Ślubujące w 2012 - część II - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-13, 21:58   #2671
justiii87
Zakorzenienie

Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

szczesliwa - Nie tylko Ty padłaś z zazdrości z powodu włosów. Takie włosy to marzenie

katie99kasia - teściowa ma pomysły święty obraz
Wiesz co, wstaw zdjęcia sypialni to pomożemy wybrać Ci święty obraz

Uwielbiam oglądać zdjęcia wnętrz więc dziewczyny czekam na zdjęcia
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 22:09   #2672
szczesliwa25
Rozeznanie

Widzisz justi, to masz dokładnie to samo co ja.. )

już się cieszę na remont który zaczynamy we wrześniu )

kuchnia już zamówiona, drzwi wewnętrzne prawie też.. jutro zdecydujemy ostatecznie

podłogi wybrane.. nic tylko robić i trzymać się za kieszeń )
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 22:54   #2673
justiii87
Zakorzenienie

o tak! uwielbiam remonty, wtedy jestem w swoim żywiole wybieranie, dobieranie i na końcu efekt na który tak długo się czekało. Świeżo pomalowane ściany i zapach nowości szkoda że mam już remont za sobą
Stary 2012-08-14, 07:17   #2674
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
katie99kasia - teściowa ma pomysły święty obraz
Wiesz co, wstaw zdjęcia sypialni to pomożemy wybrać Ci święty obraz
jak wróce do domu to zrobię zdjęcia i wam wrzucę do klubu

Ja idę w sobote na wesele i chcę przy okazji przetestować fryzurę na swój ślub jestem w kropce bo mam dwie opcji fryzury w głowie... jedna: fryzura z luźnych loków na bok a druga: luźny, niski koczek. Nie wiem którą fryzurę sobie zażyczyć w sobotę u fryzjerki
poniżej wrzucam mniej wiecej które mi sie podobają (a zdj z przymiarki sukni juz widzialyscie w klubie)
http://www.fotograf-wesele.pl/zdjeci...e_z192655.html
http://ikf.styl.fm/fryzury-dlugie/od...ura1487836.htm
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fryz.jpg (25,4 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img96390.fryzury-dlugie.1420772.jpg (13,3 KB, 19 załadowań)

Szczęśliwa żonka

Edytowane przez katie99kasia
Czas edycji: 2012-08-14 o 08:23
katie99kasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 08:23   #2675
niki19
Zadomowienie

Cześć

Dziś i jutro mam wolne , więc mam nadzieje ,że uda mi się nadrobić zaległości

U mnie przygotowania zaczynają się pełną parą ,zaproszenia rozwiezione w sobote byłam na pierwszej przymiarce , ale na razie to szkielet sukni więc nie było co fotografować

W przyszła sobotę jadę z siostrą w poszukiwaniu butów ślubnych , bo muszę je mieć już do kolejnej przymiarki , ale powiem wam ,że ostatnio jak oglądałyśmy buty ślubne w Krakowie to jest to jakaś tragedia wszystkie tragiczne nie ma z czego wybierać

dobra lecę nadrabiać
Wiecie może gdzie w krakowie można dostać ładne buty ślubne ???

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 08:30   #2676
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
Cześć

U mnie przygotowania zaczynają się pełną parą ,zaproszenia rozwiezione w sobote byłam na pierwszej przymiarce , ale na razie to szkielet sukni więc nie było co fotografować

W przyszła sobotę jadę z siostrą w poszukiwaniu butów ślubnych , bo muszę je mieć już do kolejnej przymiarki , ale powiem wam ,że ostatnio jak oglądałyśmy buty ślubne w Krakowie to jest to jakaś tragedia wszystkie tragiczne nie ma z czego wybierać

dobra lecę nadrabiać
Wiecie może gdzie w krakowie można dostać ładne buty ślubne ???
powiem ci że schodziłam Kraków chyba wzdłuż i w szerz jak szukałam swoich ślubnych... albo nic mi się nie podobało albo za wysoki obcas albo niewygodne i w końcu kupiłam nie za ładne- typowo slubne
http://www.butyslubne.com.pl/buty_sl...k-p-391-pl.jsp
z braku laku i braku sily na dalsze poszukiwania
Na ul. długiej jest też fajny sklep z butami ślubnymi tylko w tej chwili zapomniałam jak się nazywa.. jak znajde i sobie przypomne to Ci napiszę

Szczęśliwa żonka
Stary 2012-08-14, 08:34   #2677
Luzia
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny!

Ostatnio mało mnie było, ale przygotowania mnie pochłoneły codziennie coś trzeba zrobić, a to gdzieś rodzice się spotykają, a to do księdza, do restauracji a że pracuje po 11 h to mogę to załatwić tylko jak mam dzień wolny.

Dzisiaj idę odebrać swoje zapowiedzi. No i w końcu do spowiedzi.. czas leci a my dalej stoimy z tą sprawą w miejscu.

A co do remontów, to ja też uwielbiam! w niedziele buszowaliśmy z Tżtem w Ikei i dobieraliśmy sobie jakieś ostatnie pierdółki do mieszkania.

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 08:54   #2678
niki19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewula87 Pokaż wiadomość
Najpierw się witam , i usprawiedliwiam moją długą nieobecność, która spowodowana była pierwszymi oznakami ciąży, czyt. wymioty, które wykończyły mnie do tego stopnia, że musiałam dwa dni poleżeć w szpitalu pod kroplówkami. Teraz jest już o niebo lepiej i oby tak dalej.
A teraz uciekam do nadrabiania, bo naskrobałyście nie mało
Gratuluje ciąży , szkoda ,że tak cię męczyły wymioty ale skoro już lepiej to super i mam nadzieje nadzieje , że już tak zostanie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy u Was też tak zimno?
U mnie rano jak wstałam było 10 stopni a teraz jest może 15
U mnie dzisiaj pogoda typowo jesienna (deszcz ,wiatr i ziiimno) ja co prawda kocham jesień ,ale nie taką tylko typową polską złotą jesień

Cytat:
Napisane przez katie99kasia Pokaż wiadomość
Wczoraj miałam wizytę mamy i rodzeństwa tż u mnie w domu oglądali nasz dwa pokoiki wyremontowane. Oczywiście usłyszałam że to by inaczej zrobili i tamto też, ale to nasza sprawa... a najbardziej zaszokowal teściową napis nad łóżkiem "always kiss me good night" (uslyszałam ze powinien tam być obraz świętej rodziny itd...) No ale to chyba różnica pokoleń o moja mama też i tak powiedziała
obraz świętej rodziny mnie rozbroił

Cytat:
Napisane przez szczesliwa25 Pokaż wiadomość
Widzisz justi, to masz dokładnie to samo co ja.. )

już się cieszę na remont który zaczynamy we wrześniu )

kuchnia już zamówiona, drzwi wewnętrzne prawie też.. jutro zdecydujemy ostatecznie

podłogi wybrane.. nic tylko robić i trzymać się za kieszeń )

my tez zaczynamy remont zaraz po ślubie mam nadzieje ,że wyrobimy się do świąt

Cytat:
powiem ci że schodziłam Kraków chyba wzdłuż i w szerz jak szukałam swoich ślubnych... albo nic mi się nie podobało albo za wysoki obcas albo niewygodne i w końcu kupiłam nie za ładne- typowo slubne
http://www.butyslubne.com.pl/buty_sl...k-p-391-pl.jsp
z braku laku i braku sily na dalsze poszukiwania
Na ul. długiej jest też fajny sklep z butami ślubnymi tylko w tej chwili zapomniałam jak się nazywa.. jak znajde i sobie przypomne to Ci napiszę
no właśnie tego typu mi się nie podobają (sorki) ale ja właśnie chciałabym uniknąć typowo ślubnych butów , chciałabym jakieś czółenka na dość wysokim obcasie tak z 8 -9 cm , i w kolorze śmietanki i najlepiej skórzane .
Jak będziesz wiedziała jak ten sklep się nazywa to napisz to chętnie tam zajrzę , ktoś mi też polecił żebym pojechała się rozejrzeć na tandete

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!

Ostatnio mało mnie było, ale przygotowania mnie pochłoneły codziennie coś trzeba zrobić, a to gdzieś rodzice się spotykają, a to do księdza, do restauracji a że pracuje po 11 h to mogę to załatwić tylko jak mam dzień wolny.

Dzisiaj idę odebrać swoje zapowiedzi. No i w końcu do spowiedzi.. czas leci a my dalej stoimy z tą sprawą w miejscu.

A co do remontów, to ja też uwielbiam! w niedziele buszowaliśmy z Tżtem w Ikei i dobieraliśmy sobie jakieś ostatnie pierdółki do mieszkania.
łączę się w bólu ja tez nie mam na nic ostatnio czasu sprawy ślubne ,rozwożenie zaproszeń pochłonęło nas całkowicie ,ale teraz gdy juz uporaliśmy się prawie z zaproszeniami mam nadzieję , że będzie troszkę więcej luzu

no i spowiedź też jeszcze przed nami ,jakoś nie możemy się zebrać ,żeby tą sprawę załatwić

dziewczyny czy u was tez jest taki dziwny zwyczaj ,że jak się rozwozi zaproszenia to ludzie dają wam kase
bo u nas część gości dawała nam pieniądze co dla mnie było dość dziwne i krępujące ,ale za nic nie przyjmowali odmowy i wciskali nam na siłe

Edytowane przez niki19
Czas edycji: 2012-08-14 o 09:12
Stary 2012-08-14, 09:02   #2679
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
o tak! uwielbiam remonty, wtedy jestem w swoim żywiole wybieranie, dobieranie i na końcu efekt na który tak długo się czekało. Świeżo pomalowane ściany i zapach nowości szkoda że mam już remont za sobą
Mogę Ci swój oddać
Cytat:
jak wróce do domu to zrobię zdjęcia i wam wrzucę do klubu

Ja idę w sobote na wesele i chcę przy okazji przetestować fryzurę na swój ślub jestem w kropce bo mam dwie opcji fryzury w głowie... jedna: fryzura z luźnych loków na bok a druga: luźny, niski koczek. Nie wiem którą fryzurę sobie zażyczyć w sobotę u fryzjerki
poniżej wrzucam mniej wiecej które mi sie podobają (a zdj z przymiarki sukni juz widzialyscie w klubie)
Powiem Ci że też długo chciałam fryzurę z loków na bok ale jak ostatnio byłam na ślubie znajomej to dosłownie oprócz 1 dziewczyny wszystkie pozostałe młode dziewczyny miały tak spięte włosy.
Na zdjęcia oczywiście czekamy
Cytat:
Cześć
Nadrabiaj bo trochę się rozgadałyśmy.
za zaproszenia a z butami to nie pomogę
Cytat:
Cześć dziewczyny!

Ale fajny jest ten ostatni okres przed ślubem Powodzenia ze spowiedzią.
My z Tżem wczoraj przez pół nocy rozmawialiśmy o jego kawalerskim bo zdjęcia od kumpli dostał Wariaty z nich straszne No i jak juz prawie usypialiśmy Tż nagle wypalił że zaczyna do niego dochodzić ze to już tak bliziutko... Mówią że lepiej późno niż wcale
Dobra dziewuszki zbieram sie do krawcowej i pewnie będę dopiero wieczorem miłego deszczowego dnia
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 09:37   #2680
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:
no właśnie tego typu mi się nie podobają (sorki) ale ja właśnie chciałabym uniknąć typowo ślubnych butów , chciałabym jakieś czółenka na dość wysokim obcasie tak z 8 -9 cm , i w kolorze śmietanki i najlepiej skórzane .
Jak będziesz wiedziała jak ten sklep się nazywa to napisz to chętnie tam zajrzę , ktoś mi też polecił żebym pojechała się rozejrzeć na tandete
Mi też się nie podobają ale chciałam na względnie niskim obcasie i żeby mi nie spadały podczas tańca (mają pasek) padło na te stwierdziłam ze i tak ich nie będzie widać spod sukni i je wyrzucę po weselu na tandete też mozesz zaglądnac chociaz tam w co drugim sklepie te same buty. Też sie tam wybieram po sukieneczki dla malych druhenek mam nadzieje ze cos wreszcie kupimy

Szczęśliwa żonka

Czas edycji: 2012-08-14 o 09:38
Stary 2012-08-14, 09:42   #2681
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

obie są fajne... ja osobiście lubię takie luźne na bok
Stary 2012-08-14, 09:44   #2682
szczesliwa25
Rozeznanie

Ja przez tą pogodę zwariuję!! Miałam cichą nadzieję na piękną polską jesień ale widząc nasze lato to już się nawet nie łudzę - i za nic nie mogę znaleźć niczego co by pasowało jako okrycie do mojej sukni

idę lepiej do pracy zajmę się czymś pożytecznym ))

udanego poszukiwania butów!

Edytowane przez szczesliwa25
Czas edycji: 2012-08-14 o 09:44 Powód: przejęzyczenie
Stary 2012-08-14, 09:45   #2683
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny czy u was tez jest taki dziwny zwyczaj ,że jak się rozwozi zaproszenia to ludzie dają wam kase
bo u nas część gości dawała nam pieniądze co dla mnie było dość dziwne i krępujące ,ale za nic nie przyjmowali odmowy i wciskali nam na siłe

pierwszy raz słyszę o taki zwyczaju... a za co/na co ta kasa?
U mnie nie ma takiego zwyczaju ale może od regionu zależy- tak czy siak ja się z tym nie spotkałam ani o tym nie słyszałam
Stary 2012-08-14, 09:47   #2684
katie99kasia
Rozeznanie

niki- link dla Ciebie- tutaj na fb mają wiele fasonów butów, a w butiku jeszcze więcej

https://www.facebook.com/pages/Biel-...02128109834223

co do zwyczaju dawania kasy przy zaproszeniach, to u nas nie ma takiego i też czułabym się co najmniej skrepowana tym... no ale co region to inne tradycje

Szczęśliwa żonka

Czas edycji: 2012-08-14 o 09:51
Stary 2012-08-14, 09:49   #2685
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja przez tą pogodę zwariuję!!

ja też- u mnie ze 13 stopni i zimnica jak cholera
nie wiem jak Wy ale ja dziś przyodziałam rajtki pod spodnie bo mi zimno potwornie, skandaj, żeby rajtki w sierpniu nosić
Stary 2012-08-14, 10:05   #2686
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:
nie wiem jak Wy ale ja dziś przyodziałam rajtki pod spodnie bo mi zimno potwornie, skandaj, żeby rajtki w sierpniu nosić
ej dziś jest naprawdę okropnie... chłód (11 stopni w lecie), wieje, leje brrr
przecież jak taka będzie pogoda na moim ślubie to się popłaczę chyba

Szczęśliwa żonka
Stary 2012-08-14, 10:15   #2687
niki19
Zadomowienie

Cytat:
Ja przez tą pogodę zwariuję!! Miałam cichą nadzieję na piękną polską jesień ale widząc nasze lato to już się nawet nie łudzę - i za nic nie mogę znaleźć niczego co by pasowało jako okrycie do mojej sukni

idę lepiej do pracy zajmę się czymś pożytecznym ))

udanego poszukiwania butów!
no ja właśnie też mam problem z tym okryciem wierzchnim nie mam pojęcia na co się zdecydować bo początkiem października to może być loteria z pogodą

Cytat:
pierwszy raz słyszę o taki zwyczaju... a za co/na co ta kasa?
U mnie nie ma takiego zwyczaju ale może od regionu zależy- tak czy siak ja się z tym nie spotkałam ani o tym nie słyszałam

no właśnie jak nie chcielismy brać pieniędzy to wszyscy mówili ,ze u nas jest taki zwyczaj ,że się coś wyrzuca żeby się nas pieniądze trzymały chociaż ja o takim zwyczaju nie słyszałam ,ale faktycznie pytałam mamy i mówi ,że u nas tak jest

Cytat:
niki- link dla Ciebie- tutaj na fb mają wiele fasonów butów, a w butiku jeszcze więcej

https://www.facebook.com/pages/Biel-...02128109834223

co do zwyczaju dawania kasy przy zaproszeniach, to u nas nie ma takiego i też czułabym się co najmniej skrepowana tym... no ale co region to inne tradycje
dzięki za linka zaraz obejrzę co tam mają ciekawego

Cytat:
ja jestem w domu ale siedzę w bluzie i bezrękawniku bo ja zmarzluch jestem

Stary 2012-08-14, 10:52   #2688
magnusia
Zakorzenienie

[QUOTE=niki19;35882089]no ja właśnie też mam problem z tym okryciem wierzchnim nie mam pojęcia na co się zdecydować bo początkiem października to może być loteria z pogodą

[QUOTE]

może zapobiegawczo wypożycz jakąś etolę czy coś. Faktycznie z pogodą nie wiadomo a wypożyczenie chyba lepsze niż kupno- taniej
Stary 2012-08-14, 10:52   #2689
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Jak chcesz skórzane, to obejrzyj sobie buty na stronie ryłko, jak któreś Ci się spodobają to kolekcję ślubną ma salon w Bonarce.

Nie spotkałam się ze zwyczajem dawania pieniędzy młodym ale co region to inne zwyczaje jak widać.

Jeej przypomniałaś mi, że też musimy w końcu załatwić spowiedź miałam jedno podejście ale było dużo ludzi a ja nie miałam zbyt wiele czasu więc zrezygnowałam, może teraz w końcu się uda

Cytat:
Jest paskudnie Ale spokojnie, podobno ma się wkrótce poprawić

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 11:20   #2690
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:
Nie kracz, bo my w ten sam dzień

Chociaż.. chyba wole zimniej niż taki upał jak był jeszcze 3 tyg temu..

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 11:30   #2691
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:
Nie kracz, bo my w ten sam dzień

Chociaż.. chyba wole zimniej niż taki upał jak był jeszcze 3 tyg temu..
Powiem Ci że z dwojga złego to juz nie wiem co wolę... najodpowiedniejsza byłaby pogoda: słońce, 25 stopni i lekki wiaterek

Szczęśliwa żonka
Stary 2012-08-14, 12:47   #2692
niki19
Zadomowienie

Cytat:
może zapobiegawczo wypożycz jakąś etolę czy coś. Faktycznie z pogodą nie wiadomo a wypożyczenie chyba lepsze niż kupno- taniej
no muszę się właśnie zorientować jak stoją ceny wypożyczenia

myślałam jeszcze o opcji żeby właśnie jakąś etole ,albo coś ala żakiecik do kościoła a później jak już będziemy na sali to jakiś sweterek w razie jak będzie zimno a będę chciała wyjść na zewnątrz no sama nie wiem , jeszcze będę nad tą sprawą myślała

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Jak chcesz skórzane, to obejrzyj sobie buty na stronie ryłko, jak któreś Ci się spodobają to kolekcję ślubną ma salon w Bonarce.

Jest paskudnie Ale spokojnie, podobno ma się wkrótce poprawić
o dobrze wiedzieć ,że są ślubne buty w bonarce w ryłko ,bo wlaśnie byłam w sobote w ryłko ale w galerii krakowskiej i nie było i już myślałam ,że wycofali ale w takim razie zaraz sobie popatrze na stronie i jak coś to podjadę do bonarki

Zmykam ogarnąć troche dom bo wieczorem mam gości ,a mój pokój wygląda co najmniej jakby przez niego tornado przeszło

Stary 2012-08-14, 15:01   #2693
szczesliwa25
Rozeznanie

Question Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

Niki ja widzialam ze ślubujemy tego samego dnia. Przeszukalam rano cale allegro i ebay i jedyną rzeczą która mi tak choć trochę pasowała był futrzany szal, chyba zamówie
Stary 2012-08-14, 15:13   #2694
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:
Niki ja widzialam ze ślubujemy tego samego dnia. Przeszukalam rano cale allegro i ebay i jedyną rzeczą która mi tak choć trochę pasowała był futrzany szal, chyba zamówie
pokażesz nam go?

ta pogoda mnie dobija... glowa mi pęka

Szczęśliwa żonka
Stary 2012-08-14, 15:27   #2695
niki19
Zadomowienie

Cytat:

pokaż

Stary 2012-08-14, 15:40   #2696
szczesliwa25
Rozeznanie

Pokaze jak będę w domu, bo i tak jak na moje zdolności obsługa wizazu przez kom jest nie lada wyczynem linku bym juz nie wkleila
Stary 2012-08-14, 16:33   #2697
justiii87
Zakorzenienie

chyba padnę ta pogoda mnie dobiją nic mi się nie chce mieliśmy dziś jechać nad morze na plener ale przez tą pogodę nie pojechaliśmy Jeden plus tej pogody to to, że jutro będziemy się wylegiwać z TŻ i odpoczywać przed kolejnym weselem

Dziewczyny czy któraś z Was była na początku września w Grecji albo na ich wyspach? Jaka tam jest pogoda? Który rejon jest najlepszy?? Ja potrzebuję upałów więc muszę wybrać się gdzieś gdzie słońce będzie mnie parzyć a nie muskać
Stary 2012-08-14, 18:18   #2698
qmpela86
Raczkowanie

Hej dziewczyny!

Przepraszam że nie mam znowu czasu was nadrobić Weszłam tylko do klubu pooglądać wasze fotki

Ja już po panieńskim, było SUPER Uśmiałam się jak nigdy i wszystko było idealnie. Dziewczyny wspaniałe - dopisały obecnością i humorami Gry i zabawy wymyślone przez siostrę i świadkową byłe extra a torcik - inny niż na każdym panieńskim. Żałowałam tylko że tak szybko mi minęło. Najpierw byłysmy w domu a później w klubie i wróciłam po 4tej. TŻ też coś koło tego wrócił. Miał paintballa a później klub i striptiz . Ale też sie fajnie bawili więc to najważniejsze. Wrzucę wam do klubu fotkę z panieńskiego

A i zamówiłam bukiet (butonierkę i bransoletkę dla świadkowej). Kupiliśmy też winko i szampana tak więc na szczęście wszystko do przodu. Dzisiaj jedziemy nad morze Mam nadzieję że będzie pogoda ale i tak się mega cieszę . Jak wrócimy to zostaną 2tygodnie... Znowu was nie nadrobię

Dziewczyny z 1 września co macie jeszcze do załatwienia?
Stary 2012-08-14, 21:39   #2699
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Nigdy się z czymś takim nie spotkałam
Cytat:
Wczoraj widziałam osobę w czapce
Cytat:
Powiem Ci że z dwojga złego to juz nie wiem co wolę... najodpowiedniejsza byłaby pogoda: słońce, 25 stopni i lekki wiaterek
No to trzymajcie kciuki żeby początek września taki był
Cytat:
Dziewczyny czy któraś z Was była na początku września w Grecji albo na ich wyspach? Jaka tam jest pogoda? Który rejon jest najlepszy?? Ja potrzebuję upałów więc muszę wybrać się gdzieś gdzie słońce będzie mnie parzyć a nie muskać
Szkoda że plener nie wypalił ale jeszcze sobie odbijecie.
Kilka lat temu pracowałam na Krecie całe wakacje i jak wyjeżdżałam 29.08 to był żar tropików a już w pierwszym tygodniu września znajomi pisali ze całe słońce ze sobą zabrałam i tylko deszcz im został ale myślę ze to nie ma reguły
Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Przepraszam że nie mam znowu czasu was nadrobić Weszłam tylko do klubu pooglądać wasze fotki
Ja już po panieńskim, było SUPER Uśmiałam się jak nigdy i wszystko było idealnie. Dziewczyny wspaniałe - dopisały obecnością i humorami Gry i zabawy wymyślone przez siostrę i świadkową byłe extra a torcik - inny niż na każdym panieńskim. Żałowałam tylko że tak szybko mi minęło. Najpierw byłysmy w domu a później w klubie i wróciłam po 4tej. TŻ też coś koło tego wrócił. Miał paintballa a później klub i striptiz . Ale też sie fajnie bawili więc to najważniejsze. Wrzucę wam do klubu fotkę z panieńskiego

A i zamówiłam bukiet (butonierkę i bransoletkę dla świadkowej). Kupiliśmy też winko i szampana tak więc na szczęście wszystko do przodu. Dzisiaj jedziemy nad morze Mam nadzieję że będzie pogoda ale i tak się mega cieszę . Jak wrócimy to zostaną 2tygodnie... Znowu was nie nadrobię
Dziewczyny z 1 września co macie jeszcze do załatwienia?
Jakie miałaś zabawy i jaki tort? Super że zadowolona jesteś Tż też? Bardzo jest poobijany bo mój to dopiero 3 dnia zaczął się ruszać
No i na jaki bukiet się zdecydowałaś?

I ja mam dziś paskudny humor przez tą pogodę Strasznie marudna byłam u krawcowej i jakoś nic mi sie nie podobało Zamówiłam sobie szal ale jak będzie tak zimno? Mama pytała się krawcowej czy jakiegoś futrzaka nie ma do wypożyczenia i na następnej przymiarce ma mi coś pokazać No nic mam nadzieję że jutro już będę miała lepszy humor i suknia mi się znów spodoba no i że pogoda się sprawdzi i od czwartku pogoda się poprawi...
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 09:26   #2700
aisak42
Raczkowanie

dziewczyny dawno mnie nie było i was nie nadrobię.. przychodzę bo mam problem.. w sobotę mamy sesję narzeczeńską a później ja mam panieński i co dziś wstaję a na połowie dolnej wargi zimno!! czy znacie jakiś sposób żeby się go pozbyć do soboty??

nam zostało tylko pójść do spowiedzi spisać akt ślubu kupić winietki alkohol(ale to 22.08 bo będzie promocja) odebrać moje zaświadczenie o zapowiedziach i ustalić szczegóły na sali i z kamerzystą to chyba na tyle...
aisak42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości