|
|
#2671 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Na Wspólnej cz. 4
też myślę, że to ornitolog bo ten niezadowolony klient to raczej był pokazany jako taka krowa co dużo ryczy a mało mleka daje
|
|
#2672 |
|
Konto usunięte
|
Ja też myślę, że to ten ornitolog prześladuje Ewę.
Daniel trochę mnie wkurzył szczerze mówiąc. Był z Olką a na boku kręcił z Dorotą. Dobrze, że miał tyle odwagi i się przyznał . Gorzej, że w dniu ślubu Gośki. Igor moim zdaniem powinien zabrać Magdzie Julkę. Przynajmniej do czasu kiedy się Magda nie ogarnie i nie zacznie się leczyć, w obecnej sytuacji jest ona zagrożeniem dla małej. |
|
|
|
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
|
A sytuacja, jak Magda podpalała papierosa, a wózek zjechał ? Bez komentarza ... |
|
|
|
|
#2674 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Z tym wózkiem to faktycznie mało brakowało. Tragedia gotowa. Igor powinien zająć się córką. Spróbować jakoś pomóc Magdzie, chociaż jeśli ona sama nie będzie chciała się zmienić to raczej jego pomoc nic nie da. |
|
|
|
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
Igor tyle razy chciał jej pomóc...
Nie wiem czy to ominęłam, czy nie pokazali tego, ale czy Magda się skusiła na pójście ze znajomą na jej urodziny? |
|
|
|
|
#2676 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie no będą przecież razem - Igor z Magdą
"parapetówka" się kłania. A jeśli nie w związku, to będą mieć ze sobą kontakt, może dla dobra dziecka. A ciekawe czy Borys tego ornitologa (jeśli to on prześladuje) zniechęci
|
|
#2677 |
|
Zadomowienie
|
Vecka dziękuję za streszczenia
. Już się nie mogę doczekać Sefanka i jego dialogów z Mareczkiem
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
Napiszecie w skrocie, co bylo wczoraj?
Ja tez nie moge sie doczekac Mario i Stefano Stefanek jest cudowny
|
|
|
#2679 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://nawspolnej.plejada.pl/4548,od...nki_detal.html kate_rossi nie ma sprawy, jak znalazlam na innym forum to dalam
|
|
|
|
|
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
Czy nie wydaje Wam się, że winę za wszystkie problemy w rodzinie Weroniki ponosi Antosia
? Gdyby nie wymyśliła tej głupiej zabawy ze skakaniem do piaskownicy, Weronika nie skręciłaby nogi. Gdyby nie jej marzenie o wyjeździe do Disneylandu, Sebastian nie ''zająłby'' się Werką... Wiadomo, na kogo zrzucić winę
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
Kinga i Michał...
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2682 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Błagam, mniej Michała
|
|
#2683 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
|
|
|
#2684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaczęła mnie irytować Basia, chociaż ''irytować'' to delikatnie powiedziane ![]() Ma minę, jakby pokutowała za grzechy tego świata
|
|
|
|
#2685 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie wiem jak zakończy się ten wątek , ale Adma byłby największym frajerem gdyby jej wybaczył . Kolejne dziecko nie jego i do tego drugi raz z tym samym facetem. Idiotka z tej Weroniki , dobrze , że chociaż ma świadomość , że zostanie z dziećmi sama. No ale Basia dobra rada wie , że Adma jej wybaczy tiaaa , takie bajki tylko w NW
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2686 |
|
Wtajemniczenie
|
Takie rzeczy tylko w NW i do tego w rodzinach ich czasem
Michał miał już kochankę inwestorkę. Kinga z tym z pracy kręciła, całowała się z Andrzejem, a dawno temu miała jakiś epizod z Grześkiem Ziębą przecież. Andrzej był z ta Rudą, co u niej w mieszkaniu się zatrzymał. Basia z Maxem na dziecko. Rudy Daniel zdradził Olę z asystentką. Igor ma nieślubne dziecko po wpadce i szeregu romansów. Ewa była z jego ojcem, Romanem, a potem z Borysem. Itd. itd. no patologia!
|
|
#2687 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2688 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym jak poznali się z Weroniką to Antosia już była i on to zaakceptował i został jej "tatusiem". |
|
|
|
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
Jak Weronika wczoraj stekala Basce probujac udawac placz, to mialam ochote wyrzucic tv przez okno...
|
|
|
#2691 |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
Za każdym razem,kiedy widzę Weronikę biedną,przytłoczoną życiem, smutną, pannę "Nie wiem co mam ze sobą zrobić" to odechciewa mi się oglądać NW
![]() |
|
|
|
|
#2692 |
|
Magda ;)
|
A jednak ornitolog
|
|
|
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
to ci szelma
|
|
|
|
|
#2694 |
|
Przyczajenie
|
Zmęczenie materiału. Mam na myśli postacie NW. Większość postów dotyczy "nie mogę patreć na Michała", "nie mogę patrzeć na Weronikę, Basię, Rudego" itd. Po prostu jesteśmy znudzone już ich twarzami, grymasami, stylem ubierania, zachowaniem. Zauważcie, że ze starych postaci NW każda wydaje się irytująca. W końcu to już z 10 lat. Jeszcze tylko te postacie, które doszły później jakoś nam nie zaszły za skórę jak np. rodzina Olki (zapomniałam nazwiska) albo Emilka.
|
|
|
|
|
#2695 |
|
Zadomowienie
|
Od początku sądzilam, ze to ornitolog okaze się prześladowcą
![]() On pasuje do wizerunku psychopaty, bo z pozoru jest taki spokojny, opanowany, trochę ujmujący, wiarygodny, a tu okazuje się, że takie cyrki odwala... W nastepnych odcinkach Borys ma zaprosić ewę na obiad, ona ma sie nie zgodzic i on podobno sie zdenerwuje, przez co pewnie podejrzenia padną też na niego... ;/ Co do Daniela i Doroty - uważam, że z tej Doroty będzie kawał cholery... jej mąż coś mówił że nie wyciągnie od niego więcej kasy, a ona też dziwnie zachowuje się w stosunku do Daniela - rzuca się na niego tylko jak jest zdesperowana, na następny dzień ma go gdzieś, pewnie takich jak on ma na pęczki. Moze niekoniecznie studentów, ale kochankow ![]() Nie wiem po co pokazali tą scenę Michała i Kingi, moze jeszcze się okaze, ze teraz Kinga zajdzie w nastepna ciaze i będą mieli problemy bo kolejne dziecko = wydatki...
|
|
#2696 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A od razu jak przyjechał do Jej biura, to pomyślałam, że po prostu chce odsunąć podejrzenia od siebie. Oj naiwna Ewa, myślę, że na Jej miejscu ornitolog byłby dla mnie podejrzeniem nr 1. Chyba wyczuwam takich typów ![]() No właśnie, niby spokojny, a z drugiej strony nieobliczany, a pomyśleć, że zaczęło się od portfela Mi też na Jej miejscu dałoby do myślenia to, że jak spotykał się z Nią to był taki upierdliwy i nachalny, nie chciał przyjąć odmowy, to już zasugerowałoby mi podejrzenie na Niego. Oj.. Michał nieźle urządził swoją rodzinę. Ludzie wkoło mają rację, że Kinga powinna kopnąć Go w 4 litery, bo mu za bardzo pobłaża. Facet 40-letni a zachowuje się jak dziecko... Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2011-09-29 o 00:42 |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i te wymuszane dialogi dlatego ja juz sobie odpuscilam NW i tylko Was podczytuje
|
|
|
#2699 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#2700 |
|
Wtajemniczenie
|
Też tak pomyślałam jak zobaczyłam tę scenę. Chociaż z drugiej strony byłoby chyba za dużo dzieci w serialu, Weronika, Emilka, Magda.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.

"parapetówka" się kłania. A jeśli nie w związku, to będą mieć ze sobą kontakt, może dla dobra dziecka. 
.