczna za info, bo do ślubu coraz bliżej
|
|
|
|
#2700 |
|
Raczkowanie
|
I kolejne pytanie, czy do tej sukni pasuje jakiś welon? Nie planowałam mieć welonu tylko kwiat we włosach, ale teraz już się zastanawiam, że może jednak...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.

pogoda szykuje się jak marzenie, pozazdrościć 

mam nadzieję, że się to zmieni i po ślubie bo powiem szczerze powoli zaczyna mnie to już denerwować - to załatwić, tamto potwierdzić na dodatek ludzie są beznadziejni potwierdzenia od gości dotyczące tego czy będą powinny dotrzeć do 1 maja a jeszcze 1 czerwca musieliśmy wydzwaniać i się przypominać ... i oczywiście wysłuchiwać tekstów w stylu "oj jeszcze nie wiem" - TRAGEDIA
bo coś ostatnio nikt nie chce się pochwalić z Pm-ek, eh a jak tak lubię oglądać i podziwiać![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

No więc ja również polecam ten sklepik! tylko ostrzegam tak dobry zakup wciąga