|
|
#2671 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cytat:
![]() ja też chodziłam sama i wiekszość babek była sama
|
|
#2672 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja tak na zmianę,jak M. mógł to jechał ze mną,jak nie to byłam sama.
---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
Ty i te Twoje uniki ![]() Spo-żeby na trenera popatrzeć to wcale nie trzeba ćwiczyć A nawet odwrotnie-ćwiczenia w tym przeszkadzają
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja chodziłam raczej sama, czasem posiedział ze mną w poczekalni, żeby mi się nie nudziło...
|
|
#2674 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
W związku z powyższą sytuacją, mowy nie ma! ![]() Cytat:
Wyglądasz na bardzo sympatyczną osobę (chyba, że to ściema na okazję fotografii ) ![]() W "Gościu Niedzielnym"? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2675 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
![]() mnie tam byłoby głupio chuopu dupę zawracać i kazać mu wysiadywać przed gabinetem, pośród innych marudzących pacjentów
|
|
|
#2676 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Matka mówi, że ta kieca ma materiał jak kotara i nie wypada ![]() Fajny zestaw ale mi się chce laszczyć - wszak całą ciążę przechodziłam w płaskich butach i luźnych ciuchach ![]() Cytat:
![]() Polly, widziałam dziś te Twoje buty. Jedne i drugie fajne ale te z ćwiekami matko bosko jakie wysokie. Ze 14 cm chyba miały, znaczy obcas. ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- A jakaś z tych kiec byłaby dobra na impreze? I jeszcze na chrzciny mojego własnego dziecia? http://moda.allegro.pl/uk-lato-maxi-...3.html#gallery http://moda.allegro.pl/uk-lato-maxi-...675676245.html |
||
|
|
|
#2677 |
|
BAN stały
|
Red, weź poka tą kiecę - ciemnozielony aksamit brzmi super
![]() Czy pasuje do okazji, to nie powiem, bo się nie znam.
|
|
|
|
#2678 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
![]() chodziło o słowa autorki o innych babkach: przykre to ze w poczekalni było tyle samotnych kobiet,a nie wierze ze wszyscy męzczyxnibyli w pracy bo to był wieczór...(pisze z pamieci) tak jakby to był jakis wyznacznik ze kobitka sama u gina to jakas biedna,niekochana czy cus a jej chuop beznadziejnyCytat:
byłam i mierzyłam własnie wróciłam ![]() faktycznie jak ubrałam to myslałam ze mi sie kolana odwiną na lewą stronę , co prawda okresliłam ich wysokośc na 10 cm....ale znalazłam prawie identyczne,bez cwieków i ok 1 cm nizsze-i wziełam ![]() :brzyda l:tamte jednak mi sie nie spodobały na zywo
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-06-19 o 19:05 |
|||
|
|
|
#2679 | ||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Nawet nie próbuj Waćpan psuć mi imidżu posądzeniami o sympatyczność, pffff! Bo będzie Cytat:
Chyba żeby sam chciał - mój się kiedyś deklarował, że chce pooglądać potencjalne młode na USG ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2680 |
|
Nindżopesz
|
Bakterie mi padły i ładuję ale mam starą fotę popiersiową to kolor będzie widać.
|
|
|
|
#2681 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nie ma tego obuwiu na stronie deichm (myslalam ze oni wszystko maja na stronie
)wiec wklejam...a cwiekowane były jeszcze szare jakby kogos interesowało
|
|
#2682 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
1. Ha, fucktycznie! 2. Też mi się kojarzą dość plażowo, z drugiej str tańce nie są przewidziane. A kiece byłyby na codzień bo się na nie od jakiegoś czasu czaję... Co za ciężkie decyzje |
|
|
|
|
#2683 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#2684 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Kieca, kiecą, ale to smoczydło na Twojej szyi Cytat:
|
||
|
|
|
#2685 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Toteż właśnie szukam czegoś w tym odcieniu i nic mi nie pasuje
|
|
|
|
|
#2686 |
|
grozi wypollizowaniem
|
oesu...moje biedne nogi
no nic trza bedzie wziasc porzadny obuw na przebrane jak sie juz polansujeu w szpilkach za 69 zeta wiecie ze to moje pierwsze szpilki , wjechałam sobie na ambicje, ze dam rade bo sobie jedna laska brała takie na zakonczenie gimnazjum ![]()
|
|
#2687 | |
|
Nindżopesz
|
http://moda.allegro.pl/nowa-modna-zw...667153423.html ?
---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2688 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Ewentualnie zapodaj sobie takie żelowe podkładki pod tę część stopy blisko palców (jak ta część stopy się nazywa?), mi pomagały.
|
|
|
|
|
#2689 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Aileen mnie ubiegła, bom się miał pytać, czy się na Scarlett robisz ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2690 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tylko nie fiem czy jak dam podkładki to mi sie stopa zmiesci ![]() ...a to jakies konkretne te podkładki?
|
|
|
#2691 | |
|
BAN stały
|
Zaintrygowały mnie te spodnie z redowego linka
![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2692 |
|
Mother of Cats
|
A, o tym nie pomyślałam
Bo jeszcze i tak trzeba wziąć poprawke na spuchniecie stopy przy gorącu (chyba że należysz do tych szczęściar, którym stopy nie puchną)Nie konkretne. Mam takie cuś, jesli chodzi o kształt, tylko firmy już nie pomnę, bo opakowanie dawno wyrzucone No! To wybaczam ![]() Wy tu o ciuchach i butach, to też poszłam grzebać w ciuchach. I na co mi to było? Nerwowo zaczynam przeliczać, kiedy dostanę jakąś nową kasę bo: http://www.restyle.pl/product-pol-14...punk-goth.html http://www.restyle.pl/product-pol-65...lancuszki.html http://www.restyle.pl/product-pol-46...ycki-frak.html http://www.restyle.pl/product-pol-58...ki-mundur.html http://www.restyle.pl/product-pol-41...E-LJAMR01.html Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-06-19 o 19:51 |
|
|
|
#2693 |
|
Nindżopesz
|
Co powiecie o tej http://moda.allegro.pl/sukienka-i1671463758.html ? piżamowa?
|
|
|
|
#2694 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale miałam syf pod spacją. Oprócz kurzu siedziały tam wiórki kokosowe, ziarenka sezamu i jakieś niezidentyfikowane cosie. A ja się dziwiłam,że nie działa ![]() Kurde, muszę iść w tygodniu na plac, umówić się na jazdy z instruktorem Czy jego wymówka,żebym przyszła zamiast dzwonić, bo on masę czasu spędza na motorze i wtedy nie odbiera jest wiarygodna? Czy raczej sugeruje,że to jakiś niezorganizowany leniwiec jest?---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- ja miałam sholla i jakieś rossmanowskie. Niezłe, ale jeśli but nie ma luzu, to bardzo katował się wierzch stopy.
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tam weekendzik mija? Ja leczyłam sobie stopy, efekt mizerny, ale może uda mi się jutro jakieś buty założyć ![]() A dziś zakupiłam sobie nowe... promocja była to kupiłam, tylko że cholibka trochę mam za płaską stopę tuż za palcami i nie wiem co zrobić żeby buty lepiej wyglądały ![]() Lecę Was nadrabiać. |
|
|
|
#2696 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
muszę zasmęcić...
![]() spotkałam się wczoraj wieczorem z chuopem, bez umawiania, wpadliśmy na siebie w knajpie... poszliśmy do stołu, opowiedział co tam w pracy, podszedł kolega, pogadali z pół godziny i się zaczęło... co u mnie? a u mnie problemy z każdej strony, dół, najlepszy przyjaciel w szpitalu na intensywnej... ogólny zarys zna, ale nie chcę go w to wciągać i co chwilę się żalić... to mówię, że po staremu... i tyle pogadaliśmy... on strzelił focha, bo uważa, że jak inne laski powinnam bez przerwy nadawać i go zabawiać rozmową... a ja zablokowałam się już całkiem... niestety nie pierwszy raz, czasem potrafię na luzie rozmawiać, a czasem mnie łapie taka fobia, że słowa nie potrafię wydusić i wydaje mi się, że wszystko co powiem będzie beznadziejnie głupie... a im bardziej ktoś zwraca na to uwagę, tym bardziej się blokuję. posiedział w ciszy z pół godziny i wyszedł ze słowami "idę, bo tu usnę" już nie wiem, czy on jest aż tak głupi, żeby uważać, że to jest skierowane w niego... czasem niewiele trzeba, żebym się odblokowała i oderwała od problemów, ale czasem nie da sie tym zarządzać... w sumie, to jak poszedł, to przykro mi się zrobiło, a z drugiej strony - lekko i za następne pół godziny było już bardzo ok... nie wiem czy mu tłumaczyć jak czterolatkowi jak to działa, czy sobie już odpuścić... ![]() zaraz chyba zrobię casting w albumie na kolejnego, bo dwóch się stara i nie mogę się zdecydować...
|
#2698 | |
|
Zakorzenienie
|
no taaa, skoro matka tak mówi to... a tak serio to na fotce Cytat:
i przepadłam ![]() ide oglądać dalejj fotosy Wasze - nie wiem czy nadrobię wszystko bo mam zapałki w oczach |
|
|
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
Betty - mało który facet wie, a zwłaszcza nie jasnowidz, o co chodzi, co jest przyczyną takiego stanu - to nei głupota - skąt on miał wiedzieć co Ci w głowie siedzi, czemu jest inaczej niż do tej pory - serio - warto chyba wyjaśnić - tak to ogólnie widzę - oni nie są jasnowidzami - bynajmniej nie staram się tłumaczyć facetów, nie nie ale w tej sytuacji chyba miał prawo nei wiedzieć o co kaman - choc tekst o uśnięciu zakrawa na 4latka
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-19 o 20:28 |
|
|
|
#2700 |
|
Mother of Cats
|
Nie znam chłopa, ale jeśli już mu kiedyś tłumaczyłaś, jak to działa, a on ma to w d... + obchodzi go tylko własny czubek nosa (no niby dlaczego to ty jego masz zabawiać, a nie na odwrót? pomijam już to, że pomilczenie sobie razem też bywa krzepiące), to bym gościa olała.
A w ogóle to Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-06-19 o 20:32 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.

,ale moze ja jakas nieczuła

Ja już trzeci piątek z kolei spędzam w pustym apartamencie w Agatce, do końca mając nadzieję i nie poruszając tej delikatnej sprawy, a tu takie jaja!
A nawet odwrotnie-ćwiczenia w tym przeszkadzają

) 

, wjechałam sobie na ambicje, ze dam rade bo sobie jedna laska brała takie na zakonczenie gimnazjum 

Czy jego wymówka,żebym przyszła zamiast dzwonić, bo on masę czasu spędza na motorze i wtedy nie odbiera jest wiarygodna? Czy raczej sugeruje,że to jakiś niezorganizowany leniwiec jest?