|
|
#2671 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary cz. VIII
Cytat:
TŻ czasem przyjeżdża i jak nas trochę posłucha to twierdzi że jesteśmy nienormalni Kilka razy w pracy zdarzyło mi się popłakać, aż do rozpłynięcia tuszu
|
|
#2672 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
No nic...
|
|
#2673 | |
|
Zakorzenienie
|
Pojutrze pełnia, ja już zaczynam się zachowywać jak fullmoonzilla
![]() Cytat:
|
|
#2674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z Ciebie laskaaaaaa, wkurzacie mnie tu wszystkie bo za ladne jestescie ![]() |
|
|
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
Ty, laska, lepiej się bierz za bloga:P chcemy nowe stylizacje! na studia się dostałaś więc czas na przyjemności:P bez obijania :P
kosmetyki + różności okazjonalnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
|
|
|
#2676 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ona chyba czeka na moja fote to taka forma szantazu ![]() madziu doszla tunika, baaaaardzo dziekuje ---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:15 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
haha niemozliwe jestescie:P
|
|
|
|
#2678 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam je na allegro u shuluv, ma je wstawione na aukcji za 500zł+ przesyłka, ja kupiłam poza allegro za 430zł, można się z nią targować, ma oryginały, moje melisski miała w domu i na 2 dzień je miałam u siebie, jeśli nie ma, to sprowadza z uk i czeka się ok 2 tygodni, ale to różnie bywa.
kosmetyki + różności okazjonalnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
|
|
|
#2680 | |||||
|
Konto usunięte
|
dziewczynki, kochane zaromaniaczki, miałam do nadrobienia 42 strony
gratuluję paniom magister, oraz paryżance ![]() kupiłam płaszczyk steczkowskiej, rozkloszowany jest piękny! i powiem nieskromnie, że strasznie się sobie w nim podobam powiedzcie mi, czy on wygląda dosyć porządnie? kupiłam jeszcze sukieneczkę z wyciętymi plecami z trf, jest boska ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wspaniale wyglądasz we wszystkich sukienkach, cudnie zazdroszę![]() Cytat:
![]() Cytat:
mierzyłam go ostatnio i jeśli któraś z was jeszcze się nad nim zastanawia, to proszę iść do zarki i go kupić natychmiast jest przecudowny ![]() Cytat:
ooo, madzialenn, widziałam Cię w SCC a tak sobie myślałam, że to pewnie wizażanka, z tego, co widzę to wy też tak macie, że jak widzicie jakąś dziewczynę to zastanawiacie się, czy to nie jakaś wizażankaidę spać, dobranoc
Edytowane przez e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460 Czas edycji: 2011-07-14 o 02:21 |
|||||
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;28125633]dziewczynki, kochane zaromaniaczki, miałam do nadrobienia 42 strony
gratuluję paniom magister, oraz paryżance ![]() kupiłam płaszczyk steczkowskiej, rozkloszowany jest piękny! i powiem nieskromnie, że strasznie się sobie w nim podobam powiedzcie mi, czy on wygląda dosyć porządnie? kupiłam jeszcze sukieneczkę z wyciętymi plecami z trf, jest boska ![]() ja też ją kupiłam, jest boska i jak najbardziej na co dzień i od świeta też można ubrać ![]() to nie jest sochowa kopertówka! wspaniale wyglądasz we wszystkich sukienkach, cudnie zazdroszę![]() ![]() Agnes, nie słuchaj męża i idź w tulipanku mierzyłam go ostatnio i jeśli któraś z was jeszcze się nad nim zastanawia, to proszę iść do zarki i go kupić natychmiast jest przecudowny ![]() ooo, madzialenn, widziałam Cię w SCC a tak sobie myślałam, że to pewnie wizażanka, z tego, co widzę to wy też tak macie, że jak widzicie jakąś dziewczynę to zastanawiacie się, czy to nie jakaś wizażankaidę spać, dobranoc [/QUOTE]Kupowalas w sklepie? prosze wklej w nim zdjecia
|
|
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;28125633]dziewczynki, kochane zaromaniaczki, miałam do nadrobienia 42 strony
gratuluję paniom magister, oraz paryżance ![]() kupiłam płaszczyk steczkowskiej, rozkloszowany jest piękny! i powiem nieskromnie, że strasznie się sobie w nim podobam powiedzcie mi, czy on wygląda dosyć porządnie? kupiłam jeszcze sukieneczkę z wyciętymi plecami z trf, jest boska ![]() ja też ją kupiłam, jest boska i jak najbardziej na co dzień i od świeta też można ubrać ![]() to nie jest sochowa kopertówka! wspaniale wyglądasz we wszystkich sukienkach, cudnie zazdroszę![]() ![]() Agnes, nie słuchaj męża i idź w tulipanku mierzyłam go ostatnio i jeśli któraś z was jeszcze się nad nim zastanawia, to proszę iść do zarki i go kupić natychmiast jest przecudowny ![]() ooo, madzialenn, widziałam Cię w SCC a tak sobie myślałam, że to pewnie wizażanka, z tego, co widzę to wy też tak macie, że jak widzicie jakąś dziewczynę to zastanawiacie się, czy to nie jakaś wizażankaidę spać, dobranoc [/QUOTE]płaszczyk jest BOSKI! już nie umię się doczekać aż do mnie doleci i zacznę w nim chodzić Ja zawsze jak wchodze do zary to szukam dziewczyn od góry do dołu ubranych w Z:P i sobie myślę, to napewno wizazanka:P hehe
|
|
|
#2683 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2684 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Co my tu mamy
: Cytat:
![]() Zresztą jak robiłam te zdjęcia i musiałam ubrać inne buty, żeby zrobić zdjęcia to on już totalnie zgłupiał bo chyba myślał, że na ![]() Cytat:
![]() Cytat:
tak spokojnie ![]() Cytat:
) A jak to zaczyna zrzucać - czyli non stop ![]() A jeszcze chciałam dodać, że u mnie sprawdzają się tylko te rolki z taśmą odrywaną a nie te co się pod strumieniem wody czyści (tamtych miałam kilka i niestety są za słabe )Jeszcze uwielbia dopiero co odkurzony dywan , jak tylko widzi co się szykuje to się przyczaja, podbiega i gleba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
2. No i się zaczerwieniłam ![]() ![]() 3. Ja je zakupiłam od malwinki - i pokazuje, że u mnie są bezpieczne i kochane
|
|
|
#2685 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
czyli robienie dowcipów Co najmniej raz w tygodniu ktoś pił kawę z sokiem malinowym albo z solą (przez co często wynikała konieczność czyszczenia monitorów od spontanicznego wypluwania tego świństwa ) Nie można było pozostawiać niczego bez opieki ![]() Cytat:
[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;28125633]dziewczynki, kochane zaromaniaczki, miałam do nadrobienia 42 strony gratuluję paniom magister, oraz paryżance ![]() kupiłam płaszczyk steczkowskiej, rozkloszowany jest piękny! i powiem nieskromnie, że strasznie się sobie w nim podobam powiedzcie mi, czy on wygląda dosyć porządnie? kupiłam jeszcze sukieneczkę z wyciętymi plecami z trf, jest boska ![]() ja też ją kupiłam, jest boska i jak najbardziej na co dzień i od świeta też można ubrać ![]() to nie jest sochowa kopertówka! wspaniale wyglądasz we wszystkich sukienkach, cudnie zazdroszę![]() idę spać, dobranoc [/QUOTE]Gdzie te kolejne obniżki ????
|
|
|
#2686 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny nie nadrabiam Was więc odpuszczam czytanie 15 stron wstecz
![]() chciałam podziękować za wsparcie i trzymanie kciuków bo obroniłam się na 5kę! ![]() Biedna Gabi, jak wróci nie będzie wiedziała od czego zacząć czytanie naszych wywodów
|
|
|
|
#2688 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Kto się będzie musiał podjąć napisania streszczenia
|
|
#2689 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Cytat:
![]() Widzę, że podobne towarzystwo przestawianie obrazu do góry nogami na monitorze,rzeżucha w klawiaturze, podklejone myszki i umieszczanie na wikipedi wstydliwych faktów to chleb powszedni
|
|
|
#2690 |
|
Zadomowienie
|
Myślicie, że nie ma tych większych przecen dziś, czy na stronie zwyczajnie nie zmienili?
|
#2691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TŻ mnie przywiózł do pracy, szliśmy w deszczu na parking pod jednym parasolem i było niezłe wyrywanie go sobie bo TŻ nie chciał zmoknąć a ja chroniłam shoppera Mam nadzieję że nie zostaną kropki, bo nie udało mi się w Lidlu namierzyć impregnatu.
|
|
#2693 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2695 |
|
Rozeznanie
|
|
#2696 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pokaż się w sukience
|
|
#2697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze czarny shopper też ładny... ja z moim karmelkiem wybieram się do Pana kuśnierza do tego co jedna wizażanka sobie robiła shoppera przytwierdzę sobie worek na zatrzaski i przykleję te odstające paski
|
|
|
|
|
#2698 |
|
Zadomowienie
|
A może nie ma dzisiaj 3 tury? Tylko jeszcze za tydzień?
|
#2699 | ||||
|
Rozeznanie
|
Julka, ja uważam tak samo
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
)ale słodziak z córuni !! ![]() ![]() [1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;28125633] gratuluję paniom magister ![]() kupiłam płaszczyk steczkowskiej, rozkloszowany jest piękny! i powiem nieskromnie, że strasznie się sobie w nim podobam [/QUOTE] dziękujęa co do płaszczyka, strasznie mi się podoba, mam taki jesienny z new looka, o bardzo podobnym kroju i jest moim ulubionym płaszczem ale chyba musze kupić jeszcze ten:pCytat:
![]() Gabi jak wróci we wtorek to już chyba będzie IX cz produkujemy prawie 300 postów dziennie!!DLACZEGO NIE MA NOWYCH OBNIŻEK NA STRONIE ??? ;(
Edytowane przez canaduelle Czas edycji: 2011-07-14 o 09:10 |
||||
|
|
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupiłam coś takiego w esotiq
![]() wystawiam na all moje dresówke szarą jak nikt nie chce https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2378
Edytowane przez mon9 Czas edycji: 2011-07-14 o 09:15 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.

jesteście super!

No nic...

to taka forma szantazu 

jest piękny! i powiem nieskromnie, że strasznie się sobie w nim podobam 
Fajna ta kopertówka. Chyba ją kupię, bo kupiłam już w tym kolorze lakierowane buciki
i zapytał jak ja uklęknę w niej w kościele. No i teraz mam problem, a na dodatek ten tulipan dziwnie się układa na plecach, tak sterczy na górze. One tak mają?
jest przecudowny 

Big Day - 7 czerwiec