Drżą rodzice, dziadkowie, sąsiadka, bo za chwilę BUNT DWULATKA! III-IV 2010 - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-22, 16:14   #2671
megi-megi
Zakorzenienie

Dot.: Drżą rodzice, dziadkowie, sąsiadka, bo za chwilę BUNT DWULATKA! III-IV 2010

P0P
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 16:15   #2672
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula
Dot.: Drżą rodzice, dziadkowie, sąsiadka, bo za chwilę BUNT DWULATKA! III-IV 2010

Pop zdrowiej szybko
Straszna jest bezradność.
Stary 2012-02-22, 16:27   #2673
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

Pop fajnie,ze mimo zlego samopoczucia jestes z nami
oczywiscie trzymamy kciuki za Ciebie i malenstwo!!!
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 16:33   #2674
anakazar
Zakorzenienie

Pop

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 16:51   #2675
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

P0P super że sie odzywasz!!! Starsznie starsznie trzymam kciuki za Was dziewczyny!!

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 18:13   #2676
aneczkkaa
Zakorzenienie

P0P trzymaj sie Dużo zdrówka dla Was Nie mogę przestać o Was myśleć, przesyłam dużo pozytywnej energii.
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 19:04   #2677
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Danio nasz kochany STO LAT !! Rośnij duży i mądry urwisie!! Oczywiście życzę Ci aby Twoi rodzice wzięli się za robotę i sprezentowali Ci rodzeństwo!! (a obiecują od wakacji...)

P0P

mrowak
Ja posukuje dobrego psychologa w Wawie i tez jakoś szału nie ma U mnie to każdy ręce rozkłada zdziwiony i przerzuca na lekarza innej specjalizacji ...

Megi ja prefiero sobotę właśnie Ice - może dołączysz do nas??

Ice
a tak mnie jedno zastanowiło ... Mała bez problemu zostaje w szpitalu jak Ty wychodzisz? Nie robi scen, problemów, nie płacze?? Ona może się tam bawić czy uwiązana do łóżka jest?? Biedna Lenka

Hmmmm coś miałam jeszcze napisać, ale co

Klęska z sikaniem nr 3, Marcel zlał się z 1000 razy, niania wykończona. Jak poszedł na spacer, to po powrocie pampek suchy, wysadziła Go na nocnik - zrobił dużo, a w domu jak pampka nie ma to sika co minutę ... beznadzieja

Izumi zdrowia dla rodziny!! załamałaś mnie tymi spodniami za 19 zł Strasznie to smutne. A nie rozważacie przeprowadzki gdzieś do większego miasta?? Ja niani płacę 2000zł ... btw co robicie z Miśkiem jak w pracy jesteście?? Stale wielbię Cię za Twój optymizm Zaraź mnie nim!! I naucz mądrze gospodarować kasą, bo my mamy sporo więcej a stale nam brakuje

Monka
aha!! P0P wkradła się na mój profil

Edytowane przez Gmyrelka
Czas edycji: 2012-02-22 o 19:09
Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 19:11   #2678
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
mrowak Ja posukuje dobrego psychologa w Wawie i tez jakoś szału nie ma U mnie to każdy ręce rozkłada zdziwiony i przerzuca na lekarza innej specjalizacji ...
To tez fajnie jak nawet w tak wielkim mieście nie można znaleźć dobrego psychologa
I że przerzucają to już wogóle.
Stary 2012-02-22, 19:16   #2679
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
To tez fajnie jak nawet w tak wielkim mieście nie można znaleźć dobrego psychologa
I że przerzucają to już wogóle.
I kocham tekst "wyrośnie z tego" Zapewne tak się stanie, ale do tego czasu jak ☠☠☠☠icy dostanę

Stary 2012-02-22, 19:23   #2680
anakazar
Zakorzenienie

Danielkowi sto lat,zdrówka,szczęścia życzy teściowai Ninka

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2012-02-22, 19:34   #2681
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:
I kocham tekst "wyrośnie z tego" Zapewne tak się stanie, ale do tego czasu jak ☠☠☠☠icy dostanę

oj dokładnie tak! Gmyrelka, to Ty mi podawałaś linki do artykułów o spaniu? kompi mi sie zrestartował i wżarło
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 19:58   #2682
evitka21
Zakorzenienie

Dla Danielka naszego kochanego sto lat!

popik, kochana dziękuję ze się odezwałaś. Dużo siły tobie, wam życzę i żeby cię już nie bolało . Trzymamy mocno kciukaski

darusia, jędza już cię nie nawiedza, nie wydzwania?

młoda, zdjęcia bardzo fajnie wyglądają

izumi, ale się choroby posypały, współczuję bardzo, a tobie zazdroszczę optymizmu i podjeścia do życia, zaraź nas tym troszkę

sara, ja też miałam torbiel, ale się wchłonęła. Trza by zobaczyć faktycznie czy nie odrosła

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 19:59   #2683
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

PoP super,ze sie odezwałaś mam nadzieję,że szybko wrócisz do zdrowia i będziesz sie mogła zajmowac swoimi dziewczynkami,współczuję tego bólu brzucha też jak sobie przypomnę to mnie skręca trzymam kciuki

dziękuję bardzo za życzenia

Gmyrelka no coś ty,ja nic nie obiecywałam

wiecie co,patrzę na Danielka,on patrzy na telewizor i klapie oczkami,mam nadzieję,że to ze zmęczenia,chyba nie ma jakiejś wady już którys raz to zauważyłam albo za dużo telewizji(ostatni nasz gorący temat)

Ice no właśnie jak mała znosi ten szpital?
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 19:59   #2684
lindsley
Zakorzenienie

P0P

Ice oby to się wszystko jak najszybciej skończyło i żebyście wróciły do domu

Izumi oj jak ja Cię rozumiem z tymi spodniami, optymizmu też byś mogła mnie nauczyć. Michaś

Danielku wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 20:05   #2685
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
Dla Danielka naszego kochanego sto lat!

popik, kochana dziękuję ze się odezwałaś. Dużo siły tobie, wam życzę i żeby cię już nie bolało . Trzymamy mocno kciukaski

młoda, zdjęcia bardzo fajnie wyglądają

izumi, ale się choroby posypały, współczuję bardzo, a tobie zazdroszczę optymizmu i podjeścia do życia, zaraź nas tym troszkę

sara, ja też miałam torbiel, ale się wchłonęła. Trza by zobaczyć faktycznie czy nie odrosła
Podpinam się pod pytanie Daria?

Ja też miałam torbiel-podobno w ładnych rozmiarach,ale się wchłonęła

Stary 2012-02-22, 20:19   #2686
monka23
Zakorzenienie

Pop trzymam kciuki, super ze mala walczy ,oby do przodu i tobie duzo sil oraz wytrwalosci. Moze w szpitalu zalatwia ci jakiegos psychologa zebys mogla z nim porozmawiac, drugi raz to samo przezywac jest pewnie jeszcze ciezej.

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
Moze ona zwinela jej ten aparat hehe
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 20:28   #2687
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
mloda tez cie chcialam do jednego zdjecia wykorzystac,ale tu widze czas sie w kolejki ustawic jak za czasow stania w sklepach z karteczkami nic z reszta dziwnego....
a wysyłaj ja narazie poczeka bo nasz nadworny fotograf robił fotki i musi nam je najpierw dać

Cytat:
Napisane przez blistex Pokaż wiadomość
przepraszam mi nie chodziło o znachora tylko o szeptuche, a może to to samo?
mi taka szeptucha w dzieciństwie pomogła, ale nie każdemu pomagają to prawda

opisałąm wyżej
Darusia oj można można my mamy ciut wiecej i też wiecznie szukam wszystkiego
O matko . a kto to taki ?

Ice woman - to przez co przechodzicie to jakiś koszmar ,. mam nadzieję że wszystko się jakoś niedługo wyjaśni .

Izumi szacun za Twój optymizm , nie możecie z uciec gdzieś indziej ?

Pop trzymaj się dzielna mamusiu . Fajnie że napisałaś .

czytałam was w dzień ale na jednej przeglądarce to nie mam nawet jak odpowiedzieć .

Danielku wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek
Stary 2012-02-22, 20:28   #2688
agnieszka09
Wtajemniczenie

DANIELKU DUZO ZDROWKA,RADOSCI,ZABAWEK I MILOSCI RODZICOW ZYCZY CIOCIA WIZAZOWA I KARINKA

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 20:41   #2689
aneczkkaa
Zakorzenienie

Danio Wszystkiego Najlepszego w dniu II urodzin
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 20:43   #2690
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
No dobra rozumiem że wyrosnie z tego ale jakie są przyczyny, może można złagodzić. Wiedzą dlaczego ?
Stary 2012-02-22, 20:54   #2691
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Kupiłam mojemu szerszeniowi łóżko: http://allegro.pl/show_item.php?item=2122318188
Oczywiście z piłką - ależ będzie zachwycony! Za jakieś 3-4 lata wymienię Mu wszystkie meble na jakiś zestawik z Voxa

Oliwka gdzie zdjęcie Jubilata??? Skandal jakiś. Ja tam pamiętam gadkę o rodzeństwie, wieku tiru riru

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
No dobra rozumiem że wyrosnie z tego ale jakie są przyczyny, może można złagodzić. Wiedzą dlaczego ?
Iza teraz to już jest naprawdę łagodniejsza wersja ... ale lubi bujać się i uderzać głową w szczebelki czy szafkę ... Przyczyna "niektóre dzieci tak mają" a łagodzić można poprzez niedopuszczanie to możliwości jego bujania się

Z cyklu Dyziowego gadania:
ki (skarpetki)
alik (szalik)
ty (buty)

Prawie jak Lenka, a jak wiadomo prawie robi wielką różnicę

Edytowane przez Gmyrelka
Czas edycji: 2012-02-22 o 20:56
Stary 2012-02-22, 20:59   #2692
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Kupiłam mojemu szerszeniowi łóżko: http://allegro.pl/show_item.php?item=2122318188
Oczywiście z piłką - ależ będzie zachwycony! Za jakieś 3-4 lata wymienię Mu wszystkie meble na jakiś zestawik z Voxa

Oliwka gdzie zdjęcie Jubilata??? Skandal jakiś. Ja tam pamiętam gadkę o rodzeństwie, wieku tiru riru

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Iza teraz to już jest naprawdę łagodniejsza wersja ... ale lubi bujać się i uderzać głową w szczebelki czy szafkę ... Przyczyna "niektóre dzieci tak mają" a łagodzić można poprzez niedopuszczanie to możliwości jego bujania się

Z cyklu Dyziowego gadania:
ki (skarpetki)
alik (szalik)
ty (buty)

Prawie jak Lenka, a jak wiadomo prawie robi wielką różnicę
Nieźle gada Ty wiesz o co chodzi
Większosć naszych dzieciaków gada prawie jak Lenta Evitkowa /

Ja myślałam że takie diagnozy to my możemy stawiać, czyli początkujące mamy. A niech drzwi pościskają tych psychologów

Daj znać jak bedzie zadowolony z piłki
Stary 2012-02-22, 21:00   #2693
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Danio nasz kochany STO LAT !! Rośnij duży i mądry urwisie!! Oczywiście życzę Ci aby Twoi rodzice wzięli się za robotę i sprezentowali Ci rodzeństwo!! (a obiecują od wakacji...)

P0P

mrowak
Ja posukuje dobrego psychologa w Wawie i tez jakoś szału nie ma U mnie to każdy ręce rozkłada zdziwiony i przerzuca na lekarza innej specjalizacji ...

Megi ja prefiero sobotę właśnie Ice - może dołączysz do nas??

Ice
a tak mnie jedno zastanowiło ... Mała bez problemu zostaje w szpitalu jak Ty wychodzisz? Nie robi scen, problemów, nie płacze?? Ona może się tam bawić czy uwiązana do łóżka jest?? Biedna Lenka

Hmmmm coś miałam jeszcze napisać, ale co

Klęska z sikaniem nr 3, Marcel zlał się z 1000 razy, niania wykończona. Jak poszedł na spacer, to po powrocie pampek suchy, wysadziła Go na nocnik - zrobił dużo, a w domu jak pampka nie ma to sika co minutę ... beznadzieja

Izumi zdrowia dla rodziny!! załamałaś mnie tymi spodniami za 19 zł Strasznie to smutne. A nie rozważacie przeprowadzki gdzieś do większego miasta?? Ja niani płacę 2000zł ... btw co robicie z Miśkiem jak w pracy jesteście?? Stale wielbię Cię za Twój optymizm Zaraź mnie nim!! I naucz mądrze gospodarować kasą, bo my mamy sporo więcej a stale nam brakuje

Monka
aha!! P0P wkradła się na mój profil
daj mu czas, za tydzień zesika się na podłogę tylko 800 razy i z każdym dniem będzie lepiej

P0P

Danio wszystkiego najlepszego
Stary 2012-02-22, 21:01   #2694
agnieszka09
Wtajemniczenie

POP juz niedlugo opuchlizna zejdzie i wszystko wrocidonormy a za Nataszke dalej trzymam kciuki

ICE bidulka mala oby w koncu zdiagnozowali chorobe

SARA ja w ciazy dowiedzialam sie,ze mam torbiel i ladnie sie wchlonela

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 21:20   #2695
Izumi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
Przykre to...

Właśnie mi o to chodzi ze normalny człowiek musi po pracy iść kurde do kolejnej zeby jakoś żyć. To chyba nie jest normalne. Dobrze ze wam nie brakuje niczego ale te spodnie to mnie rozlozyly, serio ? Czy tylko sciemniasz hehe coś chyba jest nie tak w takim razie jak ty musisz 2 miesiące oszczędzać na spodnie za 19 zł. W tym kraju chyba nic się już nie zmieni. Plus tego ze masz świetne poczucie humoru i z rożnych rzeczy potrafisz się śmiać hehe a innych by to przytlaczalo.
No może nie "odkładałam", ale faktycznie musiałam 2 miesiące czekać, żeby te spodnie kupić. Najpierw jednego miesiąca mieliśmy mało kasy, następnego wypadał rachunek za prąd i dopiero po tych 2 miesiącach udało się te cholerne 20zł wygospodarować..... . Teraz są jakaś po 39zł w pepco też. Przydałoby się po łącznie z tymi za 19zł co ostatnio kupiłam w sumie mam ...... jedną parę spodni. Ale teraz jest poza sezonem i nie wiem kiedy jakieś fotki ślubne do obróbki dostanę :/ ... raczej nie prędko znów coś kupię.... ehh

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
Izumi ja ci pokażę before-after na swoim zdjęciu i na zdjeciu coico ze slubu cywilnego juz wkeljam
OOOO! Moja Madziulka Na Ciebie zawsze można liczyć Szukałam na klubie, ale tam coś znaleść jak dla mnie masakra.
(...) A TY to prowdę godos. Ty i bez retusa na pirso stronice magazyna siem nadajes, tako z cibie pikna dziołka!

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Dużo radości życzę Danielkowi.

Jeżeli chodzi o mnie to jest tak sobie. Dalej ciśnienie wysokie, spuchlam na buzi jeszcze bardziej ledwo oczy mogę otworzyć . Brzuch mnie boli. Niby powinnam się ruszać ale dość mocno krwawe i dają mi piasek na brzuch a u ucisk był.

Z Natasza jak na razie bez zmian. Widziałam ja dzisiaj. Strasznie mała i taka bezbronna. Teraz już jest w innym szpitalu.
Musiałam dzisiaj popodpisywac wiele papierów i zgody na rożne zabiegi. Tak na wyrost bo to inny szpital. Ale to i tak okropne było jak mi lekarz omawial wszystko po kolei. I było nie było 2 raz to samo przechodzę.

Pisze na telefonie więc czasami dziwne słowa wyskakuje.
Pop'ku Kochany.... dziękujemy, że w tym wszystkim znajdujesz czas, by jeszcze dać nam znać co u Was. Dawaj znać gdybyś czegokolwiek potrzebowała!!!

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Cytat:
Izumi zdrowia dla rodziny!! załamałaś mnie tymi spodniami za 19 zł Strasznie to smutne. A nie rozważacie przeprowadzki gdzieś do większego miasta?? Ja niani płacę 2000zł ... btw co robicie z Miśkiem jak w pracy jesteście?? Stale wielbię Cię za Twój optymizm Zaraź mnie nim!! I naucz mądrze gospodarować kasą, bo my mamy sporo więcej a stale nam brakuje )
2000zł dla NIANI?!?!? Ło maj gad! Skund tyle kasy wziąć?!??!?!!?
My z Tż'em w ogóle to pracujemy tak, że ja pracuję od 9-17, a potem w domu jak Misiek położy się spać (+/- od 22ej - 2 w nocy). Tż natomiast pracuje tylko na nocki - 6 dni w tygodniu. Najpierw od 19 do 3ej w nocy, a potem na drugi etat od tej 3ej do ok. 7ej. Więc on w domu jest w dzień a ja w wieczorem i w nocy. Ja rano prowadzę Misia do żłobka, a on wybiera go ok. 15ej.
Za żłobek płacimy z pełnym wyżywieniem 290zł miesięcznie. W razie potrzeby mały może tam siedzieć do 17ej. Wydaje mi się że to tanio. Bo jak siedział w domu, to samo gotowanie dla niego wychodziło mi sporo ponad 200zł, a tu nie dość, że ma takie papu jak potrzeba, to się jeszcze bawi, uczy, opiekują się nim i dbają o niego. W domku tylko jeszcze potem zupkę dla niego ugotuję. (...) No i w ogóle to Młody UWIELBIA żłobek. Bardzo dużo się tam uczy, co pokazuje potem w domku, np wierszyki z pokazywaniem

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Izumi szacun za Twój optymizm , nie możecie z uciec gdzieś indziej ?
Myśleliśmy o emigracji jak mieszkaliśmy u Teściów. Teraz kasy na żadne przyjemności nie ma. Nie bardzo możemy sobie kupić cokolwiek do ubrania (na Misia kasa jest ZAWSZE! ... Potem np. jemy cały tydzień ziemniaki z kefirem, ale co Misiowi trzeba to ma ), nie wychodzimy nigdzie, kino to już nawet nie wiem jak wygląda, bo nawet autobus to ostatnio luksus .... ale mimo tego ... teraz jesteśmy ... po prostu SZCZĘŚLIWI! Jesteśmy ze sobą. Razem. Kochamy się. Może jak na standardy Polskie nie mamy zbyt wiele, ale uważam, że też wcale nie mało. Rodzina nam trochę pomaga .... . Nie chcemy nigdzie uciekać. Jest dobrze
Izumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 21:33   #2696
libra777
Zakorzenienie

Wszystkiego najlepszego dla naszego jubilata Danielka
P0Pwracaj do zdrowia i malutkiej tez tego życzę
Ice wam szybkiego postawienia diagnozy ,wierzę że oni na prawdę się starają
Izumi podziwiam Twój optymizm , co za zasraną rzeczywistość nasz kraj nam serwuje

Dziewczyny nie wiecie kto to szeptucha? no bez jaj
Co do księdza to to ci co wierzą,albo inaczej ci co praktykują to może im to pomóc duchowo chyba? Nie z resztą nie napiszę nic więcej lepiej
My dzisiaj mieliśmy mieć kontrol u chirurga i dzwonię rano się zarejestrować ,oczywiście sensacja z naszym ubezpieczeniem, bo jesteśmy na europejskim i mamy takie poświadczenie z NFZ bezterminowe uprawniające nas do pełnego zakresu świadczeń,ale oczywiście oglądają ,dumają.No do cholery tyle lat jesteśmy w unii ,czy na prawdę nikt oprócz mnie nia ma takiego świstka???? No ale w końcu został zaakceptowany łaskawie.
Kazali nam być przed 11 ,no to jesteśmy. czekamy,czekamy i czekamy.Ludzi się złazi coraz więcej czyba ze 30 osób ,lekarza nie ma.Mikołaj wytrzymał godzinę siedząc spokojnie i tak długo!
Przypomniał sobie dom ,tata i tak w kółko ,buzia w podkówkę ,broda się już trzęsie no to wyszliśmy z tej poczekalni i łazimy po korytarzu szpitalnym bo to przy szpitalu.Na rękach go noszę bo się pcha do mnie nie chce chodzić ,płacze,koszmar!
Lekarza dalej nie ma
Jest przed 13 juz mnie trafia nagła jaśnista zalewa
Tż ma jutro jechać do chirurga na konsultację w innej sprawie prywatnie więc dzwonię do niego żeby zadzwonił czy możemy też przyjechać ,oddzwania że możemy jesli szwy wyjąc to nie ma problemu.
Lekarza dalej nie ma.
Ubieramy się ,wychodzimy ,po spędzeniu ponad dwóch godzin na poczekalni pękającej w szwach i tak się skończyło korzystanie nasze ze służby zdrowia na NFZ!!!
Kur.... powiedzcie dlaczego zawsze mają pacjenta w dupie centralnie ,no kur...ca mnie bierze.
No i jutro jedziemy prywatnie umówieni na konkretną godzinę.
Jeszcze mnie bilans czeka ,jak sobie pomyślę o czekaniu znowu to mnie coś bierze
tak poza tym brakuje mi optymizmu Izumi

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Izumi mimo wszystko macie na prawdę dużo ,macie siebie ,macie dach nad głową i pracę ,niektórzy nie mają tego
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 21:38   #2697
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Izumi kocham Cię, jesteś wspaniała

libra ja mam państwową przychodnię w Wawie i jest fantastyczna! Nie czekam na wizytę dłuzej niż kilka(naście) minut. Babki super fajne, miłe. Pediatra miodzio! 27 marca mamy bilans I nigdy nie pytali mnie o dowód ubezpieczenia. Przecież w Polsce wg prawa służba zdrowia dla dzieci do 18 roku życia jest bezpłatna!! A Miko w Polsce urodzony i zameldowany prawda?

Stary 2012-02-22, 21:40   #2698
ania p
Zakorzenienie

Libra pamiętam kiedyś jak z Szymkiem polazłam na zdjęcie szwu własnie . spęd ludzi to samo co u ciebie na jedną godzinę . kolejka dzieciaków w gipsach i z tym podobnym atrakcjami . na zdjęcie szwu które trwało może 2min czekałam prawie dwie godziny . a to tak prosta sprawa była że mogłam to zrobić sama jak macie odwagę to nożyczki małe przeciąć i wyciągnąć nitki . Warto smarować jakimś cepanem czy innym cudem .
Brak słów .

Gmyrelka piękne wyrko .

Izumi a widzisz ja bym z tąd chętnie zwiała , ale po to żeby dzieci miały lepszy start a ja jakąś emeryturę z której bym mogła normalnie żyć .

Rozliczyłam właśnie pit .
ciekawe kiedy kasę przeleją jak jutro go złożę

Ola dziś próba bez pieluch , 6 majtów do prania ale dwa razy siku na nocnik w przedszkolu zrobiła . fajnie że to paniom przypada główny obowiązek nauki
Stary 2012-02-22, 21:44   #2699
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego dla naszego jubilata Danielka
P0Pwracaj do zdrowia i malutkiej tez tego życzę
Ice wam szybkiego postawienia diagnozy ,wierzę że oni na prawdę się starają
Izumi podziwiam Twój optymizm , co za zasraną rzeczywistość nasz kraj nam serwuje

Dziewczyny nie wiecie kto to szeptucha? no bez jaj
Co do księdza to to ci co wierzą,albo inaczej ci co praktykują to może im to pomóc duchowo chyba? Nie z resztą nie napiszę nic więcej lepiej
My dzisiaj mieliśmy mieć kontrol u chirurga i dzwonię rano się zarejestrować ,oczywiście sensacja z naszym ubezpieczeniem, bo jesteśmy na europejskim i mamy takie poświadczenie z NFZ bezterminowe uprawniające nas do pełnego zakresu świadczeń,ale oczywiście oglądają ,dumają.No do cholery tyle lat jesteśmy w unii ,czy na prawdę nikt oprócz mnie nia ma takiego świstka???? No ale w końcu został zaakceptowany łaskawie.
Kazali nam być przed 11 ,no to jesteśmy. czekamy,czekamy i czekamy.Ludzi się złazi coraz więcej czyba ze 30 osób ,lekarza nie ma.Mikołaj wytrzymał godzinę siedząc spokojnie i tak długo!
Przypomniał sobie dom ,tata i tak w kółko ,buzia w podkówkę ,broda się już trzęsie no to wyszliśmy z tej poczekalni i łazimy po korytarzu szpitalnym bo to przy szpitalu.Na rękach go noszę bo się pcha do mnie nie chce chodzić ,płacze,koszmar!
Lekarza dalej nie ma
Jest przed 13 juz mnie trafia nagła jaśnista zalewa
Tż ma jutro jechać do chirurga na konsultację w innej sprawie prywatnie więc dzwonię do niego żeby zadzwonił czy możemy też przyjechać ,oddzwania że możemy jesli szwy wyjąc to nie ma problemu.
Lekarza dalej nie ma.
Ubieramy się ,wychodzimy ,po spędzeniu ponad dwóch godzin na poczekalni pękającej w szwach i tak się skończyło korzystanie nasze ze służby zdrowia na NFZ!!!
Kur.... powiedzcie dlaczego zawsze mają pacjenta w dupie centralnie ,no kur...ca mnie bierze.
No i jutro jedziemy prywatnie umówieni na konkretną godzinę.
Jeszcze mnie bilans czeka ,jak sobie pomyślę o czekaniu znowu to mnie coś bierze
tak poza tym brakuje mi optymizmu Izumi

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Izumi mimo wszystko macie na prawdę dużo ,macie siebie ,macie dach nad głową i pracę ,niektórzy nie mają tego
mnie już po tym opisie kur.wi.ca wzięła
Stary 2012-02-22, 21:48   #2700
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Wpadam na chwilę. Jutro nadrobię. Doczytałam tylko wieści od Pop. Kruszyna prześliczna Wierze, że będzie tak silna jak Oliwka. Pop- trzymam za was kciuki!!

bao- ja mam 172 cm wzrostu i jestem chudzielcem a w obcasach chodzę natchnęłam ??

Ja wiedziałam o darusi

Resztę doczytam jutro
pa....

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości