|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#2671 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 972
|
Dot.: Br±zowow³ose farbowane. Cz.III- Offtopowo
metaxa
mysle ze spokojnie mozesz zmieszac ![]() moze akurat wyjdzie cos ³adnego a wiecie co moja mama ostatnio by³a u fryzjerki i zapytala czy mozna mieszac farby innych firm i o dziwo fryzjerka powiedziala ze mozna , ze ona nieraz tak robila ale ja pomimo wszystko bym sie chyba bala a chciala bym teraz juz wogole nie farbowac wlosow i po porodzie zrobic np dekoloryzacje ale szczeze to nie wiem czy dam rade mama twierdzi ze nie najgorsze ze moj naturalny a farbowane wlosy bardzo sie od siebie roznia i moze to wygladac nieciekawie
|
#2672 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 321
|
Cytat:
mo¿e rób odrosty takim szamponem,a jak urodzisz pójdziesz na dekoloryzacjê.
|
|
|
|
|
#2673 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 763
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
metaxa mysle,ze to nie ma wiêkszego sensu,mam marny aparat na zdjêciu w³osy wygl±daja na czarne,a w rzeczywisto¶ci tak nie jest,w³osy s± ciemne ale nie czarne...mo¿e jutro spróbujê zrobiæ zdjêcie na zewn±trz bêdzie lepsze ¶wiat³o mo¿e z³apie rzeczywisty kolor.
a tak w ogole doszed³ mi onyks...bêdzie sobie czeka³ na swoj± kolej hehe
|
|
|
|
#2675 |
|
Wtajemniczenie
|
Agatka ile Ty masz Tych farb masakra
![]() ja mam w zapasie jeszcze Casting - mrozne kakao uwielbiam Castinga szkoda ze tak Loreal sie ceni mam jeszcze w domu Palette Truffla i z³ota swietlista mokka oraz Cynamonowy Braz Joanny ![]() chetnie bym komus sprzedala bo doszlam do wniosku ze nie bede uzywala farb tylko szampony jesli juz ![]() wlosy sa w o wiele lepszej kondycji niz po farbach
|
#2676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2677 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 54
|
Dziewczyny chcia³am wam tylko powiedzieæ ze farbowa³am dzis tym jasnym br±zem z nowej serii garniera ,, ¶wietlisty jasny br±z 5 '' i nie ma sensu wstawiaæ fotek bo na ka¿dej fotce wlosy s± czarne a pod swiatlo jakies zielonkawe;/ ten jasny br±z to zimny odcien jak kto¶ lubi to moze mu siê spodoba pod swiatlo wlosy s± dziwne na pewno nie rude jak przy innych br±zach ale chyba juz bym wolala rude niz jakies zielono-br±zowo-czarne
wlosy mam siano i tak ¿a³uje ze pofarbowa³am ze nie wiem. Farbe k³ad³am na wlosy jasny br±z bo mialam baleyage pasemkami i siê spra³ kolor i prawie wyrówna³ do takiego jasnego rudego br±zu .. moze potem wstawie fotke ale i tak wygl±da to jak sprany czarny chyba odczekam tydzien i polo¿e jak±¶ prawdziw± czern ³adn± bo teraz to lipa straszna nie polecam do tego mam suche siano MASAKRA!
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
|
|
#2678 |
|
Wtajemniczenie
|
ja bym juz zapewne tych farb nie miala ale ze teraz farbami nie robie to sobie tak le¿a
![]() oddala bym Ci jakbys blizej mieszkala
|
#2679 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w³osy zielono br±zowo czarne mia³am po na³o¿eniu ciemnego blondu z Garnier color naturals to by³ koszmar hehe---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
![]()
Edytowane przez agata456 Czas edycji: 2012-02-16 o 15:41 |
||
|
|
|
#2680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie wytrzyma³abym i polecia³abym do sklepu od razu ![]() zastanawia³am sie nad farb± z tej serii i mo¿e dobrze zrobi³am ze nie kupi³am choæ wiadomo, ze nie u ka¿dego efekt jest taki sam ponadto teraz stawiam na pielêgnacje wiec odstawi³am amoniak
¿ycie jest piêkne Edytowane przez metaxa Czas edycji: 2012-02-16 o 15:47 |
|
|
|
|
#2681 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 54
|
na szczê¶cie mialam w domu londe granatowa czerñ i juz pofarbowa³am ale i tak jestem zalamana bo wróci³am do punktu wyj¶cia bo specjalnie rozjasnialam pasemkami czarne zeby zej¶æ do sredniego br±zu i nic z tego nie wysz³o przez g³upiego garniera wrr kolejny raz siê na nim zawiod³am i ostatni juz palette co tak ka¿dy narzeka jest 100 razy lepsze przynajmniej pozornie wlosy wygl±daj± zrowo, ¶wiec± siê itp a tu lipa od pocz±tku i jeszcze kolor masakra.. nie polecam nikomu
|
|
|
|
#2682 |
|
Wtajemniczenie
|
Agatko
moze przejdzie ale marne szanse raczej ![]() ja uwielbiam szampony Loreal Garnier tez jest fajny wlosy fajne po nim ale najwidoczniej kazde wlosy lubia cos innego
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2684 |
|
Wtajemniczenie
|
mi tak migiem sie nie zmywa
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie niestety po dwóch tygodniach nie widaæ koloru...a szkoda,bo jasny br±z ny³ nawet fajny tylko drogi ten Casting
|
|
|
|
#2686 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nigdy lond± nie farbowa³am zreszt± chyba zrezygnuje z farb sklepowych ostatnio trochê przesadzi³am z farbowaniem i odbi³o siê to na kondycji moich w³osów nie wiem czy czyta³a¶ ale bêdê mia³a jutro farby hi.richesse bez amoniaku babki bardzo sobie chwal± t± koloryzacjê zobaczê jaki bêdzie efekt i moze d³u¿ej przy nich zostanê ponoæ niesamowicie od¿ywia w³osy ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
|
|
#2687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to wydatek rzêdu ok 60 z³
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
ale tu cicho..........
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
dosta³am kawe wiêc jutro farbuje
![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- apropo kawy ![]() kupi³am ostatnio kawê sati waniliow± jest przepyszna
|
#2691 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 738
|
O, to muszê wypróbowaæ, KOCHAM wszystko co waniliowe
|
|
|
|
#2692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do wanilii popijam w³a¶nie herbate z biedrony miód i wanilia ale piêknie pachnie![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- metaxa wiesz,nie za dobrze czujê siê w tej czekoladzie ³adny kolor ale za ciep³y dla mnie:/ my¶lisz,¿e onyks bêdzie ch³odny czy lepiej co¶ innego wybraæ? wydaje mi siê,¿e gryzie siê ta czekolada z moj± ch³odn± cera.Nie podoba mi siê za bardzo jak wygl±dam.
|
|
|
|
|
#2693 | |
|
Zakorzenienie
|
naprawdê polecam
![]() jest jeszcze o smaku czekoladowym i ponoæ jeszcze lepsza ale póki co mam ca³e opakowanie waniliowej ![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
moze Tobie nie wysuszy ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- apropo wanili ![]() w avonie jest takie mleczko do cia³a o zapachu wanili cudo
|
|
#2694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mia³am ka¿d± seriê Garniera i zawsze by³am bardzo zadowolona na moje w³osy to w sumie tylko Garnier dobrze dzia³a i nie niszczy
|
|
|
|
|
#2695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2696 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 633
|
Cytat:
![]() wiecie co mi siê to toffee ju¿ praktycznie wyrówna³o i ogólnie podoba mi siê teraz bêdê niestety rzadziej zagl±da³a na forum, ale bêdê Was podczytywaæ metaxa jesli chodzi o zmieszanie tych dwóch kolorów myslê, ze mo¿e wyj¶æ co¶ naprawdê zachêcaj±cego no po prostu ³adny kolorek mo¿e byæ
|
|
|
|
|
#2697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2698 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 738
|
No i decyzja zapad³a
! Ale od pocz±tku- mia³am ulubion± fryzjerkê, do której chodzi³am 10 lat, ma super wyczucie kolorów, mia³am do niej 1000% zaufanie. No i zasz³a w ci±¿ê, od kwietnia nie pracowa³a. No i próbowa³am w kilku salonach, raz masakra, raz nawet nie¼le, ale ¿adna nie by³a "moj±" Joasi±. A wczoraj dosta³am sms z salonu, ¿e Joasia wraca od marca - bêdzie baleja¿- moje naturalne ciemny blond/jasny br±z z takim karmelkiem, tofikiem, wiecie o co chodzi ?
|
|
|
|
#2699 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kolorki idealne na nadchodz±c± wiosnê ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
?
|
|
#2700 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Witajcie
Zafarbowa³am w³osy na orzechowy br±z (Joanna), wyj¶ciowy kolor ciemny blond, mo¿e nawet ¶redni. W³osy rozja¶niane, jako¶ nie trzymaj± farby - t± w piance Schwarzkopfa zaraz odrzuca³y. Obecnie do¶æ ciemny br±z (s±dzê, ¿e siê spierze, bo Joanna raczej nie jest zbyt trwa³± farb±) , chcia³abym mieæ kolor br±z - naturalnie wygl±daj±cy br±z, na który w wakacje mog³abym zaszaleæ i na³o¿yæ jak±¶ nietrwa³± szamponetkê ¿eby uzyskaæ co¶ podobnego - KLIK. Bardzo zale¿y mi aby kolor nie by³ ani zbyt ciemny ani zbyt jasny ![]() Co powinnam zrobiæ? Bo raczej nie nak³adaæ na sprany nawet kolor innej farby w odcieniu br±z. My¶lê ¿e to by tylko przyciemni³o w³osy. I tak sobie rozmy¶la³am ¿eby na sprany kolor po³o¿yæ farbê Natural&Easy w odcieniu ¶redniego srebrzystego popielatego blondu (mia³am, odcieñ rzeczywi¶cie popielaty) ¿eby trochê wybiæ nienaturalne odcienie miedzi/czerwieni z w³osków. A potem stosowaæ jak±¶ farbkê w odcieniu br±zu o naturalnym odcieniu - na odrosty i potem przeci±gn±æ. Szczerze mówi±c nie mam pojêcia czy to dobry pomys³, zale¿y mi na utrzymaniu br±zu, a nie wpêdzeniu siê w krucz± czerñ, bo ju¿ j± przerabia³am. Kolor jaki mi siê podoba - KLIK KLIK Edytowane przez flexx Czas edycji: 2012-02-18 o 22:57 |
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.

mo¿e rób odrosty takim szamponem,a jak urodzisz pójdziesz na dekoloryzacjê.

wlosy mam siano i tak ¿a³uje ze pofarbowa³am ze nie wiem. Farbe k³ad³am na wlosy jasny br±z bo mialam baleyage pasemkami i siê spra³ kolor i prawie wyrówna³ do takiego jasnego rudego br±zu .. moze potem wstawie fotke ale i tak wygl±da to jak sprany czarny chyba odczekam tydzien i polo¿e jak±¶ prawdziw± czern ³adn± bo teraz to lipa straszna nie polecam do tego mam suche siano MASAKRA!

ja w³osy zielono br±zowo czarne mia³am po na³o¿eniu ciemnego blondu z Garnier color naturals to by³ koszmar hehe