|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania o dzidziusia - część II
Gdzie natalka!!
|
|
|
|
#2672 | |
|
Rozeznanie
|
eeeej, no gdzie ta natala???
ja już zdąrzyłam obiad zrobic a jej nie ma? tak wogóle to witam niedzielnie ![]() tez nie lubię niedziel, bo jutro do pracy, ale ta dzisiejsza jest wyjątkowa bo jutro ndal L4 ![]() ![]() ![]() a ja juz jestem zdrowiutenka! ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
bo ja tez nie mam zadnych objawów
|
|
|
|
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
|
Vajolka ja też poniedziałek wolny, ale do egzaminu się muszę uczyć
![]() Ostatni i ferie mam, do 20.02 Ale ferie będą pracowite - pisze magisterkę |
|
|
|
#2674 |
|
Zadomowienie
|
Pisze z kom z pracy. Natalko odezwij sie, bo umieramy z ciekawosci
Ja za tydzien w niedziele testuje |
|
|
|
#2675 | ||
|
Rozeznanie
|
Anjouka, a przepraszam, ale czy Ty mieszkasz w jakiejs innej strefie czasowej? bo Ty tu zawsze tak w srodku nocy
![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2676 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny, czy mogę się do Was przyłączyć?
|
|
|
|
#2677 |
|
Rozeznanie
|
mój TZ mi dzis sprzedał nowinę rodzinną, że jego kuzynka zafasolkowała
![]() bardzo się ucieszyłam bo im to prawie rok zajęło... i ostatnio już się razem wspierałyśmy ![]() I mi TZ mówi , ze fajnie by było jakby nam się w tym mies udało bo bysmy razem z brzucholami chodziły, a ze my się bardzo lubimy to faktycznie byłoby fajnie ![]() Przy tej okazji trochę pogadaliśmy sobie rano o dzidziusiu i pytam się Małej jak się będzie nazywał jej braciszek. A ona mi na to, że nie chce braciszka tylko siostrzyczkę. No a jak się urodzi braciszek? To go oddamy do sąsiadów ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- jasne
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2678 |
|
Zadomowienie
|
My już po pierwszych bezowocnych staraniach. Trochę smutno
|
|
|
|
#2679 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczynki witam się równiez niedzielnie
![]() Natala chyba raczej nie testowała bo widzialam jejw ykres temperatura jej spadła więc chyba stwierdziłą ze bez sensu robic test ale ma jeszcze na wysokim poziomie tempke więc jest duża szansa trzeba poczekać do końca jej cyklu najlepiej ![]() witam Ania jasne ze możesz sie przyłączyć![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Napisz cos więcej o sobie ile masz lat który to cykl starań??
|
|
#2680 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny cicho tu strasznie moze to i dobrze jak wroce z pracy to nie bede miala duzego nadrabiania
|
|
|
|
#2681 |
|
Zadomowienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2682 |
|
Wtajemniczenie
|
Natalko kochana nie zalamuj sie, @ jeszcze nie ma a temp chyba az tak bardzo nie spadla
|
|
|
|
#2683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2684 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
Nie martw sie, uda się
|
|
|
|
#2686 | |
|
Rozeznanie
|
Natala pewnie jak zmierzyła rano tempke to zalapala doła i tu nie zajrzy żeby sie nie nakręcac :/
Natala! czekamy na Ciebie! obiecujemy, że nie będziemy Cię nakręcac! ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
rodzinny dla kazdego.My tez czekamy tylko aż obiad dojdzie i spadamy ale to jeszcze z godzinę, więc mogę posiedziec |
|
|
|
|
#2687 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
aby sie nie pojawiła @ ![]() Kurcze wiecie co stwierdziłam ze w tą zime za dużo przytyłam ;( i postanowiłam troszke sie poodchudzać hmmm ciekawa jestem czy mi to wyjdzie ,postanowiłam spróbowac diete błonnikową
|
|
|
#2688 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Natalia Natalia ! |
|
|
|
|
#2689 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bedzie Ci brakowało jakis składników i trudniej będzie zajsc.. |
|
|
|
|
#2690 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję
![]() Pojawi się, pojawi bo robiłam test i wyszedł negatywny ![]() Czy ja też mogę zostać dopisana do tej listy na początku wątku? |
|
|
|
#2691 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() co do testów to kochana póki @ nie ma to jest nadzieja i dodam ze tu u nas koleżanka zielona robiła testy i robiłą i wychodzily jej cały czas negatywne i co okazało sie ze jest w ciaży więc głowa do góry i wierzyć ze a nóż sie udało ![]() Vajolka wiem kochana ze to wpływa niekorzystnie dlatego nie bede niewiadomo jak sie dietą napychac ale troszeczke musze sie ograniczyć z jedzeniem i oczywiście wyeliminowąc biały chleb i zamienić ziemniaki na jakąsz kasze ,ryż... to tyle..... ale dziękuje za rade
|
|
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
Podaj swoje dane według wzoru, który jest na pierwszej stronie |
|
|
|
#2693 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W pierwszej ciąży 8 testów wyszło mi negatywnych. Ciąża chyba źle się rozwijała, słabo wydzielało się HCG i donisiłam tylko do 10tc. Więć jak już wyszedł negatywny to już lepiej niech będzie negatywny do końca ![]() Zastanawiam się czy robić badania ![]() ania4891, Ania, starania od stycznia, 27lat
|
|
|
|
|
#2694 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja sie nie znam na dietach i nie wiem co to znaczy błonnikowa, ale jesli chodzi tylko o to co napisalas to pozwalam ![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- ok laseczki , ja spadam, bo obiad gotowy. Milej niedzieli! |
|
|
|
|
#2695 |
|
Raczkowanie
|
Witam.
Przygarniecie mnie????
---------------------------------------------------- NADZIEJA UMIERA OSTATNIA!!!! OD 12.10.2001-dziewczyna OD 15.01.2008-narzeczona OD 27.06.2009-żona http://www.videosurf.com/video/guns-...-hd-1242594959 |
|
|
|
#2696 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2697 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewuszki, melduje się że żyję
![]() od wczoraj zaczęły się już lekkie mdłości i mega zmęczenie. Wstaję o 8 a o 10 już jestem tak padnieta jakby co najmniej cały dzień na nogach była. Lecę wyjąć schab z piekarnika i pora na drzemkę, póki mały jeszcze śpi. |
|
|
|
#2698 | |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczynki
![]() Byłam pewna że tu wielki ruch i II kreseczki Natalii, a tu cicho, Natalko trzymam dalej kciuki za Ciebie i nic się nie martw Kochana Aniula83 dobry pomysł z taką zdrową dietką, więcej warzyw, owoców, błonnika, pod warunkiem że się głodzić nie będziesz to myślę że to nawet może pomóc w zafasolkowaniu też by mi się taka dietka przydała, kto wie może kiedyś....Na razie zmykam bo muszę się pakować, jutro odjazd i kurcze jak ja wytrzymam tyle dni bez Was??? Pozdrawiam Was Cieplutko Cytat:
|
|
#2699 |
|
Zadomowienie
|
Czekam na ten okres od ran i nie ma
![]() Dobrze, że pracy dużo to aż tak często nie myślę
|
|
|
|
#2700 |
|
Rozeznanie
|
Witam Piękne Panie
![]() a my już po cudownym weekendzie Pierwszy raz jak zobaczyłam jego upadek to chciałam biec pod tą górę i Go ratować! Normalnie z 5 minut leżał Potem jak zjechał to myślałam, że popłaczę się ze śmiechu! Cały w śniegu - wyglądał jak Yeti A ja z moją przyjaciółką na grzanym winku![]() A w ogóle miałam taki dziwny sen... Śniło mi się, że miałam straaaszne mdłości i nie mogłam spać A najlepsze jest to, że rano nie byłam pewna czy tak było czy tylko mi się śniło Rany jak ja zakręcona jestem Dzisiaj całą drogę powrotną przespałam w samochodzie, no ale wczoraj imprezka była do piątej![]() Dowiedziałam się też od mojej koleżanki z pracy, pozostającej w bliższych stosunkach z jednym dyrektorem że zainstalowali nam jednak jakiegoś szpiega wrrr Muszę trochę ograniczyć się w pracy z wizażem![]() ![]() ![]() No i oczywiście moja dieta poszła w odstawkę A tak mi dobrze szło ))Tigresse no to troszkę na pozostało na luty Może będą prezenty walentynkoweNatalia kochana machałam I trzymam mocno, mocno, mocno kciuki za II piękne krechy!!!!Hej!!! wszystkim nowym staraczkom i POWODZONKA!!! zielona to ja zmieniam na moje trojaczki, których ostatnio tak się wystraszyłam ![]() ![]() Asist jagoda super zdjęcie!!! Nastawia tak pozytywnie
Edytowane przez _pola Czas edycji: 2012-01-29 o 16:50 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:50.

wkręcam sobie różne rzeczy, muszę dostać się w tym tygodniu do gina jak najszybciej.
ale ma jeszcze na wysokim poziomie tempke więc jest duża szansa trzeba poczekać do końca jej cyklu najlepiej 

to myślę że to nawet może pomóc w zafasolkowaniu

A tak mi dobrze szło