|
|
#2671 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Poznanianki cz.1
Alex ja tez szukam dobrego ortopedy. Z moim nie wiem co sie dzieje umarl czy co, nikt tam nie odbiera telefonow
a odzlomowanie zbliza sie do mnie wielkimi krokami i zdaloby sie juz zapisac na jakis termin do szpitala bo czas oczekiwania przeokrutnie dlugi...Ja mam w PKO i sciagaja ze mnie co miesiac 2,5 za prowadzenie konta plus 1 zl nie wiem za co i co roku 10 zl za korzystanie z karty a mam superkonto student wiec place polowe oplat tego co normalne konto. To co to za taryfa, ze darmowe?
|
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
Mam to samo konto i mam podobne odczucia
|
|
#2673 |
|
Raczkowanie
|
tanio u fryzjera, mam na mysli max 30 zl . za podciecie dlugich wlosow.
Powinno byc w moim poscie szukam : ortopedy (Y a nie E ) kurde, co z tym PKO ? Ja mam ulotke i tam wyraznie jest napiasne, ze 5 zl tylko wtedy, gdy sie nie wyda z karty 350 zl przelewem . Zobacze w domu i wam potem napisze, jaka nazwe moje konto nosi
|
|
|
#2674 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam włosy spore trochę za łopatki i mi bierze właśnie koło 30 zł, nie więcej. A mojej mamie, które ma krótkie, bierze 20zł. Musiałabyś zadzwonić i się dowiedzieć
|
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
ortopeda jakiś czas temu byłam u dość fajnego na ul. Piątkowskiej w przychodni koło akademików AR
poniżej 30zł fryzjerki, to nie znam, tzn. znam trochę droższą, ale za to bardzo fajną kobietę, którą mogę polecić jakby ktoś potrzebował dobrego cięcia. co do marznięcia, wyjęłam i śpię już w zimowej piżamie, jak tak dalej pójdzie to u gwiazdora zamówię kołdrę puchową i też szukam kurtki zimowej, ciepłej i taką co nadaje się do prania w pralce, no i do 100zł więcej ie dam
|
|
|
|
|
#2676 |
|
Raczkowanie
|
Na piatkowskiej dzwonilam wczoraj i juz nie ma ortopedy tam.
Malinova, dzieki za polecenie, chyba wyprobuje, w piatek wolne wiec czas podciac te porozdwajane od prostowania wlosy ![]() A ortopeda to Michał Walczak, ktorego polecila mi znajoma wykladowczyni -kurcze tylko wizyta 180 zl :/ Ale wyczytalam w necie, ze byl duzo razy za granica, wiec pewnie ma wiedze i praktyke. Oraz Rehasport na Goreckiej, zadzwonie i zapytam ile tam biora ( moj kolega sie tam leczyl). mery82 Jak znajdziesz taka kurtale do stówki daj znac , co ? Ja nie mam pojecia gdzie w Poz znalezc tanie.. A nim pojade do siebie na wies to minie wuchta czasu
|
|
|
#2677 |
|
Zadomowienie
|
Ja kupilam super kurtke na zime, do kolan z paskiem w pasie do tego na gorze ma od srodka wszyte futerko i futerko w kapturze, cieplusia jest bardzo
wczoraj znow zrobila nam taki trening ze mam zakwasy, a chcialam jeszcze dzisiaj isc a chyba sobie odpuszcze
|
|
#2678 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, dawno mnie tu nie było, studia mnie trochę pochłonęły , afer na tle prywatnym też nie brakowało...
Jest tu któraś studiująca na UP? Coś mi świta, ale nie pamietam już
|
|
|
|
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
Są dwie, w tym ja :P
|
|
|
|
|
#2680 |
|
Raczkowanie
|
tak studencko to moze ktos studiuje na WSHiG
? albo ma jakiegos znajomka stad?
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
mala - po między intensywnym treningami musi być dzień odpoczynku. Co nie znaczy, że zupełny len, np. długi spacer by dotlenić organizm.
Przejrzałam szafie i chyba kurtki aż tak nie potrzebuję, znalazłam jeszcze płaszczyk z zeszłego roku, fakt trochę wielki się zrobił, ale przynajmniej mogę pod założyć dwa swetry choć przydała by się puchowa kurtka, bo moja jest trochę wytarta, a kołnierz obszarpany przez psię ![]() aa dzisiaj kolejny szok wagowy już nie 62kg a 61kg ![]() dobra mykam, bo dzisiaj dzień wariata, a jeszcze babcia chce bym jej zakupy zrobiła bo się boi wyjść na śnieg, gorzej, że potem biegam po 10 razy do sklepu, bo co przyniosę zakupy, to się jeszcze o czymś przypomni Miłego dnia! |
|
|
|
|
#2682 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj nadal mnie lydki bola, chyba nawet bardziej niz wczoraj
ale pojde na joge jak sie wyrobie bo zasuwam do gina jeszcze ![]() Jestem wsciekla, mielismy robic w 3 osoby projekt do szkoly, trzeba bylo to wyslac do konca listopada a kumpel ktory mial wyslac nas olal i stwierdzil, ze ma to gdzies, super po prostu. Jak nie zdam to go udusze
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
łydkę rozmasuj pod ciepłym prysznicem.
joga, to dobry pomysł no i praca zespołowa :/ odpowiadać za dupka :/ |
|
|
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
Ja muszę kozaczki zakupić
jutro serwis auta w Oplu więc może jakieś buciki się w Malcie znajdą
|
|
#2685 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2686 |
|
Zadomowienie
|
Ja studiowalam na UP, nawet semestru nie wytrwalam
Matematyka o ile dla kogos kto jest swiezo po szkole sredniej mogla jako tako isc tak mi po 3letniej przerwie od tego przedmiotu nie szlo wcale. Do tego chemia, masakra. Chodzilam na fakultety i nic sie nie nauczylam, a kolo co zjazd. W drugim semestrze dochodzila mi fizyka - odpuscilam. Jestem juz chyba za stara zeby zaczynac studia od nowa.
|
|
#2687 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem na Dietetyce i z tego co widziałam matmy nie ma w planie na UP. Mam ją teraz, ale i tak sobie przepisałam, w końcu skończyłam 3 lata ekonomii
|
|
|
|
|
#2688 |
|
Raczkowanie
|
brr..jak slysze matematyka mam dreszcze. Ja mam przedmiot finanse.. i wlasnie ide dlubac projekt
Za jakie grzechy ...
|
|
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2690 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jest na technologii żywności
|
|
|
#2691 |
|
Zadomowienie
|
Zrobilam sobie dzisiaj trening z Chodakowska. To faktycznie byl killer, wytrwalam pol godziny i sie poddalam, mokra jak szczur
![]() Do tego maly przeszkadzacz, ktory latal mi z laczkiem z pysku i mnie obszczekiwal, musialam uwazac zeby go nie zdepnac. I za wszelka cene chcial mnie calowac jak robilam brzuchy a teraz sobie grzecznie spi na kolankach i udaje, ze co zlego to nie on
|
|
#2692 |
|
Raczkowanie
|
Nie patrzyłam na technologię. Na dietetyce ni ma
Widziałam program i mało mi się to podoba. Bez porównania z moja uczelnią. Same jakieś ogólnikowe przedmioty, na mojej stricte dot. żywienia, chorób dietozależych itp. Z jednej strony nie trzeba płacić, a z drugiej poziom taki se Mam dwóch wykładowców z UP i paru z medycznej, muszę ich podpytać jak to jest ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Ja wczoraj byłam 2h na fitnessie. Godzinka spinningu, zakochałam się w instruktorze, boszzz co za ciacho |
|
|
|
|
#2693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2694 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
haha dobra koniec, bo sobie już myślicie co za psycholka ze mnie |
|
|
|
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
Martynka dawaj foto
Dzisiaj byłam w Malcie mówią że kryzys a ilu ludzi w sklepach i jeszcze Pani drobnych nie miała bo wszyscy widocznie grubymi płacą ![]() Aaa i nie wiem czy wiecie ale Kinder wypuściło Mikołaje i tak jak nie byłam nigdy fanką tych czekoladowych Mikołajów, tak z tym walczę by go nie zjeść
|
|
#2696 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba sama się zapiszę!! Psycholka?! Coś TY! Jak jest na czym a raczej na kim oczy zawiesić... Cytat:
![]() Przed świętami zawsze tak jest! Wiem! Ale jeszcze ich nie jadłam, bo nie mogę dostać nigdzie! ;/ Podobno mają tą samą czekoladę (na zewnątrz mleczna a w środku biała) co kinder niespodzianka!
|
||
|
|
|
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam w realu w m1
zaraz jak się wchodzi po lewej są
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
Do M1 to mam taaaki hektar do przejechania, że szok!:P Ale jutro będę w King Crossie na zakupach to wejdę do reala i zobaczę, może tam będą
|
|
|
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
real to real
|
|
#2700 |
|
Raczkowanie
|
o zajrze po mikolaja do m1
Przechodze prawie codziennie z roboty kolo tego ch a lubicie zarelko z Ikei ?? Niby jest ok... ale pure takie sztuczne! Deseru jeszcze nie jadalam tam.. jakies pulpeciki, warzywa..
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:18.

a odzlomowanie zbliza sie do mnie wielkimi krokami i zdaloby sie juz zapisac na jakis termin do szpitala bo czas oczekiwania przeokrutnie dlugi...
a mam superkonto student wiec place polowe oplat tego co normalne konto. To co to za taryfa, ze darmowe?

choć przydała by się puchowa kurtka, bo moja jest trochę wytarta, a kołnierz obszarpany przez psię 
Za jakie grzechy ...