![]() |
#2671 |
Konto usunięte
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Dziewczyny nie ma sprawy, zapraszam ![]() ![]() Ktosia wszystkiego najlepszego dla Marcelinki. Kitosa ja też nie jestem zwolenniczką samotnych wyjazdów. Anika ![]() Marta oo super, że chcecie ją legalnie zatrudnić. Ja przed 11 wyszłam do szkoły na chwilę w sprawach organizacyjnych tego egzaminu, potem poszłam do koleżanki i dopiero wróciłam. A miałam się uczyć. Słuchajcie padłam dziś dwa razy ![]() 1. dzwonie do endokrynologa . Na kasę chorych termin na.... sierpień 2012 ![]() ![]() 2. Dzwonie do Przasnysza do szkoły aby się dowiedzieć w sprawie podyplomowych (mam tam 50 km, więc spoko). Dzwonię, a tam mi pani mówi, że u nich tylko lic. i mgr , ja że jak to, skoro na ich stronie jest nabór na podyplomowe. A ona takie oczy i mówi, że da mi panią Kasię. ![]() Czy któraś z was by po takim wstepie składała tam podanie?? Bo ja chyba już nie ![]() Dziewczyny ja szukam i szukam i chyba najbliższe to warszawa buuuuu a ja nie chce warszawy. Nie wiecie czy są gdzieś (blisko) jakieś inne (metodyka wczesnego nauczania j. ang). |
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
Rosi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Zakorzenienie
|
Madzia, usg tarczycy na pewno będzie z opisem, Inaczej przecież chyba usg nie robią... przynajmniej ja zawsze do każdego usg dostawałam opis.
A po co masz iść do endokrynologa? Bo wyniki masz dobre, tylko co? A co do szkoły, to też bym tam nie poszła! Jaja sobie robią ![]()
#2677 |
Zakorzenienie
|
kitosa wierzę że podejmiecie słuszną decyzję, a co u was pamiętam cię z kilku części na początku, zostań z nami
![]() ![]() ![]() Rosette buhaha koleś się z nas śmiał, bo oddaliśmy sprzęt a po 1.5 h wu był po nowy ![]() ![]() Magda nie wiem z czego się cieszysz, to nie będzie miła wizyta ![]() ![]() ![]() boż od rana się obijam, muszę przyznać że jestem bardziej zorganizowana jak jestem sama z Patem niż jak jesteśmy w trójkę ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2678 |
Zakorzenienie
|
Marta, Rosi spoko, spoko będzie ciasto i kawka ewentualnie jakaś naleweczka
![]() Gucia czyli powinnam dostać z opisem to usg (bo chyba bez odczytu nie możliwe aby było, bo jak to tak?? Weź mi doradź (bo ja pierwszy raz ide do endo. czy dobrze, ze samo usg wzięłam bez wizyty? generalnie z krwi samo TSH mi ok. wychodzi ale rodzinny i gin mówią, ze mam dziwną budowę tarczycy i kazali mi iść. |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo to, że dostaniesz opis, na którym będzie, że masz takie i takie wymiary tarczycy, i opis nic Ci nie powie, a lekarz ogólny, pewnie i tak Cię wyśle jeszcze raz ze zdjęciem do endo. ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Zbieram się do domu... ale jak widzę co się dzieje za oknem to aż mi się odechciewa. Leje masakrycznie! Znowu będę cała przemoczona jak dojdę do domu, wrrrr! jeszcze tylko tego mi dzisiaj do szczęścia brakuje!
![]() |
#2681 |
Zakorzenienie
|
Kurcze bo ja się umówiłam na środę, ale na samo usg bez konsultacji to nie pomyślałam. Kurde... to co, z tego opisu i tak pewnie nie wiele zrozumiem i lepiej umówić się z konsultacją?? Bo jak coś to dodzwonię jeszcze
![]() Gucia ty miała opis, dowiem się z niego sama czy jest spoko czy nie?? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2682 |
Wtajemniczenie
|
siemka baby
![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Zakorzenienie
|
halo ide do domu....
![]() ale sie wyprzytulam ![]()
![]() |
#2684 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Zakorzenienie
|
a kit, macie rację , zaraz sie postaram dodzwonić i umówić z wizytą. Bo potem się jeszcze okaże , ze jest coś nie tak i w sumie zapłacę więcej za dwa spotkania niz za jedno
![]() normalnie szok... jeden endokrynolog w mieście. |
![]() ![]() |
![]() |
#2686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym poszła od razu na konsultacje, ale jak nie chcesz to: idź na usg i zobaczysz co Ci ten gośc powie, jak powie, ze jest wszystko ok i nie widzi nic niepokojącego to tak to zostawisz, a jak Ci nic nie powie to wtedy możesz się za tydzień umówić do endo. Ale ja bym poszła od razu na konsultcację
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-07-04 o 14:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Zakorzenienie
|
dobra... zadzwoniłam i się domówiłam na konsultacje jeszcze
![]() ![]() a jutro chyba idę na pobranie krwi. o matko, co za tydzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2688 | |
Zakorzenienie
|
siemka babo
![]() stęskniona? Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Zadomowienie
|
Dzięki Dziewczyny! Jesteście kochane! Wiecie... trochę mi przykro, bo macie swoje mieszkanka i pociechy. A ja? O dziecku mogę pomarzyć, a najgorsze, że do własnego mieszkanka nie mam prawa wstępu..
![]() ![]() ![]()
#2690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ejj nie psujesz pisz pisz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Zadomowienie
|
Tak, bo wynajmujemy.. Tak mi się jakoś napisało
![]() ![]() ![]() ![]()
#2692 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Zakorzenienie
|
Madzia - ja bym sie mocno zastanowila czy isc tamna studia, juz po takim wstepie nie wydaje mi sie ze cos dobrego tam zrobia.
kitosa - ja tez uwazam ze nie wazne gdzie i jak bule razem, ale coz sa rozne sytuacje w zyciu. Moj tz tez swego czasu wyjechal na pol roku z malymi przerwami do holandii do pracy i gotowka byla z tego fajna. A na dlugo twoj by wyjechal ? jak czesto by wracal? I nie krepuj sie tu wyżalać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2694 | |||
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- ![]() w zeszłym miesiącu o 12 jak dobrze pamiętam teraz o 10zł ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() hahaha ja się przy okazji wykąpię bo wody nie ma na osiedlu i z TŻ szliśmy po wodę do sklepu i do hydrantu z wiaderkami ![]() ![]()
![]() |
#2695 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Śliweńko ja też si e niedługo dowiem o ile nam podniosą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2696 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do stóp procentowych... tak trąbili o wzroście no i proszę - rata o 20 zł wyższa. Pięknie. A niby w złotówkach to taki stabilny ma być.
![]() W radości i w smutku mój dom jest w Twoich ramionach ![]() Edytowane przez kitosa Czas edycji: 2011-07-04 o 17:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2698 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Włąsnie robie nalesniki z brokulami i kurczakiem wg przepisu ktosi - juz mi slinka cieknie, beda jutro na obiadek
![]() |
#2699 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pisz pisz z nami ![]() jesteś za✂✂✂ista ![]() ![]() Cytat:
![]() mój mąż zrobił dziś zupę meksykańską a zrobił dużo więc nie zjedliśmy wszystkiego to na jutro będzie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2700 |
Wtajemniczenie
|
Widzę że niezła kocówa się tu szykuje - są jeszcze miejsca w busie?????
Anika - jak tak przytulanie? Jakby co to ja mogę wirtualnie ![]() Magda - padłam, super uczelnia, a potem mamy milion magistrów z czego może 5% coś potrafi...ehhh...lepiej idź do tej Warszawy, nie jest to jakaś masakryczna odległość, zjazdy przez rok przeżyjesz. Kitosa, ja przeżyłam taką rozłąkę i nie narzekam, mam wrażenie że strasznie jest to demonizowane, jak dwoje dorosłych ludzi decyduje się na taki krok to przecież jest to przemyślane. I jest Skype i są samoloty, wszystko da się zrobić trzeba tylko chcieć. My przez rok tak żyliśmy, potem przyjechałam do Tż. Nie bardzo rozumiem tylko jeden trend - dlaczego jak ktoś wyjeżdża to nie szuka pracy w zawodzie? Przecież to jest świetna okazja na podszkolenie po pierwsze słownictwa technicznego a po drugie szersze poznanie branży. Niech Tż znajdzie sobie kogoś na konwersacje, szkoli język w Polsce i szuka w międzyczasie pracy w zawodzie.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:27.