W CO SIĘ UBRAĆ NA ŚLUB I WESELE???????? - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2005-10-13, 17:34   #2671
whitebeth
Zadomowienie

Dot.: KtÓrE bUcIkI wYbRaĆ? :>

Klapkom jakoś bym nie ufała na tego typu imprezę,dlatego postawiłabym raczej na te z paskiem lub wiązane wokół kostki, chociaż drogą eliminacji chyba jednak na te zapinane, bo rzemyki lubia się zsuwać. Te zapinane poza tym że chyba najwygodzniejsze by były, to podobają mi sie najbardziej.
whitebeth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-13, 17:39   #2672
MarciaM
Raczkowanie

GG do MarciaM

dzięx ale jeszcze muszę to przemyśleć. Mój partner jest o 8cm wyższy. Pierwsze buciki mają obcas o wys.5cm a ostatnie 6cm.W dodatku mam szczupłe nogi i kostki też...W ostatnich bucikach sznurki bym obwiązała wokół kostki, więc by sie nie miały jak ściągać :P
MarciaM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-13, 17:41   #2673
Guni
Wtajemniczenie

GG do Guni

Te pierwsze najbardziej mi sie podobaja Życze za wczasu udanej zabawy!

Jestem na: http://www.amundsen.pl/home/ Etap oceaniczny
http://nwpass.qnt.pl/
Guni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-13, 17:43   #2674
MarciaM
Raczkowanie

GG do MarciaM

RENCIK - studniówka jest w lokalu, więc uważam, że takie buciki nie powinny stwarzać żadnego problemu Przynajmniej tak mi się wydaje. Oglądałam zdjęcia ze studniówek i dziewczyny miały odkryte buciki...A rajstopy kupiłabym bez wzmocnienia na palcach, więc brzydko by to nie wyglądało (chyba). Pomalowałabym ładnie pazurki i chyba by było OK
Stary 2005-10-13, 17:45   #2675
niebieskaa
Rozeznanie

Mi sie podobaja te pierwsze, ale na studniowke nie wiem czy bym takie ubrala - bedzie zimnooo, ale ja juz sie nie martwie tym calym 'zamieszaniem' bo chyba zrezygnuje ze studniowki.
niebieskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-13, 17:46   #2676
MarciaM
Raczkowanie

GG do MarciaM

niebieskaa Nie być na studniówce to GRZECH!! :P:P:P:P:P:P:P
Stary 2005-10-13, 17:47   #2677
Angel_ek
Rozeznanie

to i ja się podzielę moim skromnym zdaniem
Jeżeli juz chcesz któreś z tych to hmmm.. mi się podobają te pierwsze i ostatnie chociaż wszystkie są bardzo ładne. A wybrałabym raczej te ostatnie
Angel_ek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-10-13, 17:53   #2678
Kavala
Rozeznanie

Te pierwsze są najładniejsze!!! Sama się kiedyś zastanawiałam czy ich nie kupić.
Kavala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-13, 18:00   #2679
agulla
Zakorzenienie

te pierwsze i te ostatnie bardzo mi sie podobają
agulla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-13, 18:03   #2680
RENCIK
BAN stały

MarciaM wiesz moja stódniówka też była w lokalu ale sama wiesz jak jest to jest przełom stycznia i lutego a takie butki są typowo letnie....
RENCIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-13, 18:11   #2681
misioczat
Wtajemniczenie

[QUOTE=whitebeth]Klapkom jakoś bym nie ufała na tego typu imprezę,dlatego postawiłabym raczej na te z paskiem lub wiązane wokół kostki, chociaż drogą eliminacji chyba jednak na te zapinane, bo rzemyki lubia się zsuwać.

Niom, klapki do tanca nie bardzo Ale tez uwazaj na rzemyki wokol kostki - ja mam tak wiazane sandalki i potwornie wżeraja mi sie nad pieta Te z paseczkiem wokol kostki tez moga nie byc komfortowe, bo maja taki waziutki paseczek przy palcach.. moze Ci sie noga kiepsko trzymac.. Pisze o wlasnych doswiadczeniach, ale Tobie akurat moze byc wygodnie i w jednych i drugich Milej studniowki
misioczat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-13, 18:14   #2682
MarciaM
Raczkowanie

GG do MarciaM

hie hie, wiem że to zima :P ale ja jestem uparta :P nie no...po prostu nie bedą mi pasować zakryte buciki np. czarne, bo bedę miała szytą suknię w innym kolorze niż czarny, bordowy itd....Nie będę miała suknii w ciemnym kolorze. Chciałabym suknię podobną do tych na zdjęciach, które załaczyłam Rozpór mniejszy bedzie dla jasności :P Bo jeszcze ktoś mnie tutaj zwyzywa od idiotek, że taką suknię chcę...ale widze, że tutaj wszyscy się kochają i staracie się wszystkim prawić same najlepsze komplementy, po których kazda dziewuszka może poczuć się piękna a nie jak na innych forach...zwyzywają wyśmieją i nie pomog. Lepiej już się niech wogóle nie odzywają jak maja wyzywac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 00490m.jpg (34,7 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sukienka.jpg (24,5 KB, 91 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Prom_Evening_Dress.jpg (18,9 KB, 67 załadowań)
Stary 2005-10-13, 18:21   #2683
martina@
Zakorzenienie

GG do martina@

wszystkie są ładne ale jak dla mnie klapki odpadają i wybieram te z małym obcasem - wkoncu cala noc do przetanczenia, nie wyobrazam sobie w takim wypadku mega szpilek
martina@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-13, 18:26   #2684
AP_niusia
Raczkowanie

Zakochałam się w tych ostatnich butach, są śliczne
Stary 2005-10-13, 18:31   #2685
MarciaM
Raczkowanie

GG do MarciaM

Qrcze :P Ja naprawdę chyba zwariuję...Będę żebrać na 2 pary :p Nie no zartuję, ale jak kupię te pierwsze to bedę marzyć o tych ostatnich i na odwrót...:/ ehhh...
Stary 2005-10-13, 18:37   #2686
różowiutka
Zakorzenienie

Wszystkie są piękne. Znam tą bolączke kiedy nie mozna sie zdecydowac. Chyba z tego słyne , bo jak nie moge wybrac to lece z prosbą o pomoc do wizażanek Mam nadzieję, że i Tobie uda się rozwikłac dylemat i kupisz naprawdę piękne buty Bo TU wszystkie sa piękne.
różowiutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-13, 19:51   #2687
MarciaM
Raczkowanie

GG do MarciaM

Może ktoś jeszcze się wypowie, żebym miała większy mętlik w głowie?
Stary 2005-10-13, 20:37   #2688
gramma
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez RENCIK
Rzeczywiście butki są sliczne, wszystkie, ale odradzam na stódniówke. Z doświadczenia wiem że wtedy jest na maxa zimno, po za tym pewnie bedziesz miała rajstopy, a sama wiesz chyba jak wyglądają rajstopy do odkrytych palców....pozatym bedzie ci sie ślizgać stopa. pozdrawiam
a jeszcze poza tym to ja bym sie bala, ze jak te wszystkie laski przyjda w wieeeelkich szpilach to w trakcie tancow podepcza mi palce a nie wiem czy wyobrazacie sobie jak to jest zostac nadepnieta obcasem na gola stope...
gramma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-13, 20:43   #2689
neelaa
Raczkowanie

Mnie się najbardziej podobają te ze zdjecia numer 2 . Są śliczne. ale wygodniejsze chyba numer 4
neelaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-10-13, 21:13   #2690
allicjaa
Zakorzenienie

Mnie najbardziej podobają się buty nr 1

A do takich butów to polecam rajstopy w sprayu Myślę, że powinny się sprawdzić, chociaż sama ich jeszcze nie miałam okazji wypróbować, ale na pewno się skuszę
allicjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-13, 21:18   #2691
paznokciarka
Raczkowanie

wszystkie sa sliczne jak dla kopciuszka ale najbardziej podobaja mi sie pierwsze no i 3 ale na studniowke troche niepraktyczne niewazne ze zima buciki sa sliczne sama bym w takich wyskoczyła nawet w środku zimy
paznokciarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-13, 21:36   #2692
chicka
Rozeznanie

Pierwsze!
chicka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-13, 22:18   #2693
xre
BAN stały

Zdecydowanie te pierwsze!!!! Mialam praktycznie takie same i bylo mi w nich baaaaardzo wygodnie i prezentowaly sie super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
xre jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-10-13, 22:35   #2694
mo0oniczka
Rozeznanie

piserwsza sa fajne )) kiedys an nie patrzylam na allegro , wies zja nie mialam rajstop na studniowkach a bylam na 3 )) zawsze mialam palce odkryte ii dobrze mi tak bylo, do lokalu jechalam w kozaczkach a potem przebieralam butki i musze powiedziec ze jak sie zrobi francuski na nozkach to bardzo fajnie to wyglada
mo0oniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-14, 10:15   #2695
Masza_20
Raczkowanie

W takim razie jeszcze ja wyraze swoje zdanie Marciu. Sukienki bombowe, ale tez i dosc odwazne. Z tym mniejszym rozporkiem to dobry pomysł Jak dla mnie to najlepsza ta pierwsza kiecka, ale z koli ta ostatnia jest najbardziej "studniówkowa". Jesli chodzi o buciki to chyba polaczylabym je w ten sposob: butki ostatnie, wiazane kolo kostki z ta zielona sukienka (tylko blagam nie zielona w innym kolorze bylaby ladniejsza, np czerwien albo jakis bez ) natomiast te pierwsze , bardziej eleganckie, z sukienka ostatnia, bo beda bardziej pasowaly.

P.S. z wlasnego doswiadczenia powiem ze lepiej byloby wybrac buty zakryte i jakis plaszcz dlugi do tych sukienek z rosporkiem na nodze, bo jest naprawde okropnie zimno. Mialam studniowke w sali jakies 15 km poza miastem i przez cala droge w samochodzi niesamowicie sie trzeslam z zimna, mimo iz mialam suknie z tafty az do kostek i gruby plaszcz, wiec polecam przemyslec dobrze twoj pomysl. W kazdym razie czego sie nie robi zeby wygladac bosko. Buzka.
Masza_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-14, 11:51   #2696
positive rebel
Rozeznanie

Ja tez bylam na studniowce w sandalkach. Podobnych do tych z pierwszego zdjecia ( śliczne są). Przyjechalam autem pod lokal i mialam na sobie kozaczki. Zaraz w szatni przebralam je na sandalki i nie mialam nawet rajstop, bo kilka razy zachaczylam o solarium i samoopalacz wiec nozki byly brazowiutkie A zeby stopy sie nie slizgaly to zalozylam specjalne wkladki z sholla. Kosztuja jakies 20 zl a na 10 cm szpilce przetanczylam do rana. Tak wiec sandalki to nie jest zly pomysl.
positive rebel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-14, 12:34   #2697
dzindrzej
BAN stały

Bajbardziej podobają mi sie te1. Gdzie mogłabym je dostać i za jaką kwotę Te buciki są boskie.
dzindrzej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-14, 13:11   #2698
bardotka_a
Wtajemniczenie

Ja stawiam na pierwsze butki i pierwszą sukienke Dla mnie takie rozcięcie jest ok , ja też byłam na swojej studniówce w podobnych sandałkach i nie było mi zimno atmosfera jest gorąca więc zimno Ci nie będzie

Życze udanej zabawy
bardotka_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-14, 13:19   #2699
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Mnie najbardziej podobają się te pierwsze A myslałas o bucikach tego typu,tylko z paskiem na pięcie?
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-14, 13:42   #2700
Kate_86
Rozeznanie

GG do Kate_86
Dot.: studniówka

A ja miałam taką sukienkę Zwykła, prosta, ale mi się podobała A kto jaką ma kreację zależy od gustu Są gusta i guściki i dobrze, bo co by to było gdyby, np. wszystkie dziewczny miały jednakowe sukienki Pozdrawiam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg moja kiecka.JPG (9,4 KB, 171 załadowań)

Proste, zwykłe dni
Uśmiech, albo łzy

studentka
Kate_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości