Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.5 - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-13, 15:42   #2671
paulina95
Wtajemniczenie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.5

ania_trojaczki, do perłowej skórki (bo o tej piszesz, prawda?) to dużo kolorów pasuje Wszystko co brązowe, niebieskie, fioletowe też, ale Ty chyba jak dobrze pamiętam za fioletami nie przepadasz Możliwości jest dużo

paulina95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 15:54   #2672
sajf
Zakorzenienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.5

Cytat:
Napisane przez audreyh27 Pokaż wiadomość
Hello,

to dziś już mogę wkleić moje skarby

Mam nadzieję, że zdjęcia się pokażą w dobrej kolejności...
1. Moja pierwsza bransoletka charmsowa o stałej kompozycji - wszystko z Giorgio Martello.
2. Bransoletka i motylek z Yes, róża i ten charms luzem (podobno Cherubinek, ale ma spódniczkę i obcasiki, więc raczej wygląda mi to na elfa czy coś...) z Giorgio Martello, aniołek z Apartu, baletki z Agathy.
3. Zawieszka serce z Apartu i baletnica z Giorgio Martello.
4. Moje wszystkie Lilou.
5. Pandora. Nie wiem Dziewczyny jak robicie takie ładne zdjęcia swoich bransoletek, moje takie średnie wyszło
6. Pierścionki z Pandory.
7. I na koniec ten mało popularny typ bransoletki - Nomination. Też jest modułowa, więc mam nadzieję, że tu pasuje. Najpierw kupuje się taką całą z pustych elementów, no a potem wymienia je na takie z wybranymi symbolami. Jeszcze całej nie "zapełniłam".
Prześliczne zbiory - a jeśli chodzi o lilou - przodujeszgratul acje

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Cytat:
Napisane przez ilonka_hh_ Pokaż wiadomość
Chciałam się pochwalić moim naszyjnikiem... na modelce
TŻ miał mi kupić trollowy naszyjnik, ale trafiłam na ten u zwykłego jubilera w moim mieście i spodobał mi się bardziej bo ten oryginalny jest wg mnie trochę za ciemny. Kosztował 150 zł, TŻ się cieszy bo zaoszczędził Więc mam podróbę - nie bijcie Wiem, że trochę cukierkowy, ale nie tylko w takim zestawieniu będę nosić, do baletnic róż mi się najbardziej widzi
bardzo ładna kompozycja i piesio fajny

"Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci"
sajf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 15:56   #2673
paulina95
Wtajemniczenie

Właśnie Ilonka_hh_, śliczny piesio

paulina95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 16:06   #2674
Miramar
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Znalazłam Nomination o którym napisała przed chwilą Audreyh
http://www.nomination.com/welcome/index.html
Podobno mają stoisko w GM i Promenadzie (?)
Ja się już wkręciłam w to na maksa
W środę już planuje rekonesans Jedyna szansa dla mojego portfela, że na żywo mi się nie spodobają
Nomination jest bardzo popularne, w samym Wrocławiu jest kilka sklepów, które prowadzą te rzeczy, ale wybór marny i nie sprowadzają na zamówienie :-(
Baza jest tania, ale pojedyncze moduły to droższa sprawa, opłaca się kupowac je zagranicą, bo tam ceny niższe i jest ogromny wybór. Mi się średnio podoba, być moze dlatego, że nie widziałam u nas najładniejszych modułów.

Edytowane przez Miramar
Czas edycji: 2011-02-13 o 16:08
Miramar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 16:09   #2675
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Co do Nomination - to moja pochodzi ze stoiska Gold Commerce w Galerii Mokotów, chyba kiedyś byli też w Promenadzie, ale nie jestem pewna. I nie mam pojęcia czy są gdzieś indziej w Polsce.
Sama baza ile kosztuje, to nie wiem, bo swoją dostałam w prezencie, prawie 3 lata temu. A elementy, które kupowałam w miarę ostatnio kosztowały 75 zeta każdy - motylek, morelka i baletki. Z rachunków wychodzi, że emaliowane (I love NY i .com) kosztowały 78 zeta a z samego złota 56 zeta (ale to dane z 2008 i 2009 roku). W katalogu cen niestety nie ma. Te bransoletki są w trzech różnych szerokościach (i chyba z trzech różnych materiałów), moja jest średnia ze stali nierdzewnej. A elementów jest niewiarygodnie dużo, można zwariować przeglądając katalog. Na stoisku jest oczywiście mały wybór, ale można zamówić i sprowadzą.
Na stronie PL dystrybutora czyli GC podają, że cena bazy od 30 zł, a elementów od 65 zł (http://www.goldcommerce.pl/aktualnos...ination-nowosc) Czy orientujesz się może, czy oni mają tam jakiś katalog na wynos? Bo na stronie Nomination trudno ogarnąć wszystkie wzory a fajnie by było pooglądać sobie ich katalog na spokojnie w domu Mnie na szybko zainteresowało jabłuszko NYC, flaga USA, zielony worek $, .com, STYLE, VIP, DANCE, psia łapka

Cytat:
Napisane przez ania_trojaczki Pokaż wiadomość
dziewczyny my sie tak tutaj nakrecamy ze ja juz jajko znosze, co kupic do tej skorki oszaleje zaraz
czy wogole murano jakies bedzie pasowalo ??\chociaz ostatnio widzialam kostke murano biale w brazowe kropki - podwojnie pomidzy muranami klips z lucerna i jeszcze co - nie pamietam\wlasnie na tej skorce tylko pojedynczej
i co ja mam biedna o tym myslec

wieczorem zrobie fotki rzeczyktóre dzisiaj kupiłam
Wszystko zależy od tego, jaki masz pomysł na tą Pandorę Ja np. od początku chciałam mieć samo srebro, wyjątek dla srebrno-złotych elementów Bo ich murano przy Trollowym mnie delikatnie mówiąc nie zachwyca Osobiście wydaje mi się, że jasna skórka jest dosyć uniwersalna więc możliwości masz naprawdę dużo (wiem, że nie ułatwiam ), ale my na pewno coś Ci w miarę naszych skromnuch możliwości poradzimy

A zdjęć nie mogę się doczekać

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 16:12   #2676
sajf
Zakorzenienie

[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;25058594]Treść usunięta[/QUOTE]

MA a ja do twojego zestawu charmsowo- ślubnego znalazłam limuzynę . A sukienka z Aghaty wygląda tak - taka sama czy podobna?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2821137-blanc-TU.jpg (10,2 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2821210blancTU.jpg (12,1 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0719-007-6_C.jpg (10,0 KB, 4 załadowań)

Stary 2011-02-13, 16:18   #2677
domcia81
Rozeznanie

Szukałąm, szukałam i znalazłam. A3, podoba mi się ta kompozycja z jasną skórką:

http://www.facebook.com/#!/photo.php...60301734013433
domcia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 16:35   #2678
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domcia81 Pokaż wiadomość
Szukałąm, szukałam i znalazłam. A3, podoba mi się ta kompozycja z jasną skórką:

http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=1530425180 485&set=o.160301734013433
domciu właśnie też szukałam i miałam to samo wstawić

jeszcze (nawet bardziej) podoba mi się taka kompozycja
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1760439700 403&set=o.160301734013433

Edytowane przez Spaza
Czas edycji: 2011-02-13 o 16:36
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 16:43   #2679
magdadro
Rozeznanie

Cytat:
dziewczyny my sie tak tutaj nakrecamy ze ja juz jajko znosze, co kupic do tej skorki oszaleje zaraz
czy wogole murano jakies bedzie pasowalo ??\chociaz ostatnio widzialam kostke murano biale w brazowe kropki - podwojnie pomidzy muranami klips z lucerna i jeszcze co - nie pamietam\wlasnie na tej skorce tylko pojedynczej
i co ja mam biedna o tym myslec

wieczorem zrobie fotki rzeczyktóre dzisiaj kupiłam
Aniu, ja u Ciebie widzę przede wszystkim ten koralik, jeden jedyny i nic wiecej

http://www.pandora.net/pl-PL/jewelle...moments/790305
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 790305.jpg (10,3 KB, 8 załadowań)

magdadro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 16:54   #2680
majade
Zakorzenienie

ale szał pandorkowy, ośliniłam się od tych kupionych nowości, pieknie Dziewczyny
Wracam z Yesa na Wrocławskich Bielanach i informuję że gdyby ktoś chciał, na wystawie jest pszczółka w złotej koronie Są klipsy z lucerną i kwiatkowy, zawieszka z lucerną, wszelki wybór listków z emalią, motylki emaliowe Iliosika ciemnoturkusowe. Ogólnie jest dość fajny wybór koralików i gratisowe murano też są. Najwięcej zielonych w paseczki i turkusowych kropek.

majade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 17:12   #2681
ania_trojaczki
Zadomowienie

GG do ania_trojaczki

dzieki dziewczyny za rady

Spaza ten zestaw ktory pokazałas super jest

magdadro ten koralik właśnie mi się marzy do pierscionka of kurs tylko ta cena

aaa te wiszące lucerny były też w Yes w Arkadach

Przekaż swój 1%
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy 1%: 1/Y Miłosz Yeromenko

Edytowane przez ania_trojaczki
Czas edycji: 2011-02-13 o 17:13
ania_trojaczki jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-13, 17:14   #2682
magdadro
Rozeznanie

właśnie sobie buszuje na Trollbeadssociety i oto co znalazłam,
jak dla mnie bomba

http://trollbeadssociety.com/modules...wtopic&t=18961

Stary 2011-02-13, 17:15   #2683
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Spaza ten zestaw ktory pokazałas super jest
ja też czekam na perłową skórkę z USA i właśnie o czymś w tym stylu myślę tylko raczej w wersji kwiatek+ 2 takie murano po bokach, nic więcej
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 17:19   #2684
aliena7
Zadomowienie

Cytat:
Hello,

to dziś już mogę wkleić moje skarby

Mam nadzieję, że zdjęcia się pokażą w dobrej kolejności...
1. Moja pierwsza bransoletka charmsowa o stałej kompozycji - wszystko z Giorgio Martello.
2. Bransoletka i motylek z Yes, róża i ten charms luzem (podobno Cherubinek, ale ma spódniczkę i obcasiki, więc raczej wygląda mi to na elfa czy coś...) z Giorgio Martello, aniołek z Apartu, baletki z Agathy.
3. Zawieszka serce z Apartu i baletnica z Giorgio Martello.
4. Moje wszystkie Lilou.
5. Pandora. Nie wiem Dziewczyny jak robicie takie ładne zdjęcia swoich bransoletek, moje takie średnie wyszło
6. Pierścionki z Pandory.
7. I na koniec ten mało popularny typ bransoletki - Nomination. Też jest modułowa, więc mam nadzieję, że tu pasuje. Najpierw kupuje się taką całą z pustych elementów, no a potem wymienia je na takie z wybranymi symbolami. Jeszcze całej nie "zapełniłam".
ładna kolekcja
te branso Nomination widziałam już,ale mi się nie podobają...na szczęście za to chamilia mi się dzisiaj spodobała i MUSZĘ ją mieć
ja wszystkie zdjęcia robię telefonem wszystko zależy od światła w jasny pogodny dzień wychodzą lepsze foty

Cytat:
Napisane przez ilonka_hh_ Pokaż wiadomość
Chciałam się pochwalić moim naszyjnikiem... na modelce
TŻ miał mi kupić trollowy naszyjnik, ale trafiłam na ten u zwykłego jubilera w moim mieście i spodobał mi się bardziej bo ten oryginalny jest wg mnie trochę za ciemny. Kosztował 150 zł, TŻ się cieszy bo zaoszczędził Więc mam podróbę - nie bijcie Wiem, że trochę cukierkowy, ale nie tylko w takim zestawieniu będę nosić, do baletnic róż mi się najbardziej widzi
ale cukierkowy!!
modelka ma wyraźnie w dupie sesję ,widzę a sam eksponat bardzo ładny mimo że nie lubię różu

Cytat:
Napisane przez Nyuna Pokaż wiadomość
Ja wczoraj dostałam bardzo romantyczny walentylkowy prezent - krowę z Pandory
w jakim świecie Ty żyjesz!!krowa jest mega symbolem miłości i oddania

:

Cytat:
Znalazłam Nomination o którym napisała przed chwilą Audreyh
Ja się już wkręciłam w to na maksa
W środę już planuje rekonesans Jedyna szansa dla mojego portfela, że na żywo mi się nie spodobają
zmówię dziś Różaniec w intencji żeby Ci się nie spodobały

2011-01-02, 17:45 #2206
"idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013

Stary 2011-02-13, 17:20   #2685
Figa
Raczkowanie

Ja jednak też skusiłam się na promocję w YES. Małżonek sponsorował
W ZT był ogromny wybór, zarówno murano jak i srebrnych bedsów.
Kupiłam dwa murano i aniołka. Chciałam perłową skórkę, ale były brzydkie, jakieś brudne takie, że nawet Pani ekspedientka mi odradziła ,

A z tym nabijaniem na kasę to jest tak, że oni nie mają wprowadzonej promocji do systemu, bo na 3 dni się nie opłacało, i każdy nabija jak chce byle kasa się zgadzała.
A o kartę też mnie pytano, choć nie naliczali zniżki.

W Pandorze mierzyłam ten walentynkowy pierścionek z samych serduszek,
ale nie byłam przekonana.
Charmsy 6 szt.
Figa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 17:20   #2686
magdadro
Rozeznanie

Cytat:
(...)
magdadro ten koralik właśnie mi się marzy do pierscionka of kurs tylko ta cena (...)
Właśnie ze względu na Twój pierścionek go wstawiłam
i oczywiście ze względu na urodę
Wiem ze cena jest wysoka ale może w Beatrixie udałoby Ci sie go kupić taniej? Nie wiem jak Ty, ale ja wolałabym mieć ten jeden droższy niż 3 tańsze

Stary 2011-02-13, 17:23   #2687
aliena7
Zadomowienie

a teraz...kilka fotek chamilia niezbyt dobra jakość,ale światło kiepskie
Bardzo mi się spodobała ta branso inna niż wszystkie inne...taki zestawik by mnie nawet ucieszył
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Korale.jpg (35,7 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Korale1.jpg (39,3 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Branso chamilia.jpg (43,0 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Branso1.jpg (46,4 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Branso2.jpg (49,1 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Branso3.jpg (33,4 KB, 27 załadowań)

Stary 2011-02-13, 17:25   #2688
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdadro Pokaż wiadomość
Właśnie ze względu na Twój pierścionek go wstawiłam
i oczywiście ze względu na urodę
Wiem ze cena jest wysoka ale może w Beatrixie udałoby Ci sie go kupić taniej? Nie wiem jak Ty, ale ja wolałabym mieć ten jeden droższy niż 3 tańsze
Magdadro co tak kusisz koleżankę?

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Cytat:
Napisane przez aliena7 Pokaż wiadomość
Bardzo mi się spodobała ta branso inna niż wszystkie inne...taki zestawik by mnie nawet ucieszył
fajna ta bransoletka ale jeśli dobrze pamiętam do droga - z 350zł..? powiedź mi jak się na nią nawleka koraliki?
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 17:33   #2689
aliena7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
Magdadro

fajna ta bransoletka ale jeśli dobrze pamiętam do droga - z 350zł..? powiedź mi jak się na nią nawleka koraliki?
eee...chyba 65 euro...więc jak dla mie porównywalnie z pandorą.Biorąc pod uwagę ze tutaj masz już dwa stopery(te kuleczki na branso) i samo zabezpieczenie wygląda na koraliki (kuleczki z "c") to nie jest tak źle.
Lekko wciskasz i przekręcasz kuleczki z "c" i wkładasz koraliki.Jesli chcesz możesz oczywiści zdjąć stopery i włożyć koraliki na środek.Ale ja akurat nosiłabym jak na zdjęciach załączonych wyżej

Edytowane przez aliena7
Czas edycji: 2011-02-13 o 17:34
aliena7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 17:39   #2690
sajf
Zakorzenienie

Cytat:
Aliena a po ile są te murano? z ch i ta bransoletka:l ove:

Stary 2011-02-13, 17:40   #2691
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
zmówię dziś Różaniec w intencji żeby Ci się nie spodobały
Nie wiem, czy to coś pomoże

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 17:41   #2692
sajf
Zakorzenienie

jedno jest pewne chamilia będzie następna jak tylko pandorę zapełnię

Stary 2011-02-13, 17:45   #2693
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
eee...chyba 65 euro...więc jak dla mie porównywalnie z pandorą.Biorąc pod uwagę ze tutaj masz już dwa stopery(te kuleczki na branso) i samo zabezpieczenie wygląda na koraliki (kuleczki z "c") to nie jest tak źle.
Lekko wciskasz i przekręcasz kuleczki z "c" i wkładasz koraliki.Jesli chcesz możesz oczywiści zdjąć stopery i włożyć koraliki na środek.Ale ja akurat nosiłabym jak na zdjęciach załączonych wyżej
na stronce są po 359 zł http://wkruk.pl/product-pol-2314911-BRANSOLETA.html
ale fakt, że jakby patrzeć że jest już ze stoperami to cena nie jest wysoka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-13, 17:51   #2694
Filozofka888
Zadomowienie

http://www.yes.pl/bizuteria/zawieszk...00-PAD-7927400 to jest żyrafa czy co to jest, że tak spytam? Widział ktoś na żywo?
Filozofka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 17:55   #2695
magdadro
Rozeznanie

Cytat:
Magdadro co tak kusisz koleżankę? (...)
no właśnie ..... wredna jestem ....

Ania, nie kupuj, po co Ci ona i w ogóle po co Ci rzemyk Pandory ...
masz Trolle i to wystarczy
pomyśl jakiego fajnego ciucha albo buty mogłabyś za to mieć

Stary 2011-02-13, 17:56   #2696
aliena7
Zadomowienie

QUOTE=sajf;25064360]Aliena a po ile są te murano? z ch i ta bransoletka:l ove:[/QUOTE]

po 38 euro... droższe niestety niż pandora i trolle

Cytat:
Nie wiem, czy to coś pomoże
to mam odpuścić?

Cytat:
Napisane przez sajf Pokaż wiadomość
jedno jest pewne chamilia będzie następna jak tylko pandorę zapełnię
dokładnie to samo myslę ja tylko nie wiem czy zdążę dokończyć trolle czy sobie będą niezależnie "leciały"

Cytat:
na stronce są po 359 zł http://wkruk.pl/product-pol-2314911-BRANSOLETA.html
ale fakt, że jakby patrzeć że jest już ze stoperami to cena nie jest wysoka
no to chyba nawet z wysyłka wyszłoby taniej pomyśl o tym

Stary 2011-02-13, 18:01   #2697
martinia
Zakorzenienie

Aliena nie kuś
Stary 2011-02-13, 18:03   #2698
aliena7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Filozofka888 Pokaż wiadomość
http://www.yes.pl/bizuteria/zawieszk...00-PAD-7927400 to jest żyrafa czy co to jest, że tak spytam? Widział ktoś na żywo?
bo ona trochę rubensowska jest na przekór modzie TAP MADL

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Cytat:
Aliena nie kuś

Stary 2011-02-13, 18:05   #2699
ilonka_hh_
Rozeznanie

Cytat:

Ilonka_hh_ modelka urocza! a naszyjnik śliczny, może i cukierkowy ale tak jak piszesz - do baletnic pasuje idealnie - piękny
Cytat:
Napisane przez paulina95 Pokaż wiadomość
Właśnie Ilonka_hh_, śliczny piesio
Dziękuję, przekażę Nazywa się Lola

Cytat:

ale cukierkowy!!
modelka ma wyraźnie w dupie sesję ,widzę a sam eksponat bardzo ładny mimo że nie lubię różu
No nie chciała mi ładnie zapozować, była niezadowolona bo zasłaniałam jej słońce a właśnie się opalała

Jestem z siebie dumna bo właśnie przetłumaczyłam sobie, że nie potrzebuję niebieskiej skórki i dwóch nowych murano do niej. Dobiorę sobie jutro tylko jedno murano albo srebro do bonu siostry i ODWYK ... i oby nie było szybko nowych bonów
ilonka_hh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 18:08   #2700
sorina
Zakorzenienie

Zdjęcia żyrafy były niedawno w naszym wątku

A ja zrobiłam zdjęcia moich prezentów
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (21,5 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (21,9 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (22,7 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (26,3 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (20,4 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8.jpg (25,4 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9.jpg (32,6 KB, 71 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10.jpg (36,4 KB, 72 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 11.jpg (34,4 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 12.jpg (36,2 KB, 65 załadowań)
sorina jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości