|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
Cytat:
![]() Ja z kawką i śniadankiem zabieram się za pracę. Mam nadzieję, że Zuzka jeszcze troszkę pośpi.
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() my szlismy spac przed polnoca a olenka oczy jak 5 zl i sie zaciesza kwicząc ![]() z wielkim bolem po 40 miuutach zasnela, obudzilka sie o 5 rano pozniej o 8 wiec nie bylo zle |
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() wczoraj polozyłam się o polnocy przez was ![]() a mała nie śpi od 7. O 8 zjadla 120ml i wszystko zwymiotowała ![]() teraz marudzi jak nie wiem ![]() ona teskni za ciotkami ![]()
![]() |
#2674 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry,
u nas nocka do bani budził się co 2h ![]() ide obejrzeć fotki ze zjazdu. miłego dni
#2675 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy któraś z was posiada photoshopa ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Zakorzenienie
|
A po co Ci photoshop?
![]() Nie sądzę, że któraś posiada oryginalnego, bo to KUPA kasy... Heloł. Eda nie chce jeść! Co ja mam z nim zrobić?? Po 7h zjadł mi 30ml ![]() Dobrze, że chociaż spał w nocy. Pobudka 6:30, więc nie jest źle. Rozkminiam, czy wybrać się do Tesco po te bodziaki na ramiączka.
![]() |
#2677 |
Wtajemniczenie
|
Witam się i ja
![]() U nas standardowo milion pobudek ![]() anula "kawa może poczekać" ![]() ![]() Wszystkim kawoszkom polecam mój ulubiony utwór, który znam na pamięć, jest to moja codzienna rota ![]() ![]()
![]() |
#2678 | |
Zakorzenienie
|
Hello!
buźka Zosia dziś ma warkoczyka dobieranego ![]() Gaba ma zatwardzenie ![]() to tyle nowości ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
![]() po bodziaki leć ![]() ja mam je we wszystkich rozmiarach, czasem po dwie paczki kupowałam na zimę dla Zosi ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- Graża żyjesz ??? czy gips Ci nie pozwala do klawiatury dojść ???? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale potrzebuje kogos kto mi przerobi kapke zdjęcie bo chce wywolac olence fotki u fotografa, a watpie, ze beda sie bawic w to co ja chce zrobic ja mam oryginalne corele, ale tu nie bardzo idzie zrobic to co potrzebuje :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Rozeznanie
|
Wcinam kanapeczki z pomidorkiem i jajeczko na miękko, mniam mniam, dzidź się huśta i wydziera na słonia pluszowego.
Troszkę zachrypnieta i zakatarzona. Chciałam oznajmić że Polka uwielbia nebulizator, całuje go, oblizuje i sama maseczke przytrzymuje, hehe Mała podziębiona więc nici ze spacerku a tak ładnie słoneczko świeci ![]() Dzięki WSZYSTKIM za wsparcie odnośnie mojej kondycji psychicznej ![]()
#2681 |
Zadomowienie
|
dzień dobry, w zasadzie nie wiem czy taki dobry bo wielkimi krokami idzie do nas przeziębienie, a dokładniej przełazi na małego i na mnie z tż
![]() Mati w nocy co chwilkę się budził bo męczył go zapchany nos, od rana kicha jak by go ktoś nakręcił ![]() Dalicadeza ![]() Ddaaiissyy jesteś kochaną i taką cieplutką osóbką ![]() ![]() ![]() Andziot jeszcze trochę i będziesz miała drugi fach w ręku - fryzjer ![]() Gosiek widzę że u was ten sam problem nocny co u nas, czym działacie??? Lolka udanej zabawy ![]() obejrzałam zdjęcia ![]()
![]() |
#2682 |
Zadomowienie
|
Witam Dziewczynki
![]() Ide Was troche ponadrabiac bo chwile mnie nie było ![]() Mój Misiaczek rośnie sobie z dnia na dzień, nocy całych nie przesypia, budzi sie zazwyczaj koło 3 i 5 i 8. Ale generalnie to wszystko u nas OK ![]() I najważniejsze co chciałam powiedzieć to to że wczoraj byłam u dietetyczki ![]() ![]() Aha ja mam photoshopa ![]()
![]() |
#2683 |
Raczkowanie
|
Jedź jedź, ja je uwielbiam. Nic nie wyłazi, plecki bezpieczne. I mam właśnie takie zwykłe białe z Tesco, 3-pack kosztował coś koło 20 zł, także nie drogo a bardzo fajne, prałam juz kilka razy i wcale się nie wyciągają. Polecam
#2684 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry Mamusie!
Byłam rano w Porcie na kawie a Wy gdzie? ![]() ![]() A tak serio, zwlekłam się sama o 6:30 z łóżeczka bo sobie wymyśliłam spinning o 8:00 rano. Jak zadzwonił budzik to już wiedziałam, że to był zły pomysł. Ciemno i zimno. Mgliście. Ledwo 2 stopnie na plusie. Ale teraz, już po zajęciach, wykąpana, pachnąca i pozytywnie naładowana stwierdzam: wooooow ![]() ![]() Noc minęła nam całkiem ok, zaliczyliśmy 2 karmienia. Spałam sobie sama z Julkiem, bo TŻ chory sam wybrał izolację co by nas nie zarazić. Ja trzymam się dobrze i oby tak zostało. Wczoraj to już byłam prawie pewna, że jednak zachorowałam. Ja tak wczoraj podpytywałam głównie morię czy karmiąc piersią można pić sobie na treningu Isostara (mam na myśli proszek, który rozrabia się z wodą)? Gdybałyśmy, gdybałyśmy i w sumie nie mam dalej pewności. Któraś z Was może wie? Andziotku?
![]() |
#2685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na pewno nie ptrzebujesz tyle schudnac ![]() mi zostal `1 kg do wagi wyjsciowej sprzed ciazy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2686 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() My też tęsknimy!
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | ||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A u nas na śniadanie SAŁATA ![]() Dzień doberek! Po wczorajszym zwiedzaniu Polski dziecko mi padło i spało do 6. Sto lat naszym dzisiejszym solenizantom: Oliwce za pół roczku i Ignasiowi za 4 miesiące!!! ![]()
![]() |
#2688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja pije milkoshake'i i nie kazali mi na silowni tego pic, skoro karmi sie piersia a ze nie karmie, to moge a nie jest napisane na isostarze? albo poczytaj w necie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2689 | ||
Zakorzenienie
|
a czemu nie możecie na spacer ?
taka piękna pogoda dziś ! przecież nic jej się nie stanie gorzej jak ją będziesz w domu kisić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale tam dużo minerałów itp nie wiem czy można ciut przedobrzyć ja bym raczej nie piła takich rzeczy, poza tym tam tauryna pewnie też jest i dużo E |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2690 |
Zakorzenienie
|
Helloł
![]() Jestem niewyspana ![]() ![]() Wszystkim chorym mamom i dzidziusium dużo zdrówka życzę ![]() Caffelate, o 6.30 wstawać na spinning ![]() ![]() Aliczko, nie za duży spadek wagi w tak krótkim czasie to będzie? Moria, jak Ty dajesz radę z tymi pobudkami? Ja wysiadam powoli ![]()
#2691 |
Zadomowienie
|
Do jakiś 65 chce schudnąć.
A koniec diety mam przewidziany w kwietniu... Toż to kobiety pół roku ![]() ![]() A co najlepsze jeszcze przez 2msc mam opracowana diete dla kobiety karmiącej ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2692 | |||||
Zakorzenienie
|
Hektolitry kawy wypite, Zoska spi juz od 40 minut! paznokcie pomalowane, zaraz podgrzewam jej kurczaczka a na 13:30 do terapeuty....
ledwie na oczy patrze...normalnie wyc sie chce.....kiedy ona bedzie sie budzila tylko RAZ? nie mam zludzen, calej nocy nie musi spac....ale chociaz raz niech sie budzi i nie watje o 5-tej bo wysiadam... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kasiulka obejrzalam zdjecia, Nikolka jest pieeeekniaaasta, te oczka no cudenko! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do twojej metody, jak Zoska bedzie tak skrzypiec w nocy to tez sprobujemy ![]() MoniaK wspulczuje , ja tez dzisiaj na nogach o wczesnei porze, po 4-tej sie polozylam a po 5 tej juz bylo skrzeczenie wiec rozumiem twoje niewyspanie...czy nasze dzieci wreszcie beda lepiej spaly!?!?!? basienka jaka udana nocka, oj wlasnie mi sie Zoska budzi....a tyle chcialam jeszcze zrobic... anulinka i Tobie nocki zazdroszcze. night powrotu do zdrowia zycze ![]() kurcze mam nadzieje, ze pazury mi juz wyschly bo sa steki jeki z lozeczka. ide.... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Zakorzenienie
|
![]() u nas noc przespana do 6 a wstalismy o 9 ![]() andziot zyje gipsu brak, było cool:P dzis porzadki i sałatka selerowa a'la matal ![]() bedzie mnie mało bo tz ma wolne ![]() ![]()
#2694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja waze 65 ale do 60 chce zjechac tylko nie wiem jak jak co chwile zbaczam na jakies pysznosci ![]() chociaz i tak chudne mimo, ze jem np placek do kawy po poludniu :P a wiecie co mi strasznie zasmakowalo w markteach sa takie mieszanki salat do tego kupuje sos 1000 wysp taki w jednorazowym woreczku i to na kolacje wcinam ![]() ja teraz sacze herbate z cytryna bo cos mnie po tz pobiera, smarkam, kicham, nos czerwony dzisiaj mam olenke w domku, moja mama tu przyjechala bylam przed chwila po herbatke to spi sobie ksiezniczka a mama mi prasuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Wtajemniczenie
|
Witam się z kawusią, dzieckiem w bujaku gryzącym robaki z karuzeli(rozmontowałam karuzele mu, bo prawie się urwała), DDTVN i gigantycznym leniem....
![]() Ogłoszenia przejrzane, na razie nic, ale liczę, że się coś ruszy niedługo.... dlaczego ja mieszkam w tak beznadziejnym miejscu, że wszędzie tylko niemiecki i niemiecki...mój kulawy angielski(ale zawsze jakiś ) mogę sobie tu w buty wsadzisz ![]() No i z rewelacji dostalam drugą @ w tym miesiącu ![]() ![]() słonko świeci i idziemy na spacer pewnie zaraz ![]() no to tyle na razie ![]()
#2696 | ||||
Rozeznanie
|
Nieźle, ale w sumie co się dziwić. Mieliście wczoraj niezłą przygodę
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() atiz ja się zgadzam z Andziot, spacer Wam dobrze zrobi, jak to tylko przeziębienie to moim zdaniem możecie śmiało iść Cytat:
![]() Szkoda, że waga mi się popsuła, wiedziałabym czy chudnę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2697 | |
Zadomowienie
|
cześć mamusie
![]() dzisiaj mam super humorek, Marudek znowu po mm wstał tylko dwa razy w nocy, toż to coś pięęęęęęęknego ![]() uuu bidulek, wycałuj Antka i niech mu szybko przechodzi Cytat:
[QUOTżE=Aliczka88;30073030]Witam Dziewczynki ![]() I najważniejsze co chciałam powiedzieć to to że wczoraj byłam u dietetyczki ![]() ![]() [/QUOTE] matko kochana Aliczka to bardzo dużo, ale pod okiem dietetyka to może mieć sens, życzę osiągnięcia założonego efektu ![]() Marudek śpi, poprzestawiał sobie drzemki, teraz pierwszą ma duuużo wcześniej, nieważne czy to zasługa mm w nocy czy nie, ale mam chwilkę na wizaż ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ty karmisz tylko UU bo czytalam tez, ze zaraz po karmieniu jakbys wypila to przed 3-4h nic sie nie stanie, no ale ja nic nie sugeruje, tak tylko czytalam moimm zdaniem jakbys spytala w takim sklepie co sprzedawaja odzywki tam na pewno tez isostary maja, jesli jest dobry pracownik to ci powie czy mozna czy nie, zalezy jaki ma sklad bo tak jak andziot napisala, jesli sa E to d.pa ![]() ja tez chce cwiczyc ![]() niech mi sie tylko z robota zluzuje, to ruszam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
Wtajemniczenie
|
Dzien Dobry
![]() Dziewczyny mam pytanie czy mogę podac kleik na mleku z owocami czy tylko na wodzie? Aluśka nie chce mi jesc owoców, krzywi się bo kwaśne, a od wczoraj ma zatwardzenie...
Edytowane przez Dziewczonka Czas edycji: 2011-10-21 o 10:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2700 |
Zakorzenienie
|
Rany, jak mi się chce spać
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.