|
|
#2671 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
co polecicie na strasznie suche końcówki? ale tak żeby za bardzo nie obciążalo włosów
|
|
|
|
#2672 | |
|
szeryfcio
|
Zawsze mam czerwony portfel i gucio
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- serum na końcówki z AT.
|
|
#2673 |
|
Zadomowienie
|
Zgadzam się. Serum na końcówki jest świetne
|
|
|
|
#2674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kładę tą odzywkę gdzieś tak od połowy ich długości - broń boże przy skórze głowy ....bez spłukiwania jest napewno dużo osób poleci Ci serum na końcówki, ale ja akurat tego nie używałam, więc wypowiadam się tylko na temat wypróbowanej rzeczy
|
|
#2675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2676 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Właśnie tez szukałam próbek Reare Gold i BLACK SUEDE, dla klientki, bo najpierw chciała przetestować. Patrze na formularz i tez ich nie widzę.... Powiem, Wam też, że czasami ten nasz kochany Wizaż, nie wychodzi nam konsultantkom na dobre, chodzi mi o wątek katalogowy. Do czego pije? Otóż, właśnie przed chwila dzwoniłam do klientki powiedzieć jej właśnie, ze nie ma próbek Golda, a ona na to, że nie szkodzi... To ona będzie chciała całą wode za 4,90zł, którą bede miała w ofercie. Ja jej tłumacze, że to oferta tylko dla konsultantek i to po spełnieniu kilku wymogów (o czym dobrze wiedziała), a ona mi na to, że wie . Ja jej na to, że oczywiscie, i że JA skorzystam z tej oferty, ale czułam sie taka zarzenowana, normalnie mi koparka opadła. Do tej pory czuje niesmak....Mam jeszcze pytanie do trenujących, chce zamówić nowy podkład mineralny z demo 05, czy któraś z Was go ma? I jak się sprawuje?
|
|
#2677 | |
|
Zakorzenienie
|
udało mi się zredukować moje zamówienie z prawie tysiaka do niecałych 2 stówek
lub wcale![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2678 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
mój mąż ma essence, mówi że ogórkowe
|
|
|
|
#2680 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2681 |
|
Raczkowanie
|
Mogę zwrócić lakier do paznokci bez pudełka??
|
|
|
|
#2682 |
|
Wtajemniczenie
|
na katalogowym są już zdjęcia tych charmów
znaczy gorset i okulary
Edytowane przez cebulkaa Czas edycji: 2011-03-22 o 12:10 Powód: dopisek |
|
|
|
#2683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlatego na takich forach nie powinno się pisać o wysokościach upustu i wrzucać naszego formularza zamówień, bo potem klientka powie "ale Pani ma aż 40% upustu, to może sprzeda mi Pani trochę taniej" szczególnie, że klientki w swoim miemaniu myślą, że my mamy masę zamówień i przekraczamy ten najwyższy próg bez problemu zapewne na nic zda się tłumaczenie - trzeba zachęcać, żeby sama się zapisała i zobaczyła, jak to "łatwo" ![]() wogóle to na wielu innych portalach fora typowe dla konsultantek sa forami zamkniętymi a to nasze jest ogólnie dostępne, bo również z myślą o klientkach, które chcą si podpytać o produkty
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-03-22 o 12:10 |
|
|
|
|
#2684 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oraz te serum na zniszczone koncówki. Bo mam takie siano ze patrzec na to nie idzie bleee mam nadzieje , że to cos pomoże dziękuje wiedzialam ze na Was moge liczyc
|
|
|
|
|
#2685 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#2686 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
oto moja mini lista na k5:
konturówka do ust różowa, wasza sprawka ![]() ![]() zmywacz do paznokci tusz super shock pianka do twarzy samoopalacz błyszczyk w szmince, nie wiem jeszcze który kolor jakiś jasny róż, doradźcie![]() mydło w płynie mystique krem do rąk tropikalny nowa kredka do brwi płyn do kąpieli bukiet bzu pur blanca z netto 2szt, jedna dla mamy ale i tak ja płacę![]() mam nadzieję, że już się nic nie zmieni tzn nie dopiszę czegoś w ostatniej chwili o chyba, że ios coś rzucą ciekawego
|
|
|
|
#2688 |
|
Wtajemniczenie
|
i jeszcze niedawno oglądałam tusz 24k (ten ze złotem) i dla porównania pstryknęłam fotkę trzech szczoteczek... extend, shock i 24k.
na katalogowym
|
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdzie one jest, bo jakoś nie kojarzę, a może się również skuszę ....
|
|
#2690 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
tak.
|
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
a no faktycznie
myślałam o naturalsie nie wiem dlaczego ![]() ja dziś rano otworzyłam tusz magnifity, czy jakoś tak - kuźwa nie mogłam się nim pomalować nie robi mnie efekt czarnych rzęs - ja lubię mieć mocno wytuszowane, a przy tej maskarze, jest to nielada wyzwaniem ![]() a jak na złość nie mam w zapasie żadnego tuszu innego
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-03-22 o 12:20 |
|
|
|
#2693 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ciekawe co by powiedziała na taka Twoją propozycję
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2694 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Własnie napisałaś opust A to prawda, klientki myślą że mam woreczki, katalogi, próbki i kosmetyki za darmo Jak jednej powiedziałam że kupuję to stwierdziła że ściemniam![]() Jestem konsultantką bo kocham kosmetyki, mam możliwość co miesiąc testować=kupić coś sobie nowego, nie latać po dorgeriach. Może jakaś klientka to przeczyta skoro wywietrzyła ofertę tamtą![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
wiem
ale to co 3 strony się upust pojawia, więc co za różnica ![]() ps. ja nigdy takie nie miałam :/
|
#2696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj, bardzo dobitnie
|
|
|
|
|
#2697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no żeby nie było - wszystko pięknie ładnie w oryginalnej reklamówce dostaje
|
|
#2698 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już nie wspominając o giga składzikach w szafie, że kosmetyk jest na zawołanie Mnie jeszcze żadna nie prosiła wprost o zniżkę - i całe szczęścieMoje czasem mają pretensje, że nie dostały katalogu na własność, ale skoro robiły ostatnie zamówienie w 16, to nie będę i za każdym razem dawać nowego katalogu za darmo Było zamówienie, jest osobisty katalog
|
|
|
|
|
#2700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą to trzeba mieć tupet. Moje dziewczyny by na to nie wpadły, wiedzą po co to robię (chęć dodatkowego zarobku) i cieszę się że mają z kim pogadać o kosmetykach, z prezentu cieszą się jak wariatki i jeszcze mi nawet siatki i katalogi czasem chcą oddać, bo wiedzą ile mnie to kosztuje, mimo że siatek nie mam oryginalnych avonowych. Na szczęście mam akurat tyle klientek ile kupuje katalogów, a nawet mi 2-3 zostają na wypadek kogoś nowego więc daje wszystkim na własność. A co do rabatów, jak któraś mówi że chciała by np jakąś wodę ale nie ma siana bo za drogo w katalogu, albo w ogóle nie ma w katalogu, to liczę ile bym jej mogła opuścić albo sprawdzam netto czy domowe zapasy. Jak się da to proponuje. Nigdy o to same nie proszą więc są mega szczęśliwe jak się udaje coś załatwić
Edytowane przez malutka84 Czas edycji: 2011-03-22 o 12:37 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.

. Ja jej na to, że oczywiscie, i że JA skorzystam z tej oferty, ale czułam sie taka zarzenowana, normalnie mi koparka opadła. Do tej pory czuje niesmak....

zapewne na nic zda się tłumaczenie - trzeba zachęcać, żeby sama się zapisała i zobaczyła, jak to "łatwo" 

Oj, bardzo dobitnie