|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
Cytat:
Ja mam jeszcze 29 dni i do tej pory nigdzie nie pójdę
|
|
|
|
|
#2672 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
Odważniak
![]() Cytat:
Cytat:
Opowiadął to chłopak co widział na własne oczy. Sytuacja miała miejsce w autobusie... siedział chłopiec z matką na przeciw starsza pani. Dziecko machając nogami kopało starszą panią. Pani ta zwróciła uwagę mamie, która odpowiedziała, ze wychowuje syna bezstresowego. Ludzi na około byli w szoku... Jeden chłopak ok. 30-stki żuł gumę... wyjął ją i przykleił mamie syna na czole, mówiąc "ja tez byłem wychowany bezstresowo" jak usłyszałam ta opowieść to padłam ale odebrałam to baaardzo pozytywnie ![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2673 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2674 | |
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiam dalej
![]() Nie słyszałam ![]() Cytat:
ja tego nie widziałam tylko tż i mówi, że leciał centralnie nade mną... ![]() ![]() przeleciał i zawrócił... wtedy też wylądował i ja dopiero go zobaczyłam jak chodził po łące ![]() ![]() mi to zaś może jakąś paczkę zrzucić i w sumie to się strachu najadłam bo u sąsiadów (męża brata) jak latał nad ich domem 4 lata temu, to teraz chodzi po podwórku 3-letni brzdąc masakra haha ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
ja ostatnio na poboczu widziałam bociana jak autem jechał to się zaśmiałam pod nosem że niestety bociek ale jeszcze musisz poczekać
|
#2676 | ||
|
Zakorzenienie
|
I wolałabym, żeby nie było niespodzianek
![]() Trzymam kciuki za pracę Cytat:
---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
no z bocianami to tak jest, że same decydują kiedy zrzucić przesyłkę
a jak już mowa o bocianach, to powiedzcie mi skąd się biorą dzieci w zimie ja z listopada i mama mówiła że znaleźli mnie w kapuście na polu, siostra z lutego ale bajeczki nie pamiętam starsza siostra z sierpnia więc też bocian
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi nie słyszałam o tej aukcji.
Bzyczka oooo ale bym sobie loda z maca zjadła Ktosia jaki uparty bocian ![]() Ana chciałabym widzieć minę tej kobiety z autobusu
|
|
|
|
#2679 | |
|
Zakorzenienie
|
aaaa nic takiego najpierw gadalysmy z kolezanka w pracy o urlopach i mowie jej ze chce 2 tygodnie pierwsze lipca lub 2 tygodnie pierwsze sierpnia... (bo na koniec miesiaca musze byc zawsze bo mam duzo roboty) i tak gadamy i cos zeszlo na wczasy pod grusza i ona mi powiedziala ze wczasy pod grusza przysluguja jak sie rok przepracowalo, a mi rok mija 9 sierpnia i ja jej na to mowie to w takim razie ja chce urlop po 10 sierpnia... a ona mi na to ze pieknie to wymyslilam i ze jestem pazerna na pieniadze ![]() :brzyda l: i ze ona w pierwszym roku pracy tez nie dostala no ale ona sie zatrudnila w lutym a juz w lipcu szla na urlop, a mi jesli pojde w lipcu to zabraknie niecaly miesiac... i jeszcze mi powiedziala ze i tak mnie wypchaja w lipcu... niby ze smiechem to mowila no ale... a kurde te wczasy pod grusza to 957 zl brutto wiec piechota nie chodzi... to oczywiscie moja ukochana kolezanka powiedziala ![]() a w ogole to mialam chrapke na przenosiny do ksiegowosci bo jedna laska odchodzi i glowny ksiegowy byl bardzo na tak i mialam wielkie nadzieje, a tu sie dzis okazalo ze corka prezesa wkrecila na to stanowisko jakas swoja kolezanke.... no i lipa... no ale ze znajomosciami nie wygrasz... w sumie nie powinnam miec zali bo ja tez po znajomosci... no ale mialam nadzieje...Ale humorek poprawiony bo kupilam 2 bluzeczki i spodniczke ![]() ![]() Cytat:
trzymam kciuki za ta rozmowe oby sie udalo bo wydaje mi sie ze to lepsza praca
Edytowane przez SAMBAdiJANEIRO Czas edycji: 2011-05-11 o 21:10 |
|
|
|
|
#2680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Może zrzucił tylko ja sama jeszcze o tym nie wiem
Cytat:
to musiał być piękny widok ![]() Cytat:
![]() Fajnie by było jakby się udało a te pieniążki tylko by na Ciebie były czy na tżta też?
|
||
|
|
|
#2681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
Ana a te ostatnie wymioty??
no wiesz boćki krążą Samba mam nadzieję, ze ci się uda z tymi wczasami pod gruszą, szkoda aby przepadło . |
|
|
|
#2683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wątpię ![]() ![]() Nie sądzę, aby to było w tym wypadku bo opowiadał tę historię chłopak, który to widział nie sądzę aby miał powód do kłamstwa chyba
|
|
|
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
Podobno w lipcu ma byc kolejna podwyżka stóp procentowych
|
|
|
|
#2685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://atrapa.net/legendy/bezstresowe.htm
|
|
#2686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie powiem, zaskoczyłaś mnie ![]() no to nie mam pojęcia skąd ten chłop wziął tą historię a konkretnie opowiadał to chłopak sprzedający watę cukrową, to znaczy mówił że widział tę sytuację, ale teraz to zwątpiłam |
|
|
|
|
#2687 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2011-05-11 o 22:51 |
|||
|
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana ja miałam na myśli "coś" bardzo przyziemnego i pewnie od razu byś to zauważyła
![]() Madzia, ja cię proszę, czy zawsze musisz przynosić takie smutne wiadomości? |
|
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
tak słyszałam tą rewelację
![]() |
|
|
|
#2690 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Prawda jest taka, że marka samochodu jako taka przestaje się powoli liczyć. Wszystko po kolei jest składane w krajach nazwijme je trzecich np. niemiecki opel corsa jest produkowany w Hiszpani. Podzespoły są zamawiane w Chinach, Tajlandii (nawet Mercedes i BMW testuja tam obecnie podwykonawców). Nikt już nie produkuje samochodów na wiecznośc, mają przetrwać okres gwarancyjny a potem po woli zacząć się sypać - po co ? Po to aby po pierwsze koncern nie wydał na materiały i robociznę więcej niż to konieczne, a po drugie abyśmy szybko wrócili po następny samochód. Proste ![]() Kupno samochodu to zawsze ryzyko, ale jeżdzić czymś trzeba. Każdy kombinuje, tyle że łatwiej swoje prawa wynegocjować od komisu niż od osoby prywatnej. Komis sprzedając samochód odpowiada za jego WADY, o których kupujący nie został poinformowany, czyli można auto reklamować. Ze sprzedawcą indywidualnym będziemy się niestyty bujać po sądach z powództwa cywilnego. Cytat:
![]() Znalazłam - mam drzwi takie jak w tej szafie: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S29894612 Cytat:
Pewnie że taka kasa piechotą nie chodzi, sama bym poszła na urlop tak, aby ją dostać. Przykro mi że z przeniesienia nici, pamiętam jak wspominałaś o rozmowie. Możesz co jakiś czas się przypominać, jakby co to jesteś chętna.Gucia - cieszę się że smakowało, spróbuj jeszcze ten sos z kolendrą, jest REWELKA, dodaj jeszcze orzechy i winogronka Aż mi ślinka cieknie, zrobię ja w weekend.
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2011-05-11 o 23:44 |
|||
|
|
|
#2691 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wlasnie kurde zapomnialam jej na rozmowie zapytac czemu opiekunka przede mna zrezygnowala teraz juz chyba wiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no dokladnie bezstresowe wychwanie mamusi .. a pozniej bedzie plakac .. a moze byc juz za pozno ![]() Cytat:
strasznie mi sie podobaja kolory i wzory na tej sukience Cytat:
![]() ja za swoja zaplacilam 34.95$ ![]() Cytat:
swietna historia!!!! ciekawe jak sie mamusia zachowala
|
|
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
zabcia wiem ze Ci tak na poczatku powiedziala, ale teraz juz troche z nimi pracujesz i mozesz jej powiedziec co jest z nimi nie tak.
i ze jak chce CI placic dodatkowe pieniadze za szkody na zdrowiu jak Ci wybija oko tym kamieniem, to moze sie zastanowi nad timeoutem.
|
|
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Ktosia
|
|
|
|
#2694 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo 2 tyg wte.. czy wewte ![]() ja urodziłam 9 dni przed terminem... z jednej strony wowww surprise ale z drugiej wole tak niż jak siostra musiała mieć wywoływane.. a po terminie to już się pewnie siedzi jak na szpilkach.. to dziś czy nie dziś... a tak szybko raz dwa trzy nawet porządnie się nie zestresujesz a już po wszystkim ![]() ![]() Cytat:
![]() to jak z tą śmiercią na weselu że młodą podrzucali i wiatrak jej skręcił kark tudzież oderwał głowę, tata zmarł na zawał a mąż się powiesił... ściema nie ziema ![]() ![]() Cytat:
![]() kapuchy też nie był... może mnie tata w kuflu z piwem znalazł bo i takie teksty słyszałam buhahaha Cytat:
przytulam...
|
|
|
#2695 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam dziś zabiegany dzień
muszę dziś trochę pogotować bo oni my ani Pat nie mamy obiadów (na szczęście robię rybkę więc szybko pójdzie) na 14 rehabilitacja na 14.30 psycholog, o 15 najpóźniej 15.30 muszę załatwić sprawy na mieście i mam nadzieję że się wyrobię, a na 17 umówiłam się z moimi dziewczynami na plotyyyy i pewnie padne
|
|
#2697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Choć z drugiej strony im później się urodzi, tym później ja wrócę do pracy Ale wywoływanego porodu bym nie chciała.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2698 | ||||
|
Zakorzenienie
|
O tak
![]() Cytat:
nie nic nie spadło na mnie jak grom z jasnego nieba Cytat:
może zmądrzeje ![]() ![]() ![]() Cytat:
nie mniej jednak prawdziwa czy nie na mnie wywarła bardzooo pozytywne wrażenie i w sumie to bardzo bym chciała być obserwatorem takiej akcji mamie on maluchów żabci by się to przydało ![]() ![]() ![]() Cytat:
ale za to nie będziesz się nudziła
|
||||
|
|
|
#2699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
same dobre wieści z rana nam obniżyli ratę o 7 zł a teraz podnieśli o 20zł jakoś nawet się nie nacieszyliśmy dojdzie do tego że dopłata rodzina na swoim to tylko się tak będzie nazywało ![]() czytam teraz książkę TŻ kupił mi na zakupach w Biedronce za 9,99zł "Skrzywdzona" jestem na 139str. i powiem wam że jestem w szoku
|
|
#2700 | |||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ale fakt, trzeba miec szczęscie, zeby trafic na dobre. Aczkolwiek poprzednie swoje tez miałam przez allegro kupowane, ale od prywatnej osoby i było ok, przez 3 lata ani razu mnei zawiodło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No nic, maz dzisiaj mial sparwdzic 2 auta osobiscie w okolicy, zobaczymy ![]() A tak w ogóle to następny piekny i ciepły dzień mamy. Pozwoliłam sobie włozyć do pracy sukienke o wykonczeniu gorsetowym, sensie bez ramiaczek etc No, ale widziałam inne dziewczyny tez ubrane w takie bluzki, sukienki i nikt o to nei drze szat, jest pewien luz u nas Na szczescie
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:44.

Ja mam jeszcze 29 dni i do tej pory nigdzie nie pójdę

napewno bedzie zalowac 
jak usłyszałam ta opowieść to padłam

no wiesz boćki krążą
a konkretnie opowiadał to chłopak sprzedający watę cukrową, to znaczy mówił że widział tę sytuację, ale teraz to zwątpiłam 

nie nic nie spadło na mnie jak grom z jasnego nieba