|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)
ale fajna bluzeczka
mała dopiero przed chwilą usnęła ![]() ale dziś się nachodziliśmy, aż mnie nogi bolą ![]() najpierw jeden dłuuuugi spacer, później znowu wyjechaliśmy z domu na spacer w inne miejsce. mała się wyszalała, fotki porobione pogoda dopisała. jutro jak będzie ładnie to też pochodzimy, trzeba korzystać z lata
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-17 o 00:02 |
|
|
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
oh zrobilam jakis postep ... obfocilam pare bluzek i spodenki ale wybaczcie ale juz dzis nie wstawie bo musiialabym zmniejszac itd
jutro sie postaram po pracy dobranoc |
|
|
|
#2673 |
|
Konto usunięte
|
hej!!
ja już po panieńskim, bawiłam się całkiem dobrze, ale niestety splot wielu wydarzeń sprawił, że imprezy do udanych nie zaliczę ale o tym nie tu i teraz wrócilismy razem z Tżtem do domu, bo biedny za nie mógł i zostałyśmy wezwane po odbiór, no ale on jak on, z jego kolegami było dużo gorzej, ogólnie śmiesznie
|
|
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
wstałam z ogromnym bólem gardła
|
|
|
|
#2675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() witam ![]() miał być upał dzisiaj i gdzie on niby jest niebo zachmurzone, mam nadzieję że się wypogodziwstałam po 7, zjadłam śniadanko i teraz kawę piję ![]() Tż oczywiście śpi, ja sobie poczytam co na necie piszą
|
|
|
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() O matko jak mi się chce spać. Wczoraj wybyliśmy z domu popiwkować i podrinkowac Było milo, kasa upłynniona![]() Dziś nie ma zmiłuj- trzeba pracować ![]() Jutro też wstaje bardzo wcześnie żeby zlecenie ostatecznie dokonczyć i wysłać je na pocztę i drogą listową. Pojawiła się okazja pojechania do siostry tż na kilka dni i jutro sie zbieramy Mam nadzieje, że będzie miło i wyppoczniemy razem z tż![]() Niniona prosimy o jakąś fotorelację ![]() Nuruś ![]() Martita wszystkie zdjęcia wklej, a nie tak tylko jedno
|
|
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
Wstaliśmy. Ja z bólem głowy.
Niewyspani. Tż musi dziś iść do pracy na 3-4 godzinki a ja w tym czasie ogarne mieszkanie i dokończę pakowanie. Później pojedziemy na obiad a popołudniu przychodzą moi rodzice na kawę i ciacho ![]() U mnie pogoda dopisuje
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2679 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Teraz w końcu jest idealna pogoda do takich spacerków ![]() To wspaniale, że spędzacie tak aktywnie czas we trójkę. Czekam w takim razie na Wasze zdjęcia ![]() Tak, trzeba korzystać póki można i jest taka piękna pogoda ![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
Mam nadzieję, że mimo wszystko będziesz miło wspominać swój wieczór panieński ![]() Mężczyźni jak to mężczyźni - wiadomo, że na kawalerskich lubią sobie powalczyć ![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Cytat:
Ja już pisałam moja historię dot. @ ... Okres skończył mi się 20 czerwca, a później dostałam 2 lipca ... ![]() Nie wiem czy nie sięgnąć po test ciążowy ... Nigdy jeszcze nie robiłam. |
|||
|
|
|
#2680 | |
|
Zakorzenienie
|
O 1szej w nocy. Chcemy być w Łodzi w takich godzinach aby były pustki na ulicach
Tż uparcie twierdzi że jeszcze na 2 godziny o 22 pójdzie spać. Wszyscy mówią że nie da rady no ale zobaczymy ![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
Miałam Ci pisać bo kiedyś wspominałaś że się nie zabezpieczacie (stosunek przerywany). Nasi znajomi z 5 lat tak jechali, po ślubie chcieli dziecko więc nie przerwał i ciąża była odrazu Także z tymi wpadkami przy przerywanym to niekoniecznie
|
|
#2681 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chcesz wszystkie zdjęcia kosmetyków ? ![]() Takie piwkowe wieczory ze znajomymi są bardzo potrzebne, wiem coś o tym ![]() Udanego wypoczynku Wam życzę, zasłużyłaś na taki relaks, bo z tego co widzę sporo pracujesz. |
|
|
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
wstałam
![]() Tż jeszcze śpi , ale niedługo go obudzę i pojedziemy w naturę znowu, bo pogoda póki co dopisuje teraz piję kawkę ![]() ale mam bałagan w mieszkaniu ![]() Martitta wieczorem postaram się coś wstawić do albumu![]() irenka- to czekamy na foty ![]() niniona- mam nadzieję, że ślub zaliczysz do w 100 % udanych nadia- ale CI zazdroszczę tego wyjazdu , ja nie wiem czy z naszego w tym roku coś wypali chociaż na tydzień , bo Tż miał tydzień dostać, ale jest ciszabyła reklama Szkoły Uczuć na Polsacie z Mandy Moore jak ja kochałam ten film (i aktora
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-17 o 09:10 |
|
|
|
#2683 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie pogoda idealna ![]() Lekki wietrzyk, słoneczko, błękitne niebo ![]() Udanego wypoczynku Wam życzę ! Wydaje mi się, że pogodę macie pewną ![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
Zgadza się. Nie zabezpieczamy się. Miałam dość dziwne i wcześniej nie występujące objawy przed tym okresem. Jakieś lekkie plamienie, ale na prawdę lekkie. W ogóle nie bolał mnie brzuch, gdzie normalnie kilka dni przed miałam takie objawy, piersi też nie były obolałe. ![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
Ja ruszam niedługo nad wodę ![]() Przyspieszacz, więc jak najbardziej mi się przyda ![]() Cieszę się, że wstałam parę minut przed godz. 8 (w zasadzie ktoś mnie obudził ), ale będę miała dłuuuuugi dzień
|
|||
|
|
|
#2684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo, ze każdy przypadek jest innyja jak zaszłam w ciążę to od razu mnie mdłości wzięły i okresu nie dostałam w ogóle
|
|
|
#2685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj z tą pogodą nad polskim morzem różnie bywa ale jesteśmy dobrej myśli Plus kciuki SPD ( ) Musi być pogodnie ![]() ![]() Niniona - ja nie miała panieńskiego, Ł. kawalerskiego też nie. Taka impreza jak każda inna
|
|
#2686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zjedz za mnie rybkę w złocistej panierce z frytami i zestawem surówek ![]() ja za rok muszę nad morze jechać, normalnie muszę
|
|
|
#2687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo bankowo! Mam zamiar całe 10 dni zajadać się rybami na obiad Bierzemy laptopa więc jeśli złapie internet (podobno jest) to zawitam z pewnością na chwilę. Zrelacjonować
|
|
#2688 |
|
Zadomowienie
|
Bry
![]() U mnie pięknie, słonecznie, jutro wyjeżdżam na pierwsze wakacje z TŻtem więc żyć, nie umierać. ![]() Ale pakowanie mnie zniechęca, jedziemy nad jezioro, staram się spakować ekonomicznie, ale ciągle mi się za ciężka ta torba wydaje A co do zakupów to ostatnio gustuję w małych sklepikach w mojej wiosce i za śmieszne pieniądze można tam kupić naprawdę fajne rzeczy. Jak się ogarnę to co nieco pokażę
|
#2689 |
|
zawsze mam racje
|
nadia; dobrze robicie wyjeżdżając w nocy
![]() Jedziecie przez Łódź, Innowrocław, Toruń?
|
#2690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napewno Łódź. Mamy sporo drogi bo z Katowic
|
|
#2691 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
|
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobryyy
![]() niniona czekamy na szczególowa relacje na Pw i zdjęcia U mnie pogoda przyjemna, ja juz od 8 siedze na tarasie i kawusie pije, mam zamiar sie poopalac bo jestem jak córka młynarza ![]() Co do zabezpieczenia to my tez stosowalismy od 2 lat przerywany, a czasem nie i nic nie było pozniej 4 miesiace staran i proszz. Jednak u nas byla taka metoda z racji, że bralismy ewentualnosc wpadki pod wzglad, i nikt by nie rozpacczał, ale jak juz urodze to napewno zdecyduje sie na jakies hormony ![]() w ogole, wczoraj jedna znajoma mojej mamy pytala sie jak znosze ciąaze, czy wymiotuje czy cos. Ja mowilam ze nie ze super, ciaza jak marzenie. Minelo 10min od jej spotkania i zaczeło mnie mdlic Jakas czarownica ![]() i mi mowila ze ona widzi po mnie ze bedzie córa ( niby jak widzi:brzydal
|
|
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
Hania- faktycznie jakaś czarownica
a w którym tygodniu ciąży już jesteś?![]() co do przerywanego to my też stosujemy, ale ja nie chcę się truć hormonami a prezerwatywy nie wchodzą w grę bo ich nienawidzę z tym że jak zdarzy się wpadka to nikt nie będzie rozpaczał![]() ale pogoda u mnie beznadziejna, a zapowiadali 27 stopni
|
|
|
|
#2694 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jakby trzeba wydorośleć, wszystko organizować, będzie tak rodzinnie, już nie studencko. Ale w sumie kiedyś trzeba No i to, że musimy zrobić to do końca września. Dziękuję Cytat:
Bry ![]() Zmęczonie było silniejsze i nie dało mi wstać o 8. TŻ w pracy, a ja idę po 13. Wieczorem idziemy gdzieś na rocznicową kolację. Tylko, że ja zaraz po pracy jadę do miasta i nie mam jak się ubrać ładniej Muszę coś wykombinować. Może jakąś sukienkę i buty wezmę do pracy i się przebiorę. A jak będzie padało to się wkurzę ![]() A w ogóle to mieliśmy z TŻ kupić sobie jakiś wspólny prezent. Długo chodził i mnie męczył co chcę i co chcę. W końcu wpadliśmy na pomysł, że pójdziemy do home&you i kupimy sobie jakiś fajny komplet talerzy albo coś innego do przyszłego mieszkania. Na szczęście siostra TŻ mi powiedziała, że jednak kupił prezent. Pewnie specjalnie tak mówił żeby mnie zaskoczyć. Edytowane przez Kelpie Czas edycji: 2011-07-17 o 10:43 |
||
|
|
|
#2695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2697 | ||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Jak to się ślicznie nazywa
![]() Pogoda być musi, z naszej strony masz to jak w banku ![]() Cytat:
Cytat:
Zakochałam się w serialu "Odwróceni" ![]() Poza tym stresuję się jutrzejszym fryzjerem - jak mi zetnie tak, że nie zwiążę włosów to ją zamorduję Dzień dobry - ja, kawa i mój Azor relaksujący się na moich kolanach
|
|
|
#2698 | |
|
Zakorzenienie
|
Oj byłoby cudownie jakbyście się nie myliły. Siostra TŻ pytała mnie czy kupujemy sobie prezenty, ja jej powiedziałam jak się umówiliśmy, a ta że TŻ kupił jednak prezent i bardzo fajny, ale jak się wygadam, że coś wiem to on ją zabije Mi zresztą nie zależałoby żeby wiedzieć co, ale dobrze że wiem, że się wyłamał. Czy pierścionek to wątpię. Bo ostatnio jego mama mówiła, że ma się oświadczać i też o tym rozmawialiśmy. I mi powiedział, że oświadczy się jak będzie tego pewien i nikt nie będzie go naciskał, a tym bardziej nie teraz jak wyszła sprawa z mieszkaniem. Bo mieszkanie jest moje, moi rodzice chcą wyremontować itd. Ale wymyśliliśmy, że moi rodzice materiały, a tata TŻ robociznę. ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
Nie zastanawiam się bo już tworzą się plany remontowe, ale jakieś wątpliwości się pojawiają po prostu. Przeraża mnie fakt tego remontu. Załatwiania wszystkiego. Czuję się taka nieogarniająca to wszystko. Niesamowitym plusem jest to, że tata TŻ będzie remontował czyli o ustawiczne użeranie się z majstrami i ich pilnowanie mniej. Ucieszyło mnie bardzo, że rodzice mówili "jak wy chcecie", "to wy będziecie tam mieszkać" itd. Razem byliśmy u moich rodziców ze 3 razy może. TŻ mówił, że nie czuje się komfortowo u mnie w domu. Byłam zaniepokojona tym jak rodzice podejdą do całej sprawy. Edytowane przez Kelpie Czas edycji: 2011-07-17 o 11:13 |
|
|
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
W dzisiejszych czasach młodym jest na tyle ciężko, że jeśli rodzice chcą i mogą (finansowo) pomóc to super.
My np. owszem braliśmy kredyt jesteśmy związani na 30 lat Ale gdyby nie pomoc moich rodziców i babci to nic by nie wyszło. Bo do banku trzeba mieć wkład własny, bo mieszkanie poza kupnem trzeba wyremontować... Dostaliśmy pieniądze i na wkład i na remont, kupno sprzętów itp. Bez tej pomocy nie dalibyśmy rady Mogę stwierdzić, że jestem spakowana Hm...podsumowując: -dwie torby jedna duża z ubraniani druga mniejsza z butami i ręcznikami. -reklamówka z suchym prowiantem (aby nie jeździć od razu po supermarketach) -żelazko -koc -trampki Tż (nie zmieściły się) ![]() Wiem, wiem za dużo ubrań spakowałam, ale niestety nie jestem w stanie (zresztą nie tylko ja) przewidzieć pogody... W przyszłym roku - marzy nam się Chorwacja. Mam nadzieję, że uda się zrealizować to marzenie
|
#2700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli kiedys będę robiła (mam nadzieję) to na samą myśl o malowaniu, zakładaniu paneli itp. się cieszę jestem nienormalnaa jak sobie pomyślę o wybieraniu dodatków to w ogóle ![]() my jeszcze nie wyszlismy. za ok godzinę dopiero, bo póki co Tż idzie na sciecię do kolegi, a ja przez ten czas nas przyszykuję na spacer
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.

pogoda dopisała. jutro jak będzie ładnie to też pochodzimy, trzeba korzystać z lata

wieczorem postaram się coś wstawić do albumu
, bo Tż miał tydzień dostać, ale jest cisza
) Musi być pogodnie