|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wiosenne oczekiwania (prrrawie)narzeczonych .....cz.9!
Siemanko!
Isabelle, super ten obrazek ![]() Ja w pracy zrobilam co mialam zrobic, nawet dodatkowa robote od mamy skonczylam i teram jem bulke i sie obijam ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Jak wam sie takie obraczki podobaja? 2 od konca http://www.rbliger.pl/sklep?wid=44&pn=3
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
Ala mi sie zadne z tych kolczykow nie podobaja, a ceny tym bardziej mi sie nie podobaja
![]() zrobilam ten oklad z mleka ale jak narazie zadnych efektow nie widze
|
#2673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widze,że lecisz z wagą w dół plus antycelulitowe kremy-laska będziesz na wiosnę jak ta lala![]() Z antyperspirantów to ja używam Lady Spictik-chyba tak się pisze?
|
|
#2674 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2675 |
|
Wtajemniczenie
|
Helloł
![]() Jaki dziś piękny dzień ![]() Tż odebrał rower więc w niedziele szykuje sie wycieczka-o ile pogoda dopisze Gaja no no co za powitanie a bluzę bym brała-podoba mi się Ty sklerozo![]() Isabelle świetne to takie inneKasia piona za balsam-mam taki sam i brawa za kolejną stratę![]() Alunia no mnie tez kolczyki do gustu nie przypadły ![]() co do antyperspirantu używałam Lady Speed Stick i byłam zadowolona, teraz używam z Nivei i tez mi pasuje
|
#2676 |
|
Konto usunięte
|
Oczywiście jak ja mam trochę czasu na forum, to nikogo nie ma.
|
|
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem ale tak pojawiam się i znikam bo jak dzień w dzień szukam pracy
![]() po za tym tak myślę co by tu pójść sobie kupić na ''śniadanie" wczoraj tż dzwonił do tej babki od sali , kiedy w końcu możemy przyjść podpisać umowe bo miala to jak najszybciej zalatwić a się nie odzywa..no i powiedziała, że do piątku się do nas odezwie. Wkurza mnie to , bo logiczne , że chce mieć to z głowy a nie takie czekanie..a nie chce żeby potem się nagle okazało , że zostaniemy z niczym , bo jak wiecie bardzo cięzko bedzie nam coś znaleźć w okolicy..praktycznie to niemożliwe.
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-03-31 o 12:09 |
|
|
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki sam tzn ten rozgrzewajacy? bo ja mam to serum termoaktywne, kiedys mialam chlodzacy, ale nigdy nie stosowalam dluzej niz tydzien czy dwa wiec nawet nie wiem czy dzialaja ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- a ten tego pytanie mam, czy ktoras byla w Mielnie?
|
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
Jaaaa ! Byłam
2 razy ![]() i planuje jechac raz 3 , ale nie wiadomo jak z moją praca;/
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-03-31 o 12:20 |
|
|
|
#2680 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie dziwie się, że się wkurzasz. Troche to nie profesjonalne z jej strony. Ja nigdy nei byłam, więc nie pomogę. W ogóle to D. dzwonił i pytał o adres notariusza, czyli pojechał się dowiadywać. |
|
|
|
|
#2681 |
|
Wtajemniczenie
|
Isabelle tez tak mam-że jak ja jestem to nikogo nie ma
no to super ze pojechałKasia tak tak to serum wcześniej miałam ten zielony slime extreme 3d ale tez stosowałam raz na jakiś czas![]() najbardziej to sobie chwale żel chłodzący po opalaniu-no jest boski po prostu ![]() Jlys nie dziwię sie ze masz nerwy, też by mnie to wkurzyło...Mam nadzieję ze sie odezwie
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia ja moge odpowiedziec na wieeele pytan dotyczacych mielna
![]() isabelle szczerze to szukam pracy bylejakiej aby tylko mi dali umowe o prace (chce zrezygnowac z renty i przestac sie martwic ile moge dorobic czy przekrocze czy nie , po za tym te 500 zl renty niech se w buty wsadza , same problemy tylko przez rente mama jesli udaloby mi sie zatrudnić jako npr (bo mam 1 grupe) to już w ogole marzenie
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-03-31 o 12:39 |
|
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
jlys narazie to mam pytanie czy warto jechac?
bo od kilkunastu lat jezdze rok w rok do Wladyslawowa ale chyba juz mam dosyc i teraz ciagnie mnie do Mielna (juz w zeszlym roku mielismy jechac do Mielna ale ostatecznie znowu wyladowalismy we Wladku ), w tym roku nie odpuszcze, o ile w ogole bedziemy mogli gdzies jechac
|
#2684 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.tvn24.pl/0,1697623,0,1,wa...wiadomosc.html
widziałyście to? ![]() ten szkoleniowiec powinien isć siedzieć za takie coś... tak jak Ci kierowcy pokazani na filmach... a na zdjęciu z 0:18 wypadek w którym zginęła moja kuzynka
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-03-31 o 12:42 |
|
|
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu ja byłam w Mielnie,ale to jakieś 7 lat temu to jesli chodzi o jakieś konkrety to hyba nie pomogę
|
#2686 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja to polecam wszystkim na około Darłówko-byłam w 2009 i jak tylko bedę meic prace to pojadę jeszcze raz i jeszcze raz
tyle ze tam bardzo spokojnie jest, małe miasteczko-to dla ludzi bardziej co chcą odpocząć
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
paczek masakra
brak slow po prostu..dobra poogladalam sobie zdjecia z Mielna i okolic i juz mi sie podoba
|
#2688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak byłam we Władysławowie to zwiedziałam przy okazji Hel, Sopot, Juratę, Gdańsk-dobra baza wypadowa![]() Mielno mi sie nie podobało, po pierwsze okropną mieliśmy pogodę, a poza tym okropnie tam było tłoczno i odpustowo-stargany na każdym zakręcie:/ Może Łeba-są wydmy i naprawdę urocze miejsce
|
|
#2689 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia no niestety...w tv puszczali jeszcze filmiki z kamer jak tiry "ładnie" jeżdżą, jak wymuszają pierwszeństwo-niektóre sceny to az dech zapierają..
Tylko dziwi mnie to dlaczego skoro sa nagrania, i to sa łamane wszelkie przepisy czemu tym kierowcą nie odpiorą prawa jazdy bez możliwości ponownego otrzymania a w Mielnie fakt ładnie, z tego co na zdjęciach widziałam
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia ja bylam w mielnie 2 razy po 2 tygodnie
(raz bylam w 2007 jeszcze z mama i to byly takie hmm..srednie wakacje , z tego wzgledu , że ze ''starymi", ale przynajmniej wtedy zrobilam sobie rozeznanie w mielnie , bo na początku myslalam , że to tylko raj dla fanów bialych rękawiczek .w 2009 pojechaliśmy z tżtem na 2 tygodnie(mielismy jechac w 2008 ale nie wyrobilismy z kasa i pojechalismy gdzie indzije nad morze).Więc tak :-Jądąc do Mielna trzeba nastawić się na niebiańsko wysokie ceny ( bylam w 2010 w jastrzebiej , wiec we wladku bywalismy czesto no i jest o wiele drozej niz we wladku , tak dla porównania). -Klubów jest dość sporo , jak na taką małą mieścinkę , jest tylko jeden jakiś ekwador dla milosników rękawiczek gwizdków itd, ale nigdy tam bo nie lubie takiej muzyki nie byłam więc ocenić nie mogę. Raz tylko widzialm jak zakrwawiona dziewczyna stamtąd wybiegla -Wejściowki śa raczej tanie po 2- 15 zl , w jednym klubie Senso można dość często spotkać majdana (akurat jak tam bylismy na wakacjach byl praktycznie dzien w dzien :P)-Jest wesołe miasteczko a raczej 2 , wiec atrakcji nie brakuje .-Ogolnie jest tam myśle z 80 % ze wszystkich przyjezdnych młodych ludzi , którzy wiadomo przyjehcali się zabawić, w zwiazku z czym w Mielnie można na kazdym kroku spotkać policje , szczegolnie wieczorami. Mimo wszystko jest spokojnie , ale wiadomo zdarzają się jakieś akcje - odpały od reguły Jest jezioro jamno więc mozna sobie poplywac na rowerkach itd Jak dla mnie Mielno to najlepsze miejsce na wakacje nad polskim morzem( w porownaniu do tych miejsc gdzie byłam : Łeba,Karwia, Darłowo,Jastrzębia Góra, Jastarnia,Władysławowo) , bo obojętnie na jaką pogode nie trafisz to jest co robic , atrakcji i rozrywek tam nie brakuje. Będac w Mielnie odwiedzalismy Kołobrzeg tak , żeby sobie zoabczyc no i chyba stosunko niedaleko jest też Darłowo z aquaparkiem ![]() co do straganów to owszem jest mnóstwo ale to logiczne -im wiecej turystow tym tego wiecej , wszedzie chca zarobić ![]() Ja mialam w mielnie super pogode 2 lata temu bylo non stop taki ukrop , że nie dalo sie wytrzymac , dopiero 3 ostatnie dni zrobily sie chlodne chce bardzo tez do mielna jechac w tym roku , no ale znalezienie normalnej pracy jest ważniejsze niż wakacje , wiec jesli znajde nowa i nici z wolnego to trzeba bedzie po raz 2 odpuścić sobie
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-03-31 o 12:54 |
|
|
|
#2691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z moimi znajomymi byliśmy we wrześniu to wszytsko było pozamykane na 4 spusty
|
|
#2692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hel, jurata, jastarnia, jastrzebia gora, karwia, dębki tez byly zwiedzane kilka razy![]() nad Łebą tez sie zastanawialam.. a stragany to teraz sa chyba w kazdej takiej miejscowosci turystycznej, przynajmniej nad morzem
|
|
#2693 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Teraz czekam na jakieś wiadomości co tam się dowiedział.
|
|
|
|
|
#2694 |
|
Wtajemniczenie
|
Jlys no jest jest tam aquapark
![]() Studi ja byłam na przełomie czerwiec/lipiec ale na prawdę piękne miejsce wcześniej bywałam w Jarosławcu, Rowach, Międzyzdrojach i Ustce ale Darłówko jeśli chodzi o mnie bije je na głowęIsabelle aż mnie coś bierze jak słyszę takie wiadomości..ja sie zawsze bałam jak tiry przejeżdżały. Jak nad morze jechaliśmy to co chwile nas mijały to az autem "robiło" taki powiew był;/nie patrza na nic..a kuzynki mi strasznie szkoda 16lat miała i całe życie przed sobą...oby samych dobrych rzeczy
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-03-31 o 12:58 |
|
|
|
#2695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ew może Kołobrzeg-duże miasto, jest co robić w razie niepogody, moża się statkiem przepłynąc,wejśc na latarnię morską zobaczyć molo...
|
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
Paczek my bylismy wlasnie w Darłowku w 2008 r z tżtem i średnio nam sie podobalo , choc wtedy dopiero pol roku bycia razem to bylismy tak w sibie zapatrzeni , że może po prostu na okolice nie zwracaliśmy uwagi
|
|
#2697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ceny to też mają po zbóju
|
|
#2698 |
|
Konto usunięte
|
Ja ostatnio nad polskim morzem byłam w wieku 17 lat.
W 2009 byłam ale to Francja i Hiszpania. Do nas nad morze to nie na dłużej jak weekend. Nie wiem, jakoś zawsze miałam pecha do pogody. Poza tym marzą mi sie też góry bo już dawno nie byłam... ostatnio w 2008 roku. |
|
|
|
#2699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale powiem Ci zaskoczylas mnie ze jest tam drozej niz we Wladku, trzeba bedzie albo wiecej funduszy zebrac, albo pojechac na krocej![]() akurat kluby nas nie interesuja bo nie chodzimy do takowych ![]() ale podoba mi sie ze jest wesole miasteczko i jezioro przekonuje mnie to
|
|
#2700 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zresztą co tu dużo mówić, gdyby kierowcy myśleli głowami i nie pozwalali się wykorzystywać, nie oszukiwaliby, nie przekraczali czasu, norm ładunkowych itd to to też by inaczej wyglądało. Tłumaczenie bo szef każe to żadne tłumaczenie. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:55.

2 od konca

i wysmarowac sie eveline'em antycell:P
Ty sklerozo

no to super ze pojechał