Tarnowskie Panny Mlode cz.III - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-03, 22:10   #2671
nemosek
Zakorzenienie

Dot.: Tarnowskie Panny Mlode cz.III

Cytat:
Napisane przez agnieszka* Pokaż wiadomość
Jeszcze pytanie mam o ten sklepik z bielizną w której kupujecie staniki. W którym miejscu jest to dokładnie i jak się nazywa, bo ostatnio szukałam go i nie znalazłam ;/
Pewnie chodzi Ci o ten na Placu Rybnym...Szczerze mówiąc to nie byłam tam jeszcze ,ale widziałam witrynę.Ten sklepik to taki malutki chyba jest.Idąc z Placu Rybnego w dół do Wałowej jest w kamienicy po lewej stronie, tam są jeszcze inne sklepy,męski bodajże,Wójcik swojego czasu też, nie wiem jak teraz.

Justi22 tak tak pochwal się suknią
Carriebradshaw86
filmik powalający,a ceny jeszcze bardziej

Diana 220, Benia_ bel ,Julia1906 ,Black and white Najlepsze życzenia dla Was
Dużo szczęścia, uśmiechu i ogromu nieustającej miłości!!!!

p.s. Czekamy na relacje!

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki

Edytowane przez nemosek
Czas edycji: 2011-06-03 o 22:18
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 22:16   #2672
wanilliowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agnieszka* Pokaż wiadomość

Jeszcze pytanie mam o ten sklepik z bielizną w której kupujecie staniki. W którym miejscu jest to dokładnie i jak się nazywa, bo ostatnio szukałam go i nie znalazłam ;/
Sklep się nazywa bodajże "Klaudia" i jest na placu Rybnym. Dokładnie jak idziesz Wałową i skręcasz na pl. Rybny to będzie zaraz po prawej stronie. Wybierz się, na pewno nie pożałujesz, mam wiele drogich i markowych staników, ale ten, który tam zakupiłam bije wszystkie o głowę.

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
benia_bel , Diana - wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia! Aby ten dzien byl taki jak sobie wymarzylyscie! Duzo milosc i usmiechu
Dołączam się do życzeń, pogoda szykuje się jak z bajki

klikam na www.pajacyk.pl

wanilliowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 23:28   #2673
agnieszka*
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wanilliowa Pokaż wiadomość
Sklep się nazywa bodajże "Klaudia" i jest na placu Rybnym. Dokładnie jak idziesz Wałową i skręcasz na pl. Rybny to będzie zaraz po prawej stronie. Wybierz się, na pewno nie pożałujesz, mam wiele drogich i markowych staników, ale ten, który tam zakupiłam bije wszystkie o głowę.
Dziękuję mi się coś ubzdurało, że to miało być na katedralnej, ale już teraz trafię dzięki bo potrzebuje stanik do sukienki bez szelek, a znaleźć w Tarnowie odpowiedni model i rozmiar to nie mały problem :/

Ja również życzę dziewczynom ślubującym jutro, aby wszystko poszło zgodnie z planem pogoda szykuje się jak marzenie, pozazdrościć jak już emocje opadną i i odeśpicie to czekamy na relacje
agnieszka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 01:33   #2674
moniaa061
Raczkowanie

Diana 220, Benia_ bel ,Julia1906 ,Black and white Najlepsze życzenia dla Was
Dużo szczęścia, uśmiechu i ogromu nieustającej miłości!!!!

p.s. Czekamy na relacje!
\

rowniez przylazam sie do zyczen
moniaa061 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 14:10   #2675
m_rysia
Raczkowanie

och "wczorajsze" dziewczyny miały piękną pogodę żeby każdej się tak udało już nie mogę się doczekać relacji Diany jak tam Dunajec się spisał WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!
m_rysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 21:48   #2676
inesitka
Raczkowanie

Julia1906 ,Black and white nie było Was w kalendarzu więc przeoczyłam, że Wy też wczoraj ślubowałyście. Ale za to dziś składam życzenia Wszystkiego najlepszego

Razem od 7.02.2005
Zaręczeni od 2.01.2010
Nasz ślub 9.07.2011
inesitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 22:00   #2677
karolina0627
Raczkowanie

GG do karolina0627

Diana 220, Benia_ bel , Julia1906 ,Black and white ... Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!
Stary 2011-06-05, 22:32   #2678
karolina0627
Raczkowanie

GG do karolina0627

Cześć dziewczyny ... czytam jak zwykle wszystko na bieżąco ale ostatnio powoli mam coraz mniej czasu mam nadzieję, że się to zmieni i po ślubie bo powiem szczerze powoli zaczyna mnie to już denerwować - to załatwić, tamto potwierdzić na dodatek ludzie są beznadziejni potwierdzenia od gości dotyczące tego czy będą powinny dotrzeć do 1 maja a jeszcze 1 czerwca musieliśmy wydzwaniać i się przypominać ... i oczywiście wysłuchiwać tekstów w stylu "oj jeszcze nie wiem" - TRAGEDIA
Kilka dni temu wróciłam z Tarnowa i większość rzeczy jednak mogę uznać za załatwione ...
- buty które zamówiłam ART DANCE w Krakowie, przyszły idealne i wygodne jak pantofle na dodatek przez przypadek wybrałam idealny kolor do sukni (zakładałam że będzie w miarę zbliżony a tutaj WoW zaskoczenie) ... także jeśli któraś stawia na wygodę, polecam zrobienie sobie butów na miarę
- suknia w EUROSTYLU ... ostatnia poprawka przede mną na kilka dni przed ślubem, bo nadal podobno chudnę i szkoda zwężać ją dwa razy, ale wszystkie dodatki już ułożyłam na spódnicy więc nie wiele już zostało
- biżuteria zamówiona
- moja obrączka odebrana (Pan na przeciwko Tarnovi ją robił ... dzięki na namiar dziewczyny) wyszła SUPER dokładnie tak jak chciałam, ale coś jest nie tak z rozmiarem, noszę 12-stkę a nie weszła, poszerzył ją do 13 i nadal był problem ... zaczęłam się śmiać że to jakiś znak żebym sobie ślub odpuściła
- wszystkie szczegóły dotyczące słodkości zostały ustalone z Panem Piotrem Rydzem a w ostatniej chwili zmieniłam projekt tortu, smak etc. doszłam do wniosku że to mi ma smakować więc będzie tak jak ja chcę a nie rodzinka ... a oni nic o tym nie wiedzą, taka mała "niespodzianka" dla nich ... także ciasta odpuściłam sobie będą tylko w paczkach a zamiast tego fontanna czekoladowa i 6-ścio metrowy stół z desrkami
- doszłam do wniosku że w pracę fotografa, kamerzysty i zespołu się nie wtrącam w końcu to profesjonaliści a im więcej będę mieszać tym bardziej sztucznie zacznie się robić a ja lubię "elementy" zaskoczenia im to się bardzo spodobało, mi również ... o kilka rzeczy mniej na głowie

Także została jeszcze kwestia garnituru dla Pana Młodego USC, Ksiądz i podziękowania dla rodziców uff ...

A najważniejsze sklep z bielizną na Placu Rybnym ... BOSKI ... zakochałam się w tej Pani a zwłaszcza w efekcie końcowym czyli co zrobiła z moim biustem Ona zna się na rzeczy i jest profesjonalistą przez duże "P" ... nie dość że świetnie dobrała mi bardotkę, oczywiście okazało się że nosiłam źle dobrany stanik ... suma sumarą wyszłam z 3ema stanikami a następny dzień poszłam po kolejne 2, po przyjeździe do domu pozbyłam się swojej potężnej kolekcji bielizny i już nie mogę się doczekać przyjazdu do Tarnowa bo muszę koniecznie wybrać się do niej na zakupy. Tak w ogóle z tego co pamiętam to teraz na dniach chyba 13 i 14 czerwca będzie u niej Pani która zajmuje się brafittingiem jeszcze dłużej niż Ona i z tego co wiem będzie miała salon otwarty dłużej - POLECAM wybranie się do niej na pewno dużo ciekawego dowiecie się o swoim biuście Pani w Eurostylu zrobiła WoW jak zobaczyła jak mam dobrany stnik i jak wygląda biust w sukience ...

A poniżej moje buty ... nic szczególnego wizualnie ale założyłam sobie na punkt honoru przetańczenie całej nocy na obcasie coraz bardziej wierzę że mi się to uda no i oczywiście moja obrączka plus tort ...

Czy wiecie może kiedy na hodowlanej jest giełda kwiatowa, doszłam jeszcze do wniosku że chciałabym wymienić kwiatki na stole w TAURUSIE maja sztuczne a ja wolałabym jednak żywe
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg obrączka 2.jpg (7,7 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Karolina 23 czerwiec 2011.jpg (35,2 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg buty - ślub.jpg (5,6 KB, 51 załadowań)
Stary 2011-06-05, 22:35   #2679
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m_rysia Pokaż wiadomość
och "wczorajsze" dziewczyny miały piękną pogodę żeby każdej się tak udało już nie mogę się doczekać relacji Diany jak tam Dunajec się spisał WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!
Tyle relacji na raz i jeszcze może jakieś foty dorzucą bo coś ostatnio nikt nie chce się pochwalić z Pm-ek, eh a jak tak lubię oglądać i podziwiać

Karolinao627
Koniecznie wklej zdjęcia już po, jestem ciekawa Twojej sukni i biżu i nie tylko
Ciekawa obrączka, tort masz z obłożeniem marcepanowym?
Co do stanikomanii mimo że mam dobry rozmiar wybiorę się tam, wiesz może w jakich godzinach to się odbędzie?
Giełda jest na pewno w czwartek.Ja byłam koło 3.00 w nocy, duża część wystawców już była, niektórzy dopiero dojeżdżali.

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki

Edytowane przez nemosek
Czas edycji: 2011-06-05 o 23:16
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 01:39   #2680
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Carolino0627 z takim entuzjazmem opisujesz ten sklepik z bielizna na placu rybnym ze od razu nabrałam ochoty zeby sie tam wybrac no i oczywiście zakupic jakis fajny, dopasowany staniczek Narazie to niezmozliwe ale jak tylko bede w tamtych okolicach to na pewno o ten sklep zahaczę Śliczny torcik!! Chyba taki gdzieś ostatnio widziałam, tylko gdzie? Zaślubiny pl na FaceBooku? Tak jak inne dziewczyny czekam z niecierpliwością na zdjatko Twojej sukni
A ja przegladam właśnie sukieneczki na Madonnie execluisive - i powiem Wam ze wg mnie są po prostu ŚLICZNE !! Jest co najmniej kilka, w których totalnie sie totaknie zakochałam Pamietam, ze niektore z Was pisaly ze suknie z Madonny sie juz przejadly czy cuś ale jak dla mnie to one są cudne Bardzo podoba mi sie min.in te:

http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=abaco
http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=79.adonis

Pewno i tak zadnej z nich nie kupie sa dla nas zbyt drogiee.. ale moze uda mi sie znaleźć cos podobnego albo komis Mam jeszce troche czasu do wrzesnia 2012 wiec sie pozastanawiam a tymczasem bede ogladala je sobie na neciku

---------- Dopisano o 01:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ----------

ups jedna pojawila sie 2 razy, ta trzecia miala byc ta:

http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=84.alfa
CarrieBradshaw86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 10:21   #2681
inesitka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolina0627 Pokaż wiadomość
A najważniejsze sklep z bielizną na Placu Rybnym ... BOSKI ... zakochałam się w tej Pani a zwłaszcza w efekcie końcowym czyli co zrobiła z moim biustem Ona zna się na rzeczy i jest profesjonalistą przez duże "P" ... nie dość że świetnie dobrała mi bardotkę, oczywiście okazało się że nosiłam źle dobrany stanik ... suma sumarą wyszłam z 3ema stanikami a następny dzień poszłam po kolejne 2, po przyjeździe do domu pozbyłam się swojej potężnej kolekcji bielizny i już nie mogę się doczekać przyjazdu do Tarnowa bo muszę koniecznie wybrać się do niej na zakupy. Tak w ogóle z tego co pamiętam to teraz na dniach chyba 13 i 14 czerwca będzie u niej Pani która zajmuje się brafittingiem jeszcze dłużej niż Ona i z tego co wiem będzie miała salon otwarty dłużej - POLECAM wybranie się do niej na pewno dużo ciekawego dowiecie się o swoim biuście Pani w Eurostylu zrobiła WoW jak zobaczyła jak mam dobrany stnik i jak wygląda biust w sukience ...

Czy wiecie może kiedy na hodowlanej jest giełda kwiatowa, doszłam jeszcze do wniosku że chciałabym wymienić kwiatki na stole w TAURUSIE maja sztuczne a ja wolałabym jednak żywe
Po tym opisie sklepu Klaudia stwierdziłam, że przy najbliższej okazji koniecznie muszę go odwiedzić Mam nadzieję, że moje wrażenia będą takie same jak Twoje i innych zadowolonych wizażanek, które już wcześniej się wypowiadały

Jeśli chodzi o giełdę na Hodowlanej to napewno jest otwarta w piątek bo kilka razy w piątek na niej byłam. Taką informację znalazłam w internecie Godziny otwarcia:
pn: 03:00-09:00
śr: 03:00-09:00
pt: 03:00-09:00
Ale nemosek pisała też o czwartku więc już sama nie wiem.

Razem od 7.02.2005
Zaręczeni od 2.01.2010
Nasz ślub 9.07.2011
Stary 2011-06-06, 11:34   #2682
kifli
Raczkowanie

Dziewczyny ,a ja chcialam zapytac czy moze znacie lub slyszalyscie o dobrej krawcowej?
Chcialam uszyc sukienke( nie slubna) tzn. odszyc ze zdjec, szukam kogos kto zna sie na rzeczy.
Lata temu szylam sukienke na studniowke u 'szpulek' (warsztat zawodowki krawieckiej), ale pani zrobila tak jak ona chciala a nie ja. Dlatego tym razem szukam kogos 'zaufanego'.
Znacie kogos prosze?
Stary 2011-06-06, 12:20   #2683
inesitka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kifli Pokaż wiadomość
Dziewczyny ,a ja chcialam zapytac czy moze znacie lub slyszalyscie o dobrej krawcowej?
Chcialam uszyc sukienke( nie slubna) tzn. odszyc ze zdjec, szukam kogos kto zna sie na rzeczy.
Lata temu szylam sukienke na studniowke u 'szpulek' (warsztat zawodowki krawieckiej), ale pani zrobila tak jak ona chciala a nie ja. Dlatego tym razem szukam kogos 'zaufanego'.
Znacie kogos prosze?
Moja koleżanka w ubiegłym roku szyła sukienkę u krawcowej na Wałowej. Tak mniej więcej na "wysokości" ulicy Golghamera. Tam obok jest chyba sklep Tabak. Była wtedy dość zadowolona z sukienki.

Razem od 7.02.2005
Zaręczeni od 2.01.2010
Nasz ślub 9.07.2011
Stary 2011-06-06, 13:35   #2684
piska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kifli Pokaż wiadomość
Znacie kogos prosze?

Pracownia krawiecki pytaj o P. Joannę Woźniak, ul. Ablewicza 13a (obok parafi Karoliny Kózki). Szyła sukienki mojej mamie i znajomej (i to nie jedną) za każdym razem były zachwycone szyje z opisów, obrazków, odszywa od innych wzorów - moim zdaniem uszyje wszystko więc warto spróbować.
piska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 14:16   #2685
moniaa061
Raczkowanie

dziewczyny mam pytanie z innej beczki czy korzystalyscie w Tarnowie moze z jakiegos biura podrozy?? bo chcemy z mezem wykupic wycieczke a tyle sie teraz slyszy o nieuczciwych biurach;/
moniaa061 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 15:57   #2686
piska
Raczkowanie

Barbara travel na Targowej
Stary 2011-06-06, 18:44   #2687
lukang
Przyczajenie

ja też tam byłem w tej Tarnowiance.........i ciasno było niestety....i jedzenie nie za dobre i zimne.....lepiej poszukac coś innego
lukang jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 19:07   #2688
rinco
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniaa061 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam pytanie z innej beczki czy korzystalyscie w Tarnowie moze z jakiegos biura podrozy?? bo chcemy z mezem wykupic wycieczke a tyle sie teraz slyszy o nieuczciwych biurach;/
Nie tyle o nieuczciwych biurach co o przesłodzonych katalogach My też w zeszłym roku po raz pierwszy skorzystaliśmy z biura podróży, bo chcieliśmy pojechać w podróż poślubną gdzieś dalej i chcieliśmy wykupić sobie pobyt w jakimś fajnym miejscu. Poszliśmy właśnie do tego biura na Targowej. Pani poleciła nam 3 różne miejsca, z czego w jednym hotelu była osobiście, a dwa pozostałe znała tylko z katalogów. W katalogu wszystko fajnie wyglądało, ale jak poczytaliśmy opinie o tych hotelach na necie to były różne... M.in. jeden mały hotelik w Turcji, który super wyglądał w katalogu (kameralny, z własną małą plażą, na uboczu itd...), a po wypowiedziach na forum okazało się, że to totalna porażka, bo hotel wcale nie ma plaży, jedzenie jest paskudne i ogólnie beznadziejne miejsce - większość negatywnych opinii na różnych forach, a w katalogu wyglądał naprawdę super i pani z biura też nam go polecała. Ostatecznie sami sobie poszukaliśmy w necie fajnej oferty i hotelu, który miał dobre opinie, a potem poszliśmy do tego samego biura i wykupiliśmy właśnie ten konrektny upatrzony wyjazd, choć pani jeszcze nam próbowała zasugerować jakies swoje propozycje. Tak że polecam pierwsze co to szukać w necie i koniecznie sprawdzać opinie na forach! Jak większość będzie pozytywnych to można isć do biura i wykupić wyjazd Tylko przy ofercie trzeba sobie sprawdzić czy dane biuro sprzedaje tą ofertę.
rinco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 19:20   #2689
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez piska Pokaż wiadomość
Barbara travel na Targowej
Tez polecam to biuro podrozy

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 20:20   #2690
karolina0627
Raczkowanie

GG do karolina0627

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość

Karolinao627
Koniecznie wklej zdjęcia już po, jestem ciekawa Twojej sukni i biżu i nie tylko
Ciekawa obrączka, tort masz z obłożeniem marcepanowym?
Co do stanikomanii mimo że mam dobry rozmiar wybiorę się tam, wiesz może w jakich godzinach to się odbędzie?
Giełda jest na pewno w czwartek.Ja byłam koło 3.00 w nocy, duża część wystawców już była, niektórzy dopiero dojeżdżali.
Zdjęcia wkleję dopiero po ślubie a biżuteria dopiero "się robi" ale zdecydowałam się na coś w tym stylu któraś z dziewczyn wkleiła zdjęcia z tej strony także poprosiłam znajomą o zrobienie podobnej tylko co najmniej dwa razy większej ponieważ będzie to moja jedyna "ozdoba" więc musi się wyróżniać co do braffiterki na ulicy Targowej to będzie to przez cały dzień więc pewno od godziny co najmniej 10 (na pewno 13 i 14 czerwiec no chyba że coś się zmieniło)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg medium_gina.jpg (19,5 KB, 26 załadowań)
Stary 2011-06-06, 20:32   #2691
karolina0627
Raczkowanie

GG do karolina0627

Cytat:
Napisane przez CarrieBradshaw86 Pokaż wiadomość
Carolino0627 z takim entuzjazmem opisujesz ten sklepik z bielizna na placu rybnym ze od razu nabrałam ochoty zeby sie tam wybrac no i oczywiście zakupic jakis fajny, dopasowany staniczek Narazie to niezmozliwe ale jak tylko bede w tamtych okolicach to na pewno o ten sklep zahaczę Śliczny torcik!! Chyba taki gdzieś ostatnio widziałam, tylko gdzie? Zaślubiny pl na FaceBooku? Tak jak inne dziewczyny czekam z niecierpliwością na zdjatko Twojej sukni
A ja przegladam właśnie sukieneczki na Madonnie execluisive - i powiem Wam ze wg mnie są po prostu ŚLICZNE !! Jest co najmniej kilka, w których totalnie sie totaknie zakochałam Pamietam, ze niektore z Was pisaly ze suknie z Madonny sie juz przejadly czy cuś ale jak dla mnie to one są cudne Bardzo podoba mi sie min.in te:

http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=abaco

Pewno i tak zadnej z nich nie kupie sa dla nas zbyt drogiee.. ale moze uda mi sie znaleźć cos podobnego albo komis Mam jeszce troche czasu do wrzesnia 2012 wiec sie pozastanawiam a tymczasem bede ogladala je sobie na neciku

---------- Dopisano o 01:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ----------

ups jedna pojawila sie 2 razy, ta trzecia miala byc ta:

http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=84.alfa
Faktycznie tort wpadł mi w oko na FB zmieniłam tylko kolory i oczywiście smaki dobrałam pod siebie, początkowo byłam za zupełnie innym modelem i wstępnie był już wzór wybrany ale jak go zobaczyłam to zakochałam się w nim ... taki niby prosty a ma to coś w sobie
Ja od samego początku byłam zdecydowana na Pronovias i miałam już nawet wybrany model ... moja Mama pukała mi w głowę że zwariowałam żeby wydać na suknię ponad 7 000, ale doradziła mi żebym mimo wszystko przeszła się po Tarnowie i SZOK ... po 45 min chodzenia i dwóch przymierzonych sukniach w EUROSTYLU znalazłam "tą" swoją i jestem mega zadowolona a przy okazji 5 000 zł zostało w kieszeni ale gdybym "jej" nie znalazła model poniżej byłby na pewno mój
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1. pronovias mansion.jpg (13,2 KB, 82 załadowań)
Stary 2011-06-06, 20:47   #2692
karolina0627
Raczkowanie

GG do karolina0627

Cytat:
Korzystaliśmy z BARBARY na Targowej i Orbisu na Rynku w obydwu przypadkach jechaliśmy do Egiptu wszystko było dobrze przy czym osobiście na Targowej uzyskaliśmy dużo więcej informacji jak również bardziej fachową pomoc ... ale szczerze mogę polecić obydwa a nie próbowałaś bezpośrednio w biurach podróży poprzez stronę WWW tylko mówię o przewoźnikach w stylu EXIM czy TUI czasami mają dużo lepsze oferty
Stary 2011-06-06, 21:52   #2693
piska
Raczkowanie

Niestety wszystkie biura Orbisu już upadły

A co do Turcji, trzeba mieć szczęście żeby trafić na dobry hotel, mają tam zupełnie inny standard niż w całej Europie, tam 4**** to minimum a i tak są gorsze od naszych 3***
Stary 2011-06-06, 23:02   #2694
agnieszka*
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez inesitka Pokaż wiadomość
Po tym opisie sklepu Klaudia stwierdziłam, że przy najbliższej okazji koniecznie muszę go odwiedzić Mam nadzieję, że moje wrażenia będą takie same jak Twoje i innych zadowolonych wizażanek, które już wcześniej się wypowiadały
Byłam tam dzisiaj faktycznie babeczka zna się na rzeczy znalazłam idealną bardotkę na siebie )) nie wiedziałam, że biust może tak fajnie w tego typu staniku wyglądać kosztował nie mało, ale warto, bo efekt jest rewelacyjny duży wybór rozmiarów, bardzo ładne modele i fachowa pomoc ja weszłam z 70 C, a wyszłam z 60 E No więc ja również polecam ten sklepik! tylko ostrzegam tak dobry zakup wciąga już mnie kusi na kolejny staniczek a i kupiłam też fajne cieliste pończochy DEN 6, których też od pewnego czasu szukałam bezskutecznie :/

Cytat:
Ja polecam Neckermanna, który ma swoje biuro na dole Targowej i w Tarnovi.
My w tamtym roku zamawialiśmy za ich pośrednictwem noclegi w Bułgarii, bo dojazd we własnym zakresie chcieliśmy. Oferty najlepiej poszukać na ich stronce, bo są aktualne http://www.neckermann.pl/ Opinie o wielu hotelach z którymi współpracują biura podróży można znaleźć w internecie najlepiej na forach turystycznych
Stary 2011-06-07, 00:26   #2695
wolf85
Raczkowanie

hej jestem nowa na forum i pewnie moje pytania sie powtórza wiec z góry przepraszam . Interesuje mnie sala w hotelu tarnovi-jakies opinie oraz restauracja Artie(dawna stara łaznia),dopiero zaczynam poszukiwania bo slub planowo 29.12.12 ,wiec mam jeszcze troszku czasu,chciała jeszcze zapytac o orkiestre,a raczej o jej brak-naogladałam sie duuuuzo wesel i uwazam ze nie jest warte ceny.Co sadzicie o dj-u i moze jakims wodzireju do prowadzenia imprezy,bardzo prosze o pomoc z góry dziekuje i pozdrawiam
wolf85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 07:55   #2696
m_rysia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wolf85 Pokaż wiadomość
chciała jeszcze zapytac o orkiestre,a raczej o jej brak-naogladałam sie duuuuzo wesel i uwazam ze nie jest warte ceny.Co sadzicie o dj-u i moze jakims wodzireju do prowadzenia imprezy,bardzo prosze o pomoc z góry dziekuje i pozdrawiam
ja mam na weselu dj-a z Nowego Sącza, moim zdaniem jest rewelacyjny mogę dać namiary, ale nie wiem, czy będzie miał wolny termin...
m_rysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 08:45   #2697
agnieszka*
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wolf85 Pokaż wiadomość
hej jestem nowa na forum i pewnie moje pytania sie powtórza wiec z góry przepraszam . Interesuje mnie sala w hotelu tarnovi-jakies opinie oraz restauracja Artie(dawna stara łaznia),dopiero zaczynam poszukiwania bo slub planowo 29.12.12 ,wiec mam jeszcze troszku czasu,chciała jeszcze zapytac o orkiestre,a raczej o jej brak-naogladałam sie duuuuzo wesel i uwazam ze nie jest warte ceny.Co sadzicie o dj-u i moze jakims wodzireju do prowadzenia imprezy,bardzo prosze o pomoc z góry dziekuje i pozdrawiam
My będziemy mieli DJ-a z Krakowa jak chcesz to prześlę Ci namiary na PV. Jest troszku drogi, ale profesjonalny i genialnie prowadzi wesela z tego co wyczytałam na necie i widziałam na filmikach sama nigdy nie byłam na weselu z DJ-em, więc trochę mam lekki stresik, ale jeszcze nie zachodzę w głowę bardzo nie chcieliśmy orkiestry więc stąd ten wybór
Fajna data ślubu trzy dni pod rząd imprezowania o ile zrobicie poprawiny

Jeśli chodzi o te restauracje to dziewczyny pisały jeszcze niedawno, że w Tarnovi bardzo podnieśli cenę, więc nie wiem czy warto, bo są dużo lepsze lokale za mniejszą kasę.
W Artie podobno jedzenie mają bardzo smaczne.
Stary 2011-06-07, 11:14   #2698
Kingunia87
Raczkowanie

Kupilam sukienke Annais Bridal model Charlotte w internecie po rozmowie telefonicznej z wlascicielka sukienki okazalo sie ze dziewczyna ma identyczne wymiary jak ja i ten sam wzrost. Podala mi dokladne wymiary sukienki i wszystko sie zgadzalo wiec kupilam (bez przymiarki bo jestem za granica). Bedac teraz na urlopie w pl przymiezylam sukienke i sie okazalo, ze jest za mala i to z dobre 10 cm mi brakuje do zwiazania sukienki teraz tak czy w rok zdaze na tyle schudnac...hmm ciezka sprawa. Gdyby ktoras z Was byla zainteresowana to odsprzedam link do sukienki: http://annaisbridal.pl/pl/suknie_slu...knia=charlotte

Edytowane przez Kingunia87
Czas edycji: 2011-06-08 o 16:56
Kingunia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 11:30   #2699
Kasia_Mar
Raczkowanie

Dziewczyny, czy możecie mi doradzić gdzie - pomijając pana Rydza, najlepiej zamówić smaczny tort weselny? Oraz gdzie zamawiacie czy zamawiałyście swoje bukiety ślubne? Będę wdzięczna za info, bo do ślubu coraz bliżej
Kasia_Mar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 11:33   #2700
Kasia_Mar
Raczkowanie

I kolejne pytanie, czy do tej sukni pasuje jakiś welon? Nie planowałam mieć welonu tylko kwiat we włosach, ale teraz już się zastanawiam, że może jednak...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sincerity - 3622.jpg (18,6 KB, 63 załadowań)
Kasia_Mar jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości