30,40 plus od A do Z cz.2 - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-07, 18:21   #2671
LAPIEL
Zakorzenienie

Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.2

Dziewczyny, jeżeli ktoraś chciałaby brązer z różem Guerlain Terra Azzurra by Emilio Pucci to tanio odsprzedam , ponieważ nie potrafię tego używać ...szkoda żeby leżał ...kupiłam na all nowy tester w takim samym opakowaniu jak sklepowe , pełnowymiarowa wersja ...może akurat ktoraś z Was chciałaby sobie przetestować ...

Edytowane przez LAPIEL
Czas edycji: 2012-08-07 o 18:23
LAPIEL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 18:39   #2672
Kamlisa
Zakorzenienie

Uklika, gdyby sie dało u Ciebie cos kupic to bardzo, bardzo...To nie jest rzecz rzadka, cenna, profesjonalna - to była zwykła, wakacyjna apteczka i zwykłe zatyczki, zadna firmowka Ale jego wybredne uszy pokochały akurat takie - i zadne inne, a ma rozne, te drogie tez...
Wygladaja , jka mała choinka, a ich cecha charakterystyczna - sa BARDZO miekkie. w dotyku sie spłaszczaja, cos, jak zelki haribo W polsce sa, ale znacznie twardsze - i te jego nieszczesne uszy ich nie toleruja. zatyczki mialy sznurek, ale sie urwał, najwazniejsza ich miekkosc - w palcach sa naprawde plastyczne, zgniatasz je itp. gdybys mogła spojrzec - to chetnie cos takiego bym kupila , te kosztowały ok 1 euro. nie jest to kwestia ceny, oczywiscie - po prostu pokazuje, ze to nic wyjatkowego
Ogladałam tego guerlaina w sephorze, ale jednak chanel było jasniejsze. z chanel jestem zreszta zadowolona, bo robi, co ma robic - a w oczy sie nie rzuca
A, Uklika, miałam z clareny serie z diamentem w nazwie - calkiem sympatyczne kremy...

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2012-10-20 o 21:06
Kamlisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 21:05   #2673
Tigerr
Zadomowienie

Uklika, z Clareny mam tylko dwa kremy: jeden z wit. C :
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...t-c-cream.html i ten średnio mi podszedł i ten z kawiorem ..
ten z kawiorem lubię i na pewno zakupię ponownie ( pewnie we wrześniu znów pojadę na targi

Poczytałam recenzje o szmponetkach koloryzujących z Joanny , które zakupiłam by troszkę zakryć siwe odrosty , co czasu aż moja fryzjerka wróci z urlopu , ale REZYGNUJĘ z ich użycia ...
Powinnam pójść do fryzjera zaraz po powrocie z Egiptu , bo pojechałam uż ze sporymi odrostami ......Nie poszłam , to teraz będę chodzić taka siwa ...
Chciałam to troszkę przykryć , bo jutro jedziemy z koleżankami na babski wypad na parę dni ...Ale nie będę ryzykować ...
dobrze , że poczytałam zanim nałożyłam to świństwo na włosy ....
Tigerr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 23:01   #2674
Absit
Zadomowienie

Tig jak masz duze odrosty to jest czas zeby zrobic sobie badanie z wlosa
poklikaj i zobacz o co w tym chodzi, w skrocie Ci tylko napisze ze dostajesz od nich elaborat na kilka stron z wypunktowanymi pierwiastkami i tym wszystkim czego masz w organizmie za duzo a czego za malo

moze byc dla Ciebie wazne, zwlaszcza przy problemach z wchlanianiem

jak cos to Ci wiecej napisze

mialam dwa kremy clareny, calkiem niezle w sumie i za bardzo przyzwoite pieniadze ale z nimi problem jest taki ze nie wszedzie mozna je kupic

popijam piwko i cos goraco mi sie zrobilo ooops
Absit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 08:07   #2675
Kamlisa
Zakorzenienie

tu macie decleora w dobrej cenie - tak a propos okazji...
http://allegro.pl/show_item.php?item=2545147964
http://allegro.pl/show_item.php?item=2545147959
dzis sroda, dzien dla mnie tak ciezki, ze jestem zmeczona na sama mysl o nim W dodatku, jak miecz damoklesa - wisza nade mna 2 pisma z NFZ Jak zwykle, data sprzed 2 tygodni, do mnie dotarły wczoraj, odpowiedziec musze do jutra. i jak zwykle-odpowiedz nie jest łatwa...Np: w ubiegłym roku nie uznali mi jednego pacjneta, bo przekroczyłam limity. potem zabrali mi pieniadze, wiec limit sie znalazł i nagle stwierdzili, ze mi za niego zapłaca. ale w tym czasie zdazyli zgubic ksero ubezpieczenia pacjenta, ktore im wyslalam I oczekuja, ze ja im w zebach przyniose nastepne Niby jak...?! Nie robilam hurtem, wydawalo mi sie, ze jedna kopia wystarczy...Nie bede latała po miescie, szukajac faceta i oczekujac, ze dostarczy mi nieaktualne zaswiadczenie ubezpieczenia sprzed roku A pretensje fundusz ma do mnie, rzecz jasna...

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2012-08-08 o 08:13
Stary 2012-08-08, 08:45   #2676
Tigerr
Zadomowienie

Abiś, odrosty mam ponad 4-miesięczne , czy to wystarczy ?
To badanie włosa , to świetny pomysł , kiedyś o tym myślałam, jeśli możesz, to napisz mi co i jak , gdzie i w ogóle

Kawusia...
Za oknem pochmurno , ale jakoś mi to nie przeszkadza zazbytnio , chyba upałów mam w tym roku serdecznie dosyć ...

Dziś odbieram swój samochód z przeglądu...Wymienili parę drobiazgów , m.in. wycieraczki... Wycieraczki do mojej "księżniczki" , kosztują 400 zł "Panie premierze , jak żyć ?"

Kama , współczuję Ci , że musisz współpracować z NFZ ..... Mam kolegę , który jest współwłaścicielem kliniki , opowiada nam czasem i cytuje NFZ....

Edytowane przez Tigerr
Czas edycji: 2012-08-08 o 08:47
Stary 2012-08-08, 08:52   #2677
Absit
Zadomowienie

dzien dobry

mnie sie tez dlugi dzien zapowiada, w dodatku walcze z mlodym o sprzatanie po sobie zabawek, czuje sie osamotniona w tej walce bo maz wcale mi nie pomaga, pozwala mlodemu narozwalac klocki, autka, gry i zostawic to wszystko na srodku salonu. wczoraj obiecali mi we dwojke, ze dzis posprzataja i co??? mlody sie miga a stary polecial na tenisa

Kama wspolczuje szarpaniny z funduszem, wszyscy znajomi lekarze tak maja, wiec to nietylko waszego przypadlosc, co nie zmienia faktu, ze zebami trzeba im kazda zlotowke wyrywac a i tak beda fochy stroic
Stary 2012-08-08, 09:07   #2678
Tigerr
Zadomowienie

Poszukałam coś o tym badaniu włosa i oczywiście , jak zwykle , są głosy za i przeciw , ale ludzie piszą też , że wychodzą zupełnie inne wyniki niż z krwi , czasem całkiem przeciwstawne ....

"Ja kiedys zrobilam sobie - do badania dołączono m.in. dietę, jaka
powinnam stosować.
M.in. powinnam byla wykluczyć z diety wszelkie wapno, bo mialam
przekroczony poziom. Zrobilam badanie krwi - mam ogromny niedobor
wapnia, Lekarz stwierdzil, ze gdybym zasugerowala się tym, co wyszlo
w badaniu wlosa, mialabym zagwarantowana ciężka osteoporozę.
Zrobilam inne badania - nie zgadzało się absolutnie NIC. "

"Znam jedną osobę, która robiła te badania - była ogromnie podekscytowana ich
nowoczesnością i wielką zwolenniczką. Wyszły tam różne rzeczy - ale żaden lekarz
nie traktował tych wyników poważnie. Potem ta osoba zaczęła drążyć temat u
różnych źródeł i okazało się, że te badania wcale nie są miarodajne. Włos jako,
że jest na zewnątrz - zbiera mnóstwo ze środowiska. Krew jest wewnątrz organizmu
i to co tam w niej jest, jest dużo bardziej istotne."
"Witamy w ciemnogrodzie. Tego typu badania ( także oberon, nakładanie rąk i
irydoterapia) nie są standardem medycznym ani żadnym innym. Nie ma żadnych badań
medycznych wykazujących zasadnośc takiej diagnostyki."

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Abiś , przeczytaj mój post , napisany przed Twoim ...

Teraz mam zagwozdkę ...Wysyłać włos siwy , czy niesiwy ?
Stary 2012-08-08, 09:57   #2679
kropeczka74
Zadomowienie

Cześć dziewczyny
Raczę się kawą, słoneczko świeci choć szału z temperaturą nie ma, jedynie 20st.

Jakoś opadłam z sił po wczorajszych spotkaniach z klientami: jeden nie przekazał hydraulikom ani elektrykom planu instalacji więc fachowcy zrobili wg swojego widzi misie czyli: chłopak, który ma prawie 2 metry wzrostu ma wannę w rogu łazienki pod samym dość niskim skosem na czworakach będzie do niej wchodził I jak mu to uświadomiłam to mnie rozbroił tekstem: zrób coś Noż kuuurrr...
A drugi, drugi jest ok, ale żona ma mnie za idiotkę i na nic się nie zgadzawszystko neguje, a jak juz coś zaakceptuje to za chwilę się okaże, że koleżanka jej powiedziała, że to nie jest ładne
Wygadałam się, uff
kropeczka74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 10:09   #2680
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Michell72 Pokaż wiadomość
PrzyjmujemyWitaj:ju pi:3 z przodu..nie narzekaj..mnie za 2 mce pojawi sie 4Opowiedz o sobie..zastanawiam sie nad skrótem Twojego nicka.bedzie cięzko
Nie narzekam nie jest zle jak patrze na kolezanki z moich szkół to jedyna chyba tak dobrze uchowałam się i nie wyglądam na swój wiek ale tak to szybko mineło nie wiem kiedy eh obiecałam sobie ze po 30 się uspokoje i ustatkuje a to juz 30 eh i trzeba chyba po woli to robić tylko mi nie bardzo się chce jestem jak bąbelki w oranżadzie jak ją otworzysz to pędząca na wariata do góry :P

Coś o mnie?
szalona baba z życiowym adhd nie mam męża ani dzieci ani faceta ani kota ani rubki czyli totalny singiel, probuje trochę spowazniec ale jakoś mi to nie idzie ,życie jest takie piękna ,tyle jeszcze nie widziałam tyle nie doznałam ,że szkoda mi się zatrzymać, ale z drugiej strony nie zawsze tak będzie, kiedyś nadejdzie starość i co wtedy eh czasami pojawią się mi takie myśli, ale póki co zero kompromisów szukam tego jedynego idealnego księcia z bajki.
Nie mam ani super pracy ani super wykształcenia ciągle jakieś śmieciowe umowy i praca która jest bo jest. Chociaż nie mam na co narzekać bo po części to mój wybór , mam prace z nienormowanym czasem pracy więc moge sporo czasu wygospodarować na swoje hobby
no i to na tyle a poza tym jestem pyskatą upartą blondyną ;P
Co do mojego i niku heheh tak mnie kiedyś nazwał jeden z absztyfikantów :P podobno cholernie wciagam i można się uzaleznic ode mnie oczywiscie jak nie marudze i mam dobre dni ;P

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90

Edytowane przez KlatkaNaPtaszka
Czas edycji: 2012-08-08 o 10:13
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 10:30   #2681
Kamlisa
Zakorzenienie

Coz, fundusz zdrowia to typowy przykład paragrafu 22: pkt 1 - fundusz ma zawsze racje, pkt2 - jesli fundusz nie ma racji - patrz pkt 1. I pozamiatane
W diagnostyke na podstawie włosów nie bardzo chce mi sie wierzyc. rzecz martwa, wylapuje pierwiastki, głownie ciezkie, wiec zatrucie arszenikiem mozna rozpoznac, ale choroby, niedobory...? Nie, tu bym sie nie poddala. co ma wapn do wlosa...? Do wchłaniania w jelitach...?nic. ale jesli juz sie uprzesz, Tig, to wlos bez farby chyba, siwy, - chyba, ze chcesz poznac skład chemiczny tejze farby

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

Krop, zawsze trafisz na klientow, ktorzy lepiej od Ciebie znaja sie na Twojej robocie, to normalne jak zrobisz według ich oczekiwan i bedzie dobrze - to tez norma i dowod dla nich, ze mieli racje. a jak zle - to bedzie Twoja wina, bo przeciez Ty jestes fachowcem
ja miałam ostatnio starszego pana, inzyniera, ktory wiedział, jak bedzie mu lezała proteza , nim ja zrobił. ba, wiedział, ze nie trzeba przestawiac zebow, jak proponowałam...bo on nauczy sie przestawiac zuchwe do polozenia, ktore mu bardziej odpowiada I nie dało mu sie przetłumaczyc, ze natury nie poprawi i po co ma zmuszac miesnie do nienaturalnej pracy...?! on wie lepiej i juz...
Stary 2012-08-08, 12:32   #2682
Absit
Zadomowienie

Tig, ja robilam tu:
http://www.biomol.pl/
a kwestia wierzyc czy nie, coz to juz jakby kazdy musi sam....moja przyjaciolka lekarz medycyny podparla sie tymi wynikami, oczywiscie nie jako jedynymi, zeby bylo jasne

z kolei inna lekarz kardiolog wysmiala ze czary mary

Krop cala Polska pelna jest lekarzy i specjalistow, ktorzy zawsze wiedza lepiej, lepiej nauczyc sie ignorowac i wzruszac ramionami ......wiem wiem sama jestem taka madra hehe

Klatka podoba mi sie geneza Twojego nicka mial wyobraznie absztyfikant
Stary 2012-08-08, 18:22   #2683
uklika
Zadomowienie

Witam. Kama zatyczki znalazlam, bardzo podobne do tych, ktore zamiescilas na zdjeciu. Miekkosci niestety nie moglam sprawdzic, pani w aptece nie pozwolila otworzyc pudeleczka, ale zapewnila ze sa miekkie i ze sa do plywania. Cena £2.99. Jesli chcesz, moge kupic.
uklika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 19:04   #2684
xnika
Rozeznanie

Gorące pozdrowienia z Sharmu słoneczko cały czas świeci, chociaż teraz już robi się ciemno. Hotel fajny, pokój mamy marine club z tarasu wychodzimy na plażę a przy drzwiach od razu mały basen.

Już sie mocno opaliłam, ale twarz nadal blada

Teraz uciekam na kolację, wczoraj było Sushi ciekawe co dzisiaj będą serwować.
xnika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 20:22   #2685
LAPIEL
Zakorzenienie

hello ....a ja siedzę z maską cos 1 na twarzy ...i oby mi ten uśmiech został jak się jutro w lusterku zobaczę ....

chyba odwiedzę forum cosmalenowe....

Edytowane przez LAPIEL
Czas edycji: 2012-08-08 o 20:23
Stary 2012-08-08, 20:27   #2686
Kamlisa
Zakorzenienie

baw sie dobrze, Xnika
jak fajnie, ze mineła juz sroda...Jutro mialam miec wolne...no, tylko rano jeszcze popracuje, potem siłownia Niestety, trzeba zarabiac na kosmetyczne zachcianki...i nie kosmetyczne tez. dzis kupilam to
http://www.aledobre.pl/8132,Wolnowar...y_Richard.html

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2012-08-08 o 20:32
Stary 2012-08-08, 21:04   #2687
kropeczka74
Zadomowienie

Fajny ten garnek, ja jednak ciągle jestem zafascynowana moim szybkowarem, moment i mięsko gotowe, mięciutkie, smaczne, delikatne.
Nie wyobrażam sobie gotowania bez szybkowaru, gotujesz kapustę: szybkowar zrobi to szybciej i bez smrodu, to samo z ziemniakami, kalafiorem i tym podobnymi rzeczami. Bigos z szybkowara? Mówisz masz Golonki ( fuj, ale niektórzy lubią) zanim zdążysz się obejrzeć

Xnika, nie rób się na heban tylko
Stary 2012-08-08, 21:16   #2688
Kamlisa
Zakorzenienie

Krop, ja tez uwielbiam moj szybkowar , ale skusilam sie jeszcze na wolnowar W szybkowarze robie zupe z soczewica, miesa na pasztet, kapuste kiszona na bigos...Ale mysle, ze gulasz jednak woli wolnowar
dzis zrobilam gulasz z warzywami, takie ein topf - w duzym garnku. tyle, ze przyprawiam na oko...i cos jakby pikantny Jutro chyba musze go złagodzic smietana...
A ze kuchnia jest dla mnie bardzo wazna - nie załuje nigdy na nowe zakupy... Przetestuje, zobacze...
Natomiast warzywa wole w parowarze albo garnku i na na parze. kompletnie inny smak, niz tez z wody
Stary 2012-08-08, 21:53   #2689
Absit
Zadomowienie

Lapi o kurczaczki odwazna jestes
ja bym w sierpniu nie zaryzykowala cosmelanu

nie gotowałam nigdy nic w szybkowarze ale znam ten jak go zwiecie wolnowar, super w nim wlasnie wychodzi gulasz, wszystkie potrawki i ryż

Xnika baw się dobrze i uważaj na słońce
Stary 2012-08-08, 22:15   #2690
LAPIEL
Zakorzenienie

Absit
Lapi o kurczaczki odwazna jestes
ja bym w sierpniu nie zaryzykowala cosmelanu
......................... ......................... ...

u mnie chmury ....
dostałam dziś zestaw , nie ma na co czekac bo nie mogę patrzeć na te plamiska ciemne
ale trzymam tylko 3 godz maskę , cieniutko nałożyłam i zobaczę co się bedzie działo ...tak na raty sobie wymyśliłam ,żeby tak nie buraczyć , nie cierpieć i nie straszyć ...

maski wystarcza spokojnie na 3 razy , także w razie czego jesienią będę trzymała z 10 godz i dobiję plamiska ...
Stary 2012-08-08, 22:34   #2691
kropeczka74
Zadomowienie

Wypróbuj porządnie Kama i daj znać

Kupię wszystko co mi usprawni gotowanie
Lubię gotować, ale mierzi mnie to stanie przy garach i pilnowanie, żeby się nie spaliło, nie wygotowało itp.

Kiedyś kumpela namawiała mnie na Termomixa, ale akurat wtedy byłam na etapie wykańczania domu i jakoś blisko 4 koła na jakąś maszynę do kuchni wydawało mi się non sensem i odpuściłam. Któraś ma? Znacie ten sprzęt?

Edytowane przez kropeczka74
Czas edycji: 2012-08-08 o 22:36
Stary 2012-08-08, 22:46   #2692
LAPIEL
Zakorzenienie

Termomix ma moja koleżanka i jest bardzo z niego zadowolona , ciągle zachwala ten sprzęt ,używa niemal codziennie....
ja jakoś nie lubię wydawać dużo kasy na gary, czy jakieś sprzęty do kuchni i póki co nie dałam się namówić ...gdyby to kosztowało parę "stówek " to owszem ale za parę tysiączków to już by musiało to urządzenie za mnie gotowac hihi....

Edytowane przez LAPIEL
Czas edycji: 2012-08-08 o 22:47
Stary 2012-08-09, 07:59   #2693
Kamlisa
Zakorzenienie

z tremomiksem miałam prawie wojne domowa Bo nagle zapowiedział sie u mnie brat stryjeczny, ktorego widziałam przedtem raz w zyciu Jak przyjechali - to sie okazało, ze jego zona sprzedaje termomix i chciała pokaz zrobic, zebym znajomych zaprosiła itp Wizyta przy okazji interesow Zachwycona nie byłam, tz tez zapowiedział, ze niczego mam nie kupowac. zreszta zgadzam sie - 3300 - bo tyle kosztowało - to ja nie wydam A jedzenie, serowane przez bratowa - tz nie smakowało A ze nie kupiłam - rodzinka wyjechała skwaszona...
Stary 2012-08-09, 14:10   #2694
Michell72
Zakorzenienie

Witajcie..Wczoraj miałam babski wieczór..dzis mnie głowa boli i mam kacaale było tak wesoło,ze pocierpięKama pytanie to serum Armaniego to było białe ,lekko płynne ...Brand jest wiecej rozowy tak???Armaniego jesli to ten biały, odkupię od Ciebie ,10ml czyli taki pojemniczek z rossmanaco Ty na to?chyba ze reflektujesz na AnneMarie Börlind ZZ Sensitive - dzis dostałam dwa kremy - na noc i na dzien,serum -tonik 3 fazowy la prairie,serum algothermu ,avene
Ystheal+ EmulsionDaj znac...
Michell72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 14:41   #2695
Kamlisa
Zakorzenienie

dzis mam "dzien na nie" - czyli kazdy drobiazg mnie wkurza Przed wyjsciem na miastao 3 razy (!) sie przebierałam, a i tak byłam niezadowolona. wyszło słonce i byłam ubrana za ciepło, potem sie zachmurzyło - a ja nie miałam parasola. na poczcie byla kolejka, zakupy były ciezkie...A na siłowni moje ciało zachowywało sie, jak rozwydrzony 3 latek - zaparło sie nogami, tupało i wrzeszczało: ja nie chce! mam dosc! wracamy do domu! I jak przy dziecku - logiczne argumenty nie skutkowaly - ze zapłacone, ze juz przyszłam, ze przeciez chce schudnac...Nie bo nie!
A teraz wziełam bachora czyli siebie za kark i ponuro patrze na rozlozone przede mna dokumenty...powinnam je zrobic...dzwonic do funduszu...wyjasniac...
Stary 2012-08-09, 14:58   #2696
Michell72
Zakorzenienie

trzepnij mu ,po lepkich łapkach,delikatnie potarmoś za uchoa najlepszym lekarstwemna dzidzię bedzie cos słodkiego..malutkiego..Se rotonina przegoni dąsy
Michell72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 16:13   #2697
Kamlisa
Zakorzenienie

zmusiłam sie do pierwszej rozmowy z funduszem - 30 min , odkorowałam sie. na poczatku było niemiło (" to skandal, ja to musze zgłosic!") - ale koniec koncow pani dowiedziała sie czegos o praktyce, ja o teorii kolejek zdrowotnych. Pania tak oburzyło nie to, ze pacjenci czekaja, bo to norma, ale ze nie zapisuje ich ciagle i do oporu, na przyszłe lata, mimo, ze nie mam jeszcze kontraktu. dla mnie to bez sensu - teraz sie zapisywac na 2013 - ale pani twierdzi, ze tak nakazuje prawo Genialne prawo Jak ja zapisze kogos w pierwszy wolny termin na srode - to jest kolejka, ale jak pacjent woli na czwartek - to juz nie kolejka, a jego widzimisie i juz w kolejce dla funduszu uwzgledniony nie jest..
a moj wewnetrzny bachor i tak za duzo podjada, dlatego ma cwiczyc!
Kupiłam dzis jezyny. brzmi to tak uroczo, uwielbiam wody z nutka jezyn...a to takie kwasne badziewie
A, przezylam tez dzis mały szok. Jest taka seria beauty initiale chanel, na pierwsze zmarszczki Chciałam przetestowac krem, ale w dobrej cenie nigdy mi sie nie trafił. jak dorwałam - kupiłam kiedys lzejsza wersje, fluid, z dodatkiem srodka samoopalajacego, niezły. nie tak dawno tez przyzwoicie kupiłam fluid z SPF 15, juz zwykły - i jest bardzo fajny, jestem w trakcie. z racji niezbyt wysokich filtrow - kremik uzywam w pochmurne dni. mimo, ze fluid - nie jest bardzo plynny czy za lekki. no i ostatnio znowu wypatrzyłam go na all, w baaardzo przyzwoitej cenie. biłam sie z myslami - kupowac, skoro jeszcze nie skonczyłam poprzedniego...? No, ale data waznosci długa, cena swietna, kremik bardzo fajny. kupiłam, dzis przyszedł...i zuchwa mi odpadła. chanel, beauty initiale, fluid rozswietlajacy, filtry, długa data waznosi...ale to fluid-make-up, nie krem przeciwzmarszczkowy
albo raczej krem tonujacy, bo nie ma numeru czy odcienia... I tak sie dorobiłam 50 ml nowego kremu tonujacego...

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2012-08-09 o 16:45
Stary 2012-08-09, 16:14   #2698
Absit
Zadomowienie

ja mam termomix i jestem zadowolona ale moj to stary model, jeden z poerwszysch, ktore wyszly, niemniej jednak pracuje i w mojej rodzinie sprawdza sie super.
jak mlody byl maly to pierwsze zupki dostawal wlasnie z termomixa, ciasto na pizze wychodzi rewelacyjnie, ser na sernik zmieli tak jak zadna maszynka wyrobi ciasto na chleb plus milion innych rzeczy

hehehe Kama przytul to dziecko w sobie i zauwaz jakie jest strasznie zabiegane a potem mu wytlumacz ze inni maja gorzej
Stary 2012-08-09, 17:13   #2699
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Nie ma to jak dni na nie ja zawsze wtedy niczego sobie nie odmawiam i rozpieszczam sie i zawsze skutkuje

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 18:55   #2700
kropeczka74
Zadomowienie

Witanko
Tyle dziewczyn nas podgląda, a żadna się nie udziela!
Wyłazić laski z tych krzaków i zabierać głos w dyskusjach, zanim się zdenerwuję i po nickach zacznę do tablicy wołać
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości