![]() |
#2671 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty od soboty do soboty, część 4 ale nie ostatnia :)
Cześć babeczki
Ja dzisiaj pracowałam, później odpoczywałam. Dopiero teraz zaczynam być aktywna. Grażynko Dziewczynusia zwalczy to wszystko , będzie dobrze. Współczuję mamie. Straszne przeżycie dla niej. |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Zakorzenienie
|
Cisza jak makiem zasiał....
#2673 |
Zakorzenienie
|
No pewnie że cisza... ileż można pisać! Kontempluję ciszę więc....ciiiii
|
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
Witam i zmykam
Zrobiłam 3 wieszaki, pomalowałam tekturowe pudła pod kolor ścian, odświeżyłam latarenkę farbą, zrobiłam obiad, umyłam włosy a teraz dobra książka w nagrodę. Mam już wreszcie nowe zasłony. Jak to mówi Zieloniutka? Buziaki słodziaki. Edytowane przez biernacka4 Czas edycji: 2012-11-18 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
Zakorzenienie
|
Bożenko jak ładnie dopracowałaś szczegóły Twojego pokoju. Ladna
tkanina na zasłony i ta zapinka. Zamykaliśmy dzisiaj sezon w lesie. To znaczy spuszczanie wody z rur zabranie hydrofora do domowej piwnicy. Potem długi spacer z przyjaciółmi Mycha naganiała się aż miło i teraz odpoczywa. Jeszcze odwiedziny naszych wnuczek i koniec niedzieli. Buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Osiołek z zakątka :)
|
Ja mogę być nierozbierany, bezcycowy czerwiec bo mam akurat fajne zdjęcie w pięknie kwitnących pelargoniach Chyba czerwiec był wolny? Bo maj zajęty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Zakorzenienie
|
No nie wiem czy bezcycowy przejdzie. Sioodemka strasznie nastaje, żeby pokazywać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2678 |
Zadomowienie
|
Oj tam oj tam ,nastaje czy nie ja zamawiam sierpień-najlepiej z Grażynką nad morzem i bezcyckowo.Pokażemy nasze super kształtne linie!!!!
Hej Grażynko co ty na to?
#2679 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry maleńkie mileńkie!!!
Wybór w kwestii kalendarza pozostawiam otwarty! Kto chce pokazuje, kto nie chce nie pokazuje ![]() ![]() Bożenko, twoje mieszkanie już przed remontem było urocze. Domyślam się, że po remoncie może być tylko lepiej. A widzę, że jest ślicznie! Szkoda, że tak piruńsklo daleko mieszkasz. Zdecydowanie częściej byłabym twoim gościem ![]() Ach, jakis miałam armagedeon w ostatnich dniach. Mam nadzieję, że wszystko już wróci do normy. W związku z tym, że mam tak dużo rzeczy na głowie, postanowiłam sobie zrobić planer na cały tydzień, w który wpisuję rzeczy o któreych musze bezwzględnie pamiętać i które dobrze by było gdybym zrobiła. Zobaczymy, czy się uda. Dziewczyny, mam pytanie z serii INNE. Mam pewien kłopot, a mianowicie musze zrobić ocenę dojrzałości szkolnej 2 dzieci w wieku 6-do 8 lat ( ale górną granicą jest 7 lat i 12 miesięcy, nie starsze). No i .... nie mam w ogóle wśród znajomych dzieci, z którymi mogłabym taką ocenę dojrzałości szkolnej zrobić... a muszę i to jak najszybciej. W zasadzie już jestem po terminie... Tak rzucam temat tylko z ciekawości, czy może robiłyście już takie oceny i macie gotowce, bo przecież nie jestem w stanie ewentualnie pojechać do waszych dzieci, gdzieś na drugim końcu Polski... tym bardziej, że nie przypominam sobie żebyście miałt dzieciaki w tym wieku... no może Ela ma... Ela to ma chyba w różnym wieku, co Eluś? Ech.... i odsuwam to od siebie najbardziej, te sprawy szkolne. W ogóle mnie to już nie bawi, tym bardziej, że mi Sylwia uświadmiła, że podobno nauczyciele tego nie robią, tylko poranie psychologiczne... tym bardziej jest to bez sensu, a jednak... gryzie i zjada od środka, bo trzeba to uregulować ![]() Macie jakieś możliwości. Buziam i lecę do pracy! |
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Zadomowienie
|
Mój najmłodszy ma 11 lat
![]() ![]() Pytać pedagogów o gotowca? Daj znak przez Agusie,bo pewnie bylo na wczoraj. Dobrego dnia-pędzę .
#2681 |
Zakorzenienie
|
Elusia, to było niby na koniec października, ale nasi wykładowcy są dość elastyczni.
Tak, chętnie gotowce... wg Arkusza Oceny Dojrzałości Szkolnej p. Janiszewskiej. Nie wiem, czy uda się to w ogóle zrobić. Zastanawiam się nad napisaniem maila do Pani wykładowczyni, z prośbą o podanie innej formy zaliczenia. Eluś... zorientuj się jeśli możesz, jak ten temat u was wygląda. Czy dałoby się coś takiego uzyskać, jak nie, to trudno. Nie stawaj broń Boże na rzęsach ![]() Buziaki, dziękuję! |
![]() ![]() |
![]() |
#2682 |
Zakorzenienie
|
Ojej...ja nie pomogę.Mogę tylko ucałować
![]() Resztę tez a co! ![]() ![]()
#2683 |
Zakorzenienie
|
Przyjmuję słodkiego buziaka a w kwestii jw. pedagogicznej tez nie pomogę.
Też twierdzę, że Gorzów zdecydowanie jest dla wszystkich b.daleko. |
![]() ![]() |
![]() |
#2684 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2685 |
Zakorzenienie
|
MZ a masz ten test, jeśli nie jest zbyt obszerny, to mogę ci go zrobić w pracy, bo 6-latków mam pod dostatkiem, ale nie mam tego testu, my badamy gotowość szkolną na innych testach
![]() pozdrawiam i miłego dnia życzę ![]()
![]() |
#2686 |
Zakorzenienie
|
Alinko kochana! Z nieba mi spadłaś
![]() Ten test wg Janiszewskiej jest moim zdaniem .... spory.... ale może po prostu to jest wrażenie osoby, która nie ma doświadczenia w przeprowadzaniu takich testów. To jest na podstawie książki " Ocena dojrzałości szkolnej " B. Janiszewska Książka niby króciutka, 30 stron, ale treściwa. Może podeślę ci w najbliższych dniach skan tej książki i przynajmniej powiesz mi, na ile to da się zrobić, a na ile nie. Naturalnie bedę ci dozgonnie wdzięczna za pomoc, jednak, jeśli okaże się to zbyt czasochłonne, naprawdę się nie pogniewam jeśli odmówisz ![]() I tak... dziękuję za dobre chęci ![]() Buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Zadomowienie
|
Biorę buziolki od Jolki,chętnie ,chętnie..
![]() Zieloniutka jutro będe wiedziała co jest w zasięgu . ![]()
#2688 |
Rozeznanie
|
Madziu nie wiem czy Ci się to przyda , ale mogę przesłać ci gotowe informacje o gotowości tzw cenzurki, które daje sie rodzicom w marcu dla kilkunastu dzieci. Oprócz tego czystą kartę diagnozy, którą już pod to musiałabyś podpiąć. Jest to wg Marek i Nadrowskiej z wsip
aaaa i moja córcia ma właśnie 6 lat i 2 m-ce i chodzi do zerówki więc moge ja przebadać twoim testem ![]()
pozdrawiam Basia ![]() moje decou serwetki na wymianę decoupage i inne robótki blog w powijakach Edytowane przez decomanka Czas edycji: 2012-11-19 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Moja wnusia nie ma jeszcze 6 latek, więc i ja nie pomogę Magdusi z Zielokowa ![]() ![]()
babagaga moje DECOUPAGE https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=238581 blog ![]() Edytowane przez babagaga Czas edycji: 2012-11-19 o 17:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2690 |
Wtajemniczenie
|
Ja też nie pomogę, bo w tej chwili jestem najszcześliwszą osobą, bo nie pracuję w szkole. Ja nawet nie zdawałam sobie sprawy, w jakim kieracie pracują nauczyciele.
Choć oczywiście, teraz narzekam, że jednak mają duuuużo wolnego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2691 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2692 |
Zakorzenienie
|
Poczytałam z rana o gołych cyckach i od razu lepiej człowiekowi na duszy
![]() Ech a co do kieratu no jest tylko inni widzą tylko ile jest wolnego - ja wczoraj od rana (z przerwą 2 godzinną - na dowiezienie dzieci do domu i danie im obiadu) w pracy do ponad 18tej. Dziś też niby powinnam skończyć 12.30 ale jeszcze trzeba zostać bo uczniowie może przyjdą się poprawić więc wrócę później a jutro też od rana do 18 bo zebrania z rodzicami. Niedługo też rada i dyskoteka i tak w kółko coś. No ale tyle wolnego mamy i pracujemy tylko 3 godziny dziennie - tylko się pytam kiedy??? ![]() ![]() Ok ale trzeba się cieszyć jest praca - póki co.
#2693 |
Zakorzenienie
|
OOoooooo nie nie nie i jeszcze raz nie !
Bezcyckowych zdjęć nie ma ! Jeśli nie Wasze, to czyjeś, albo udawane muszą być. To ma być cycaty kalendarz z jajem (a co!) ! Grudniowa może nawet zrobić sobie cycki z bombek (minimalna śrenica cyca - 15cm). Proszę sie postarać i przyłożyć, bo ja ten kalendarz zamierzam mieć w pracy ! ![]() ![]() Faceci mają gołe baby na całą ścianę to co, ja nie mogę ? Wczoraj miałam w pracy akt erekcyjny... tak, wiem jak to brzmi, a jak jeszcze powiem, że jestem wykończona i wszystko mnie boli, to domysłom końca nie będzie. A to nic innego jak wmurowanie kamienia węgielnego na wydziale energetycznym, gdzie zaczyna się budowa ![]() ![]() ![]() Nie wiem co gorsze akt erekcyjny, czy święto bialej laski..... ??? (to święto niewidomych zbereźnice !) Wracam do pracy a Wy zdjęcia cyckowe róbcie ! Już ! Ewa - nie wymiguj się ! Ty powinnaś dawać przykład ! Bo przykład powinien iść z GÓRY ! |
![]() ![]() |
![]() |
#2694 | |
Zakorzenienie
|
Kochane moje!
Jak to fajnie że was mam, że mogę na was liczyć... to wspaniałe! Basiu.... ![]() ![]() Alinko... Tobie naturalnie również. Może umówmy się tak, że ja pod koniec tygodnia opracuje maile do was, prześlę Wam ten test a wy podejmiecie decyzję, czy da się to zrobić, ok? Nigdy nie byłam osobą korzystającą z czyjejś pomocy w zakresie szkoły. Zawsze wszysko sama, samiutka... ale ta sytuacja zupełnie mnie przerosła, nie wspominając o czasie, który by mi to zajęło, a którego nie mam zupełnie ![]() ![]() W każdym razie buziaki, na cały długi dzień... ![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
Dzięki Madziuś... rożsmieszyłaś mnie na maksa!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2696 |
Zakorzenienie
|
A jak przychodzi małżeństwo z kotem do księdza i proszą o jego ochrzczenie znacie ?
Jak znacie to trudno i tak dowcip opowiem ![]() No więc przychodzą i proszą, ksiądz oburzony - "jak to kota ochrzcić, czy Wy oszaleliście?" Na to małżeństwo, że bardzo im zależy, że ten kot to dla nich jak członek rodziny, że oni zapłacą... Ksiądz myśli, myśli... "ile ? ?" Małżeństwo: "50 tys.?" Ksiądz się zgodził, ale sumienie go gryzło, poszedł więc do biskupa i mu się spowiada ze swojego grzechu. Biskup ogromnie zaskoczony postępowaniem księdza pyta ile w takim razie mu zapłacili, że zgodził się na tak ciężki grzech ? Ksiądz: "Ojcze.... ehhhh.... 50tys." Biskup zmarczył brwi, myśli, myśli intensywnie i mówi: "Proszę księdza, proszę mi tego kota do bierzmowania przygotować" |
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Zakorzenienie
|
Nie wierzę w te mity, że biskup wziął paręset tysięcy. Po pierwsze dlatego, że kapitaliści, którzy budują cetnra handlowe są bardzo niechętni żeby takie pieniądze wydawać na jakieś, z ich punktu widzenia głupoty. A po drugie dlatego, że nie mieści mi się coś takiego w głowie
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2698 |
Zakorzenienie
|
U nas ostatnio wziął 20tys.
A za wczoraj nie wiem ile... |
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
Zakorzenienie
|
Eeee, to ja zamiast latać po mieście jak kot z pęcherzem, powinnam biskupem zostać... albo chociaż zasymulować, wrzucić sutannę i tyle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2700 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na prawdę??????????????????? ? ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Buziolki od Jolki
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.