Plotki, ploteczki - czyli ' Mówiące prawdę' się poznają! :) - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-31, 21:36   #2671
Justynka0520
Zakorzenienie

GG do Justynka0520
Dot.: Plotki, ploteczki - czyli ' Mówiące prawdę' się poznają! :)

Cytat:
Napisane przez latin Pokaż wiadomość
"nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki" (...) "do trzech razy sztuka" i możemy sobie tak sypać, zawsze się coś znajdzie na poparcie naszych argumentów :P
mam wrażenie, że traktujesz miłość strasznie przedmiotowo. nie wiem, ja mam do tego inne podejście... dla mnie każda chwila to super wspomnienie i dla takich chwil warto żyć.
napisałaś, że szkoda marnować czas po raz drugi - zaskoczyło mnie to, bo owszem, są upadki (które niekoniecznie chcemy zapamiętać) ale w związku jest też dużo naprawdę zaje*** momentów, które na długo zostają w naszych sercach! a poza tym co to za miłość, jeśli to "marnowanie czasu"
no i to też tylko moje skromne zdanie

ah Aniu wiesz, że Cię kocham?

zastanów się, daj sobie trochę czasu...
na pewno dobrze wybierzesz

Kochana, ja już i tak za długo zwlekam dziękuję Ci za Twoją wypowiedź , ale w naszym związku było już strasznie dużo upadków, za każdym razem wybaczałam , dawałam kolejną szansę... I co ma być tak zawsze? To wiadome że przeżyliśmy również wiele pięknych chwil których w życiu nie zapomnę , no ale ehh
nie wiem co robić i jak wybrać , nie ma pojęcia... Napisałam to tu wszystko ponieważ chciałam znać zawsze zdanie, i dziękuję bardzo... Jesteście kochane że chcecie mi pomóc To dla mnie na prawdę wiele

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
Napisane przez pinats Pokaż wiadomość
tak skromnie się wtrącę - ja jestem podobnego zdania co Dominika wierzę, że każdemu jest pisana ta jedyna, druga połówka i że prędzej czy później się ją spotka. wiadomo, że w każdym związku bywają gorsze i lepsze chwile, czasami trudno ze sobą wytrzymać i nie ma innego wyjścia niż przerwa - ale skoro ta miłość jest prawdziwa i bezgraniczna i nadal obie strony coś do siebie czują, to dlaczego by nie spróbować raz jeszcze? oczywiście, że znów może nie wyjść, ale wg mnie lepiej spróbować i żałować, niż żałować, że się nie spróbowało i uważam, że Justyna i Sebastian powinni wejść drugi raz do tej samej rzeki, skoro ich do niej ciągnie, to po co oszukiwać samego siebie i na siłę próbować oddalić się od tej drugiej osoby.

Aniu , a jeśli to Sebastian jest tą druga połówką? i jeśli to właśnie teraz przegapię? eh... sam nie wiem

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Cytat:
Napisane przez AgataBm180 Pokaż wiadomość
Justynka0520 -Kochana.. co się dzieje..
ja dziś przepłakałam przeszło godzinę...
bardzo boli mnie kolano i jak chodzę, boli bardziej..
na dodatek coś z sercem, ale to raczej od nerwów

Źle zrobiłam cytat haha ;(

Agatka , wszystko napisałam... Eh ta miłość

a co do kolana , może warto pójść do specjalisty?
a z serduszkiem też wybierz się do lekarza, wiem jak to jest mam to samo... a jeśli w klatce piersiowej Cię boli to może być nerwica i nie warto tego bagatelizować im wcześniej tym lepiej

Justynka0520 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 01:33   #2672
kochanowska
Zakorzenienie

Cytat:
"nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki" (...) "do trzech razy sztuka" i możemy sobie tak sypać, zawsze się coś znajdzie na poparcie naszych argumentów :P
mam wrażenie, że traktujesz miłość strasznie przedmiotowo. nie wiem, ja mam do tego inne podejście... dla mnie każda chwila to super wspomnienie i dla takich chwil warto żyć.
napisałaś, że szkoda marnować czas po raz drugi - zaskoczyło mnie to, bo owszem, są upadki (które niekoniecznie chcemy zapamiętać) ale w związku jest też dużo naprawdę zaje*** momentów, które na długo zostają w naszych sercach! a poza tym co to za miłość, jeśli to "marnowanie czasu"
no i to też tylko moje skromne zdanie

Nie wiem, czy jest to przedmiotowe podejście. Dużo razy zostałam zraniona, jakoś ogólnie nie ciągnie mnie do stałych związków. Wolę sobie pochodzić na randki, poskakać ''z kwiatka na kwiatek'' ale nic zobowiązującego. Może i masz racje, jest dużo dobrych momentów, ale psychika człowieka jest tak zbudowana, że całe życie pamięta krzywdy, a te miłe rzeczy pozostają z nami tylko przez jakiś czas. Ale moim zdaniem serio nie ma co sie drugi raz pchać w to samo, jeśli nam nie wyszło. Ogólnie nie wierze w coś takiego, że ktoś ''jest nam pisany''. Na podstawie czego, wspólnego koloru włosów? Jest nam z kimś dobrze to ok. Nie wyszło to trudno, znajdę kogoś nowego. Takie jest moje myślenie, może troche dla Ciebie dziwne, skoro masz tradycyjne poglądy, ale jak wiadomo każdy ma swoje zdanie

kochanowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 07:25   #2673
Justynka0520
Zakorzenienie

GG do Justynka0520

Cytat:
Napisane przez kochanowska Pokaż wiadomość
Nie wiem, czy jest to przedmiotowe podejście. Dużo razy zostałam zraniona, jakoś ogólnie nie ciągnie mnie do stałych związków. Wolę sobie pochodzić na randki, poskakać ''z kwiatka na kwiatek'' ale nic zobowiązującego. Może i masz racje, jest dużo dobrych momentów, ale psychika człowieka jest tak zbudowana, że całe życie pamięta krzywdy, a te miłe rzeczy pozostają z nami tylko przez jakiś czas. Ale moim zdaniem serio nie ma co sie drugi raz pchać w to samo, jeśli nam nie wyszło. Ogólnie nie wierze w coś takiego, że ktoś ''jest nam pisany''. Na podstawie czego, wspólnego koloru włosów? Jest nam z kimś dobrze to ok. Nie wyszło to trudno, znajdę kogoś nowego. Takie jest moje myślenie, może troche dla Ciebie dziwne, skoro masz tradycyjne poglądy, ale jak wiadomo każdy ma swoje zdanie

jej chciałabym podchodzić do tego tak lajtowo jak Ty niestety , ja jestem osobą uczuciową, i bardzo szybko się przywiązuję do ludzi , ciężko mi tak z dnia na dzień powiedzieć Sebastianowi (Tż) czy Andrzejowi (przyjacielowi) że to koniec znajomości ... chyba jestem na to za słaba

Stary 2011-08-01, 12:36   #2674
AgataBm180
Placuszek racuszek

Cytat:
Napisane przez Justynka0520 Pokaż wiadomość
Kochana, ja już i tak za długo zwlekam dziękuję Ci za Twoją wypowiedź , ale w naszym związku było już strasznie dużo upadków, za każdym razem wybaczałam , dawałam kolejną szansę... I co ma być tak zawsze? To wiadome że przeżyliśmy również wiele pięknych chwil których w życiu nie zapomnę , no ale ehh
nie wiem co robić i jak wybrać , nie ma pojęcia... Napisałam to tu wszystko ponieważ chciałam znać zawsze zdanie, i dziękuję bardzo... Jesteście kochane że chcecie mi pomóc To dla mnie na prawdę wiele

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Aniu , a jeśli to Sebastian jest tą druga połówką? i jeśli to właśnie teraz przegapię? eh... sam nie wiem

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Agatka , wszystko napisałam... Eh ta miłość

a co do kolana , może warto pójść do specjalisty?
a z serduszkiem też wybierz się do lekarza, wiem jak to jest mam to samo... a jeśli w klatce piersiowej Cię boli to może być nerwica i nie warto tego bagatelizować im wcześniej tym lepiej

Jestem prawie pewna, że mam nerwicę. Dlatego muszę pójść w końcu do lekarza.. a z kolanem, to nie od żadnego urazu, skomplikowane

a i już czytałam.. no tak, miłość taka bywa, nie zawsze jest prosta i całkiem "czysta", gdy wtrąca się coś, niekoniecznie dobrego, i wywala wszystko do góry nogami ...

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Cytat:

Jeżeli mówi się, że ktoś "jest nam pisany" to właśnie chodzi o to, że spotykamy osobę, i wiemy że to jest to. Tak, bo to się wie. Jak się tego nie doświadczyło, to trudno o tym mówić.. To tak jak oceniać coś, czego nie było. Miłość to taka karuzela.. czasem kręcisz się szybko, i trwa to tylko chwilę, a czasem karuzela trwa.. do końca. Może to wydać się banalne, ale nie po to ludzie żyją ze sobą 30-40 lat, by to skreślać pieczęcią "taka miłość nie istnieje". Jeżeli przysłowiowo "skacze się z kwiatka na kwiatek", to po prostu czuje się, że to nie ten, i szkoda na to czasu.Że to nie jest to uczucie. Ale ja wierzę, że gdy zakocha się naprawdę, nic nie jest ważniejsze od tego uczucia,walczy się o nie, bo czuje się, że to ta szansa. TA jedyna. Co nie oznacza, że musi trwać wiecznie. Wystarczy, że będzie niezapomniana..

Jestem osobą stąpającą raczej mocno po ziemi, a jednak wierzę w coś takiego, bo znam wiele takich przypadków.

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Cytat:
jej chciałabym podchodzić do tego tak lajtowo jak Ty niestety , ja jestem osobą uczuciową, i bardzo szybko się przywiązuję do ludzi , ciężko mi tak z dnia na dzień powiedzieć Sebastianowi (Tż) czy Andrzejowi (przyjacielowi) że to koniec znajomości ... chyba jestem na to za słaba
Kochana.. Masz ciężką sytuację, ale nie czujesz na kim bardziej Ci zależy?.
Trudno jest wybrać, ale wybór wiadomo, może być tylko jeden. I obyś go nie żałowała, bo gdy wie się, że straciło się szanse, to boli to cholernie.. wiem po sobie..
AgataBm180 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 12:38   #2675
oonaa
Zakorzenienie

Cześć moje kochane
Póki co wróciłam do was, ale jak widze strasznie dużo mnie ominęło.

A co do Justynki i jej problemu. Widze dużo różnych opinii nie jestem zdziwiona, że dziewczyna się gubi.
Zgadzam się z Dominika. Wiadomo, każdy ma jakieś zasady, którymi się kieruje i wg których żyje. Natomiast ja nie uważam żeby takie powiedzenia kierowały moim życiem. Zawsze robie to na co mam ochotę i podejmuje ryzyko, bo przecież życie jest jedno i tylko my je przeżyjemy a nikt za nas tego nie zrobi. Musimy robić tylko to, co my uważamy za słuszne, a nie "bo tak trzeba"

Justynka powinnaś dać sobie troche czasu, bo wszystko zależy tylko od ciebie. Zobaczysz z biegiem czasu, jak sytuacja się rozwinie, a sama wszystko będziesz wiedziała.

Paulina, Ty robisz tak "skacząc z kwiatka na kwiatek", mam nadzieje że Ci chłopcy nie zaangażują się w to za bardzo i że nie robisz im nadzieji. Sama byłam kiedyś "ofiarą" chłopaka, który właśnie tak robił szkoda że ja o tym nic nie wiedziałam i potem strasznie cierpniałam...

Buziaki.

Edytowane przez oonaa
Czas edycji: 2011-08-01 o 12:40
oonaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 12:54   #2676
kochanowska
Zakorzenienie

Cytat:

Jeżeli mówi się, że ktoś "jest nam pisany" to właśnie chodzi o to, że spotykamy osobę, i wiemy że to jest to. Tak, bo to się wie. Jak się tego nie doświadczyło, to trudno o tym mówić.. To tak jak oceniać coś, czego nie było. Miłość to taka karuzela.. czasem kręcisz się szybko, i trwa to tylko chwilę, a czasem karuzela trwa.. do końca. Może to wydać się banalne, ale nie po to ludzie żyją ze sobą 30-40 lat, by to skreślać pieczęcią "taka miłość nie istnieje". Jeżeli przysłowiowo "skacze się z kwiatka na kwiatek", to po prostu czuje się, że to nie ten, i szkoda na to czasu.Że to nie jest to uczucie. Ale ja wierzę, że gdy zakocha się naprawdę, nic nie jest ważniejsze od tego uczucia,walczy się o nie, bo czuje się, że to ta szansa. TA jedyna. Co nie oznacza, że musi trwać wiecznie. Wystarczy, że będzie niezapomniana..

Jestem osobą stąpającą raczej mocno po ziemi, a jednak wierzę w coś takiego, bo znam wiele takich przypadków.

Jak ktoś jest w długim i udanym związku to ok, gratuluje. Moi dziadkowie mają we wrześniu 50 lat po ślubie, więc wiem, że takie rzeczy są możliwe. Jak dla mnie to miłość nie istnieje. Jest zauroczenie, wzajemne podobanie się sobie, a później to się przeradza w rutyne, i nie mów, że tak nie jest, bo prędzej czy później w każdym związku czy to partnerskim czy w małżeństwie wkrada się rutyna. Ja za mąż nie zamierzam wychodzić, nie wiem czy ja się nadaję to takiego dłuższego związku, lubię sobie chodzić na randki, umawiać się z różnymi ludźmi, bo jak kogoś poznaję bliżej to mi się nudzi.

Marta (dobrze pamiętam?) nie ranię przy tym nikogo, bo Oni mają takie same do tego podejście jak ja.

Stary 2011-08-01, 13:11   #2677
AgataBm180
Placuszek racuszek

Cytat:
Jak ktoś jest w długim i udanym związku to ok, gratuluje. Moi dziadkowie mają we wrześniu 50 lat po ślubie, więc wiem, że takie rzeczy są możliwe. Jak dla mnie to miłość nie istnieje. Jest zauroczenie, wzajemne podobanie się sobie, a później to się przeradza w rutyne, i nie mów, że tak nie jest, bo prędzej czy później w każdym związku czy to partnerskim czy w małżeństwie wkrada się rutyna. Ja za mąż nie zamierzam wychodzić, nie wiem czy ja się nadaję to takiego dłuższego związku, lubię sobie chodzić na randki, umawiać się z różnymi ludźmi, bo jak kogoś poznaję bliżej to mi się nudzi.

Marta (dobrze pamiętam?) nie ranię przy tym nikogo, bo Oni mają takie same do tego podejście jak ja.

Kochana, też nie mam zamiaru wychodzić za mąż, gdyż dla mnie jest on "grobem miłości", to tylko takie moje zdanie
A co do rutyny, to zależy ona od wielu czynników moim zdaniem, czasem partner może się znudzić, lub gdy w związku nic sie nie dzieje.. ale nad tym mają przecież pracować 2 osoby. Ponadto powiedziałam, że taka miłość nie musi trwać wiecznie, wystarczy, że będzie niezapomniana.. w takie coś wierzę. A jak jest zauroczenie..podobanie się sobie, to tylko przedsmak, gdy nie wchodzi się, na wyższy poziom, to chyba to nie to. Miałam tak setki razy haha, kurcze, jeszcze kilka lat temu. I byłam zdania takiego jak Ty, to nic złego! ważne, żeby być szczęśliwym. A jednak poznałam kogoś, kto niesamowicie mną wstrząsnął, wkradł się do serca mimo mojej woli, mimo, że z tym walczyłam..z każdym dniem, było inaczej, bliżej, jakby otwierały się kolejne drzwi.. Tego nie zapomnę, było punktem zwrotnym
Stary 2011-08-01, 15:48   #2678
latin
Zakorzenienie

Cytat:
aha czyli ta cała sytuacja/sprzeczki z Sebastianem to już nie pierwszy raz? nie wiedziałam o tym. myślałam, że nigdy wcześniej nie mieliście takich poważniejszych kłótni. więc w sumie On już wykorzystał swoją drugą szansę i kilka następnych...
zastanowiłaś się już chociaż trochę nad wyborem?

Cytat:
hm może to całe podejście właśnie wynika z tego, że dużo razy zostałaś zraniona (jak już sama wyżej wspomniałaś)
a co do "przeznaczenia" i tego, że "ktoś jest nam pisany" sama w to do końca nie wierzę i nie lecę na oślep... po prostu poznajesz kogoś (w tym przypadku akurat chłopaka) spędzacie ze sobą wiele czasu, przywiązujecie się do siebie, chcecie ze sobą dzielić każdą chwilę radości i smutku, ta osoba wie o Tobie naprawdę dużo, przyzwyczajasz się do niej... niestety, w pewnym momencie Cię zawodzi i wg Twego podejścia od razu trzeba ją skreślać? albo odsunąć na dalszy plan "bo nie wchodzi się 2 razy do tej samej rzeki"? nikt nie jest doskonały, a w związku trzeba akceptować wady drugiej osoby. za cukierkowo by było gdyby partner miał tylko zalety. prędko by się znudził. tak samo - Tobie nie zdarzyło się potknąć, zawieść/ zranić kogoś? jeśli zależy Ci na kimś to też byś chciała dostać kolejną szansę od tej ukochanej osoby
chyba, że chłopak nie dba, celowo rani, nie zależy mu - to wtedy ok, jak najbardziej powinno się zakończyć taki "związek"

Cytat:
Ale ja wierzę, że gdy zakocha się naprawdę, nic nie jest ważniejsze od tego uczucia,walczy się o nie, bo czuje się, że to ta szansa. TA jedyna. Co nie oznacza, że musi trwać wiecznie. Wystarczy, że będzie niezapomniana..

oonaa cudownie Cię tutaj znów widzieć co słychać?
Stary 2011-08-01, 16:56   #2679
oonaa
Zakorzenienie

latin ciesze się, ze pamiętasz o mnie
A u mnie jakoś leci, byle do przodu chociaż ciężko jest, ale jakoś dam radę
a co u Was stokrotki?
oonaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 17:09   #2680
Justynka0520
Zakorzenienie

GG do Justynka0520

Cytat:
Jestem prawie pewna, że mam nerwicę. Dlatego muszę pójść w końcu do lekarza.. a z kolanem, to nie od żadnego urazu, skomplikowane

a i już czytałam.. no tak, miłość taka bywa, nie zawsze jest prosta i całkiem "czysta", gdy wtrąca się coś, niekoniecznie dobrego, i wywala wszystko do góry nogami ...

Kochana.. Masz ciężką sytuację, ale nie czujesz na kim bardziej Ci zależy?.
Trudno jest wybrać, ale wybór wiadomo, może być tylko jeden. I obyś go nie żałowała, bo gdy wie się, że straciło się szanse, to boli to cholernie.. wiem po sobie..
żałować tak czy tak będę , bo to jest za ciężkie nie chcę stracić ani jednego ani drugiego ale niestety , któregoś będę musiała ...

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Cytat:

niestety ja tam bym nie potrafiła , już pisałam wyżej że ja strasznie uczuciowa jestem i nie potrafiłabym się tak bawić uczuciami

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Cytat:
aha czyli ta cała sytuacja/sprzeczki z Sebastianem to już nie pierwszy raz? nie wiedziałam o tym. myślałam, że nigdy wcześniej nie mieliście takich poważniejszych kłótni. więc w sumie On już wykorzystał swoją drugą szansę i kilka następnych...
zastanowiłaś się już chociaż trochę nad wyborem?

hm może to całe podejście właśnie wynika z tego, że dużo razy zostałaś zraniona (jak już sama wyżej wspomniałaś)
a co do "przeznaczenia" i tego, że "ktoś jest nam pisany" sama w to do końca nie wierzę i nie lecę na oślep... po prostu poznajesz kogoś (w tym przypadku akurat chłopaka) spędzacie ze sobą wiele czasu, przywiązujecie się do siebie, chcecie ze sobą dzielić każdą chwilę radości i smutku, ta osoba wie o Tobie naprawdę dużo, przyzwyczajasz się do niej... niestety, w pewnym momencie Cię zawodzi i wg Twego podejścia od razu trzeba ją skreślać? albo odsunąć na dalszy plan "bo nie wchodzi się 2 razy do tej samej rzeki"? nikt nie jest doskonały, a w związku trzeba akceptować wady drugiej osoby. za cukierkowo by było gdyby partner miał tylko zalety. prędko by się znudził. tak samo - Tobie nie zdarzyło się potknąć, zawieść/ zranić kogoś? jeśli zależy Ci na kimś to też byś chciała dostać kolejną szansę od tej ukochanej osoby
chyba, że chłopak nie dba, celowo rani, nie zależy mu - to wtedy ok, jak najbardziej powinno się zakończyć taki "związek"

oonaa cudownie Cię tutaj znów widzieć co słychać?

tak wykorzystał właśnie , kłóciliśmy się i to nie pierwszy raz, ale pierwszy raz tak poważnie nie wiem nadal co mam robic , nie wiem co zrobic , nie wiem co czuje , pogubiłam sie kompletnie

wierzę w miłość , tylko pytanie kto jest tą prawdziwą? Andrzej czy Sebastian ? wiem możecie mnie uznać za jaką dziwną niezdecydowaną dziewczynę , ale ja na prawdę się juz pogubiłam , nie wiem co dalej robic a czas ucieka , nie mogę ich i siebie trzymać tak w niepewności...

Stary 2011-08-01, 18:35   #2681
pinats
Zakorzenienie

Cytat:
ah Aniu wiesz, że Cię kocham?
ach Dominiko, wiesz, że z wzajemnością?
Cytat:
wierzę w miłość , tylko pytanie kto jest tą prawdziwą? Andrzej czy Sebastian ? wiem możecie mnie uznać za jaką dziwną niezdecydowaną dziewczynę , ale ja na prawdę się juz pogubiłam , nie wiem co dalej robic a czas ucieka , nie mogę ich i siebie trzymać tak w niepewności...
kochana, to możesz wiedzieć tylko ty i nikt nie odpowie na to pytanie za ciebie... spróbuj wyobrazić sobie życia bez A. a potem bez S. - w którym przypadku jest ci łatwiej to sobie wyobrazić? z którym masz więcej tematów do rozmów i wspomnień.. gdybyś teraz potrzebowała pomocy i nikt inny oprócz tych dwóch nie mógłby ci pomóc - do którego byś prędzej zadzwoniła? a gdybyś teraz dostała zaproszenie do kina od dwóch - od którego to zaproszenie wywołałoby uśmiech na twojej twarzy?
może spotkaj się z nimi, z każdym z osobna, bo takie gdybanie na odległość jest zupełnie inne, niż gdybyś miała ich na wyciągnięcie ręki. może jak zobaczysz się z Sebastianem albo poczujesz motylki w brzuchu, albo będziesz miała ochotę iść byle gdzie, byleby z dala od niego?
niestety, nie zawsze jest różowo, ale nie mamy wyboru, musimy starać się jak tylko możemy, żeby pokolorować trochę tę szarą rzeczywistość

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-02, 00:55   #2682
kochanowska
Zakorzenienie

Tak z innej beczki: przed kilkunastoma minutami wróciłam ze spotkania z R. Przyjechal do mnie i siedzielismy w parku: gadalismy, bujalismy sie na hustawkach, skubalismy slonecznik, palilismy. Fajnie spedzilam 3 godzinki W porządku z niego kolega

Stary 2011-08-02, 09:41   #2683
Justynka0520
Zakorzenienie

GG do Justynka0520

Cytat:

kochana, to możesz wiedzieć tylko ty i nikt nie odpowie na to pytanie za ciebie... spróbuj wyobrazić sobie życia bez A. a potem bez S. - w którym przypadku jest ci łatwiej to sobie wyobrazić? z którym masz więcej tematów do rozmów i wspomnień.. gdybyś teraz potrzebowała pomocy i nikt inny oprócz tych dwóch nie mógłby ci pomóc - do którego byś prędzej zadzwoniła? a gdybyś teraz dostała zaproszenie do kina od dwóch - od którego to zaproszenie wywołałoby uśmiech na twojej twarzy?
może spotkaj się z nimi, z każdym z osobna, bo takie gdybanie na odległość jest zupełnie inne, niż gdybyś miała ich na wyciągnięcie ręki. może jak zobaczysz się z Sebastianem albo poczujesz motylki w brzuchu, albo będziesz miała ochotę iść byle gdzie, byleby z dala od niego?
niestety, nie zawsze jest różowo, ale nie mamy wyboru, musimy starać się jak tylko możemy, żeby pokolorować trochę tę szarą rzeczywistość

wiesz co Ania, masz rację , muszę to przemyśleć jeszcze... Dziękuję

Dziękuję wam dziewczyny

Ale jaką podejmę decyzję jeszcze nie wiem

Stary 2011-08-02, 10:57   #2684
maive
Wtajemniczenie

Red face Dot.: Plotki, ploteczki - czyli ' Mówiące prawdę' się poznają! :)

Cześć

Co słychać?

Cytat:
Tak z innej beczki: przed kilkunastoma minutami wróciłam ze spotkania z R. Przyjechal do mnie i siedzielismy w parku: gadalismy, bujalismy sie na hustawkach, skubalismy slonecznik, palilismy. Fajnie spedzilam 3 godzinki W porządku z niego kolega
No to fajnie

maive jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 11:33   #2685
AgataBm180
Placuszek racuszek

Hej dziewczyny

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-02, 12:33   #2686
latin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oonaa Pokaż wiadomość
latin ciesze się, ze pamiętasz o mnie
A u mnie jakoś leci, byle do przodu chociaż ciężko jest, ale jakoś dam radę
a co u Was stokrotki?
pamiętam od zawsze na zawsze
u mnie trochę się posypało, ale postanowiłam że tym razem będę twarda i się nie dam :-P także powoli próbuję poukładać sobie życie...

Cytat:
tak wykorzystał właśnie , kłóciliśmy się i to nie pierwszy raz, ale pierwszy raz tak poważnie nie wiem nadal co mam robic , nie wiem co zrobic , nie wiem co czuje , pogubiłam sie kompletnie

nie wiem co Ci jeszcze można doradzić, starałyśmy się pomóc... ale tak naprawdę decyzja należy tylko i wyłącznie do Ciebie. będzie okej ;*

Cytat:
taka ta Twoja miłość... pfff wiem, że mnie zdradzasz
Stary 2011-08-02, 12:48   #2687
pinats
Zakorzenienie

Cytat:
taka ta Twoja miłość... pfff wiem, że mnie zdradzasz
jasne, jasne, to chyba ty mnie
w końcu jesteś moim mężem nr 5, więc nie masz na co narzekać!
Stary 2011-08-02, 14:55   #2688
Justynka0520
Zakorzenienie

GG do Justynka0520

latin
wiem że się starałyście i dziękuję wam za to z całego serca ! dziękuję
jesteście kochane !

Stary 2011-08-02, 16:51   #2689
AgataBm180
Placuszek racuszek

Stary 2011-08-04, 14:52   #2690
kochanowska
Zakorzenienie

Cześć Wpadłam Wam tylko napisać, że nie mam neta (aktualnie jestem u koleżanki) zatem do sklikania za miesiąc!

Stary 2011-08-04, 19:31   #2691
vanessa1781
Zakorzenienie

czesć laseczki!
Właśnie wróciłam dziś z wczasów, było suuuper tylko krótko
skończyłam lekturę zaległych wypowiedzi, co się tu dzieje, hohoho, zawody miłosne itp.
Jeśli chodzi o Justynkę - no ciężka sytuacja - ale... też miałam podobną, byłam z poprzednim Tż, z moim obecnym znam się od przedszkola i kolegowaliśmy się całą podstawówkę, potem nasze drogi się rozeszły chyba po to, by po poł roku zejść się z powrotem tylko w innej postaci, zerwałam dla niego z tamtym Tż, choć ciężko było, nieraz żałowałam, bo tęskniłam za nim (byliśmy razem 9 miesięcy). Ale teraz nie żałuję.
A co do Paulinki i Agaty - zobaczycie, że nadejdzie kiedyś taki czas, że zapragniecie wyjść za mąż jesteście jeszcze młodziutkie i wydaje sie Wam, że singielkom jest lepiej moja siostra też tak mówiła, nawet miała zostać zakonnicą, haha, a teraz ma męża i dwójkę cudownych dzieciaczków.
Stary 2011-08-04, 20:38   #2692
latin
Zakorzenienie

ojeju Ewa jak szybko wróciłaś, albo to mi te dni tak szybko minęły! wypoczęłaś sobie trochę? oho jak ja Ci zazdroszcze, też bym sie chciala gdzies jeszcze wyrwac... a jakos nic sie nie zapowiada :[
Stary 2011-08-04, 20:56   #2693
vanessa1781
Zakorzenienie

Cytat:
ojeju Ewa jak szybko wróciłaś, albo to mi te dni tak szybko minęły! wypoczęłaś sobie trochę? oho jak ja Ci zazdroszcze, też bym sie chciala gdzies jeszcze wyrwac... a jakos nic sie nie zapowiada :[
a no szybko, szybko... a wiesz jak mi ten tydzień minął troszkę wypoczęłam, ale całą noc nie spałam, mieliśmy lot o 3 w nocy, więc zbiórka w hotelu o 23.30, więc nie kładłam się spać, w samolocie spałam 15 minut, więc po powrocie zdrzemnęłam się 3 godzinki, ale jestem taka padnięta, że masakra, dobrze, że jutro jeszcze wolne to odpocznę po wczasach

REKLAMA
Stary 2011-08-04, 21:18   #2694
AgataBm180
Placuszek racuszek

Cytat:
Napisane przez vanessa1781 Pokaż wiadomość
czesć laseczki!
Właśnie wróciłam dziś z wczasów, było suuuper tylko krótko
skończyłam lekturę zaległych wypowiedzi, co się tu dzieje, hohoho, zawody miłosne itp.
Jeśli chodzi o Justynkę - no ciężka sytuacja - ale... też miałam podobną, byłam z poprzednim Tż, z moim obecnym znam się od przedszkola i kolegowaliśmy się całą podstawówkę, potem nasze drogi się rozeszły chyba po to, by po poł roku zejść się z powrotem tylko w innej postaci, zerwałam dla niego z tamtym Tż, choć ciężko było, nieraz żałowałam, bo tęskniłam za nim (byliśmy razem 9 miesięcy). Ale teraz nie żałuję.
A co do Paulinki i Agaty - zobaczycie, że nadejdzie kiedyś taki czas, że zapragniecie wyjść za mąż jesteście jeszcze młodziutkie i wydaje sie Wam, że singielkom jest lepiej moja siostra też tak mówiła, nawet miała zostać zakonnicą, haha, a teraz ma męża i dwójkę cudownych dzieciaczków.
vanesso - to nie tak, że wydaje mi się, że singielkom jest lepiej.. bo chyba nią nie jestem .. a co do ślubu, to ma to inne podłoże.. rodzinne. Dla mnie ślub jest grobem miłości i.. nigdy nie myślałam inaczej. N ie zaprzeczam, że kiedyś może zmienię zdanie, ale jeśli już, to będzie to bardzoo przemyślana decyzja.
Stary 2011-08-05, 10:01   #2695
vanessa1781
Zakorzenienie

Cytat:
vanesso - to nie tak, że wydaje mi się, że singielkom jest lepiej.. bo chyba nią nie jestem .. a co do ślubu, to ma to inne podłoże.. rodzinne. Dla mnie ślub jest grobem miłości i.. nigdy nie myślałam inaczej. N ie zaprzeczam, że kiedyś może zmienię zdanie, ale jeśli już, to będzie to bardzoo przemyślana decyzja.
no to chyba że tak, to masz prawo tak myśleć
Stary 2011-08-05, 10:07   #2696
nellady
Zakorzenienie

hej

Czasem nie wolno odpuścić i stanąć z boku,
bo w życiu są sprawy dużo ważniejsze, niż spokój!
Na kolanach, po kamieniach, póki tylko jest sens.
nellady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 10:10   #2697
vanessa1781
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nellady Pokaż wiadomość
hej
no hej

REKLAMA
Stary 2011-08-05, 11:22   #2698
vicky_
Zakorzenienie

cześć wybaczycie mi moją nieobecnosć?
Stary 2011-08-05, 12:01   #2699
pinats
Zakorzenienie

Cytat:
czy my o czymś nie wiemy?
Stary 2011-08-05, 14:25   #2700
AgataBm180
Placuszek racuszek

Cytat:
czy my o czymś nie wiemy?

Pfffff... Nie wiem.. na razie nie zapeszam, piszę z pewnym osobnikiem ale nie wiem czy coś wypali
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości