|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
szczesliwa - Nie tylko Ty padłaś z zazdrości z powodu włosów. Takie włosy to marzenie
katie99kasia - teściowa ma pomysły Wiesz co, wstaw zdjęcia sypialni to pomożemy wybrać Ci święty obraz Uwielbiam oglądać zdjęcia wnętrz więc dziewczyny czekam na zdjęcia
|
|
|
|
#2672 |
|
Rozeznanie
|
Widzisz justi, to masz dokładnie to samo co ja..
)już się cieszę na remont który zaczynamy we wrześniu )kuchnia już zamówiona, drzwi wewnętrzne prawie też.. jutro zdecydujemy ostatecznie ![]() podłogi wybrane.. nic tylko robić i trzymać się za kieszeń )
|
|
|
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
|
o tak! uwielbiam remonty, wtedy jestem w swoim żywiole
wybieranie, dobieranie i na końcu efekt na który tak długo się czekało. Świeżo pomalowane ściany i zapach nowości
|
|
|
|
#2674 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja idę w sobote na wesele i chcę przy okazji przetestować fryzurę na swój ślub jestem w kropce bo mam dwie opcji fryzury w głowie... jedna: fryzura z luźnych loków na bok a druga: luźny, niski koczek. Nie wiem którą fryzurę sobie zażyczyć w sobotę u fryzjerki![]() poniżej wrzucam mniej wiecej które mi sie podobają (a zdj z przymiarki sukni juz widzialyscie w klubie) ![]() http://www.fotograf-wesele.pl/zdjeci...e_z192655.html http://ikf.styl.fm/fryzury-dlugie/od...ura1487836.htm
"Jesteś dla mnie prawdziwym powietrzem..." Szczęśliwa żonka Edytowane przez katie99kasia Czas edycji: 2012-08-14 o 08:23 |
|
|
|
|
#2675 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Dziś i jutro mam wolne , więc mam nadzieje ,że uda mi się nadrobić zaległości ![]() U mnie przygotowania zaczynają się pełną parą ,zaproszenia rozwiezione ![]() W przyszła sobotę jadę z siostrą w poszukiwaniu butów ślubnych , bo muszę je mieć już do kolejnej przymiarki , ale powiem wam ,że ostatnio jak oglądałyśmy buty ślubne w Krakowie to jest to jakaś tragedia ![]() dobra lecę nadrabiać ![]() Wiecie może gdzie w krakowie można dostać ładne buty ślubne ??? |
|
|
|
#2676 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.butyslubne.com.pl/buty_sl...k-p-391-pl.jsp z braku laku i braku sily na dalsze poszukiwania Na ul. długiej jest też fajny sklep z butami ślubnymi tylko w tej chwili zapomniałam jak się nazywa.. jak znajde i sobie przypomne to Ci napiszę
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
Ostatnio mało mnie było, ale przygotowania mnie pochłoneły codziennie coś trzeba zrobić, a to gdzieś rodzice się spotykają, a to do księdza, do restauracji a że pracuje po 11 h to mogę to załatwić tylko jak mam dzień wolny.Dzisiaj idę odebrać swoje zapowiedzi. No i w końcu do spowiedzi.. czas leci a my dalej stoimy z tą sprawą w miejscu. A co do remontów, to ja też uwielbiam! w niedziele buszowaliśmy z Tżtem w Ikei i dobieraliśmy sobie jakieś ostatnie pierdółki do mieszkania. |
|
|
|
#2678 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale skoro już lepiej to super i mam nadzieje nadzieje , że już tak zostanie Cytat:
ja co prawda kocham jesień ,ale nie taką tylko typową polską złotą jesień Cytat:
![]() Cytat:
my tez zaczynamy remont zaraz po ślubie mam nadzieje ,że wyrobimy się do świąt ![]() Cytat:
) ale ja właśnie chciałabym uniknąć typowo ślubnych butów , chciałabym jakieś czółenka na dość wysokim obcasie tak z 8 -9 cm , i w kolorze śmietanki i najlepiej skórzane .Jak będziesz wiedziała jak ten sklep się nazywa to napisz to chętnie tam zajrzę Cytat:
ja tez nie mam na nic ostatnio czasu sprawy ślubne ,rozwożenie zaproszeń pochłonęło nas całkowicie ,ale teraz gdy juz uporaliśmy się prawie z zaproszeniami mam nadzieję , że będzie troszkę więcej luzuno i spowiedź też jeszcze przed nami ,jakoś nie możemy się zebrać ,żeby tą sprawę załatwić dziewczyny czy u was tez jest taki dziwny zwyczaj ,że jak się rozwozi zaproszenia to ludzie dają wam kase ![]() bo u nas część gości dawała nam pieniądze co dla mnie było dość dziwne i krępujące ,ale za nic nie przyjmowali odmowy i wciskali nam na siłe
Edytowane przez niki19 Czas edycji: 2012-08-14 o 09:12 |
||||||
|
|
|
#2679 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na zdjęcia oczywiście czekamy ![]() Cytat:
za zaproszenia a z butami to nie pomogęCytat:
Powodzenia ze spowiedzią.My z Tżem wczoraj przez pół nocy rozmawialiśmy o jego kawalerskim bo zdjęcia od kumpli dostał Wariaty z nich straszne No i jak juz prawie usypialiśmy Tż nagle wypalił że zaczyna do niego dochodzić ze to już tak bliziutko... Mówią że lepiej późno niż wcale ![]() Dobra dziewuszki zbieram sie do krawcowej i pewnie będę dopiero wieczorem miłego deszczowego dnia |
||||
|
|
|
#2680 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
stwierdziłam ze i tak ich nie będzie widać spod sukni i je wyrzucę po weselu mam nadzieje ze cos wreszcie kupimy
"Jesteś dla mnie prawdziwym powietrzem..." Szczęśliwa żonka Edytowane przez katie99kasia Czas edycji: 2012-08-14 o 09:38 |
|
|
|
|
#2681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obie są fajne... ja osobiście lubię takie luźne na bok
|
|
|
#2682 |
|
Rozeznanie
|
Ja przez tą pogodę zwariuję!! Miałam cichą nadzieję na piękną polską jesień ale widząc nasze lato to już się nawet nie łudzę - i za nic nie mogę znaleźć niczego co by pasowało jako okrycie do mojej sukni
idę lepiej do pracy zajmę się czymś pożytecznym ))udanego poszukiwania butów!
Edytowane przez szczesliwa25 Czas edycji: 2012-08-14 o 09:44 Powód: przejęzyczenie |
|
|
|
#2683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwszy raz słyszę o taki zwyczaju... a za co/na co ta kasa? U mnie nie ma takiego zwyczaju ale może od regionu zależy- tak czy siak ja się z tym nie spotkałam ani o tym nie słyszałam
|
|
|
#2684 |
|
Rozeznanie
|
niki- link dla Ciebie- tutaj na fb mają wiele fasonów butów, a w butiku jeszcze więcej
https://www.facebook.com/pages/Biel-...02128109834223 co do zwyczaju dawania kasy przy zaproszeniach, to u nas nie ma takiego i też czułabym się co najmniej skrepowana tym... no ale co region to inne tradycje
"Jesteś dla mnie prawdziwym powietrzem..." Szczęśliwa żonka Edytowane przez katie99kasia Czas edycji: 2012-08-14 o 09:51 |
|
|
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
ja też- u mnie ze 13 stopni i zimnica jak cholera nie wiem jak Wy ale ja dziś przyodziałam rajtki pod spodnie bo mi zimno potwornie, skandaj, żeby rajtki w sierpniu nosić
|
|
#2686 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
przecież jak taka będzie pogoda na moim ślubie to się popłaczę chyba
|
|
#2687 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no właśnie jak nie chcielismy brać pieniędzy to wszyscy mówili ,ze u nas jest taki zwyczaj ,że się coś wyrzuca żeby się nas pieniądze trzymały chociaż ja o takim zwyczaju nie słyszałam ,ale faktycznie pytałam mamy i mówi ,że u nas tak jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=niki19;35882089]no ja właśnie też mam problem z tym okryciem wierzchnim
![]() [QUOTE] może zapobiegawczo wypożycz jakąś etolę czy coś. Faktycznie z pogodą nie wiadomo a wypożyczenie chyba lepsze niż kupno- taniej
|
|
#2689 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie spotkałam się ze zwyczajem dawania pieniędzy młodym ale co region to inne zwyczaje jak widać.Jeej przypomniałaś mi, że też musimy w końcu załatwić spowiedź miałam jedno podejście ale było dużo ludzi a ja nie miałam zbyt wiele czasu więc zrezygnowałam, może teraz w końcu się uda ![]() Cytat:
Ale spokojnie, podobno ma się wkrótce poprawić
|
|
#2690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż.. chyba wole zimniej niż taki upał jak był jeszcze 3 tyg temu..
|
|
|
|
|
#2691 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2692 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
myślałam jeszcze o opcji żeby właśnie jakąś etole ,albo coś ala żakiecik do kościoła a później jak już będziemy na sali to jakiś sweterek w razie jak będzie zimno a będę chciała wyjść na zewnątrz no sama nie wiem , jeszcze będę nad tą sprawą myślała ![]() Cytat:
ale w takim razie zaraz sobie popatrze na stronie i jak coś to podjadę do bonarki Zmykam ogarnąć troche dom bo wieczorem mam gości ,a mój pokój wygląda co najmniej jakby przez niego tornado przeszło
|
||
|
|
|
#2693 |
|
Rozeznanie
|
Niki ja widzialam ze ślubujemy tego samego dnia. Przeszukalam rano cale allegro i ebay i jedyną rzeczą która mi tak choć trochę pasowała był futrzany szal, chyba zamówie
|
|
|
|
#2694 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ta pogoda mnie dobija... glowa mi pęka
|
|
#2695 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pokaż
|
|
|
|
|
#2696 |
|
Rozeznanie
|
Pokaze jak będę w domu, bo i tak jak na moje zdolności obsługa wizazu przez kom jest nie lada wyczynem
linku bym juz nie wkleila
|
|
|
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
chyba padnę
ta pogoda mnie dobiją mieliśmy dziś jechać nad morze na plener ale przez tą pogodę nie pojechaliśmy Jeden plus tej pogody to to, że jutro będziemy się wylegiwać z TŻ i odpoczywać przed kolejnym weselem![]() Dziewczyny czy któraś z Was była na początku września w Grecji albo na ich wyspach? Jaka tam jest pogoda? Który rejon jest najlepszy?? Ja potrzebuję upałów więc muszę wybrać się gdzieś gdzie słońce będzie mnie parzyć a nie muskać
|
|
|
|
#2698 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
Przepraszam że nie mam znowu czasu was nadrobić Weszłam tylko do klubu pooglądać wasze fotki ![]() Ja już po panieńskim, było SUPER ![]() ![]() Uśmiałam się jak nigdy i wszystko było idealnie. Dziewczyny wspaniałe - dopisały obecnością i humorami . Ale też sie fajnie bawili więc to najważniejsze. Wrzucę wam do klubu fotkę z panieńskiego ![]() A i zamówiłam bukiet (butonierkę i bransoletkę dla świadkowej). Kupiliśmy też winko i szampana tak więc na szczęście wszystko do przodu. Dzisiaj jedziemy nad morze Znowu was nie nadrobię ![]() Dziewczyny z 1 września co macie jeszcze do załatwienia?
|
|
#2699 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale jeszcze sobie odbijecie.Kilka lat temu pracowałam na Krecie całe wakacje i jak wyjeżdżałam 29.08 to był żar tropików a już w pierwszym tygodniu września znajomi pisali ze całe słońce ze sobą zabrałam i tylko deszcz im został ale myślę ze to nie ma reguły Cytat:
Tż też? Bardzo jest poobijany bo mój to dopiero 3 dnia zaczął się ruszać ![]() No i na jaki bukiet się zdecydowałaś? I ja mam dziś paskudny humor przez tą pogodę Strasznie marudna byłam u krawcowej i jakoś nic mi sie nie podobało Zamówiłam sobie szal ale jak będzie tak zimno? Mama pytała się krawcowej czy jakiegoś futrzaka nie ma do wypożyczenia i na następnej przymiarce ma mi coś pokazać |
|||||
|
|
|
#2700 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny dawno mnie nie było i was nie nadrobię.. przychodzę bo mam problem.. w sobotę mamy sesję narzeczeńską a później ja mam panieński i co dziś wstaję a na połowie dolnej wargi zimno!! czy znacie jakiś sposób żeby się go pozbyć do soboty??
nam zostało tylko pójść do spowiedzi spisać akt ślubu kupić winietki alkohol(ale to 22.08 bo będzie promocja) odebrać moje zaświadczenie o zapowiedziach i ustalić szczegóły na sali i z kamerzystą to chyba na tyle...
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.

)

codziennie coś trzeba zrobić, a to gdzieś rodzice się spotykają, a to do księdza, do restauracji a że pracuje po 11 h to mogę to załatwić tylko jak mam dzień wolny.

za zaproszenia a z butami to nie pomogę
16.06.2012 
Weszłam tylko do klubu pooglądać wasze fotki