|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotki, ploteczki - czyli ' Mówiące prawdę' się poznają! :)
Cytat:
Kochana, ja już i tak za długo zwlekam ![]() ![]() nie wiem co robić i jak wybrać , nie ma pojęcia... Napisałam to tu wszystko ponieważ chciałam znać zawsze zdanie, i dziękuję bardzo... Jesteście kochane że chcecie mi pomóc ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
Aniu , a jeśli to Sebastian jest tą druga połówką? i jeśli to właśnie teraz przegapię? ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
Agatka , wszystko napisałam... Eh ta miłość ![]() a co do kolana , może warto pójść do specjalisty? a z serduszkiem też wybierz się do lekarza, wiem jak to jest mam to samo... a jeśli w klatce piersiowej Cię boli to może być nerwica i nie warto tego bagatelizować im wcześniej tym lepiej ![]()
![]() |
#2672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, czy jest to przedmiotowe podejście. Dużo razy zostałam zraniona, jakoś ogólnie nie ciągnie mnie do stałych związków. Wolę sobie pochodzić na randki, poskakać ''z kwiatka na kwiatek'' ale nic zobowiązującego. Może i masz racje, jest dużo dobrych momentów, ale psychika człowieka jest tak zbudowana, że całe życie pamięta krzywdy, a te miłe rzeczy pozostają z nami tylko przez jakiś czas. Ale moim zdaniem serio nie ma co sie drugi raz pchać w to samo, jeśli nam nie wyszło. Ogólnie nie wierze w coś takiego, że ktoś ''jest nam pisany''. Na podstawie czego, wspólnego koloru włosów? Jest nam z kimś dobrze to ok. Nie wyszło to trudno, znajdę kogoś nowego. ![]() ![]()
![]() |
#2673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jej chciałabym podchodzić do tego tak lajtowo jak Ty ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2674 | |||
Placuszek racuszek
|
Cytat:
Jestem prawie pewna, że mam nerwicę. Dlatego muszę pójść w końcu do lekarza.. a z kolanem, to nie od żadnego urazu, skomplikowane ![]() a i już czytałam.. no tak, miłość taka bywa, nie zawsze jest prosta i całkiem "czysta", gdy wtrąca się coś, niekoniecznie dobrego, i wywala wszystko do góry nogami ... ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
Jeżeli mówi się, że ktoś "jest nam pisany" to właśnie chodzi o to, że spotykamy osobę, i wiemy że to jest to. Tak, bo to się wie. Jak się tego nie doświadczyło, to trudno o tym mówić.. To tak jak oceniać coś, czego nie było. Miłość to taka karuzela.. czasem kręcisz się szybko, i trwa to tylko chwilę, a czasem karuzela trwa.. do końca. Może to wydać się banalne, ale nie po to ludzie żyją ze sobą 30-40 lat, by to skreślać pieczęcią "taka miłość nie istnieje". Jeżeli przysłowiowo "skacze się z kwiatka na kwiatek", to po prostu czuje się, że to nie ten, i szkoda na to czasu.Że to nie jest to uczucie. Ale ja wierzę, że gdy zakocha się naprawdę, nic nie jest ważniejsze od tego uczucia,walczy się o nie, bo czuje się, że to ta szansa. TA jedyna. Co nie oznacza, że musi trwać wiecznie. Wystarczy, że będzie niezapomniana.. Jestem osobą stąpającą raczej mocno po ziemi, a jednak wierzę w coś takiego, bo znam wiele takich przypadków. ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
Trudno jest wybrać, ale wybór wiadomo, może być tylko jeden. I obyś go nie żałowała, bo gdy wie się, że straciło się szanse, to boli to cholernie.. wiem po sobie.. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
Zakorzenienie
|
Cześć moje kochane
![]() Póki co wróciłam do was, ale jak widze strasznie dużo mnie ominęło. A co do Justynki i jej problemu. Widze dużo różnych opinii nie jestem zdziwiona, że dziewczyna się gubi. Zgadzam się z Dominika. Wiadomo, każdy ma jakieś zasady, którymi się kieruje i wg których żyje. Natomiast ja nie uważam żeby takie powiedzenia kierowały moim życiem. Zawsze robie to na co mam ochotę i podejmuje ryzyko, bo przecież życie jest jedno i tylko my je przeżyjemy a nikt za nas tego nie zrobi. Musimy robić tylko to, co my uważamy za słuszne, a nie "bo tak trzeba" Justynka powinnaś dać sobie troche czasu, bo wszystko zależy tylko od ciebie. Zobaczysz z biegiem czasu, jak sytuacja się rozwinie, a sama wszystko będziesz wiedziała. ![]() Paulina, Ty robisz tak "skacząc z kwiatka na kwiatek", mam nadzieje że Ci chłopcy nie zaangażują się w to za bardzo i że nie robisz im nadzieji. Sama byłam kiedyś "ofiarą" chłopaka, który właśnie tak robił szkoda że ja o tym nic nie wiedziałam i potem strasznie cierpniałam... Buziaki. ![]() Edytowane przez oonaa Czas edycji: 2011-08-01 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ktoś jest w długim i udanym związku to ok, gratuluje. Moi dziadkowie mają we wrześniu 50 lat po ślubie, więc wiem, że takie rzeczy są możliwe. Jak dla mnie to miłość nie istnieje. Jest zauroczenie, wzajemne podobanie się sobie, a później to się przeradza w rutyne, i nie mów, że tak nie jest, bo prędzej czy później w każdym związku czy to partnerskim czy w małżeństwie wkrada się rutyna. Ja za mąż nie zamierzam wychodzić, nie wiem czy ja się nadaję to takiego dłuższego związku, lubię sobie chodzić na randki, umawiać się z różnymi ludźmi, bo jak kogoś poznaję bliżej to mi się nudzi. ![]() ____________ Marta (dobrze pamiętam?) nie ranię przy tym nikogo, bo Oni mają takie same do tego podejście jak ja. ![]()
![]() |
#2677 | |
Placuszek racuszek
|
Cytat:
Kochana, też nie mam zamiaru wychodzić za mąż, gdyż dla mnie jest on "grobem miłości", to tylko takie moje zdanie ![]() A co do rutyny, to zależy ona od wielu czynników moim zdaniem, czasem partner może się znudzić, lub gdy w związku nic sie nie dzieje.. ale nad tym mają przecież pracować 2 osoby. Ponadto powiedziałam, że taka miłość nie musi trwać wiecznie, wystarczy, że będzie niezapomniana.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2678 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
zastanowiłaś się już chociaż trochę nad wyborem? Cytat:
a co do "przeznaczenia" i tego, że "ktoś jest nam pisany" sama w to do końca nie wierzę i nie lecę na oślep... po prostu poznajesz kogoś (w tym przypadku akurat chłopaka) spędzacie ze sobą wiele czasu, przywiązujecie się do siebie, chcecie ze sobą dzielić każdą chwilę radości i smutku, ta osoba wie o Tobie naprawdę dużo, przyzwyczajasz się do niej... niestety, w pewnym momencie Cię zawodzi i wg Twego podejścia od razu trzeba ją skreślać? albo odsunąć na dalszy plan "bo nie wchodzi się 2 razy do tej samej rzeki"? nikt nie jest doskonały, a w związku trzeba akceptować wady drugiej osoby. za cukierkowo by było gdyby partner miał tylko zalety. prędko by się znudził. tak samo - Tobie nie zdarzyło się potknąć, zawieść/ zranić kogoś? jeśli zależy Ci na kimś to też byś chciała dostać kolejną szansę od tej ukochanej osoby ![]() chyba, że chłopak nie dba, celowo rani, nie zależy mu - to wtedy ok, jak najbardziej powinno się zakończyć taki "związek" Cytat:
![]() ![]() oonaa cudownie Cię tutaj znów widzieć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2679 |
Zakorzenienie
|
latin
![]() ![]() A u mnie jakoś leci, byle do przodu chociaż ciężko jest, ale jakoś dam radę ![]() a co u Was stokrotki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2680 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
tak wykorzystał właśnie , kłóciliśmy się i to nie pierwszy raz, ale pierwszy raz tak poważnie ![]() ![]() wierzę w miłość , tylko pytanie kto jest tą prawdziwą? Andrzej czy Sebastian ? wiem możecie mnie uznać za jaką dziwną niezdecydowaną dziewczynę , ale ja na prawdę się juz pogubiłam , nie wiem co dalej robic ![]() ![]()
![]() |
#2681 | |
Zakorzenienie
|
ach Dominiko, wiesz, że z wzajemnością?
![]() Cytat:
może spotkaj się z nimi, z każdym z osobna, bo takie gdybanie na odległość jest zupełnie inne, niż gdybyś miała ich na wyciągnięcie ręki. może jak zobaczysz się z Sebastianem albo poczujesz motylki w brzuchu, albo będziesz miała ochotę iść byle gdzie, byleby z dala od niego? niestety, nie zawsze jest różowo, ale nie mamy wyboru, musimy starać się jak tylko możemy, żeby pokolorować trochę tę szarą rzeczywistość ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2682 |
Zakorzenienie
|
Tak z innej beczki: przed kilkunastoma minutami wróciłam ze spotkania z R. Przyjechal do mnie i siedzielismy w parku: gadalismy, bujalismy sie na hustawkach, skubalismy slonecznik, palilismy. Fajnie spedzilam 3 godzinki
![]() ![]()
#2683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz co Ania, masz rację , muszę to przemyśleć jeszcze... Dziękuję ![]() Dziękuję wam dziewczyny ![]() ![]() Ale jaką podejmę decyzję jeszcze nie wiem ![]()
![]() |
#2684 | |
Wtajemniczenie
|
![]()
Cześć
![]() Co słychać? ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2685 |
Placuszek racuszek
|
Hej dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2686 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie trochę się posypało, ale postanowiłam że tym razem będę twarda i się nie dam :-P także powoli próbuję poukładać sobie życie... Cytat:
![]() taka ta Twoja miłość... pfff wiem, że mnie zdradzasz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Zakorzenienie
|
jasne, jasne, to chyba ty mnie
![]() w końcu jesteś moim mężem nr 5, więc nie masz na co narzekać! ![]()
![]() |
#2689 |
Placuszek racuszek
|
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2690 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]()
#2691 |
Zakorzenienie
|
czesć laseczki!
Właśnie wróciłam dziś z wczasów, było suuuper tylko krótko ![]() skończyłam lekturę zaległych wypowiedzi, co się tu dzieje, hohoho, zawody miłosne itp. Jeśli chodzi o Justynkę - no ciężka sytuacja - ale... też miałam podobną, byłam z poprzednim Tż, z moim obecnym znam się od przedszkola i kolegowaliśmy się całą podstawówkę, potem nasze drogi się rozeszły chyba po to, by po poł roku zejść się z powrotem tylko w innej postaci, zerwałam dla niego z tamtym Tż, choć ciężko było, nieraz żałowałam, bo tęskniłam za nim (byliśmy razem 9 miesięcy). Ale teraz nie żałuję. A co do Paulinki i Agaty - zobaczycie, że nadejdzie kiedyś taki czas, że zapragniecie wyjść za mąż ![]() ![]()
#2692 |
Zakorzenienie
|
ojeju Ewa jak szybko wróciłaś, albo to mi te dni tak szybko minęły!
![]()
![]() |
#2693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2694 | |
Placuszek racuszek
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2696 |
Zakorzenienie
|
hej
![]()
![]() |
#2697 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2698 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ![]()
#2699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2700 |
Placuszek racuszek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:24.