|
|
#2671 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczęśliwie zakochane od 2007 roku!
Cytat:
|
|
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
i jakie to ciasto było?
|
|
#2673 |
|
Zadomowienie
|
a co się miało nie udać
szaroltka, zostało mi jeszcze trochę jabłek zagotowanych w słoikach, które zbierałam u ciotki na działce w wakacje (jabłka, nie słoiki) w ogóle lubię robić domowe przetwory i je potem wykorzystywać mamy sporo słoików z różnymi ogórkami i sałatkami, fajnie, że i u mnie i u TŻa w domu jest taki zwyczaj praktykowany
|
|
|
|
|
#2674 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
wiem, wiem, sesja albo ferie i wyjazdy w góry (najpiękniejsze moim zdaniem właśnie zimą bo ja się tak odzwyczaiłam od pracy, że nie wiem co będzie jak tam wrócę w nowym miesiącu... tymczasem 2 egzaminy mam zdane, jeszcze 3 przede mną i jedno zaległe zaliczenie u dr. którego nie cierpię... i w ogóle na ostatnim roku studiów jakoś dziwnie podchodzimy z TŻem do tych egzaminów... pijemy piwko albo butelkę wina na wieczór przed egzaminem... i jakoś do tej pory wychodzimy z tego cało |
|
|
|
|
#2675 |
|
na przekór do celu
|
U mnie wątek PM-ek 2015 pędzi jak szalony, więc całymi dniami tam siedzę i nadrabiam lub drukuję
A tu coś tak cicho...Ja też strasznie odpuściłam sobie tą sesję, idę po najmniejszej linii oporu i nawet jak mam 3 dni wolnego przed egzaminem to naukę zaczynam oczywiście dzień przed Rozleniwiłam się strasznie...
|
|
|
#2676 |
|
Zadomowienie
|
no ja mam to samo!!! zero mobilizacji do nauki, zero...
![]() oo, no to fajnie ja też zaczęłam się udzielać na PM2014 bo coraz poważniejsze sprawy załatwiamy, salę, dj, foto... ale i tak najbardziej nie mogę doczekać się zapisania na datę i godzinę w kościele! a zaglądam tam do Was czasem, tak jak i do PM2013 bo mam bardzo okołoślubny nastrój i lubię poczytać relacje/inspiracje
|
|
|
|
|
#2677 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
|
|
|
|
#2678 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powodzenia na dalszych egzaminach! Ja czekam na wyniki, jak będą pozytywne to zostanie mi jeden egzamin 17.02 piwko albo winko na wieczór przed egzaminem... dobry pomysł, trza wypróbować ![]() Cytat:
i nieszczęssna sesja też mam lenia jak nie wiem coCytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
Pracę dostałam - dziewczyna, którą wtedy zastępowałam znów zaszła
Trzymajcie kciuki, żeby jak najdłużej była na L4
|
|
#2680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#2681 | |
|
Zakorzenienie
|
Jej, ja też mam sesje a jeszcze nic się nie uczyłam. W ogóle to źle się czuje i nie mam siły zajrzeć do notatek. Za tydzień mam 2 kolosy, a na jeszcze następnym zjeździe 5 egzaminów. Nie wiem jak to wszystko ogarnę
![]() 2 tygodnie temu byliśmy w Zakopanym i pogoda była bardzo mglista i zimna. Szkoda, że nie pojechaliśmy w takim okresie jak jest teraz, bo ciepło i słońce przynajmniej świeci ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
Bojatoja - dasz radę
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
bojatoja powodzenia! Będziemy trzymały kciuki
ja wczoraj miałam wyniki z etyki dziennikarskiej i zdałam i to na 4 czekam teraz jeszcze na wyniki ze źródeł i jak je zdałam to zostanie jeden egzamin 17 lutego ![]() A co do pogody to wyczuwam już wiosnę! słonko dzisiaj pięknie świeci zazwyczaj tak jest, że jak się gdzieś pojedzie to pogody nie ma, a jak się siedzi w domu/pracy to jest
|
|
#2684 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
|
|
|
|
#2685 |
|
Raczkowanie
|
U mnie okropnie wieje - wietrzyłam pokoje i tak świszczało że masakra. Do jednego pokoju nie mogłam drzwi potem otworzyć i tam wejść taki przeciąg
ale słonko i tak śliczne ![]() Co do śniegu, to właśnie planujemy ostro wyjazd zimowy ale zobaczymy jak to będzie z końcem lutego.
|
|
|
#2686 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie raz tak było, że w marcu już wiosna więc nawet jeśli wróci zima to niewiel zostało do wiosny Cytat:
tylko plucha straszna na dworze ![]() Wyjazd... oj też o nim marzę... może coś się uda w lutym jeszcze albo w marcu z kasą krucho
|
|
|
#2687 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zazdroszcze tylko jeszcze jednego egzaminu Mnie się sesja dopiero zaczyna, chociaż już miałam kilka kolosów, które dopuszczają do egzaminu. Od dzisiaj zabieram się ostro na naukęCytat:
I też nie mogę doczekać się wiosny
|
||
|
|
|
|
#2688 |
|
na przekór do celu
|
We Wrocławiu zielono, nie ma ani grama śniegu
![]() A jeszcze 3 dni temu zapadałam się w zaspach
|
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na południu śnieg jeszcze jest, ale mało.
Wiatr go zdmuchnął (nie wiem jak to się pisze) ![]() Ale tak przyjemnie wiosennie się zrobiło. Zima pewnie jeszcze przyjdzie. |
|
|
|
|
#2690 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
byłam wczoraj na chwilę we Wrocławiu ładne miasto aż się wierzyć nie chce że w 1997 praktycznie nie istniało.Moja sesja wciąż trwa. Na razie mam za sobą jeden egzamin - samorząd terytorialny. Wyników jeszcze nie ma, obym zdała We wtorek mam postępowanie administracyjne, na szczęście umialam już coś wcześniej więc jestem dosyć dobrej myśli )) Ale i tak nic nie przebije stresu jaki miałam przy zaliczeniu 2 kolokwium z postępowania karnego, brrrr dobrze że mam za sobą ![]() a co do pogody to nawet znosnie, chociaż w Katowicach dalej jest plucha ;/// |
|
|
|
|
|
#2691 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powodzenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2692 | ||
|
Zadomowienie
|
ołeee, wywiało mnie stąd i zewsząd na kilka dni bo strasznie się rozłożyłam, chyba grypa żołądkowa, bo wysoka gorączka i wiadome objawy, ale lekarz stwierdził, że tak się teraz infekcja górnych dróg oddechowych zaczyna
już wracam do normalności, bo nigdy chyba nie przechodziłam przez tak krótką i intensywną w objawach chorobę, okropność zawaliłam przez to jeden egzamin bo po prostu nie poszłam, będę musiała jakoś nadrobić...Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówi, że jakby miała jeszcze raz wybierać to na inne by poszła a Ty w tym roku się bronisz? Jej jeszcze dwa lata zostały
|
|
|
#2694 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a na administracji też mam obronę w tym roku, ale magistra i szczerze mówiąc nie mogę się doczekać
|
|
|
|
|
|
#2695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdolniacha
|
|
|
#2696 |
|
Zadomowienie
|
przeeestań
bardziej się sobie dziwię, że łączę to jeszcze z pracą na pół etatu, a i tak żałuję, że zaczęłam coś na stałe dopiero w tym roku... tak to zawsze jakaś praca zlecenie, dorywcze albo tymczasowe, żeby tylko uzbierać na wakacje i swoje zachcianki więc nawet przy dwóch kierunkach to był studencki hajlajf, a teraz trzeba na wesele zarobić więc oboje z TŻem mimo studiów i zajęć ciągniemy to i staramy się nie narzekać TŻ nawet na 3/4 etatu ![]() ale nie martw się, są jeszcze zdolniejsi, którzy dają radę i ciężkie studia i pracę na PEŁNY etat pogodzić, więc to wszystko zależy od sytuacji i specyfiki tego czym się dana osoba zajmuje, nie ma co porównywać
|
|
|
|
|
#2697 |
|
Zadomowienie
|
Również ja melduję się w okresie sesyjnym!
U mnie tym większa miazga, że jest to moja ostatnia sesja w życiu (oby!) i chcę ją zdać za pierwszym podejściem. Ponieważ jednak jeden profesor nam zachorował, możliwość zdawania będzie dopiero pod koniec lutego, a więc się przeciągnie... Jakoś nie wierzę, że ten czas poświęcę na dokładne, systematyczne uczenie sie materiału, więc jestem wkurzona, że nie będę mieć tego szybko z głowy ![]() Mam też pozytywny akcent, znów wśród swoich planów zawodowych - znalazłam sobie patrona. Co prawda... trzeba najpierw zdać sesję, obronić się i dostać na aplikację, ale patrona w odwodzie zawsze dobrze mieć, a i motywacja od razu inna ![]() Jednocześnie kombinuję nad prezentem walentynkowym dla TŻ. Już jakieś jego elementy mam, ale chcę, żeby to był taki prezent typu wow!, więc jeszcze wymyślam, co to tak naprawdę będzie ![]() lupinka, ja też ostro oszczędzam na przyszłe zamążpójście Nie wiem, jak TŻ, on mi za bardzo na takiego wolnego ptaka wygląda (np. niedawno kupił 4 gitarę do swojej kolekcji ), ale jak przyjdzie co do czego, to nie ma zmiłuj, ino się hajtamy i Ty też masz na to mieć! Chociaż kusi, kusi, żeby zarobioną kaskę gdzieś ciut roztrwonić...
|
|
#2698 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gratuluję znalezienia patrona i mam nadzieję, że dokonałaś dobrego wyboru i powodzenia na ścieżce kariery, dobrze, że realizujesz wszystko zgodnie ze swoim planem ![]() a co do oszczędzania to wiadomo, zawsze coś kusi nie można z drugiej strony przesadzać, trzeba sobie coś czasem kupić zwłaszcza, że to pasja Twojego TŻ więc jakby nie było inwestuje w siebie |
|
|
|
|
|
#2699 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() także zarobiłby na 2 wesela ![]() ale zobaczymy jak to będzie, na razie chce się zapisać na angielski i zdać certyfikat no i magisterkę obronić, więc jeszcze ma pół roku. ale już zapowiedział, że lecimy w wakacje nad ciepłe morze, bo człowiek nie może wiecznie oszczędzać
|
|
|
|
#2700 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteś moim idolem hehe wiem, że pewnie są jeszcze większe hardkory niż Ty, ale i tak jestem dumna z Ciebie ![]() Cytat:
my też oszczędzamy, ale tak jak mówicie, nie można przesadzać ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że nam też uda się gdzieś w te wakacje pojechać
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.

nie było tak źle, ale coś tam i tak pójdę oddać, po racjonalnym przeanalizowaniu...
a TŻa mam zamiar jeszcze dzisiaj udobruchać ciastem, zaraz idę piec 

mamy sporo słoików z różnymi ogórkami i sałatkami, fajnie, że i u mnie i u TŻa w domu jest taki zwyczaj praktykowany
Rozleniwiłam się strasznie...

powodzenia na dalszych egzaminach! Ja czekam na wyniki, jak będą pozytywne to zostanie mi jeden egzamin 17.02
też mam lenia jak nie wiem co

nie raz tak było, że w marcu już wiosna

już wracam do normalności, bo nigdy chyba nie przechodziłam przez tak krótką i intensywną w objawach chorobę, okropność 
jesteś moim idolem hehe